HWSW Informatikai Kerekasztal: Diablo II (6) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Diablo II (6)

#2661 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 24. 09:56

td, a bugged dropról tudnál valami rövid magyarázatot adni? Nem igazán értem, hogy is van? :think:
"Asszony kell a házba!" -Kőműves Kelemen-
Szerintem is, csak nem pont úgy, wazze.

#2662 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 24. 10:08

Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 10:56

td, a bugged dropról tudnál valami rövid magyarázatot adni? Nem igazán értem, hogy is van? :think:

Olyan karival kell kreállni akinek a bossok még questek, aztán bejönni az mfkarival a másikkal kilépni, majd jól le kell ölni a bossokat.

Üdv: Dan
Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2663 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 10:10

Idézet: td - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 11:08

Olyan karival kell kreállni akinek a bossok még questek, aztán bejönni az mfkarival a másikkal kilépni, majd jól le kell ölni a bossokat.

ööö, akkor nem jól kérdeztem...

Arra gondolok, amikor olyan cucc esik, aminek nem is annak kellene lennie, ami végül lett, merthogy nem olyanok a statjai... vagy valami ilyesmi. :think:

#2664 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 10:21

Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 11:10

Arra gondolok, amikor olyan cucc esik, aminek nem is annak kellene lennie, ami végül lett, merthogy nem olyanok a statjai... vagy valami ilyesmi. :think:

Nekem van egy ilyen érdekes rare kesztyűm. Papíron csak fire resist van rajta, de olyan 10-10 pontot ad lightninghoz, és poisonhoz is.  :think:
Az nevet utoljára, aki először üt.

#2665 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 15:34

Ehh... összerakok egy 4 perfekt topázos armort, és azzal megyek ezután nighton, hátha Baal megszán valami jobb junikkal (ugye shako...). Valahogy nem akar nekem még most se az mf beindulni.

Most már 3 topáz van az armorban (még kellene egy, egy flawless már van, csak shrine kéne), eddig esett is néhány unique, de amolyan semmire se jó holmik, mint Guardian Naga, Coldkill, Sazabi sisak (ez még esetleg el is megy a plusz 1 skill miatt), de hátha lesz még jobb is a 4 topázzal.

A másik gondom a gamble. Emlékszem, régebben tömegével jöttek ki +2 karakter skilles rare amuk, még a sorcimon is olyan volt, mert adott allrest meg egyebeket (szegény ember Marája  :) ), de ebben a ladderben még egyetlen +2-es amu nem jött össze, pedig rengeteg milliót elköltöttem már csak amukra. Ez talán szintfüggő? Lehet, hogy csak 90 felett kezdenek el ilyenek kijönni?

Kicsit off. Most mentem délután 4-5 runt, de ezalatt megfájdult a kezem az állandó kattingatástól, ez az egyik bajom a játékkal, nem túl kézkímélő (na jó, a summon nekró egy kicsit kézkímélőbb a sorcinál, az biztos).

#2666 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 16:56

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 14:34

Ehh... összerakok egy 4 perfekt topázos armort, és azzal megyek ezután nighton, hátha Baal megszán valami jobb junikkal (ugye shako...). Valahogy nem akar nekem még most se az mf beindulni.

Most már 3 topáz van az armorban (még kellene egy, egy flawless már van, csak shrine kéne), eddig esett is néhány unique, de amolyan semmire se jó holmik, mint Guardian Naga, Coldkill, Sazabi sisak (ez még esetleg el is megy a plusz 1 skill miatt), de hátha lesz még jobb is a 4 topázzal.

A másik gondom a gamble. Emlékszem, régebben tömegével jöttek ki +2 karakter skilles rare amuk, még a sorcimon is olyan volt, mert adott allrest meg egyebeket (szegény ember Marája  :) ), de ebben a ladderben még egyetlen +2-es amu nem jött össze, pedig rengeteg milliót elköltöttem már csak amukra. Ez talán szintfüggő? Lehet, hogy csak 90 felett kezdenek el ilyenek kijönni?

Kicsit off. Most mentem délután 4-5 runt, de ezalatt megfájdult a kezem az állandó kattingatástól, ez az egyik bajom a játékkal, nem túl kézkímélő (na jó, a summon nekró egy kicsit kézkímélőbb a sorcinál, az biztos).

