HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#1581 Felhasználó inaktív   bianca 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 01. 09:02

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:53

Most lehet, hogy kezdődő hipohondriám van, de mondjuk ezekből jópár dolog megvan. Az éjszakai izzadás, én fázós vagyok és 3 takaróval alszom, szóval azt annak tudom be. Az, hogy a kezem néha remeg, az akkor szokott, amikor pl kondizok és azt gondoltam, hogy egyszerűen elfáradt. Idegesség csak ha okot adnak, de akkor nagyon. A fáradtság, mondjuk jópár hete van, de mivel elég sürüek a napok azt gondoltam mert keveset alszom. Hajhullás az van, de pl azt a candidám is okozhatja. Bőrjelenségek, ott meg annyi, hogy kicsit szárazabb, mint szokott, de kenegetem és nem vészes.

Akkor lehet, hogy tényleg meg kellene nézetnem, vagy hipohonder vagyok :Đ

Googlisztam és >itt< megnészheted még.

#1582 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 09:07

Idézet: bianca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 10:02

Googlisztam és >itt< megnészheted még.

köszönöm, olvasom ;)
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1583 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:08

Chewi, bocs csak szórványosan pillantottam bele... de Candidának szerintem semmi köze a tablettához, az akkor szokott kialakulni ha sokat betegeskedsz és sok antibiotikumot szedsz, vagy valahonnan kaptad.. nőgyógyász ír fel rá gyógyszert (a partnernek is - anélkül semmi értelme!) és ha nincs nagyon elterjedve 3-5 nap alatt túl vagy rajta... viszont kezeltetni kell rögtön egyébként elhatalmasodik.

pajzsmirigy: érdemes megcsinálni, de túl nagy reményeket ne fűzz hozzá... (dokinak szólni kell hogy ikszelje be a vérvétel kérő lapon. hja jobb ha nem magát a vizsgálatot kéred, hanem elmeséled a panaszokat és hogy erre szakavatottak azt mondták hogy gyanús lehet a pajzsmirigy, de ő ezt biztosan jobban tudja. ;))

a hízás nem lehet attól hogy elkezdtél dolgozni és egész nap ülsz? (elég gyakori sajnos...) a hajhullás lehet a tavasztól is és akár stressztől is (diplomázás, meló szerzés, vizsgák stb...). a stessz miatti 'tünetek' általában utólag szoktak kijönni, néhány héttel akár hónappal is később ha már túl vagy az időszakon... ha folyamatos a stressz akkor persze bármikor  :Đ
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#1584 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:26

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 7:30

Ja, a végén még megszúrnak. :fear:

Meg zavarna az állandó zörgés körülöttem... :D

#1585 Felhasználó inaktív   Sipi- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:28

Idézet: blabla* - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 10:08

[...] a hajhullás [...]

Legyél várandós, akkor elmarad a hajhullás a terhesség idejére :D :D
(feleségem mióta várandós, azóta sokkal kevésbé hullik a haja. Pl. hajmosás után is alig van pár szál a fürdőkádban, korábban pedig elég sok volt.)

#1586 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:30

A candidám a dokim szerint tuti a gyógyszertől van, ő mondta, nem én találtam ki. Azt mondta, hogy elég ha candida-diétázom, azóta mondjuk annyira nem aktívak szerencsére, de azt mondta olyan, mint a herpesz, bármikor újra elszaporodhat annyira, hogy gondot jelentsen. A pajzsmirigyemmel nem úgy fogok menni a dokihoz hogy uh beteg vagyok, majd elmondom neki hogy mik a bajaim és okozhatja-e ezt. De mivel elég láma a dokim, nem tudom mit fog mondani. A hízásos dolgaim nem újkeletűek, amióta gyógyszert szedek azóta szenvedek vele, pedig akkor még nem is dolgoztam. Meg így az üldögélés mellett is heti 3-4 vagy több alkalommal kondizni vagy spiningre járok. A hajhullás meg nem hiszem, lehet hogy attól van, bár nekem sajna folyamatosan van, hol erősebb, hol nem.
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#1587 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:35

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 9:08

nekem ajánlotta a hüvelygyűrűt, mert hogy annak kevesebb a mellékhatása, de nem tudom. Hogy nekem egy hónapig egy karika figyeljen a méhszájamon...nem hiszem el neki, hogy nem lehet azt érezni. Meg én nem tudom, de nem tűnik túl higénikusnak, hogy az fent legyen. Lányok, van aki használt már ilyet?? Vagy valaki felesége/barátnője.

Amit az en parom hasznal azt nem a mehszajra kell felhelyezni. Ez csak egy kb 5-6 centi atmeroju gyuru, ahol van a huvelyben ott van. Azt mondja a doki is meg a leiras is, hogy tok8 hol van.

Parom pedig azt mondja, hogy az elso alkalommal furi volt, de egyaltalan nemlehet erezni. En is csak neha erzem... az mondjuk vicces, amikor rajtammaradt. :Đ (Ilyenkor bovizzel 1-2 percig oblit aztan visszarak.)

