HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#1421 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 13. 23:37

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 22:32

na ne szivasson már kend... tavaly májusban vettem a boxost..

még müködik? az csoda lenne:)
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1422 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 23:38

nekem tavaly előtt november óta működik hibátlanúl.

Szerkesztette: -Turbo- 2007. 01. 13. 23:38 -kor

JóSebesség

#1423 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 23:38

Állítólag csak 20% a meghibásodási ráta az első szériából... :D
LY

#1424 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 23:39

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 23:32

na ne szivasson már kend... tavaly májusban vettem a boxost.. holvolt akkor péeshárom.. :D

a kérdéses drájv meg ideje 98%-ában a PChez lesz csatolva, due to certain issues :Đ

de tuti hogy a vaterán a 140k-s snippinget bepróbálom holnap :D

Kend a hajadra E! :Đ

Az aprónetes srácot én is megérdeztem, hogy a 300k kiötlésénél mennyire volt részeg  :cool:

#1425 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 13. 23:58

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 23:37

még müködik? az csoda lenne:)

elmész te ám a fenébe.  :D  anyám egész este ott küzdött a nagyobbik tvn vele a live-ról letöltött mindenféle pacman/sudoku/puzzle/aracade egyéb szarokkal :Đ Énmeg meg akartam nézni DVDn a 36-ot de nem tudtam :omg:

nembaj holnap anya már nem lesz itt, akkor tolok esete egykis obliviont, szokás szerint. tudom gyerekes meg beteges de nem bírom megunni.

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 14. 00:00 -kor

νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1426 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 00:03

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 23:58

nembaj holnap anya már nem lesz itt, akkor tolok esete egykis obliviont, szokás szerint. tudom gyerekes meg beteges de nem bírom megunni.

Szopó.. Én pl postal 2-vel demóztam a ps3-at (hehe) jóanyámnak, ott közölte is, h nem dughatom rá a flat paneljére.. nem mintha akartam volna :Đ

#1427 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 00:10

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 0:03

Szopó.. Én pl postal 2-vel demóztam a ps3-at (hehe) jóanyámnak, ott közölte is, h nem dughatom rá a flat paneljére.. nem mintha akartam volna :Đ

:think:  ügyes... :Đ

#1428 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 00:17

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 22:17

Ez meg már túl nevetséges ahhoz, hogy kommentáljuk. A DC-X360 párhuzam a legelszántabb Sony fanatikusok végső menedéke :)

Őszintén kimondhatod: kifogytál az érvekből :) Btw nem akartam párhuzamot vonni a DC és a 360 között (még ha lehetne is imho bizonyos vonatkozásokban). Mindössze arra utaltam, hogy egy adott időpillanatban mindeki össze tudja gyűjteni azokat az információkat, melyek szerinte alátámasztják a saját igazát. Biztos vagyok benne, hogy a Nincsendo rajongói akkor és ott teljesen őszintén hittek abban, hogy a kedvenc cégük üzleti modelje jobb, mint a Sony -é. Ugyanilyen őszintén hittek a Sega rajongók is abban, hogy a DC vs. PS2 küzdelemből az előbbi kerül ki győztesen. SFIJ és Te is tuti komolyan gondoljátok ezt a holnap-megdöglik-a-Sony-és-vele-együtt-a-PS3 dolgot, de nem tudom, hogy az elmúlt 15 év történéseinek ismeretében komolyan lehet-e venni ezzel benneteket...

#1429 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 00:28

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 23:58

Hehh, miért lenne az? Az oblivion nagyon jó játék...
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1430 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 00:29

az a baj jedves házéiksz hogy senki sem jósolja a sony megdöglését. hanem elég szignifikánsan látszik az, hogy az évtized első felében valamit elkúrtak, de nagyon. és ez most kezd látszani. amiről beszélünk az az, hogy ennek a nagy elkúrásnak áldozatul fog esni a piacvezetőség. nemtom emléxel-e a 80-as években volt valamy lucky-goldstar nevű izé cégecske ami az űberszar szalagevős VHSeiről meg a hótszar sznivilágú tviről volt híres. ma ez a cég kicsit megrövidített névvel (LG) a sony tökeit szorongatja szinte az egész szórakoztató elektronikai fornton. más frontokon meg más cégek szorongatják a sony tökeit. rohadt dolog a kapitalizmus meg a verseny. én tudom.

