Idézet: repattila - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 19:09
Ne haragudj, hol is cafoltam maga, mar csak azert is fura mert ott nalam vege volt a mondatnak, igy nincs is tovabbi resze.
Egy szoval nem mondtam, hogy ne ird le a velemenyed, csak felhivtam a figyelmed, hogy ez masoknak is ugyan ugy joguk, igy kicsit furan hat a hozzaallasod. En nem vitazom veled, nem akarlak en semmirol sem meggyozni.
utolsó

-om errefelé., de lassan felbosszant T. repattila nevű Törzsvendég-úr...
nem véletlenül idéztem, törölve lett, de volt még a mondatod "végéig" plusz egy sor arról, hogy ha itthon tudom szabályozni, miegymás.ha ezzel tisztában vagy, miért szállsz szembe egy tapasztalatokra épülő véleménnyel? miért tereled a második mondatra a hangsúlyt, hogyaszondja "nyilvános fórum, meg ki kit fizet".
a lényeg arról szól, hogy egy upc-s sem tudja indokolni reálisan sem a korlátot, sem a jelenleg érvényben lévő csomagdíjakat. ne versenyezni akajanak, hanem gondolkozzanak el, mit tudnak/mivel tudnak többet nyújtani, mint a T.
amíg csak a fújtatás, meg "lesz ám meglepi itt"-ezés megy, addig gondolkodni sem ártana pár emberkének.
érdekes, Tikva kommentje után megint csak megkérdezte egy illető, hol reális a mostani sebesség/díjszabás/korlát ?!
komolyan, ennyire a maga ellensége ez a pár ember, vagy szándékosan néz hülyének szintén (ám már) jópár emberkét???!

vége, elnézést a moderátoroktól, igény esetén törölhető, de ezt a "jobb, mint a téfoszlány", meg hasonló kaliberű dumákat valaki Támassza Alá észérvekkel...
ez külön tetszik a fentebb linkelt oldalról, váltás esetén....:
"Csomagmódosítási díj felfelé módosítás esetén" 0 Ft,-
LOL.
Szerkesztette: minimize 2007. 01. 24. 19:35 -kor
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..." -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio& the Maserati 250F
Pagani Zonda F.
Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-