HWSW Informatikai Kerekasztal: Xbox 360 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Xbox 360 II.

#681 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 04. 07:23

Idézet: FJ_FoX - Dátum: 2007. ápr. 3., kedd - 20:22

en most kezdek elcsabulni, az oreg cubet becserelni xbox360-ra talan nem is lenne olyan rossz, csak valahogy erzem, hogy ez egy keszlet kitakarito akcio resze...

Szeptemberben javított kiadás, HDMI -vel, csendesebben, stabilabban, lehet hogy nagyobb hdd -vel...

#682 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 09:10

Szerintem is erdemes megvarni az uj sorozatot...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#683 Felhasználó inaktív   Waldi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 13:51

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. márc. 30., péntek - 14:08

Ilyen aron nemtom lesz-e ra kereslet. Iszonyatosan draga, egy fel konzol ara egy filleres winyoert???

Krinyo

Elvileg, ha kijon a 120 GB-os vinyo, akkor az azt tamogato dashboard segitsegevel hasznalhatoak lesznek az azonos szeriabol szarmazo WD nagyobb vinyok (120 GB-ig persze). Most is hasznalhatoak, de csak 20 GB-ot lat beloluk az XBox.

#684 Felhasználó inaktív   FJ_FoX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 04. 18:30

Idézet: Crys - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 4:31

Junior, ne gondolkozz sokat, cseréld be. Nem fogod megbánni!  :)  Crackdown-tól kész leszel, legalábbis én kész vagyok tőle, annyira jó :) Nameg 1 hónap és itt a Forza2! Ahhh. :)

crys

na kossz rad aztan szamithat az ember:)))))

tudod milyen megallni, hogy ha atmegyek az electroworldbe ne ragadjak meg egy gears bundlet:)

FJ

#685 Felhasználó inaktív   Crys 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 05. 06:29

Idézet: FJ_FoX - Dátum: 2007. ápr. 4., szerda - 18:30

na kossz rad aztan szamithat az ember:)))))

tudod milyen megallni, hogy ha atmegyek az electroworldbe ne ragadjak meg egy gears bundlet:)

FJ

:) ismerős... én is így voltam vele mióta megjelent a masina, egészen tavaly novemberig...addig bírtam, de egyáltalán nem bántam meg, sőt... :)

Biztos jobb lenne HDMI-vel (a 120GB-os disk engem nem igazán érdekel, a mostani 20 is bőven elég a játékmentéseimnek meg az aktuális demóknak, mindig van 8-10GB szabad helyem így is), de szerintem komponensen is baromi szép képe van 720p-ben a 42pv60-as kis drágaságon :)

És amennyiért most már a prémiumot megkapod (84e) komolyan nem pénz érte. Hál istennek semmi baja a gépnek (2006.03-as gyártás), nem fagy, nem melegszik extrémen, működik ahogy kell.

Tegnap este leszedtem a Luxor 2 trial-t, most már komolyan gondolkozom hogy veszek valahol microsoft pontot, mert nagy király ez is (PC-n mennyit Zumáztam meg Luxoroztam :) ), meg a Worms is nagyon jó (a Luxornál csak azt nem értem miért nem 16:9-re csinálták a játékteret... :think: )

De azért annyira nem sajnállak ám :) ott a Wii-d ugye :) és ha nagyon akarsz vehetsz bármikor boxot is...  ;)

crys

#686 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 09:39

Nice, majus 7-en jon a tavaszi frissites, integralt windows live messenger, USB-s billentyuzet tamogatas, qwerty billentyus kontroller, stb...

http://kotaku.com/gaming/xbox/microsoft-th...date-249611.php

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#687 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 10:13

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 9:39

Nice, majus 7-en jon a tavaszi frissites, integralt windows live messenger, USB-s billentyuzet tamogatas, qwerty billentyus kontroller, stb...

Krinyo

Én már várom, süti lesz reméljük ;)
Ekkor jön vistára is a live, nem? :D
Az a billentyűzetes kép szerintem nagyon ötletes, de olyan, mintha a headsetnek ott is lenne a helye, meg nem is, mert van valami lyuk a bill. végén, de abba nem megy headset az tuti, bár biztos csak valami béta kép ez még.