#1431 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 01:34

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 1:17

SFIJ és Te is tuti komolyan gondoljátok ezt a holnap-megdöglik-a-Sony-és-vele-együtt-a-PS3 dolgot

Na figy, mikor is írtam én ilyet?
LY

#1432 Felhasználó inaktív   Ombuccmann 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 07:16

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 1:29

a 80-as években volt valamy lucky-goldstar nevű izé cégecske ami az űberszar szalagevős VHSeiről meg a hótszar sznivilágú tviről volt híres. ma ez a cég kicsit megrövidített névvel (LG) a sony tökeit szorongatja szinte az egész szórakoztató elektronikai fornton..

Na igen, de a teljesség kedvéért azt is el kéne mondani hogy ki pumpálta fel pénzzel az lg-t meg az összes többi délkoreai emberevőt.

#1433 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 07:54

Idézet: special - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 23:12

te, tényleg ne áss már mélyebbre. azért ha már fudot tolsz, jobban megalapozhatnád. ez egy kereskedői reklám. ha megnézed pl. a bestbuy vagy a gamestop honlapját, drága bundle-öket, sold outot találsz mindenféle megszorításokkal, 24-i szállítással. az, hogy vannak boltok, ahol találni ps3-at, nem jelent semmit piaci léptékben.

Ha ez elszigetelt, egyedi hir lett volna, akkor elfogadnam, hogy esetleg kamu... de napok ota ez jon a tengerentulrol, eladatlan ps3-ak a boltokban meghozza a zuhano kereslet miatt (es nem azert mert a sony szazaval szallitja minden boltba a konzolt). Ezek a hirek egymast erositik, ez nem fud, ez a szomoru valosag. Nezd meg az eBayt milyen aron kapsz konzolt... linkeltem mar nem egy licitet. Piszkosul nem az latszik, hogy csak a meregdraga bundle-ok mennenek.

Es igen, en vallalom a kijelentest, hogy ebbe a kalandba a nagysagos sony konnyen beledogolhet... meghozza pont azert, mert a microsoftal jatszak a meccset. Most olyan ellenfeluk van, amelyik nagyon sokaig kepes finanszirozni a piacszerzest... lathattuk mar nemegyszer. Mar ebben a generacioban is latszik, hogy milyen konnyeden hajszolja bele a sonyt a hibakba, es kovetkezo generacio hajnalan nem lesz a sonynak egy olyan penzbanyaja mint most a PS2... ha minden osszejon nekik akkor is csak 60:40 lehet a piac aranyuk es nem a jelenlegi 80:20. A kovetkezo box meg hamarabb johet, a sony meg kenytelen lesz a PS3-at tolni ellene, mert egyreszt akkor meg nem hozta vissza az arat, masreszt sehol nem lesznek meg az uj fejlesztessevel. Az ido a kihivonak dolgozik... es ez bizony nem lesz jo nekunk.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1434 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 09:13

Megint csak azzal kezdeném hogy lehet hogy bejön amit írsz. Másrészről a hozzászólásod első felével megint csak nem értek egyet.

Idézet

de napok ota ez jon a tengerentulrol, eladatlan ps3-ak a boltokban meghozza a zuhano kereslet miatt

Hol vannnak erről "tömegével" hírek? Pár olyan kép kering a neten ahol lefényképezték hogy van a boltban PS3. Ez a bizonyíték hogy tömegével "rohadnak" a gépek a polcokon? Voltam a hétvégén Békéscsabán. A Csabacenterben 3 db. Wii volt az üzletben. Ez sem jelenti hogy a Wii-k rohadnak a polcokon mert nem kell a kutyának sem.

A másik meg az EBay. Találtál mondjuk 10 licitet ahol nem 1000$-ért árulják a PS3-at. És ez mit bizonyít? Voltak akik keresni akartak az első napok lehetőségét meglovagolva, aztán rájöttek hogy most már nem lehet ennyit kérni a gépért, és vissza akarják kapni a pénzüket, mert lehet hogy a spórolt 600$-al akartak egy kis pénzt keresni.

Szerkesztette: delphijos 2007. 01. 14. 09:15 -kor

PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#1435 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 09:39

Idézet: delphijos - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 9:13

Hol vannnak erről "tömegével" hírek? Pár olyan kép kering a neten ahol lefényképezték hogy van a boltban PS3. Ez a bizonyíték hogy tömegével "rohadnak" a gépek a polcokon? Voltam a hétvégén Békéscsabán. A Csabacenterben 3 db. Wii volt az üzletben. Ez sem jelenti hogy a Wii-k rohadnak a polcokon mert nem kell a kutyának sem.

A másik meg az EBay. Találtál mondjuk 10 licitet ahol nem 1000$-ért árulják a PS3-at. És ez mit bizonyít? Voltak akik keresni akartak az első napok lehetőségét meglovagolva, aztán rájöttek hogy most már nem lehet ennyit kérni a gépért, és vissza akarják kapni a pénzüket, mert lehet hogy a spórolt 600$-al akartak egy kis pénzt keresni.

