Hát, nekem eddig nem jön be a játék.

Igaz csak fél órát játszottam (ennyi ideig bírta, aztán újraindult a gép

), és az újdonságok nagy részét nem próbáltam.
Először is a "körítés" (menük, videók) már kicsit unalmasak, így negyedszerre... Engem már szinte zavar, hogy megint egy jó nőci (na nem ez a része

), osztja az észt. Maga a videó "kinézete" (az az effekt, ami a MW-ben is van) sem jön be annyira, főleg hogy már eljátszották egyszer. Tudom apróság, de akkor is.
A menü szerintem kicsit csicsás, de azok a kis "átvezető megjelek" ( :Đ ) kifejezetten tetszenek. Na meg a kis videó, amikor belépek a Career módba.
A grafika az nem csak, hogy nem szebb, mint a MW-é, hanem kifejezetten ronda. Amikor még csak a műhelyben állunk, tényleg szépen néznek ki, de "forgalomban" van egy ritka ocsmány "erőpajzs" a kocsi körül, nem beszélve a "kondenzcsíkokról", amit nagyobb sebességeknél "húz" maga után a kocsi. Fölösleges, giccses megoldások.
A gépigény:

MW-hez viszonyítva is SOKKAL rosszabbul fut, pedig ezt csak mediumon futtattam (maxon gyakorlatilag élvezhetetlen, szemre 10 FPS körül megy). Remélem egy új driver vagy patch segít rajta.
Az irányítás sem valami bejövős. Rendben van, hogy árkád, a fizika olyan, amilyen, de minden kormánymozdulatra olyan érzékenyen reagál, hogy alig tudok egy kanyart normálisan bevenni. A drift meg egyesen irányíthatatlan.

És ezen még csak ront a hülye kameranézet, amitől olyan érzésem van, mintha nem is én irányítanám. A kamerakezelésről jut eszembe, hogy elég nagy szégyen, hogy csak menüből lehet váltani, ami verseny közben elég idegesítő (remélem nem én vagyok a béna, és nem találtam ezt az opciót :Đ ), a hátranézés hiánya is zavaró.
A csapatjátékból csak a Career elején található, kötelező gyakorlást láttam, de ez alapján az sem jön be. Már eleve az ötlet sem új, hisz ilyesmit már a Juicedben is láthattunk (ha nem is ilyen minőségben, de ötlet szinten).
Az eddigiek alapján nekem nagyon a Juiced jut eszembre erről (csak zsarukkal), ami viszint tetszett!
Nah ennyit első látásra, NFS lévén minden bizonnyal végigtolom, és remélem, hogy idővel megtetszik.
Szerkesztette: _DooM_ 2006. 11. 02. 17:21 -kor
<span style='color:black'><b>GigaByte</b> GA-P35C-DS3R | <b>Intel</b> C2Q Q6600 @ 3,2 GHz (8x 400 MHz) + <b>Zalman</b> CNPS9700 | <b>XFX</b> HD4890 1GB | 2x <b>Corsair</b> Twin2X2048-6400C4 (4GB) | <b>Pioneer</b> DVR-112DB | <b>Maxtor</b> 2x 250GB, <b>Samsung</b> 320GB + 500GB + 750GB + 1000GB, <b>Seagate</b> 320GB + 500GB | <b>Corsair</b> HX750W | <b>Cooler Master</b> Stacker 810 | <b>Logitech</b> Cordless Desktop Wave | <b>Logitech</b> MX Revolution + SteelPad 5L | <b>Dell</b> E228WFP</span>