Maxos lehetőségeket (i.e. bármit) lev 93-tól kapod meg gambléban, de az én 94-es necróm sem kap egy ideje jó amukat, vadászok a smiteremnek régóta 2 allskill+ resi amut,, de még semmi. 2 soso allskill + allresit már kaptam (az én sosocskám is ilyen 'ócsó marába' feszít)
Sok zsé kell és sokat kell próbálkozni, előbb-utóbb bejön nagy karival, amit szeretnél (persze a malacot nevelgetőknek akár igazi mara is, én ilyesmiben már nem hiszek:P)

Szerkesztette: Aruns 2007. 07. 24. 16:57 -kor

#2667 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:03

Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 8:07

Tettem egy, de mostmár tényleg legeslegvégső próbát a jsp-vel.

O 2 Ist
n fg

Ha ezt sem tudom eladni ma estig,  :wc2: az egész jsp-re.
Mondjuk beírtam, hogy valid for 8 hours, meg a moderator igényt is, már csak azért is, hogy kipróbáljam, hogy műxik.
Ha este 8-kor még mindig meg lesz a 2 istem, leformázom az internet minden jsp tartalmú oldalát  :doom:

jspn pedig sok időt kell tölteni, úgy lehet igazán jól tradelni ott. Folyamatosan figyelni a topicokat, és persze igazán jó áran akkor tudod eladni a holmidat, ha olyan topicot találsz, ahol valaki azt keresi sürgében, ami neked feleslegben van, ha magad nyitod a topikot eladási céllal, általában nyomott ajánlatok jönnek.

Csak a mai példa: a low pala torcsomatól gondoltam gyors megszabadulok (10-11-tegnap esete esett).

Megnyitottam a topicot, jött egy ajánlat: 40 fg (lol)
Figyeltem egy darabig, egy hammer keresett itemeket karijának (low torcsot is), berítam a magamét, kértem érte 140 fgt, jött a proivi, hogy megveszi 130-ért, odaadtam neki, kész volt pár perc alatt (ha a topicomat upolgatnám, 2-3 nap után is magy 70-80-nál tartana a licit szvsz, de láttam már enyémnél 1-2%-kall jobb torcsot is árulni 110 fg-ért, amit a tulaj nem tudott eladni,mert nem figyel)
Előző ladderben csináltam low pala torccsal olyat is, hogy valaki nagyon olcsón árulta fast tradeben, megvettem, tán még aznap eladtam kétszeres áron (és elégedett volt a vevő)
szal sokat kell azt is csekkolni.

#2668 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:04

Idézet: leslie - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 10:21

Nekem van egy ilyen érdekes rare kesztyűm. Papíron csak fire resist van rajta, de olyan 10-10 pontot ad lightninghoz, és poisonhoz is.  :think:

+nezhetnem majd ezt a kesztyut? :respect: Marmint, csak ha ladder, non-ladderben vannak erdekes dolgok azt tudom.

#2669 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:07

Tradeles Bneten es jsp-n egyszeru es hatekony dolog, de az kell hozza, hogy elvezze valaki. Nehanyotoknak ugy latom ez a "gazdalkodj okosan" joval szorakoztatobb mint maga az alapjatek :D
En +mondom oszinten inkabb jatekkal toltom az idomet :)

#2670 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:17

Naja, én például a játékokban a trade lehetőséget általában utoljára hagyom (eladás és vétel oldalon egyaránt), inkább ölök monsztákat, mint azzal kavarjak, hogy most mennyiért tudok szerezni valamit. Ha nagyon kell, akkor persze nem marad más. Most például érdekelne, hogy rúnában mit érhet egy Shako, van egy Mal-om, de érzésem szerint ezért max low eth-et kaphatnék, azt meg leverik a fejemről egy idő után.

#2671 Felhasználó inaktív   Aruns 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:17

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 16:07

Tradeles Bneten es jsp-n egyszeru es hatekony dolog, de az kell hozza, hogy elvezze valaki. Nehanyotoknak ugy latom ez a "gazdalkodj okosan" joval szorakoztatobb mint maga az alapjatek :D
En +mondom oszinten inkabb jatekkal toltom az idomet :)

Lehet game közben is rácsekkolni gyors a jspre, meg aztán ezt lehet melóhelyről is nézni, ahonnan játszani nem biztos, hogy tudsz.

