Keresem, keresem az A64 3000+ mellé a dsub kimenetes 7600gt kártyát, de csak nem akaródzik megtalálni.
Esetleg érdemes megpróbálni egy duál DVI kimenetes kártyát úgy, hogy a TFT-mnek csak dsub-ja van? Átalakítót hogy kell elképzelni? Adnak egy kis pótcsatlakozót, amit rádugok a kártya DVi-jére, és abba kell bedugni a vga dsub-ját? mennyire lóg ki az az átalakító a gépből hátrafelé?Nem olyan könnyen letörős fajta?
Ha dvi-s kártáyt is érdemes bevállalni, akkor ezeket találtam. Alapból nem akartam 25k-nál többet adni VGA-ért, de ...
Első jelölt galaxy 8600gt
2. jelölt asus 1650PRO
3. jelölt asus 2600xt
4. jelölt asus 8600 gt SILENT (ez a pszichológia maximum, amit hajlandó vagyok VGA kártyáért kiadni ebbe a gépbe. Szükség esetén egy ventit tudok rá tenni fordulatszabályzóval.)
5. jelölt gigabyte 7600 gt. a hűtése úgy tűnik 2 oldalas, ez szerintem problémás lehet. Kérdés: tényleg 2 oldalas hűtésű?
6. jelölt gigabyte 8600 gt ( ez is a határon van árban), de jó nagynak tűnik a hűtése. Szükség esetén erre is tudok tenni egy 8-as ventit.
7. jelölt sapphire 2600 xt
8. jelölt sapphire 1950 gt
Nagyjából ezekben a kártyákban gondolkodnék. Melyiket ajánlanátok?
Esetleg az aqa lapját is megtekintem, de gondolom nincs számottevő különbség.
szerk:
itt egy inno3d 7600, de ez GST, nem pedig GTS. (gondolom, hogy az említett NVidia: GS -> GT -> GTS -> GTX -> Ultra listában a GS és a GT közé sorolható, de valami elbaszott fajta lehet, mert igen ritka. Ráadásul a hűtése ránézésre pont olyan, ami a megdeglett 6800-on is volt- ordenáré hangos, amit inkább hanyagolnék
szerk II: érdemes volt az aquára is ránézni:
8600 gt akciósan, ráadásul dsub kimenete is van.
Kicsit drágábban az 512-es memóval, de nincs dsub, csak dvi.
Szóval akkor most melyiket?
Szerkesztette: vaakuum 2007. 09. 03. 09:17 -kor