HWSW Informatikai Kerekasztal: PlayStation 3 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 133
  • 134
  • 135
  • 136
  • 137
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

PlayStation 3 II.

#2681 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:07

Idézet: SFIJ - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 15:00

egyedul ez az, ami szamit. a box hibait 1 ev alatt kijavitottak, a PS3 meggmeg sehol nincs ebbol a szempontbol.

Nem érzed az ellentmondást?
Ha a boxnak kellett 1 év, hogy kijavítsák a hibákat, akkor miért várod el a 4 hónapos PS3-tól, hogy rögtön minden flottul menjen. A PS2 lejátszást kijavították, a háttérben töltés és ez csomó új fícsör nemsokára, folyamatos javulás van.

A "sehol sincs" jelző pedig megint egy elvakult túlzás.

#2682 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:13

Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 15:07

Nem érzed az ellentmondást?
Ha a boxnak kellett 1 év, hogy kijavítsák a hibákat, akkor miért várod el a 4 hónapos PS3-tól, hogy rögtön minden flottul menjen.

Nem, te nem erted amit SFIJ ir... nem az szamit hogy melyik mikor jelent meg hanem az, hogy most meg nem tud ilyet. Az nem vigasztal senkit, hogy a masik se tudta, mert a masik mar tudja es csak a most szamit, nem az hogy majd egyszer mi lesz.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2683 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:20

bocs, tudom nem teljesen ide tartozik, de nagyon sürgős lenne, és talán kicsit buta kérdés is! :smoker:  :Đ
szal PS2-re NFS MW vagy UG2 ugye játszható osztott képernyős módban 2 embernek 1xerre?!
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#2684 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:30

Idézet: Samott - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 16:13

Nem, te nem erted amit SFIJ ir... nem az szamit hogy melyik mikor jelent meg hanem az, hogy most meg nem tud ilyet. Az nem vigasztal senkit, hogy a masik se tudta, mert a masik mar tudja es csak a most szamit, nem az hogy majd egyszer mi lesz.

Nem a tudásról beszélek, hanem a SFIJ hozzáállásáról. Az nem zavarta, hogy 360-on is kellett idő a javításokhoz, de ha a PS3 nem megy minden rögtön, akkor már mindjárt fikáz. Kettős mérce bejátszik.

Amúgy  sem számít annyira, hogy most még nem minden működik. Ez egy konzol, ami még csak most indul be és várható éllettartama 7-10 év. Miért kellene mindennek mennie? Ha azt látom, hogy megvan a szándék a folyamatos javítgatásra, -mint ahogy megvan-, akkor nem érdekel, mert tudom, hogy fél-egy év múlva már jó lesz.
Az igazán fontos dolgok így is megvannak.

#2685 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:31

Idézet: Samott - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 16:13

Ez majdnem ugyanaz a logika, mint az hogy a PS3 megjelenése egyáltalán nem késett, ez így jó, el fognak adni belőle százhúszmilliót, a sixaxis kontrollert 5 éve kitalálták, jobb is hogy kimaradt a rumble, és még sorolhatnám. Alapvetően kb. az, hogy a Sony tévedhetetlen és ezért nem érheti kritika semmilyen lépését sem.
LY

#2686 Felhasználó inaktív   Dead6nail 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:39

Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 15:30

Nem a tudásról beszélek, hanem a SFIJ hozzáállásáról. Az nem zavarta, hogy 360-on is kellett idő a javításokhoz, de ha a PS3 nem megy minden rögtön, akkor már mindjárt fikáz. Kettős mérce bejátszik.