Pl Dan ennek az arcnak sokkal jobb áron el tudná adni gyorsban a Fathomot, mielőtt elmegy, mint a saját topicjában:
http://forums.d2jsp....c=9647077&f=170

De a Fathom szvsz tartani fogja az árát 1 hét múlva is, nem esik az, csak kiválasztottaknak, ugye ("Multi sunt vocati, pauci vero electi"^^)

#2672 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 17:57

Idézet: szabinar - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 18:04

+nezhetnem majd ezt a kesztyut? :respect: Marmint, csak ha ladder, non-ladderben vannak erdekes dolgok azt tudom.

Persze. Bár most jöttem le, de ha fenn vok, akkor szólj rám. :)

#2673 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 18:29

Idézet: SuMMeR - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 18:17

...Most például érdekelne, hogy rúnában mit érhet egy Shako, van egy Mal-om, de érzésem szerint ezért max low eth-et kaphatnék, azt meg leverik a fejemről egy idő után.

kapsz egyet ingyé tőlem, már ki is van lukasztva...a múltkor úgyis közös gameban esett, akár a tied is lehett volna. Szólj rám, ha látsz.

#2674 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 18:52

Idézet: vaakuum - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 19:29

kapsz egyet ingyé tőlem, már ki is van lukasztva...a múltkor úgyis közös gameban esett, akár a tied is lehett volna. Szólj rám, ha látsz.

Dehát neked is van sorcid meg palád is, azok valamelyikén használatban is van, nem?

Az Ocut is csak úgy fogadtam el td-től, hogy mondta, nem használja (full Tal szetben rohangál, ha jól tudom). Na mellesleg esett közben neki mégegy, de hát a mákostészta effektus elég kemény tud lenni. :D

#2675 Felhasználó inaktív   vaakuum 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 18:57

a multkor en vettem is egyet ist+2 um aron, igy nekem 2 van...
egyszerre csak egy karival jatszok ugyis:)

#2676 Felhasználó inaktív   Dan(td) 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 07. 24. 19:27

Idézet: Aruns - Dátum: 2007. júl. 24., kedd - 18:17

Pl Dan ennek az arcnak sokkal jobb áron el tudná adni gyorsban a Fathomot, mielőtt elmegy, mint a saját topicjában:
http://forums.d2jsp....c=9647077&f=170

De a Fathom szvsz tartani fogja az árát 1 hét múlva is, nem esik az, csak kiválasztottaknak, ugye ("Multi sunt vocati, pauci vero electi"^^)

Nem rossz, de majd nyaralás után elnyomom akkor is el fog menni jópénzér ahogy mondod ;)

Config.: NZXT.H440.V2.Matte+5xFractal.Design.Venturi.HF-14 ~ ASRock.Z170.OC.Formula ~ Corei7-6700k@4.4ghz ~ Scythe.Mugen.2.rev.b ~ Kingston.HyperX.Savage.Black.16GB@3000MHz.CL15 ~ XFX.RX480.BlackEdition.8GB ~ Samsung.SM961.NVMe.SSD.256GB@KryoM.2 ~ Samsung.PM951.NVMe.SSD.512GB@KryoM.2 ~ Intel.SSD.535.480GB ~ Asus.Cerberus.Keyb. ~ Logitech.G403.Prodigy ~ ENERMAX.625W.Modu82+ ~ Dell.P2414H.:.OnePlus 5T (8GB RAM/128GB ROM~Android 8.1_O).:.Moto.360.2ndGen(Android 7.1.1_N)
Kép

#2677 Felhasználó inaktív   SuMMeR 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 24. 19:42

Na ez milyen  :lol: volt már.  :D

Vaakuum odaadta a Shakot, megyünk hellre a barbár kiszabadítóst questet megcsinálni, erre esik valami unique lényből ott egy másik Shako. :Đ

#2678 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 06:52

:omg:

Én meg runolok nighton, h essen már vmi, de semmi. :)

#2679 Felhasználó inaktív   pig 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 09:17

Én is nyomom nighton, de igazából semmi jelentős. Asszem veszek egy ocut és megpróbálom hellen. Bár ott biztos sokkal lassabban fog menni.
Az igazság az, amit a többség annak hisz.

#2680 Felhasználó inaktív   szabinar 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 25. 09:52

Nah, td elhuzott nyaralni, mindent bele, mire visszajon mindenki Enigmaban rohangaljon Torchal es Annival :D

Szerkesztette: szabinar 2007. 07. 25. 09:52 -kor

Téma megosztása:

• (153 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 132
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.