Idézet: pojzon - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 12:48
Egy olyan kérdésem lenne a szakavatottabbakhoz, hogy elméleti síkon elkezdtem gondolkozni azon hogy a mostani konfigomat videókártya frontos miképpen lenne érdemes javítani.
A konfig egy A8N-SLI Premium alaplap egy A64X 4400+ @ 5200+ 2Gb memó és a mostani vid. kártya egy 7900GTX.
Azt biztosan tudom, hogy 8800GTX meg efféle "olcsóságot" nem szeretnék venni, viszont felötlött bennem, hogy mi lenne ha szereznék még egy 7900GTX-et a mostani mellé és SLI-ben hasznlálnám őket.
Az a nagy kérdés hogy ez a megoldás lenne a jobb vagy inkább valami más. Már nem vagyok az a fanatikus játékos, inkább a régebbi játékokat szedem újra elő néha, de egy egy újabb játékot is meg-meg nézegetek és ott már jó lenne némi plusz erő (pl bioshock). Sokat nem költenék a dologra igazán csak azt szeretném elérni, hogy a tft-n ne kelljen felbontást csökkenteni vagy olyan alapra levenni a grafikát, hogy az már szinte élvezhetetlen legyen.
Előre is köszi a választ!
amennyit egy egy uj (használt) 7900gtx-be ölsz, azt hozzáadva a mostani vga-d használt árához kapsz egy 640-es gts-t.

Súgó
A téma zárva.