HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és korlátozások VII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és korlátozások VII Értékeld a témát: -----

#481 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 11. 30. 10:38

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 10:54

A modemet már próbáltad újraindítani?

Jah, persze, lenni ideges, nem komplett őrült... :)

Szerkesztette: PaLa 2006. 11. 30. 10:39 -kor

#482 Felhasználó inaktív   Bumbula 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 18:16

Idézet: PaLa - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 9:38

Jah, persze, lenni ideges, nem komplett őrült... :)

Most próbáld...nekem már megjött a script ahogy hazaértem... :)
ASUS K8N4-E Deluxe, Sempron 3100+, 2x512MB Kingmax SuperRAM, ASUS EAX 550, Pioneer DVR-107D, LG GCC-4520B, Delux DLC-MG760 "BMW-design", Hama ET-200 , Genius Netscroll+, Fujitsu Siemens Scaleoview T17-1

#483 Felhasználó inaktív   BigDil 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 11. 30. 22:55

Idézet: PaLa - Dátum: 2006. nov. 30., csütörtök - 3:31

Én nem tudom, tehát akkor lehet hogy én nem teljesen normális vagyok, vagy a script engem nem szeret, de... naggyon de... szomorú vagyok, még mindig csak karcsú teljesítménnyel döcögök az információs szupersztrádán. Ami nem gond, tekintve, hogy még életemben nem vettem ennyi dvd-t, csak hát egy 12-15 órás meló után nem annyira értem, hogy miért nem akar ez nekem összejönni, de lehet, hogy én csak egyegyszerű elem vagyok a sokaságban... Túl egyszerű, hogy száguldjak. Inkább az amerikai autókhoz mérten lefojtanak, megfojtanak, lehúaznak, kihasználnak. Túl nehéz ez így nekem... Szal SOS valaki árulja el ha lehet, hogy az utolsó munkanap éjszakáján se szeret minket UPC barétunk annyira, hogy esetleg talán prezentáljon valamit az beígért tempómból?

Najó, asszem, kész vagyok, idegileg hulla, halott, kiaszott csökevény. Szeretném ha szeretnének. Bocs az offért.

PaLa

Jah, azt hittem, hogy nem vagy lekorlátozva. Az úgy nem túl praktikus. :s

#484 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 10:24

Az UPC újabb lehúzása!

Mint tudjuk (aki tudja, mert nem nagyon hirdetik), a www.chello.hu [213.46.242.72] és a www.upc.hu [212.142.22.207] nincs az UPC Magyarország hálózatán belül, tehát a forgalma beleszámít a korlátozásba. Már ezt sem értem, de a mostani reklámkampány mindennek a teteje.

A drága (szó szerint) szolgáltatónk meglepett minket egy reklámlevéllel, amiben örömmel közli, hogy a Chello honlapján elérhető a Magyar Televízió híradója, és a FashionTV (amit valamiért kivett a normál TV szolgáltatáscsomagból). Az viszont még apró betükkel sem szerepel, hogy a videók nézegetése pár óra alatt megeszi a havi korlátot! Nos ez megtévesztő reklám!

Ugyanebben a levélben reklámoznak még két saját szolgáltatást:
Champions Manager (www.championsmanager.com) [217.170.2.164]
UPCity (www.upcity.hu) [62.112.194.126]
Ezek természetesen szintén nem tartoznak az UPC Magyarország hálózatához.

Valaki itt azt írta, hogy amennyiben az UPC tartalmat fog szolgáltatni, azt nem méri bele a forgalomba. Nos, tévedett. Beleméri. A világon az UPC az egyetlen olyan internetszolgáltató, amelyik a saját tartalomszolgáltatását (és egyéb szolgáltatását is) beleméri a forgalomba.

Az UPC mohóságának nincs határa. :mad:

#485 Felhasználó inaktív   pauz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 12:52

NSD!

Regen mutattad ezt a www.myip.hu oldalt, hogyhaa tavol vagyok, es mivel minden nap valtozik az IP-m, ezzel megtudom nezni mi az IP. Megcsinaltam, reggeltem...
De ha minden valtozik az IP, es nincs aki otthonrol frissitgesse az oldalt, akkor ugyanott vagyok hogy nem latom:) mert felmegyek az oldalra, es a regi IP van fent, nem a nap mint nap megujulo....

Otlet, vagy megoldas?

#486 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 13:23

Idézet: pauz - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 12:52

NSD!

Regen mutattad ezt a www.myip.hu oldalt, hogyhaa tavol vagyok, es mivel minden nap valtozik az IP-m, ezzel megtudom nezni mi az IP. Megcsinaltam, reggeltem...
De ha minden valtozik az IP, es nincs aki otthonrol frissitgesse az oldalt, akkor ugyanott vagyok hogy nem latom:) mert felmegyek az oldalra, es a regi IP van fent, nem a nap mint nap megujulo....

Otlet, vagy megoldas?

Le kell hozzá tölteni egy kis progit, ami fut az adott gépen is küldi az új ip-t, ha változik.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#487 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 13:43

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 10:24

Az UPC újabb lehúzása!