#688 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 10:19

Szerintetek x360ra lesz olyan megoldas mint az YDL Ps3ra? (Bar _szamomra_ az x360ban is keves a memoria:( )
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#689 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 13:32

Idézet: Boba - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 10:19

Szerintetek x360ra lesz olyan megoldas mint az YDL Ps3ra? (Bar _szamomra_ az x360ban is keves a memoria:( )

ha lesz is valami, akkor az valami vindóz-mutáció lesz, nem linux :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#690 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 13:35

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 9:39

Krinyo

hogy ez mekkora egy gnóm cucc.. :Đ
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

#691 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 13:38

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 14:32

ha lesz is valami, akkor az valami vindóz-mutáció lesz, nem linux :Đ

Nem is felteteleztem, hogy linux lesz ra, csak egy pelda volt... hogy valamilyen OS szeruseg. Szemely szerint en egy WinXP-nek jobban is orulnek. (Bar mas kerdes, hogy a keves memoriaval az x360at se tudnam befogni munkara sajnos. Ahhoz legalabb 2 de inkabb 2.5 giga kellene. Szoval ez nekem inkabb csak egy alom, nem erzek mogotte realitast... ennyire koran nem kezdtem a palinkazast! :D )

Szerkesztette: Boba 2007. 04. 09. 13:41 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#692 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 17:19

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 13:35

hogy ez mekkora egy gnóm cucc.. :Đ
[kép]

Szerintem meg király ;)
Ha nem lesz elszállva az ára lehet benevezek egyre.

#693 Felhasználó inaktív   Crys 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 18:50

FYI! Hivatalos forrás az újdonságokról: LINK

#694 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 18:57

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 10:39

Krinyo

Erről van videó is, KATT! :)

Szerkesztette: Csokis 2007. 04. 09. 18:57 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#695 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 19:09

Sziasztok.

Készülök venni egy konzol masinát az xbox360 mellett döntöttem. Volna pár kérdésem:
-Mit jelent a gold/silver Live! csomag?
-A Prémium csomagban van olyan kábel amivel normál tv-re is rá tudom kötni a gépet? (av kábel)
-Ha flash-eltetem akkor fel tudok vele jelentkezni a netre, esetleg működik a multi?
-A flash-elésnek milyen hátrány/előnye van?
-Tudok vele internetezni, hasonló módon mint egy pc-vel, vagy csak a Live! -on belül megy a net?
-A hagymányos tv az valami ?480p? -nek minősül, vagy köze nincs ezekhez a szabványokhoz...(720/1024)

köszi: :D
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#696 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 20:57

Idézet: NZIM - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 19:09

Sziasztok.

Készülök venni egy konzol masinát az xbox360 mellett döntöttem. Volna pár kérdésem:
-Mit jelent a gold/silver Live! csomag?
-A Prémium csomagban van olyan kábel amivel normál tv-re is rá tudom kötni a gépet? (av kábel)
-Ha flash-eltetem akkor fel tudok vele jelentkezni a netre, esetleg működik a multi?
-A flash-elésnek milyen hátrány/előnye van?
-Tudok vele internetezni, hasonló módon mint egy pc-vel, vagy csak a Live! -on belül megy a net?
-A hagymányos tv az valami ?480p? -nek minősül, vagy köze nincs ezekhez a szabványokhoz...(720/1024)

köszi: :D

- A Gold memebership emelt szintű tagságot jelent - ez a gyakorlatban annyi, hogy 'átalánydíjért' hozzáférsz amúgy fizetős tartalmakhoz.
- igen van, ez az alapkábel, ami jár a géphez. egy kapcsolóval válthatsz SDTV/HDTV üzemmódok között. a kábel 3 harangcsatlakozóban végződik - scart adapter jár hozzá
- warez ügyekről itt hallgatunk. a flasheléssel azt kockáztatod, hogy az M$ remote-ilag kizárhat a live-ból így a multiból is.
- jelenleg webbrózer, mail kliens nem jár hozzá, csetelhecc és levelezhecc a live-os júzerekkel. jövő hónaptól már az msn messengert is használhatod. ha van egy winxp MCE-ed akkor grafikus terminálként használva a boxot, webezhecc. de várható, hogy a webezés kérdése a jövőben rendeződik.
-A hagyományos TV európai esetben 60Hz-es PAL-t jelent - PAL60. fontos tehát hogy TVd hajlandó legyen működni 60Hz-en. Ezt gyakolatiag minden 1990 óta gyártott TV tudja.

