Idézet: bogdan - Dátum: 2007. máj. 2., szerda - 2:00
ki tudod szamolni, hogy mennyiert eri ez meg Neked. no ezt szepen megmondod a delikvensnek.
Ez nehéz ügy, delikvenset meg maráhra nem szokta érdekelni, hogy miért ennyi. Az sem, hogy havi X nem fizetőő júzert a fizetősökön keresem meg, évi 1milliót kell szerszámba rakni, meg blábláblá.
Kutyát nem szokta érdekelni, én bajom, oldjam meg. egy úzer bólogatott rá rendesen, akivel már 5 éve melózunk egyebeket, de szintén felmértem hálózatot, kibeszéltem a lelkem, ajánlat, estébé, mellékes userrel való jópofizás amit elvárnak, aztán lan építés nem lett, mert bérelt hely, ahol külsős céggel nem melóztatnak. Hab a tortán, a bérelt helyen van nonstop support, így az én melómat amit 60+FA környékére számoltam kb. anyagárban meg is csinálták, ahol szintén megkaptam a "miért ennyi, hoszen csak 5 gépet kell bedugni".
Öregszem, már nézegetem a hegyeket, meg a vityillót, szoktatom magam a borokhoz, oszt majd lesz valamit. Válllakozásos topikba már meg akartam írni, hogy júzernek occsó legyen, tegnapra. Ha sokat fizet akkor azért várja el az ugrálást, ha 1.0 júzer és tényleg kell a gép, akkor azért kell tegnapra, de lóvéja nincs. Én meg rohangászom, mint pók a falon, és nem tudok mit kezdeni az egésszel.
Most meséljem miért annyi, meg mert ez működni fog, meg ilyenek? Ááááá, kicsukva, látod, mindenhol villanyászok vannak, aztán utólag jönnek sírni, egy levakolt/tapétázott fallal meg sejtheted mire lehet menni, lehetetlennél/lehetetlenebb kérések. Inkább hagyjanak békén, nagyon kevés a megfejtem, megcsináljuk, megegyezünk nem lehúzós árban verzió.
Make love not Wor.