HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1181 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:17

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 14:47

Tehát akkor a te 14-15 éves fiadnak meg fogod tiltani, hogy ismerkedjen a másik nemmel? Vagy azt mondod neki, hogy keressen egy 18+ éves lányt, vagy várjon ezzel az egésszel még egy 3-4 évet?
Biztos hallgatni fog rád...

Engem is egy 20+ lány "avatott be". És?

#1182 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:19

Idézet: Lenny - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 15:43

-Anyukám azt mondta, ha bármivel próbálkozol, mondjak nemet...
-Aham..... nem bánnád a ha megdugnálak? :D

:D
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1183 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:24

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 14:12

nincs jogalapja arra, hogy megverje - max elkergeti, és megmondja a lányának, hogy ezzel a csávóval többet nem találkozhat. ha meg megveri, akkor a srác feljelenti... ennyi.
Azt nem hiszem, hogy szülői nevelés kérdése, hogy a kissrác ha oda kerül a lánnyal, hogy dolog van, akkor mérlegelni fog, és "juj nem szabad, mert Te még fiatal vagy"... akkor ott nem éppen az agy dolgozik, hanem a hormonok. Azt a mai napig nem értem amúgy, hogy miért kell azt bűntetni, ha mindkét fél akarja a dolgot (bizonyos keretek közt, persze 14 év alatt azért nem kéne még).

Én spec megértem azt is, hogy Te annó nemet mondtál a lánynak, de manapság, ha egy lánnyal együtt van vki, és esetleg a lány már szeretné, akkor elég hülyén néz az ki, hogy a srác meg elpöcköli a csajt azzal a kommenttel, hogy "Te még túl fiatal vagy, Veled még nem lehet"...

-C0pp3rM!n3-

Úgy gondolod, hogy egy felbőszült apát különösképp érdekel, hogy a kissrác feljelenti-e, vagy sem? :D Hoz 3 tanút, hogy a kissrác nekiment, mert el akarta tiltani a lányától. :D
Ja, hát ha valaki az agya helyén is farkat hord, akkor ne csodálkozzon, ha kiverik belőle...
Hát még az milyen hülyén néz ki, ha a lány, aki nagyon szeretné és a fiú, aki nem mond nemet, mert "hülyén néz ki", meg "ciki", 16-18 évesen szülők lesznek és el van baszva a további életük (no meg a gyermeké, akit gyerekek nevelnek), vagy a kislány, aki szeretné nagyon és teherbe esik mehet kaparásra és megundorodik az egész élettől, meg a pasiktól, satöbbi.

#1184 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:30

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 17:24

Úgy gondolod, hogy egy felbőszült apát különösképp érdekel, hogy a kissrác feljelenti-e, vagy sem? :D Hoz 3 tanút, hogy a kissrác nekiment, mert el akarta tiltani a lányától. :D
Ja, hát ha valaki az agya helyén is farkat hord, akkor ne csodálkozzon, ha kiverik belőle...
Hát még az milyen hülyén néz ki, ha a lány, aki nagyon szeretné és a fiú, aki nem mond nemet, mert "hülyén néz ki", meg "ciki", 16-18 évesen szülők lesznek és el van baszva a további életük (no meg a gyermeké, akit gyerekek nevelnek), vagy a kislány, aki szeretné nagyon és teherbe esik mehet kaparásra és megundorodik az egész élettől, meg a pasiktól, satöbbi.

ezek megint szélsőséges példák...

a volt bnőm se lett 16 évesen anya,én sem lettem 18 évesen apa, annak ellenére hogy nem huszonévesek voltunk ... felelősségtudat - bármennyire is érdekes - de volt bennünk.

a példa meg megint szélsőséges, mint az előző "kopasznagydarablevágomafarkát" is, továbbá törvénybeütköző, hamis tanuzás és tsai. ezért nagyon megüthetik magukat, ha kiderül...

kezdünk elkanyarodni a szájenszfiksön felé...  :rolleyes:

-C0pp3rM!n3-

Szerkesztette: Coppermine 2008. 03. 13. 16:31 -kor

#1185 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:35

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 16:30

Boven eleg, ha 100 parbol 1-el megtortenik... ez pedig tokre realis arany. Csak a szuk kozelemben annyi olyan csajrol tudok aki 18 eves kora alatt lett anya, hogy 2 kezemen sem tudom megszamolni. Es meg mennyirol nemtudok, es hany vetethette el a gyereket... szerintem ez elegge rossz ara'ny.