Mint tudjuk (aki tudja, mert nem nagyon hirdetik), a www.chello.hu [213.46.242.72] és a www.upc.hu [212.142.22.207] nincs az UPC Magyarország hálózatán belül, tehát a forgalma beleszámít a korlátozásba. Már ezt sem értem, de a mostani reklámkampány mindennek a teteje.

A drága (szó szerint) szolgáltatónk meglepett minket egy reklámlevéllel, amiben örömmel közli, hogy a Chello honlapján elérhető a Magyar Televízió híradója, és a FashionTV (amit valamiért kivett a normál TV szolgáltatáscsomagból). Az viszont még apró betükkel sem szerepel, hogy a videók nézegetése pár óra alatt megeszi a havi korlátot! Nos ez megtévesztő reklám!

Ugyanebben a levélben reklámoznak még két saját szolgáltatást:
Champions Manager (www.championsmanager.com) [217.170.2.164]
UPCity (www.upcity.hu) [62.112.194.126]
Ezek természetesen szintén nem tartoznak az UPC Magyarország hálózatához.

Valaki itt azt írta, hogy amennyiben az UPC tartalmat fog szolgáltatni, azt nem méri bele a forgalomba. Nos, tévedett. Beleméri. A világon az UPC az egyetlen olyan internetszolgáltató, amelyik a saját tartalomszolgáltatását (és egyéb szolgáltatását is) beleméri a forgalomba.

Az UPC mohóságának nincs határa. :mad:

LOL

Ezek szerint ha mondjuk latod egy uszoda reklamjat, ahol nem mondjak be (irjak le), hogy ha tul sokaig vagy a viz alatt, akkor belefulladsz, ugyan ilyen ideges vagy? Ja vagy kepzeld mit lattam, a **** csoki reklamjaban nem mondtak be, hogy ha sokat eszem belolle akkor meghizok, mik vannak ebben a gonosz vilagban...
Nem lehet, hogy csak gondolkodni kene, vagy utannanezni a hasznalni kivant szolgaltatasoknak/ termekeknek? Ha mar ennyire adod itt a tudatos fogyasztot, legalabb ennyire vedd mar a faradtsagot, hogy nem reklamokbol probalsz meg tajekozodni, majd a sajat hulyesegedet mason szamonkerni...
Ja vagy ez csak az elvakult upcsek szokasa, bocsanat (mar csak, hogy elebe menjek a gyerekes ragalmazasaidnak).

Szerkesztette: repattila 2006. 12. 01. 13:45 -kor

#488 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 01. 13:46

Az viszont még apró betükkel sem szerepel, hogy a videók nézegetése pár óra alatt megeszi a havi korlátot! Nos ez megtévesztő reklám!

Pár óra alatt az kicsit túlzás, de akkor minnyá leugatom a Burger Kinget, ahol csajokat, meg farmot, meg autót ígérnek, hogy itt az ideje az új szendvicsüknek.

Reklámban nem lehet letolni a 80 oldalas ÁSZF-et, az ott van kb. figyelemfelkeltésnek, aztán részletekért meg tájékozódjon.
Make love not Wor.

#489 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 13:56

Mint tudjuk (aki tudja, mert nem nagyon hirdetik), a www.chello.hu [213.46.242.72] és a www.upc.hu [212.142.22.207] nincs az UPC Magyarország hálózatán belül, tehát a forgalma beleszámít a korlátozásba.

Végülis az is csak az ÁSzF-ben van elrejtve, hogy a Chello tartományban forgalmazott adatmennyiség nem számít bele a korlátba ;) Ezt sem reklámozzák, mégsem koronázzátok meg őket, hogy milyen rendesek.

#490 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2006. 12. 01. 13:59

Idézet: debaj - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 13:56

Végülis az is csak az ÁSzF-ben van elrejtve, hogy a Chello tartományban forgalmazott adatmennyiség nem számít bele a korlátba ;) Ezt sem reklámozzák, mégsem koronázzátok meg őket, hogy milyen rendesek.

Nemtom, mutassatok egy szolgáltatót, akinek a minimális rendelkezésre állása, meg a garantált minimális sávszélessége kint van a reklámban. Ennyi. Ezeken egyik sem különb, ha net, ha bankkártya, ha akármi. Autót már 0 kezdővel, autót már havi 5ezertől, bankkártyát számlavezetési díj nélkül.
Make love not Wor.

#491 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 14:53

Hehe, megvan a megoldás... A UPC újabb trükkel lehúz... Nem oldja fel a korlátot hálózati hibára hivatkozva... Hogy tetszik?

#492 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 15:20

Beindult az UPC védelmi csipet csapata!

Csak elfelejtitek azt az apróságot, hody egyetlen másik szolgáltató sem számolja be a saját tartalomszolgáltatását a forgalomba. De az UPC igen.

A józan ész azt diktálná, hogy az upc.hu, és a chello.hu benne lenne az UPC Magyarország címtartományában. A legtöbb ember erre is gondol, és jóhiszeműen használja a tartalomszolgáltatást.

De az UPC a saját tartalomszolgáltatását is külső adatnak minősíti. Nos, erre nem hívják fel az egyszerű felhasználók figyelmét. Ez a megtévesztés.