Eleg sok ilyen hir volt, nem egy nem ketto. Nem sok geprol volt szo uzletenkent, de az viszont nem az allando utanpotlas miatt volt ott, hanem mert nem vittek el... ide is linkeltunk mar egy par ilyen hirt. Sot ha jol emlekszem bebukott ebayes ugyeskedok altal visszavitt gepekrol is szo volt...

Ebay: ugorj neki, nezd meg a kinalatot, tipikus peldakat hoztam, nem kellett valogatnom. Nem nagyon fogsz olyan licitet talani, ahol mostanaban 1000$ felett ment el a gep (hacsak nem csomagolt melle valaki boduletesen sok extrat). Egyebkent volt hir az ebayes atlagarakrol is, az is csak azt erositi amiket en linkeltem. A 625$-os buy it now aras 60GB-os ajanlattal nem lehet vitazni... az annyi es kesz. Az pedig nem 1000 dolcsi, es ez azt jelenti, hogy konnyen hozzaferheto a cucc.

Samott

Szerkesztette: Samott 2007. 01. 14. 09:46 -kor

(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1436 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 10:21

Samott, szerintem is túlzásba viszed picit. HA tényleg így van, akkor annak millió oka lehet, nem feltétlenül az, hogy szar a konzol és nem viszik.

Pl nem tudjuk hogy/mikor kapják a fizut. Nem ismerjük a prémium/tizenharmadikhavi rendszert. Nálunk pl eléggé amerikánus a cégvezetés és jan 5 helyett dec 20 kaptunk decemberi fizut, a prémiumot most, a januárit pedig feb 5.-én. Nem lehet, hogy simán eltapsolták az összes pénzt karácsonykor? Egy Wii meg három doboz cigibe kerül, nem csoda, hogy fogy.

#1437 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 10:27

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 10:21

Samott, szerintem is túlzásba viszed picit. HA tényleg így van, akkor annak millió oka lehet, nem feltétlenül az, hogy szar a konzol és nem viszik.

Pl nem tudjuk hogy/mikor kapják a fizut. Nem ismerjük a prémium/tizenharmadikhavi rendszert. Nálunk pl eléggé amerikánus a cégvezetés és jan 5 helyett dec 20 kaptunk decemberi fizut, a prémiumot most, a januárit pedig feb 5.-én. Nem lehet, hogy simán eltapsolták az összes pénzt karácsonykor? Egy Wii meg három doboz cigibe kerül, nem csoda, hogy fogy.

Lehet hogy kicsit erosen fogalmazok, de nem szabad bagatelizalni ezt a dolgot... ha ez igaz akkor - ha jol tudom - eleg peldatlan. Arrol is volt szo, hogy miert nem veszik: elmult a karacsonyi szezon, kikoltekeztek (ahogy te is irtad), nem nagyon van ra jatek, betas az online rendszere, es nagyon draga.

Samott

#1438 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 10:31

Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 10:27

Lehet hogy kicsit erosen fogalmazok, de nem szabad bagatelizalni ezt a dolgot... ha ez igaz akkor - ha jol tudom - eleg peldatlan. Arrol is volt szo, hogy miert nem veszik: elmult a karacsonyi szezon, kikoltekeztek (ahogy te is irtad), nem nagyon van ra jatek, betas az online rendszere, es nagyon draga.

Samott

Tudomásom szerint jövő vagy azutáni héten kerül a boltokba usában a GT HD és a motorstorm. Utóbbival csuklóból el lehet adni a konzolt, meglátjuk. Ha akkor is rajtuk marad, akkor csúnya vége lesz a dologak.

#1439 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 10:48

Idézet: Ombuccmann - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 7:16

Na igen, de a teljesség kedvéért azt is el kéne mondani hogy ki pumpálta fel pénzzel az lg-t meg az összes többi délkoreai emberevőt.

uaz, aki a japókat is. usákiának híjják :D

#1440 Felhasználó inaktív   MajaG 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 11:02

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 13., szombat - 23:32

na ne szivasson már kend... tavaly májusban vettem a boxost.. holvolt akkor péeshárom.. :D

a kérdéses drájv meg ideje 98%-ában a PChez lesz csatolva, due to certain issues :Đ

de tuti hogy a vaterán a 140k-s snippinget bepróbálom holnap :D

http://www.vatera.hu/playstation3_20gb_hdd...l_17985495.html

150e 20 gigás :D

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 70
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74