#697 Felhasználó inaktív   AMD rula 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 21:41

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 20:57

- A Gold memebership emelt szintű tagságot jelent - ez a gyakorlatban annyi, hogy 'átalánydíjért' hozzáférsz amúgy fizetős tartalmakhoz.

Ez azért kicsit pontatlannak tűnik.

Gold előnyei:
1, Lehet online játszani (asszem MMO-kat lehet silverrel is, de olyat még nem láttam, lehet még nincs is BOXra, a TDU nem az)
2, Ha van kamerád akkor lehet video chateleni.
3, Van pár demó, amit a goldosok előbb leszedhetnek.

Ezenkívül lehet, hogy van olyan fizetős tartalom, amihez golddal ingyen/olcsóbban hozzáférhetsz, ezt nemtudom (kicsit kétlem, vagy ha van is, akkor sem jelentős).

Amit silverrel lehet, kb:
Marketplacen demókat szedni, vásárolgatni.
Batátokkal szöveges/voice chateleni.

#698 Felhasználó inaktív   NZIM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 09. 21:50

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. ápr. 9., hétfő - 21:57

- igen van, ez az alapkábel, ami jár a géphez. egy kapcsolóval válthatsz SDTV/HDTV üzemmódok között. a kábel 3 harangcsatlakozóban végződik - scart adapter jár hozzá
- warez ügyekről itt hallgatunk. a flasheléssel azt kockáztatod, hogy az M$ remote-ilag kizárhat a live-ból így a multiból is.
- jelenleg webbrózer, mail kliens nem jár hozzá, csetelhecc és levelezhecc a live-os júzerekkel. jövő hónaptól már az msn messengert is használhatod. ha van egy winxp MCE-ed akkor grafikus terminálként használva a boxot, webezhecc. de várható, hogy a webezés kérdése a jövőben rendeződik.
-A hagyományos TV európai esetben 60Hz-es PAL-t jelent - PAL60. fontos tehát hogy TVd hajlandó legyen működni 60Hz-en. Ezt gyakolatiag minden 1990 óta gyártott TV tudja.

Idézet

Ez azért kicsit pontatlannak tűnik.

Gold előnyei:
1, Lehet online játszani (asszem MMO-kat lehet silverrel is, de olyat még nem láttam, lehet még nincs is BOXra, a TDU nem az)
2, Ha van kamerád akkor lehet video chateleni.
3, Van pár demó, amit a goldosok előbb leszedhetnek.

Ezenkívül lehet, hogy van olyan fizetős tartalom, amihez golddal ingyen/olcsóbban hozzáférhetsz, ezt nemtudom (kicsit kétlem, vagy ha van is, akkor sem jelentős).

Amit silverrel lehet, kb:
Marketplacen demókat szedni, vásárolgatni.
Batátokkal szöveges/voice chateleni.

Köszi mindkettőtöknek. ;)
Asus P5B ł Core 2 Duo E6300 ł Asus HD 2900XT 512MB ł 4GB 800MHz DDR2 RAM ł Chieftec cft620

"...há' nyálad se vót, ugy kellett a szádba köpni he'... "

Eladó Athlon 3500+ S939 ADA3500IAA4CN ára:5000Ft PÜ.

#699 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 08:56

Volt mar, de nem igy poren:

Kép

Szerk: meg tobb kep

Samott

Szerkesztette: Samott 2007. 04. 10. 08:57 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#700 Felhasználó inaktív   craft 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 10. 13:18

szép,szép
A fotók alapján vagy ezt használom és szövegesen chat-elek, vagy pedig a meglévő
headset-el beszélgetek - eccerre a kettőt nem tudom csatlakoztatni.

Téma megosztása:

• (241 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.