Annyira nem hülye senki, hogy ne vegye észre, ha fuldoklik. De azt, hogy a saját szolgáltató tartalomszolgáltatása kimeríti a keretet, csak az első 19 óra után veszi észre a gyanutlan felhasználó. Ennyi ugyanis az a hatalmas idő, amennyi alatt elfogy a keret, ha kihasználod mondjuk a light-ot.

Lehet leugatni!

Szerkesztette: WhiteRaven 2006. 12. 01. 15:22 -kor

#493 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 15:23

Idézet: PaLa - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 14:53

Hehe, megvan a megoldás... A UPC újabb trükkel lehúz... Nem oldja fel a korlátot hálózati hibára hivatkozva... Hogy tetszik?

Csodálkozol?

#494 Felhasználó inaktív   K75 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 15:34

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 16:20

Beindult az UPC védelmi csipet csapata!

Csak elfelejtitek azt az apróságot, hody egyetlen másik szolgáltató sem számolja be a saját tartalomszolgáltatását a forgalomba. De az UPC igen.

A józan ész azt diktálná, hogy az upc.hu, és a chello.hu benne lenne az UPC Magyarország címtartományában. A legtöbb ember erre is gondol, és jóhiszeműen használja a tartalomszolgáltatást.

De az UPC a saját tartalomszolgáltatását is külső adatnak minősíti. Nos, erre nem hívják fel az egyszerű felhasználók figyelmét. Ez a megtévesztés.

Annyira nem hülye senki, hogy ne vegye észre, ha fuldoklik. De azt, hogy a saját szolgáltató tartalomszolgáltatása kimeríti a keretet, csak az első 19 óra után veszi észre a gyanutlan felhasználó. Ennyi ugyanis az a hatalmas idő, amennyi alatt elfogy a keret, ha kihasználod mondjuk a light-ot.

Lehet leugatni!

Ha UPC-s előfizető vagy, ne kínozd... :D magad feleslegesen velük Mondd le a komplett szolgáltatást és fizess elő másnál, neked megfelelő kondíciókat keresve... Ha létezik olyan neked.  ;) 

#495 Felhasználó inaktív   WhiteRaven 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 15:43

Idézet: K75 - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 15:34

Ha UPC-s előfizető vagy, ne kínozd... :D magad feleslegesen velük Mondd le a komplett szolgáltatást és fizess elő másnál, neked megfelelő kondíciókat keresve... Ha létezik olyan neked.  ;) 

Nincs más szolgáltatás. Ez van, ha nem így lenne, a fene se foglalkozna ezzel a lehúzós bandával.

#496 Felhasználó inaktív   shabba 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 15:58

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 16:20

Honnan veszed ezt a hülyeséget? Ha valaki előfizet egy Tíonlány Light csomagja amiben 1GB limit van és utána minden túlfogyaszott GB egy ezres az ha weben Origiot nézeget, ha a Tí video megosztóját bámulja(valami videa asszem a neve), ha a Tékából tölt le filmet vagy zenét a Tí zeneáruházából az ugyanúgy beleszámít az adatforgalmába mintha a CNN oldalát nézegetné. Hisz mindkettő ugyanúgy adatforgalom. És ez nem csak idehaza van így hanem külföldi szolgáltatóknál is. Az pl. sokkal nagyobb ritkaság amit a UPC csinál hogy bizonyos IP tartományokra irányuló forgalmat nem számol bele a havi limitbe, erről én pl. még alig hallottam máshonnan.

#497 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 17:47

Már nem azért, de egy UPC-s reklámba, akcióba sincs beleverve, hogy a hálózaton belüli forgalom nincs mérve. Így nem sok panasz lehet, amiért egyes tartalmak, amik UPC-snek tünnek, mégse azok. Persze itt az átlaguserekre gondolok, nem egy-két baromitudatosfogyasztó fórumozó kollégára.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#498 Felhasználó inaktív   Kr3w 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 19:04

UPC sose mondta, hogy az upc.hu és társai a csellós tartományban vannak, innentől kezdve tök felesleges felháborodni szerintem... Na bumm még 2-3 oldal a több milliárd közül amit úgy nézhetsz, hogy mérnek, összedől a világ :omg:

#499 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 20:32

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 15:20

Jogos. Viszont az a tény is csak az ÁSzF-ben van benne, hogy a Chello hálózaton belüli forgalom nem számít bele a forgalmi limitbe, úgyhogy az átlagfelhasználónak erről sincsen tudomása. :)

#500 Felhasználó inaktív   csozsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 01. 21:27

Idézet: WhiteRaven - Dátum: 2006. dec. 1., péntek - 15:43

Nincs más szolgáltatás. Ez van, ha nem így lenne, a fene se foglalkozna ezzel a lehúzós bandával.

Hogyne volna. Múlt vasárnap kaptál rá linket -=nfs=-től.
"Ha már minden kisérleted csődöt mond, olvasd el a használati utasítást" (Murphy)
"Úgy vezess, mintha te jönnél szemben is."
"semmi sem olyan állandó, mint az ideiglenes megoldások"

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • Utolsó »