HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#1541 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 14. 18:28

Idézet: Jakuza - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:07

Csakhogy nem ez a lenyegi resze a dolognak, hanem beigertek, raadasul ugy mikozben mar kiderult, hogy pereskedes alatt volt az ugy.
A motion senzort meg pont ezert kerult bele utolag, amit valljuk be jol elloptak, sajat otlet nelkul. :D

1.: lesz PS3-ad? Mert ha nem, akkor ez tulajdonképpen csak a sanyi szapulása =) Az más kérdés, hogy megérdemlik-e.
2.: ellopták. Mocskos tolvajok. NAÉS?

#1542 Felhasználó inaktív   Mumia 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 18:30

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:25

Tudod Mumia szar nyaram lesz. azon fogok tipródni, hogy akkor most péeshármat vagy íkotont vegyek. mindkettő 600 dodó :D

Én tudom, hogy egyiket sem fogok venni. Az egyik tök értelmetlen, ps3-at meg majd akkor ha lesz GT5 :p

#1543 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 18:35

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:28

1.: lesz PS3-ad? Mert ha nem, akkor ez tulajdonképpen csak a sanyi szapulása =) Az más kérdés, hogy megérdemlik-e.

figyu 1 oldalllal ezelőtt pont azt bizonygattad, hogy birtoklás nélkül is lehet pom-pom lány valaki... ilyen gyorsan visszaszívtad? :Đ
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1544 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 18:43

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:35

figyu 1 oldalllal ezelőtt pont azt bizonygattad, hogy birtoklás nélkül is lehet pom-pom lány valaki... ilyen gyorsan visszaszívtad? :Đ

Tudod sokat gondolkodtam ezen délután. Az jutott eszembe, amikor victor meg t2k meg LY generált napi 1000 postot gef6-os széria és x800 előtt. Na az MINŐSÉGI társalgás volt, ez meg hírből sem az. Aztán rájöttem mi a különbség.. NDA előtt a várható specről beszélgettek, amikor már nem volt akkor meg a performanceről. Amikor pedig már volt a fórumozóknak is átvették ők a társalgást. Itt meg mi van? Spec tiszta, performance szintén és kb 0 db embernek van itt PS3-a. Megoldás? Spekuláljunk az eladásokra alapok nélkül, próbáljunk olyan verziót gyártani hogyan fog megdőlni ebbe a sanyi, stb. Valszeg engem ez a társalgás azért nem elégít ki, mert picit más irányból nézem a dolgot: se elvakult sanyista se konzolbuzi nem vagyok, csak úgy vettem egyet. Nem fogom fikázni, mert akkor a saját számból csinálnék segget, de azt se nagyon tolerálom, hogy totál értelmetlenül, indokolatlanul és szűklátókörüen fikázzátok ezt a szerencsétlen konzolt.  :cool:

off: msn-ed nincs?

#1545 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 14. 18:48

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 17:43

Tudod sokat gondolkodtam ezen délután. Az jutott eszembe, amikor victor meg t2k meg LY generált napi 1000 postot gef6-os széria és x800 előtt. Na az MINŐSÉGI társalgás volt, ez meg hírből sem az. Aztán rájöttem mi a különbség.. NDA előtt a várható specről beszélgettek, amikor már nem volt akkor meg a performanceről. Amikor pedig már volt a fórumozóknak is átvették ők a társalgást. Itt meg mi van? Spec tiszta, performance szintén és kb 0 db embernek van itt PS3-a. Megoldás? Spekuláljunk az eladásokra alapok nélkül, próbáljunk olyan verziót gyártani hogyan fog megdőlni ebbe a sanyi, stb. Valszeg engem ez a társalgás azért nem elégít ki, mert picit más irányból nézem a dolgot: se elvakult sanyista se konzolbuzi nem vagyok, csak úgy vettem egyet. Nem fogom fikázni, mert akkor a saját számból csinálnék segget, de azt se nagyon tolerálom, hogy totál értelmetlenül, indokolatlanul és szűklátókörüen fikázzátok ezt a szerencsétlen konzolt.  :cool:

hát igen régi szép idök, ps2 vs xbox :D
nade most min vitatkozzunk, az egyikben a gpu jobb a másikban a proci
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1546 Felhasználó inaktív   Jakuza 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:05

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:43

.....Nem fogom fikázni, mert akkor a saját számból csinálnék segget, de azt se nagyon tolerálom, hogy totál értelmetlenül, indokolatlanul és szűklátókörüen fikázzátok ezt a szerencsétlen konzolt.  :cool: ....

