Idézet: Uuncsiii - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 15:38
Egy-két-három válasz
Az 1600PRO mindenképpen gyorsabb lesz a 9000PRO-nál, tehát ilyen szempontból érdemes beszerelni.
Viszont a nagyon új játékok ugyanúgy nem lesznek élvezhetőek, mert kell hozzájuk a procierő is - jó lenne pontosítani, milyen játékokra gondoltál.
Egy normális minőségű 300W-os tápegység a mai procikra és VGA-kra alapuló konfigokat is viszi, tehát efelől nem kell aggódnod szerintem.
Ha az alaplapod csak a 4* agp-t tudja, az nem biztos hogy OK lesz, mert a kétféle AGP foglalat kétféle feszültséget használ (1,5V újabban és 3,3V a régebbi példányokon). Asszem a videokártya ill. az alaplapi csatlakozó rovátkái kell hogy passzoljanak, de inkább nézz még utána (alaplap kézikönyvében is pl.)
De ebben az AGP-kérdésben nem vagyok biztos

Köszi
Én ezt vágtam, hogy az x1600 pro más kategóriában versenyez

A tápot még megnézem pontosan (nem saját gép).
Procierő tényleg nem nagyon van, főleg sportjátékok, pl. FIFA 08 - bár ez hellyel közzel most is megy, s esetleg autószim. pl. rFactor, WTCC normális sebességgel.
Van AGP-s topik itt, majd megnézem pontosan milyen van az alaplapon (de szerintem universal azaz tudja a 3,3-at és a 1,5-et is, más kérdés, a kártya szeretni fogja-e).
szerk: megnéztem, az alaplapon "universal" 2.0-ás AGP csatlakozó van, tehát 3,3 voltos és 1,5-es kártyát is fogad.
Viszont a Gecube azt írja az x1600-as kártyájához, hogy csak AGP 3.0 felülethez, a Sapphire semmilyen infót nem ad erről.
Szerkesztette: Kory 2007. 10. 09. 15:42 -kor