HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista IV - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista IV avagy Longhorn

#901 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 01:45

Még semmi driver a 64 es drágához ugyi,ink  maradjak a simánál?!
De nem is! felrakom mindkettöt azt ugy joleszmajd!
Megyek vásárolgatni holnap, mit vegyek ramot vagy inkáb pendrivet?
Ki érti ezt?

#902 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 01:52

Sok RAM-ot.  :D
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#903 Felhasználó inaktív   V1CE 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 27. 19:15

Találkozott már valaki olyan problémával, hogy Vista alatt lassabban működik a pendrive-ja? XP alatt ~3000 KB/s-cel másolok rá a munkahelyemen, itthon, Vista alatt mindössze 300 KB/sec-re képes.

Nem hiszem, hogy az alaplappal lenne probléma (Abit AN8 Ultra itthon, bent meg KN8 Ultra), de megpróbálom visszatenni egy próba erejéig az XP-met, hogy leteszteljem.

A pendrive amúgy egy 1 GB-os Kingmax Super Stick USB2.0 Flash Drive.

Amúgy 4-féle pendrive-ot is kipróbáltam, hátha működik a ReadyBoost, de egyiket sem támogatta erre a célra a Vista. Illetve volt egy 256 MB-os Seitec USB-drive-om, amivel ment, de egyik pillanatról a másikra úgy belassult, hogy most már 100 KB/sec-cel tudok csak másolni rá. Érdekes...

#904 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 27. 22:01

a vistaban levo cmd.exe mukodik xp alatt? screenshoton lattam, hogy ott mar hatassal van ra "visualstyle". az xp-ben meg nemigazan lehet ezt skinezni. :( a manifest hozzaadasaval sem.. :( jolenne ha mukodne xp alatt. bar ugyse fog de azert egy probat meger...

valaki megnezne nekem? vagy feltoltene nekem valahova (32bites) aztan en majd tuzetesebben ranezek. remelem nem fog mas dll-t hianyolni.
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

#905 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 01:52

Idézet: V1CE - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 19:15

Találkozott már valaki olyan problémával, hogy Vista alatt lassabban működik a pendrive-ja? XP alatt ~3000 KB/s-cel másolok rá a munkahelyemen, itthon, Vista alatt mindössze 300 KB/sec-re képes.

Nem hiszem, hogy az alaplappal lenne probléma (Abit AN8 Ultra itthon, bent meg KN8 Ultra), de megpróbálom visszatenni egy próba erejéig az XP-met, hogy leteszteljem.

A pendrive amúgy egy 1 GB-os Kingmax Super Stick USB2.0 Flash Drive.

Amúgy 4-féle pendrive-ot is kipróbáltam, hátha működik a ReadyBoost, de egyiket sem támogatta erre a célra a Vista. Illetve volt egy 256 MB-os Seitec USB-drive-om, amivel ment, de egyik pillanatról a másikra úgy belassult, hogy most már 100 KB/sec-cel tudok csak másolni rá. Érdekes...

usb2 amúgy frankón megy?
Per Aspera Ad Astra

#906 Felhasználó inaktív   Onderon 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 01:55

jujj én meg 22 éve foglalkozom számítástechnikával, ugyanis 4 éves koromban kaptam egy ZX Spectrumot, akkor én nagyobbmenő vagyok mint goodspeed? :think:  :offtopic: 97 óta foglalkozol informatikával? és akkor most te vagy itt a jani? lelámázol mindenkit magadkörül? ez nem kicsit "bemondjaarádióegyörültszembenmegyaforgalommalazországúton-hogyhogyegy?mind!!" tipikus esete? lehet a linux a legjobb operációs rendszer a világon, de ez itt pont senkit sem érdekel.

Szerkesztette: Parasite 2006. 11. 28. 02:04 -kor

#907 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 11:54

Megnézném meddig bírná a rohamot a Linux, ha ilyen elterjedségi fokon lenne. :)
Főleg, hogy mivel szabaszoftver, szabadon írná rá mindenki a vírusokat :D, és az esetleges eltérések miatt lennének itt nagy kavarások, persze, én nem értek hozzá, én nem foglalkozom informatikával, olyan magas szinten mint Te, csak megjegyeztem. :D Flame On.  :Đ
http://tet-halo.ning.com/
TeT háló-Tanulást segítő technológiák.
Pedagógus mentor rendszer.