Na akkor kicsit nezz utana azoknak az eszerveknek amit mar elozo februar ota irtunk.
Ugyenezt allitotta a tobbi PS3 fun mint most te, de erdekes hogy egy sem mondta, hogy Mea Culpa, amikor kiderult, hogy nem nekik van igazuk hanem nekunk, a kiadas es hasonlo valotlan allitasokkal szemben, amit a Sunyi tett. Akkor ugyanezt allitottatok, hogy szapulni tudunbk csak, kozben meg kiderult, hogy eleg vilagosan lattunk mindent veletek ellentetben.
Most itt tartunk 1,5 ev Sunyi balfekeskedes utan.

Mit kellene mondanunk ? Szep es jo minden ? Nem mi ezt nem fogjuk, viszont ti meg azt is elbagatelizaljatok, hogy 2 eve meg milyen jo volt a Dual shock es miutan kiderul, hogy meg sem lesz, jottok azzal, hogy nem szamit mert Sunyi drukker vagyok belefer, hogy atvagjanak minket es mar nem is igaz amit mondtam 2 eve es akkor is egy nagy szar volt. Ezt hivjak koponyegforgatasnak es amit a Sunyi csinal pedig parasztvakitasnak.

Szerkesztette: Jakuza 2007. 01. 14. 19:06 -kor

My name is penis.
1. Ha leesnél az EGOd-ról, szörnyet halnál az IQd-on.
2. A szó fegyver, de neked még egy csúzlid sincs.

#1547 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:06

Idézet: Waldi - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 17:00

Hat, ha DX7-es (max DX8) grafikaju Motorstorm system seller lehet 2007-ben, akkor gratulalok.

Hát pedig a Motorstorm p***a jól néz ki...
LY

#1548 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:11

Idézet: Jakuza - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 19:05

Ezt hivjak koponyegforgatasnak es amit a Sunyi csinal pedig parasztvakitasnak.

Ezt pedig gyerekes hisztinek hívják. Nem tudom miért veszed ennyire szívedre, komolyan.

Azt pedig, hogy többesszám második személyben beszélsz rólam kifelyezetten sértő. Mégis kivel azonosítasz? A manókkal az ágy alól? :Đ

#1549 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:13

Idézet: Samott - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:11

(Laa-Yosh meg ha jol tudom ebben az iparagban nyomul, kvazi inszajder)

Tavaly már bedolgoztak a többiek egy AAA játékba asset gyártás szinten (szerepel a neve ebben a topikban is sokszor :), 1 hónapja meg egy másik stuffnál kvázi én vagyok a tech lead...
LY

#1550 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:16

Itt meg mi van? Spec tiszta, performance szintén és kb 0 db embernek van itt PS3-a. Megoldás? Spekuláljunk az eladásokra alapok nélkül, próbáljunk olyan verziót gyártani hogyan fog megdőlni ebbe a sanyi, stb. Valszeg engem ez a társalgás azért nem elégít ki, mert picit más irányból nézem a dolgot: se elvakult sanyista se konzolbuzi nem vagyok, csak úgy vettem egyet. Nem fogom fikázni, mert akkor a saját számból csinálnék segget, de azt se nagyon tolerálom, hogy totál értelmetlenül, indokolatlanul és szűklátókörüen fikázzátok ezt a szerencsétlen konzolt.  :cool:
Megértem hogy így látod, de ez azért van, mert egy kicsit kérőn kapcsolódtál be. másfél éve pofázunk már erről a szarról, és volt olxan időszak amikor igencsak a szakmai, nda-s részről volt szó. de tavaly tavasz óta mindezt elhomályosította egy jelenség: mutyizás, ködösítés, permanens hazudoszás a cég részéről, többszörösen megmahisított adatok - minek utána többen, akik láttak már karón varnyút a szkepszis állapotába kerülnek. A hazudozás nem maradt abba. nov-re wolrd premiere. többen tudni vélték hogy ez nem fog menni. sony csakazértis - world premiere 2 millió konzollal. aztán megvolt a prömier 400 ezer konzollal - pontosan úgy ahogy az iparágban szokás. az egész It sajtó, sőt már a finance szektor is a sony diódagondjairól cikkezett, holott a finance nem szokik normális esetben diódaszintre lemenni. és hidd el, továbbra is egy valamilyenek vagyunk - szkeptikusak. mert nincs egy hiteles arc ennél a tesze-tosza cégnél aki kiállna és aszmondaná, hogy: elnézést hibáztunk. most itt tartunk, így fogjuk kiküsuöbölni a csorbát.
nem olyan nehéz ezt, persze átmeneti arcvesztéssel jér, meg ciki annak, akinek végig kell mondania. De az nVidia pontosan ugyanígy esett pofára az FX sorozattal és épp ha T2k-t emlegeted, hát nem épen virágnyelven dícsérgette az nVidia vezírt :)