Szerintem egyaltalan nem szelsoseges pelda. Ami nap mint nap megtortenik (marpedig valoszinusitheto, hogy megtortenik) arra en nem mondanam, hogy szelsoseges. De ez persze csak en vagyok, es csak szvsz.

#1186 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:42

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 16:17

Engem is egy 20+ lány "avatott be". És?

Ja és mert neked úgy sikerült, ezért kényszerítenéd a fiad ugyanarra? Mivan ha szerelmes lesz a gimiben? Azt mondod neki, nembaj fiam, majd elmúlik?  :omg:
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1187 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:45

Ez megint nagyon a tuloldal... ha rendesen van nevelve egy gyerek, akkor nem fanyalodik ra a 13-14 evesekre, 15-16 mar elmegy. 17-18tol mar buli, 19tol pedig free for all! :Đ

#1188 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:53

Idézet: Boba - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 16:45

Ez megint nagyon a tuloldal... ha rendesen van nevelve egy gyerek, akkor nem fanyalodik ra a 13-14 evesekre, 15-16 mar elmegy. 17-18tol mar buli, 19tol pedig free for all! :Đ

hát de egy 15-16 éves fiunak nem mondhatod hogy próbálkozzon a 19 éves lányoknál, merthogy a 15-16 éves lányok még kislányok. Egyrészt nem az ő korosztálya, másrészt elég jól kiröhögné a csaj a srácot :D
Asus M4A785TD-V Evo, AMD Phenom™ II X4 960T @ X6, 8GB Geil Leggera DDR3, MSI R6870 Hawk, OCZ Vertex 4 128 GB, WD Caviar Black 1TB, WD Caviar Green 1TB , Pioneer BDR-206D, Asus PA246Q, Corsair VX550, Antec Three Hundred

#1189 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 16:56

Idézet: Boba - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 17:45

gimis -> 14 és 18 közt... ebbe benne van a 15,16,17 és a 18 is... akkor ez most hol "túloldal" ? :think:

-C0pp3rM!n3-

#1190 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:18

Idézet: Valdy - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 16:42

Ja és mert neked úgy sikerült, ezért kényszerítenéd a fiad ugyanarra? Mivan ha szerelmes lesz a gimiben? Azt mondod neki, nembaj fiam, majd elmúlik?  :omg:

Mi lenne, ha leszállnátok a picsába a fiamról? Még csak 2 éves, de ha megnő és oda jut, több esze lesz, minthogy kislányokkal dugjon.

#1191 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:20

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 16:30

ezek megint szélsőséges példák...

a volt bnőm se lett 16 évesen anya,én sem lettem 18 évesen apa, annak ellenére hogy nem huszonévesek voltunk ... felelősségtudat - bármennyire is érdekes - de volt bennünk.

a példa meg megint szélsőséges, mint az előző "kopasznagydarablevágomafarkát" is, továbbá törvénybeütköző, hamis tanuzás és tsai. ezért nagyon megüthetik magukat, ha kiderül...

-C0pp3rM!n3-

Francokat szájezfeksn, legfeljebb te még nem láttál ilyet. Az a szélsőséges, hogy még büszkék is egyesek arra, hogy 15-16 évesekkel éltek nemi életet... :omg:

#1192 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:57

Idézet

Az a szélsőséges, hogy még büszkék is egyesek arra, hogy 15-16 évesekkel éltek nemi életet...

ha ezzel Rám célzol, akkor el kell h mondjam, hogy arra vagyok büszke, hogy ebből egy 5 éves kapcsolat lett... és a legelső nagy szerelem.

-C0pp3rM!n3-

#1193 Felhasználó inaktív   Valdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 17:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 17:18

Mi lenne, ha leszállnátok a picsába a fiamról? Még csak 2 éves, de ha megnő és oda jut, több esze lesz, minthogy kislányokkal dugjon.