#908 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:35

Idézet: Socket - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 12:54

Megnézném meddig bírná a rohamot a Linux, ha ilyen elterjedségi fokon lenne. :)
Főleg, hogy mivel szabaszoftver, szabadon írná rá mindenki a vírusokat :D, és az esetleges eltérések miatt lennének itt nagy kavarások, persze, én nem értek hozzá, én nem foglalkozom informatikával, olyan magas szinten mint Te, csak megjegyeztem. :D Flame On.  :Đ

:offtopic:
Pár észrevétel, bocs az offért.

A linux elég elterjedt, ha nálunk nem is annyira, máshol igen, elsősorban nem home területeken.

Eddig is írhatak volna linuxra vírusokat, senki nem akadályozta eddig se.

A microsoft termékek között is vannak szép számmal eltérések és azokból kavarások. (Különböző office verziókból fakadó dokumentum változások, hálózatok különböző generációs windows kliensekkel).

#909 Felhasználó inaktív   128bit 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:37

A szitu a következö,felraktama rtm barátunkat és ok minden muxik ,DE csak a dvd jével indul el ha nincs benne és nem buttal inditom nem indul!azaz ha a biosban átálitom h vincseszteröl induljon sikit!Mindenkép kéri a but lemezt!Na valaki??!
Ki érti ezt?

#910 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:41

Na hagy offoljak már. :D Igaz nem Home-ra koncetrálodik a Linux, azonban, ha sikerülne valami folytán megtelepednie a hóm piacon, akkor érdekes dolgok történnének, és annyi vírus, meg kártevő lenne mint még soha, mert ugye, sok esetben a lényeg a nyílvánosság, amit ezzel megkap egy ilyen önkéntes "művész", valamint ha gazdasági bűncselekmény elkővetésén töri a fejét, kihasználhatja ama rendszer gyengeségeit, na hát ennyi. :)

#911 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:42

Idézet: 128bit - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 12:37

A szitu a következö,felraktama rtm barátunkat és ok minden muxik ,DE csak a dvd jével indul el ha nincs benne és nem buttal inditom nem indul!azaz ha a biosban átálitom h vincseszteröl induljon sikit!Mindenkép kéri a but lemezt!Na valaki??!

Akkor talán a telepítés sikeredett rosszul, vagy a fene tudja... :think:

#912 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 12:46

Akinek szintén nem működik a Sleep / Hibernate Pista alatt, mert újraindul a gépe:

A Device Manager-ben az összes USB eszköz (billentyűzet és egér is!) Power Management tabján ki kell venni a pipát az "allow this device to wake up..." mellől.

#913 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 13:11

Mostmár csak a bootidőt kéne csökkenteni, ez az 1perc+ elég húzós. Igaz, nem nagyon szoktam kikapcsolni, de az ikszpé miatt még jóideig restartolni kell oda-vissza.

#914 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 13:12

Idézet: 128bit - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 12:37

Passz. Nekem kb. 5 verzió óta ezt csinálja, bug report meg nem érdekelt senkit.  :Đ
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#915 Felhasználó inaktív   Aty007 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 13:21

Idézet: Socket - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 13:41

Na hagy offoljak már. :D Igaz nem Home-ra koncetrálodik a Linux, azonban, ha sikerülne valami folytán megtelepednie a hóm piacon, akkor érdekes dolgok történnének, és annyi vírus, meg kártevő lenne mint még soha, mert ugye, sok esetben a lényeg a nyílvánosság, amit ezzel megkap egy ilyen önkéntes "művész", valamint ha gazdasági bűncselekmény elkővetésén töri a fejét, kihasználhatja ama rendszer gyengeségeit, na hát ennyi. :)

legyen igazad  :D  :respect:

#916 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 13:29

Idézet: Aty007 - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 13:21

legyen igazad  :D  :respect:

Igazságtalan. :D

#917 Felhasználó inaktív   Socket 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 13:34

