Idézet: MC Pite - Dátum: 2006. nov. 17., péntek - 12:27
*sóhaj*
Olvass 3 oldalt a topicból és nmelesz kérdésed.
- Asus P5PL2 (i945PL LGA775 DUAL DDR533 SATA GLAN PCIE) -945? hát...
- Intel P4 2.8 GHz/800MHz 2X1Mb Dual Core Socket 775 dobozos 820 -dupla kazán, sovány teljesítménnyel, nem ajánlott
- 2x512MB 533MHz DDR-II RAM Samsung
- Asus GeForce EN6200TC 64MB/256MB TV DVI PCIExpress - ha ilyen vga kell, miért nme integrált videókártyás alpot veszel? És nem kerül plusz pénzbe.
939/AM2es integrált vga-s konfigot ajánlanék... lesd meg melyik lap szipi Asus/Giga/Abit/Asrock honlapján, tégy hozzá X2 3600+/4000+-t, 2×512 Adata Marsot (667est legalább). Tápod milyen?
@ JonesC, Smooth, diegho, MC Pite!
Gondolom már nem egy emberke volt, akinek ezt elmondtátok. Keresgettem visszafele is, de nemigen leltem konkrét konfigra leírást, de lehet csak elhaladott a szemem előtt. Mindjárt visszábblesek...
@ MC Pite!
Tápom nincs még, mert előtte konfigot szeretnék összeállítani, és ahhoz keresni tápot. Az az igazság, hogy nem ismerem az AMD-t, és ezért nem tudok még csak ki sem indulni. Nekem világ életemben Intelem volt. Az integrált videókártyás lap is teljesen ok lehet, mivel nemigen lesz agyonhajtva mindenféle Játékkal, grafikazabáló programmal. Az a némely CAD iletve videószerkesztgetés meg nem oszt...
Mindjárt utánalesek a konfigodnak, megkeresgetem a cuccokat...
@ diegho!
Igen, szeretnék a jövőre is alapozni, és most egy olyan konfigot szeretnék, ami alap, amit majd esetleg 5 év mulva ha netán szükség lenne rá, akkorlehessen bővítgetni, nagyobb költségek nélkül (azaz max procicsere +! BIOS frissités)... Megnézem azt az lapot, amit mondtál. Nekem, illetve ismerőseim körében mindenkinek ASUS lapja van, Abitékat nem ismerem...
Megpróbálok akkor a javaslatoknak eleget tenni, és eltünök pár percre keresgetni!
para Tomi Filth