Azért ezt megérteni nem olyan bonyolult. Amikor az XBOX funkciói szarok voltak, még nem volt PS3, és a semmihez képes a szar is valami. Most a PS3 szar funkcióival szemben viszont ott van az XBOX, és a szarhoz képes a jó komoly előnyt jelent. SFIJ hozzáállásának ehhez semmi köze.
"Ó, Uram, ó, Uram! Mit csináltál már megint?" - Woody Allen

#2687 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:53

Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 16:30

Ez egy konzol, ami még csak most indul be és várható éllettartama 7-10 év. Miért kellene mindennek mennie? Ha azt látom, hogy megvan a szándék a folyamatos javítgatásra, -mint ahogy megvan-, akkor nem érdekel, mert tudom, hogy fél-egy év múlva már jó lesz.

Unreg, sztem itt mindeki belátta már, hogy te többé-kevésbé elkötelezted magad a PS3 mellett (elég egy pillantás az avatarodra); most neked kéne kicsit elgondolkozni, és belátni hogy itt más a téma, arról van szó hogy a Sony nem vákuumban versenyez a még vacilláló vásárlók pénzéért, hanem van egy konkurense, aki ezen a ponton sokkal olcsóbb terméket kínál jobb szolgáltatásokkal és szinte megkülönböztethetetlen teljesítménnyel.
Ebből a szempontból nézve marhára nem mindegy hogy mit tud a gép - és ez meg is látszik az eladásokon. Egyébként te sem vettél még gépet, igaz? Mikor tervezed, és befolyásol-e ebben mondjuk az ár, a szoftverkínálat, meg ilyenek?

Megj: ismételten megjegyezném, hogy pl. én se vettem még konzolt, mert egyik sem éri még meg nekem ezen a ponton...

Szerkesztette: Laa-Yosh 2007. 03. 02. 15:55 -kor

LY

#2688 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:54

Idézet: Dead6nail - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 14:39

Azért ezt megérteni nem olyan bonyolult. Amikor az XBOX funkciói szarok voltak, még nem volt PS3, és a semmihez képes a szar is valami. Most a PS3 szar funkcióival szemben viszont ott van az XBOX, és a szarhoz képes a jó komoly előnyt jelent. SFIJ hozzáállásának ehhez semmi köze.

Szóval az hogy minden második 360 lerohadt, az valójában tök jó volt, mert nem volt PS3, ami ugye alapban szar? Édes istenem, milyen mélységei lehetnek még a fanbojságnak?

#2689 Felhasználó inaktív   Laa-Yosh 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 15:56

Idézet: HaZeX - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 16:54

minden második 360 lerohadt

vs.

Idézet

milyen mélységei lehetnek még a fanbojságnak?

Bagoly mondja.
LY

#2690 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 02. 16:22

Votma?

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#2691 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 16:26

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 14:56

Bagoly mondja.

LY, ha tudnád... :)

#2692 Felhasználó inaktív   UNREG 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 16:29

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 16:53

elkötelezted magad a PS3 mellett (elég egy pillantás az avatarodra)

Ööö... én egy karikaturát látok Snake-ről. És te?

#2693 Felhasználó inaktív   delphijos 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 18:51

Idézet: Laa-Yosh - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 14:53

Unreg, sztem itt mindeki belátta már, hogy te többé-kevésbé elkötelezted magad a PS3 mellett (elég egy pillantás az avatarodra); most neked kéne kicsit elgondolkozni, és belátni hogy itt más a téma, arról van szó hogy a Sony nem vákuumban versenyez a még vacilláló vásárlók pénzéért, hanem van egy konkurense, aki ezen a ponton sokkal olcsóbb terméket kínál jobb szolgáltatásokkal és szinte megkülönböztethetetlen teljesítménnyel.
Ebből a szempontból nézve marhára nem mindegy hogy mit tud a gép - és ez meg is látszik az eladásokon. Egyébként te sem vettél még gépet, igaz? Mikor tervezed, és befolyásol-e ebben mondjuk az ár, a szoftverkínálat, meg ilyenek?

Megj: ismételten megjegyezném, hogy pl. én se vettem még konzolt, mert egyik sem éri még meg nekem ezen a ponton...