Hát akkor mán én is írok egy bug-t, a sok közül, ami velem is előfordul, a gép olyan 20 perc után lefordul sleep-be, azonban, az egér megmozgatása, vagy valamely billentyű megnyomása
-ütögetése :D- esetén, ugye visszakellene tántorognia, vék áp-ba, de e-helyett csak a standby-ba meredt monitor kapcsol vissza, melyen bámulhatom a sötét képernyőt, és húzogathatom a kurzort, de mást nem igazán tehetek. Ennek megoldására a Ctrl+Alt+Del billentyű együttes megnyomása ad lelkisegélyt, bejön a képernyő amin kiválaszthatom, hogy mégis mit szeretnék, és itt a task manager-re csapva, lám bejön az asztal a TM-el együtt, amit persze már ki lehet nyomni. Ez minek a jele, ATi driver?

Szerkesztette: Socket 2006. 11. 28. 13:36 -kor

#918 Felhasználó inaktív   Sumi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 14:02

Idézet: Socket - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 13:34

Hát akkor mán én is írok egy bug-t, a sok közül, ami velem is előfordul, a gép olyan 20 perc után lefordul sleep-be, azonban, az egér megmozgatása, vagy valamely billentyű megnyomása
-ütögetése :D- esetén, ugye visszakellene tántorognia, vék áp-ba, de e-helyett csak a standby-ba meredt monitor kapcsol vissza, melyen bámulhatom a sötét képernyőt, és húzogathatom a kurzort, de mást nem igazán tehetek. Ennek megoldására a Ctrl+Alt+Del billentyű együttes megnyomása ad lelkisegélyt, bejön a képernyő amin kiválaszthatom, hogy mégis mit szeretnék, és itt a task manager-re csapva, lám bejön az asztal a TM-el együtt, amit persze már ki lehet nyomni. Ez minek a jele, ATi driver?

ilyen nálam is volt.. ideiglenes megoldásként vedd ki az energiagazdálkodásból azt a beállítást, hogy x perc múlva, ha nem nyúlsz a géphez, menjen sleep-be.
Per Aspera Ad Astra

#919 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 28. 14:16

Nálam az S3 mód nem megy. Még akor sem, ha szűz Vista van fent. Csak akkor, ha nincs más partícióm, és akor is csak ha tiszta. Vajon megyik eszköz kavarhat be? Én is az ATI-ra tippelnék, vagy a RAID driverre. Nálam azt csinálja, hogy megpróbálja sleepbe tenni a gépet, kattan, amikor kikapcsolna, majd minden megy tovább a fekete, kikapcsolt képernyővel, és a resetre sem reagál, csak a power off-on-ra. Ez is USB dolog lenne?  :confused:
Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#920 Felhasználó inaktív   GoodSpeed 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Kitiltott

Elküldve: 2006. 11. 28. 15:46

Idézet: Parasite - Dátum: 2006. nov. 28., kedd - 2:55

jujj én meg 22 éve foglalkozom számítástechnikával, ugyanis 4 éves koromban kaptam egy ZX Spectrumot, akkor én nagyobbmenő vagyok mint goodspeed? :think:  :offtopic: 97 óta foglalkozol informatikával? és akkor most te vagy itt a jani? lelámázol mindenkit magadkörül? ez nem kicsit "bemondjaarádióegyörültszembenmegyaforgalommalazországúton-hogyhogyegy?mind!!" tipikus esete? lehet a linux a legjobb operációs rendszer a világon, de ez itt pont senkit sem érdekel.

első. jó öreg vagy
második. mehetsz  vissza a zx spectrumodhoz
harmadik. mire támasztod a könyöködet ?
negyedik. nem goodspeed, hanem GoodSpeed
ötödik. majd akkor oktass ki ha túl vagy a 2000. hozzászólásodon, bár ahogy elnézem a regiszrációd dátumát, ez még legalább 12 - 16 év.
hatodik. azért se szólj be, mert nem vagyunk mentálisan egy súlycsoportban
ja és hogy veled ellenetétben ez ne legyen off topic. http://winportal.net/?id=648

Szerkesztette: GoodSpeed 2006. 11. 28. 15:57 -kor

Téma megosztása:

• (192 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.