Xbox 360 II.
Elküldve: 2010. 07. 09. 14:16
lol magyar ugyintezes
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 07. 09. 16:07
Sírva születtél, körülötted mindenki nevetett.Igyekezz úgy élni, hogy nevetve távozz, és körülötted mindenki sírjon!
Elküldve: 2010. 07. 09. 17:56
Idézet: ABTeam2008 - Dátum: 2010. 07. 09. 15:05
Nos, a boltban 9000 HUF-ért akartak adni egy másik tápegységet.. Így inkább ma felhívtam az Xbox Supportot; elmondtam, mi a gondom, hamarosan küldenek egy új tápot, ingyen.
Ez korrekt. Én a Logitech-el jártam így garanciaidőn túl.
National Organization of Men Against Amazonian Masterhood
Elküldve: 2010. 07. 12. 14:00
Érdekes interjú Vígh Attilával, a Microsoft Magyarország Xbox 360 marketing menedzserével (54 percben az idei E3-ról, Xbox360-ról, Kinectről, játékokról):
http://playstation2-...ett_jatekelmeny
http://playstation2-...ett_jatekelmeny
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2010. 10. 31. 13:50
Xbox Live - dashboard frissítés holnap
Már másodszorra varrták át teljesen az Xbox 360 dashboardját a Microsoftosok, a legújabb frissítés november elsején, azaz holnap lép életbe.
Az új Xbox Live frissítés tartalmazni fogja a Kinect támogatást, fejleszti az interfészen történő navigációt, és vadonatúj dolgokat ad hozzá az Xbox 360 képességeinek egyébként is tágas körébe. Ezek közé tartozik a Zune Music és az ESPN támogatás, valamint a Netflix-en történő keresés is. Az Avatarokat is átdolgozták kicsit. A frissítés telepítése nagyjából 5-10 percet vesz majd igénybe.
Forrás: GameStar
Már másodszorra varrták át teljesen az Xbox 360 dashboardját a Microsoftosok, a legújabb frissítés november elsején, azaz holnap lép életbe.
Az új Xbox Live frissítés tartalmazni fogja a Kinect támogatást, fejleszti az interfészen történő navigációt, és vadonatúj dolgokat ad hozzá az Xbox 360 képességeinek egyébként is tágas körébe. Ezek közé tartozik a Zune Music és az ESPN támogatás, valamint a Netflix-en történő keresés is. Az Avatarokat is átdolgozták kicsit. A frissítés telepítése nagyjából 5-10 percet vesz majd igénybe.
twitter: http://twitter.com/galbalazs87
Elküldve: 2010. 10. 31. 14:29
Idézet: Zane Lowe - Dátum: 2010. 10. 31. 14:50
Xbox Live - dashboard frissítés holnap
Yepe 3 kérdésem lenne 1. ez ingyenes?2.Hol találom meg vagy automatán írja ki?3.Rokonomhoz mennék ott van ADSL net és csak a HDDmet vinném mivel ott is van box szóval igy is lehet frissíteni vagy vihetem a boxomat?Előre is köszönöm válaszod
Elküldve: 2010. 10. 31. 18:52
Dashboard frissítés mindig ingyenes és mindig kotelezo. Ha netre van kotve a géped akkor automatikusan felajánlja, ha úgy dontesz hogy nem teszed fel akkor meg levág a Live-ról.
Ha nincs otthon neted (meg nincs kihez elvinni a vinyót) akkor az interneten is megtalálod a frissítést (pl. torrent oldalakon), ha ezt toltod le akkor pendrive-ra kell rakni és úgy installálni az Xboxra.
Ha nincs otthon neted (meg nincs kihez elvinni a vinyót) akkor az interneten is megtalálod a frissítést (pl. torrent oldalakon), ha ezt toltod le akkor pendrive-ra kell rakni és úgy installálni az Xboxra.
C2D 2,66GHz | 4GB DDR2 | 9800GTX+ | Win7 64bit | WinXP 32bit (dual boot) | 1440x900 (19")
Elküldve: 2010. 10. 31. 18:59
Idézet: Ilsyde - Dátum: 2010. 10. 31. 19:52
Dashboard frissítés mindig ingyenes és mindig kotelezo. Ha netre van kotve a géped akkor automatikusan felajánlja, ha úgy dontesz hogy nem teszed fel akkor meg levág a Live-ról.
Köszönöm a válaszod akkor én csak a vinyót viszem el nem kell a gép már kíváncsi vagyok milyen lesz az új dash kedden elvileg már meg lesz.
Elküldve: 2011. 02. 04. 16:11
Sziasztok,
A kovetkezoket szeretnem toletek kerdezni:
Van egy 3-4 eves boxom. Anno Live!-on regisztraltam, pontokat es a LIPS-hez zenet vasaroltam. Idokozoben a box bannolva lett es a vinyorol is toroltem (veletlenul) a profilombol, a korabban megvasarolt es letoltott zeneszamokat (is, tobbek kozott).
Van ra barmilyen lehetoseg, hogy ezeket a megvasarolt zeneszamokat ujra feltegyem a gepre (anelkul, hogy egy bannolatlan box-szal kelljen Live!-ra menni es ugy begyujteni)? Pl. webrol pendrive-ra es ugy atvinni az xbox-ra?
Elore is koszonom!
ui.: Itt (innen), csak az xbox-ra valo letoltest tudom ujrainditani ... ((csak van valami megoldas, hogy maskepp is hozzajussak a mar korabban megvasarolt cuccaimhoz es "offline" rategyem a gepre))

ui2: itt azt mondjak, hogy nem lehetseges ...
A kovetkezoket szeretnem toletek kerdezni:
Van egy 3-4 eves boxom. Anno Live!-on regisztraltam, pontokat es a LIPS-hez zenet vasaroltam. Idokozoben a box bannolva lett es a vinyorol is toroltem (veletlenul) a profilombol, a korabban megvasarolt es letoltott zeneszamokat (is, tobbek kozott).
Van ra barmilyen lehetoseg, hogy ezeket a megvasarolt zeneszamokat ujra feltegyem a gepre (anelkul, hogy egy bannolatlan box-szal kelljen Live!-ra menni es ugy begyujteni)? Pl. webrol pendrive-ra es ugy atvinni az xbox-ra?
Elore is koszonom!
ui.: Itt (innen), csak az xbox-ra valo letoltest tudom ujrainditani ... ((csak van valami megoldas, hogy maskepp is hozzajussak a mar korabban megvasarolt cuccaimhoz es "offline" rategyem a gepre))

ui2: itt azt mondjak, hogy nem lehetseges ...
Szerkesztette: axl.Fsi 2011. 02. 04. 16:41 -kor
Udv,
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
axl.Fsi
" ... Begbie didn't do drugs either. He just did people ... "
Elküldve: 2011. 02. 04. 20:35
Jól mondják. Csak JTAG-es gépen lehet DLC-t, XBLA és egyéb apróságokat beműteni.
Acer 5536g • Playstation 3 Slim • LG 42LD550

Súgó
A téma zárva.