Az tény hogy az az egy év előny pont arra volt jó az MS-nek hogy a konzol megszabdult a gyermekbetegségeitől, és mire megjött a konkurencia már egy gyakorlatilag bugmentes rendszer áll a vásárlók rendelkezésére. Annak a vásárlónak aki MA akar dönteni hogy mit vegyen tök mindegy hogy az egyik vagy másik berendezés éppen miért "tart" ott ahol éppen tart. Persze vannak vásárlók akiknél dominál a márkahűség és ha a "kedvenc" márka nem sokkal rosszabb mint a többi akkor azt választja, de mások a minőséget, és szolgáltatásokat fogják nézni.  Amikor az AMD kijött az opteronokkal senkit sem érdekelt hogy milyen "gondjai" vannak az Intelnek, vették az AMD-t mint a cukrot.
PS3 ID: delphijos , PC: Éppen hogy csak AT, kizárólag netezésre

#2694 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 02. 22:05

Pont a Sonynal nem lehet arra varni, hogy mit fog tudni a rendszer, azt sem tartjak be amit a multban igertek, akkor miert hinnem el, hogy valamit normalisan meg fognak csinalni? :D
Tenyleg nem vakuumban versenyeznek, nem hiszem el, hogy a Sonynal ezt meg mindig nem vettek eszre.

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#2695 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 17:54

Idézet: UNREG - Dátum: 2007. márc. 2., péntek - 15:30

Nem a tudásról beszélek, hanem a SFIJ hozzáállásáról. Az nem zavarta, hogy 360-on is kellett idő a javításokhoz, de ha a PS3 nem megy minden rögtön, akkor már mindjárt fikáz.

ez csak a te szűklátókörű elmédben csapódott le így. tod a fogyasztói hozzáállás az, hogy most ha bemész a boltba akkor 'A' termék feature list meg 'B' termék feature list. ha most költöd el a pénzed, akkor irreveláns, hogy mivolt tavaly ilyenkor. egyszerű ez, mint a faék. és akkor arra már neis térjünk ki, hogy aki előrendelésre adta a fejét PS3ilag azt tette ezt annak fényében, hogy natív PS2 támogatást kap. aztán kiderül, hogy mégse :D
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#2696 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 04. 19:05

Mások nem tudnak játszani, ennek meg 3 is van..  :mad:
Mikor a táblázatot mutatja, az egyszerűen LOL..  :D
PS3-mat minden szobába!! :D
3 PS3, ami több mint 1.. :D
www.megkeresem.eu - Regisztráld be vállalkozásodat ingyen!

#2697 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 21:24

Idézet: Dzsekk - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 19:05

Mások nem tudnak játszani, ennek meg 3 is van..  :mad:

Nabumm... nekem meg van eletem es baratnom. Es a kezem se jatszottam sebesre. :D

Oszinten... ennek az embernek van valami baja? :think:

Bakter... mindent visszaszivok! Van tortaja! :eek:

Szerkesztette: Boba 2007. 03. 04. 21:25 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#2698 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 21:33

Idézet: Boba - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 21:24

Nabumm... nekem meg van eletem es baratnom. Es a kezem se jatszottam sebesre. :D

Oszinten... ennek az embernek van valami baja? :think:

Bakter... mindent visszaszivok! Van tortaja! :eek:

Csak rá kell nézni a csávóra.. KOCKA!! sztem még a magánéletét is a konzolnak meséli el.. (egyáltalán ha van neki)  :confused:

#2699 Felhasználó inaktív   Dzsekk 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 21:34

Vagy csak poénnak csinálta az egészet, és valójában a másik kettőt a barátainak vette karácsonyra.. :D

#2700 Felhasználó inaktív   Cadaver 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 04. 21:46

Idézet: Dzsekk - Dátum: 2007. márc. 4., vasárnap - 19:05

Majd jól pofára esik a csávó, ha meglátja Vers 9 PS3-ját. :Đ
Faster! Harder! Cadaver!

Téma megosztása:

• (141 Oldal)
  • +
  • « Első