:omg:

#1194 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:23

Idézet: Drummaster - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 17:20

Francokat szájezfeksn, legfeljebb te még nem láttál ilyet. Az a szélsőséges, hogy még büszkék is egyesek arra, hogy 15-16 évesekkel éltek nemi életet... :omg:

Az se igazán büszkeségre okot adó dolog, ha önbíráskodik az ember, és utána hamistanúk mögé bújik. Mintha más esetekben Te is a gerinctelenek közé soroltad volna azt aki elkövet valamit, és nem vállalja a felelősséget.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1195 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:27

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 15:03

Akkor bűncselekmény, ha a férfi 18 év feletti.

Akkor bűncselekmény, ha az egyik fél 14 alatti , a másik meg 18 fölötti.
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1196 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:46

Ahhoz képest, hogy a pózokról volt szó korábban. :) Egyébként az itteni beszélgetésből is lejött, hogy a fiúk később érnek meg erre a dologra.
"Légy szerény mint én..."

#1197 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:53

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 18:23

Az se igazán büszkeségre okot adó dolog, ha önbíráskodik az ember, és utána hamistanúk mögé bújik. Mintha más esetekben Te is a gerinctelenek közé soroltad volna azt aki elkövet valamit, és nem vállalja a felelősséget.

Minden esetben így vélekedek. Szóval sem mondtam (olvasni!), hogy helyes az, hogy az apuka leveri a kissrácot, mint Süsü a cölöpöt. Annyit mondtam, hogy könnyen megeshet és a kissrác még csak nem is csodálkozhat.

#1198 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 18:58

Idézet: Coppermine - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 17:57

ha ezzel Rám célzol, akkor el kell h mondjam, hogy arra vagyok büszke, hogy ebből egy 5 éves kapcsolat lett... és a legelső nagy szerelem.

-C0pp3rM!n3-

A legelső nagy szerelem nekem is eltartott úgy 3 évig, a lány még szűz volt és tudtunk várni a dologgal másfél évet, míg betölti a 18-at. Megbeszéltük már az elején, s ő kötötte ki ezt, én elfogadtam - meg egyet is értettem - és megértettem. Én meg erre vagyok büszke.

#1199 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 19:07

Idézet

A legelső nagy szerelem nekem is eltartott úgy 3 évig, a lány még szűz volt és tudtunk várni a dologgal másfél évet, míg betölti a 18-at. Megbeszéltük már az elején, s ő kötötte ki ezt, én elfogadtam - meg egyet is értettem - és megértettem. Én meg erre vagyok büszke.

itt ez a kulcs: s ő kötötte ki ezt
ez megint más így. ha Ő kiköti, Te meg akarod (mialatt Ő nem, és ellenáll), akkor az már erőszak.

ez szöges ellentéte annak, hogy mindkét fél akarja.
ha 1,5 évet vártál, akkor a csaj volt 16,5 mikor ebben megállapodtatok. Nemtom Te akkor mennyi lehettél,
de mint ahogy már leírtam, 5-10 évvel ezelőtt nagyon más volt a norma / megszokott / elfogadott (mind társadalmilag, mind egyénileg).
Most éppen úgy áll a világ, hogy 15 éves korú lányok rendszeres nemi életet élnek, és ebbe nem nagyon szólnak bele a szülők.

Namost kövezzetek meg, de spec én nem tudnék várni 1,5 évet a lányra, szerelem így, szerelem úgy (egy kapcsolatnak szükséges,de nem elégséges feltétele a szex, és a szerelem dettó).

-C0pp3rM!n3-

#1200 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 13. 21:30

ennyi.

én akkor az érettség alatt nem azt értettem, hogy kurvának öltöztem (sosem öltöztem úgy) érzelmileg/agyilag voltam pár évvel értettebb és most megkérdeztem szülőket és nővéremet, ők ezt alátámasztották.

Mi akkor a fiúval úgy éreztük, hogy mi ezt szeretnénk és egymással szeretnénk, a védekezésről gondoskodtunk szóval innentől kezdve szeritnem semmi kivetni való nincs benne.

És akkor azért elmondom, hogy akkorra már a korosztálybeli ismerőseim nagy része túlvolt rajta, csak volt aki arra sem emlékezett, hogy hol és kivel.

Te más korosztály vagy Drum, máshogy gondolkodsz, ezzel nincs is baj, csak néha a hangnemre figyelned kellene, mert az, hogy úgy titulálsz valakit, hogy kiicsit félreérthető, neki rosszul is esik, ha nem is gondoltad ennyire drasztikusan,

de váltsunk témát szerintem, legyenek inkább a pózok
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.