sajnos nincs. (de nemis akarok) :D

#1551 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:16

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:47

Nem, itt annyi van, hogy egyesek gyémántszínűre nyalják a Wii s*ggét a controllerje miatt, azt meg röhögve elfelejtik, hogy a ps3ban is hasonló van.

Marhára nem egy kategória ám a kettő, ha elsőre nem nyilvánvaló akkor nézz utána...
Figy, ez már a sokadik olyan beszólásod ami köszönő viszonyban nincs a valósággal, légyszi ne rombold szándékosan a topikot...
LY

#1552 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:18

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 19:43

totál értelmetlenül, indokolatlanul és szűklátókörüen fikázzátok ezt a szerencsétlen konzolt.

Ebben még version se ért veled egyet, pedig nálánál nagyobb fanatikert találni azért elég nagy kihívás :D
LY

#1553 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:18

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:48

hát igen régi szép idök, ps2 vs xbox :D
nade most min vitatkozzunk, az egyikben a gpu jobb a másikban a proci

ha lesz linux akkor a PS3 gpuját meg fogom tudni ítélni. ellenberger nem paluzibilis hogy veszek egy xbox devkitet :D ámbátor az M$ állítólag csak dx szinten enged közel a GPU-hoz..

#1554 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:23

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:18

ha lesz linux akkor a PS3 gpuját meg fogom tudni ítélni. ellenberger nem paluzibilis hogy veszek egy xbox devkitet :D ámbátor az M$ állítólag csak dx szinten enged közel a GPU-hoz..

a sony az rsx-hez meg sehogy, de remélhetöleg ez változik, mert igy elég égö a cucc :)
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1555 Felhasználó inaktív   kovacs_istv 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:24

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 19:16

Marhára nem egy kategória ám a kettő, ha elsőre nem nyilvánvaló akkor nézz utána...
Figy, ez már a sokadik olyan beszólásod ami köszönő viszonyban nincs a valósággal, légyszi ne rombold szándékosan a topikot...

Ez megint csak nézőpont kérdése. Sajnálom, hogy személyed elleni támadásnak veszed a véleményemet, pedig nem Neked szólt. A topicromoblást pedig hagyjuk, nincs is itt topic :) Ha lenne akkor sem én rombolnám.

#1556 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:24

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:18

amugy sima g71, ilyen van a pc-mben vajon miért:D
kinyomtam rajta  ezer betüt azt belassult a szerencsétlen
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1557 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:25

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 19:23

a sony az rsx-hez meg sehogy, de remélhetöleg ez változik, mert igy elég égö a cucc :)

openglt csak adnak azé' hozzá, nem? :D

#1558 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:27

Idézet: kovacs_istv - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 19:24

Ez megint csak nézőpont kérdése. Sajnálom, hogy személyed elleni támadásnak veszed a véleményemet, pedig nem Neked szólt. A topicromoblást pedig hagyjuk, nincs is itt topic :) Ha lenne akkor sem én rombolnám.

:offtopic:
a parttalan vita alapszabálya:
1. kössünk bele/kezdjünk el vitatni közismert tényeket
2. ...

#1559 Felhasználó inaktív   vers 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:27

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 18:25

openglt csak adnak azé' hozzá, nem? :D

az rsx le van tiltva, csak a framebufferhez férsz hozzá a cellel, loál ? az :D
M-12 technology

www.m12technology.com

I'm CEO bitch

#1560 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 14. 19:29

Idézet: vers - Dátum: 2007. jan. 14., vasárnap - 19:27

az rsx le van tiltva, csak a framebufferhez férsz hozzá a cellel, loál ? az :D

Ez így szánalmas.
Az Ati és az nVidia is szállít openGL driverekt linux alá. nem bírom elhinni, hogy ne tudnának a kezünkbe adni egy testreszabott forceware-t  :reklamacio:

amúgy sokan mondják, hogy nem g71, jodíj okokból. olyat is hallottam hogy _jobban_sikerült_ mint a g71

Szerkesztette: SFIJ 2007. 01. 14. 19:31 -kor

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80