Idézet: Abu85 - Dátum: 2007. aug. 26., vasárnap - 11:35
A választás is egyszerű, aki félévente új VGA-t fog venni annak jobban megéri a GF8800-ba fektetni, de ha minimum 2 évre tervezel akkor a HD2900XT az ideális jelenleg.
Idővel te is látni fogod. Próbáld meg levenni az nVidiás szemüveget, ha én nVidia fan léttemre leveszem te is megteheted.
Nem tudom mikor mérték az eredményeket, de kétlem hogy 9 kártya letesztelése 3 játékban olyan sok időt venne igénybe.
DX10-es játékokat olyan driverrel tesztelni, amely mindenféle DX10 optimalizációt nélkülöz, na ahhoz aztán ész kell. Cikk televan csúsztatásokkal, egyenlőtlen feltételekkel. Aki ebből a trehány munkából bármiféle következtetést levon, annak egészségére.
Idézet
Légyszíves egy forrást ha linkelnél.
Olvasok rengeteg külföldi lapot, megannyi szakmai fórumot, de ezekről tőled hallok először. 162.22-től csökkent volna a teljesítmény? Érdekes mert én és még sokan mások pont az ellenkezőjét vettük észre.
Idézet
Aki félévente vesz enthusiast(110k+) kategóriás videókártyát az már nem vesz semmit mert már rég megvette GF8800-at. Aki meg minimum 2 évre tervez gamer pc-t, az felejtse el a számítástechnikát, s vegyen konzolt.
Aki meg most akar venni high-end vga-t sok pénzért az halassza el, spóroljon még, mert 2 hónap múlva itt van next-gen.
Idézet
Nincsen semmilyen szemüvegem se. Nyilvános hazugságok nem tudnak csak úgy elröppenni a fülem mellett.

Súgó
A téma zárva.