A parom mar kb 2 eve hasznalja... eddig tok jok a tapasztalatok. Mellekhatasa sem volt, a legelejen az elso harom honapban hizott egy keveset (kb 5 kilo) azota semmi... sot, fogyott is. Pedig kulonosebben nem figyel oda mit eszik, a csoki a vegzete. :) Egy kis libido csokkenes van mostanaban, de ez inkabb az elet tobbi reszen torteno folyamatos valtozas miatt lehet. (szerk. vagy az is lehet amit paran mar emlitettek, hogy a 3ik ev nehez a kapcsolatokban... O lehet mar kevesebb szexet akar... en mindig pont annyit, amennyire epp ido van. :Đ )

Egy szo mint szaz, nekunk bejott. :)

Szerkesztette: Boba 2008. 04. 01. 10:37 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#1588 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:38

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 10:35

Egy kis libido csokkenes van mostanaban,

sokat olvastam régebben erről és mindenki ezt emlegette...  :think:
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1589 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:46

Idézet: Lilu - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 11:38

sokat olvastam régebben erről és mindenki ezt emlegette...  :think:

nekem a legelső gyógyszerem volt ilyen. Nem vagyok egy kis étvágyú, de amikor azt szedtem leginkább a hátam közepére sem, de ha az volt hogy már akartam, akkor meg fizikailag mutatkozott úgy, hogy semmi kedvem. Szóval van ilyen, a doki is mondta, amiket utána szedtem azokkal nem volt ilyen gond.

Mondjuk ez az épp ahol van dolog, hát nem tudom. Engem még a hideg is ráz a gondolattól, meg mi van ha egyszer kiesik? vagy nem tudom. Meg nem hiszem, hogy nem lehet érezni, még szex közben sem. Én még a tampont is olyan szinten érzem, hogy hihetetlen, pedig tudom használni, nem most kezdtem.

#1590 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 04. 01. 10:52

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 11:35

Amit ...

Idézet

Kata says:   :reklamacio:
  :Đ

Szerkesztette: fram 2008. 04. 01. 10:53 -kor

Ciciman is on borda

#1591 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:53

VISSZAMENNYE'!! :Đ

#1592 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 10:56

Lilu, csak ugy altalaban olvastad, vagy kifejezetten erre a fogamzasgatlora? Mer lehet akkor tenyleg lehet valami a hatterben... egyre erosebb a dolog. Igy mar enis kezdem egyre kevesbe kivanni a szexet es inkabb bedobom a szunyat. Odabujok hozza, probalkozom es kb semmi... akkor van valami amikor mar nagyon nem hagyom magam. Eleg rossz erzes. :(

Chewbacca. Nemtudom, hogy mennyire hulye 5let, orvost kene megkerdezni de milenne, ha vennel egyet es kiprobalnad fel orara. Azalatt csak kiderul, hogy Neked kenyelmes-e vagy sem. (Fogalmam sincs fel ora bentlet bezavarhat-e. :confused: )

#1593 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:15

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 10:56

milenne, ha vennel egyet es kiprobalnad fel orara

Ha nem válik be mégsem, van pénzvisszafizetési garancia, vagy visszaveszik?  :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#1594 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:23

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 10:56

Lilu, csak ugy altalaban olvastad, vagy kifejezetten erre a fogamzasgatlora?

kifejezetten erre írták fórumokban olyan nők, aki használták.
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#1595 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:25

5 olcso pizza ararol van szo. Nekem ennyit megerne az, hogy letudjam zarni a ragodast... jolenne-e vagy sem. Ha kenyelmes akkor lehet tovabb menni. Doki, vizsgalatok, hasznalat. Ha nem kenyelmes, akkor meg kitudta zarni mint lehetoseget es kesz. De persze ez csak en vagyok. Fogalmam sincs veszelyes lehet-e fel orara betenni.

#1596 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:25

Idézet: Lilu - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 12:23

kifejezetten erre írták fórumokban olyan nők, aki használták.

Koszi szepen! Egy linkkel esetleg megtudnal dobni ha me'g megvan?

#1597 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:42

Idézet: Boba - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 11:25

Koszi szepen! Egy linkkel esetleg megtudnal dobni ha me'g megvan?

hát nincs meg, még nyár végefelé olvastam elég sokat erről, de én is csak úgy rákerestem... majd otthon ha nem felejtem el és nem leszek lusta, akkor rákeresek.

#1598 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 11:57

Chew, a hajhullás lehet attól is, hogy:
1. Vashiányod van.
2. Vmi gyulladás van vhol a szervezetedben - még akkor is lehet gyulladás vhol, ha nem tudsz róla, nincsenek tünetei (szerk: mármint úgy értem, hogy nem fáj, nem nő dudor stb).

Boba: ezt a Nuvaringes dolgot nem értem... Mi az, hogy ott van a hüvelyben, ahol éppen van? Mi biztosítja, hogy ott is maradjon, ne essen vhogy ki? :think:

Szerkesztette: OnLány 2008. 04. 01. 12:00 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1599 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 12:12

Idézet: OnLány - Dátum: 2008. ápr. 1., kedd - 11:57

Boba: ezt a Nuvaringes dolgot nem értem... Mi az, hogy ott van a hüvelyben, ahol éppen van? Mi biztosítja, hogy ott is maradjon, ne essen vhogy ki? :think:

én úgy tudtam/hallottam, hogy a méhszájig kell, vagyis ameddig tudod felrakni, összenyomva felrakod ott elengeded és nem 'tud' kijönni, persze ha nem rendesen van berakva vagy esetleg szex közben kijöhet... ITT elég részletesen le van írva :)

#1600 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 01. 12:25

OnLány! Eleinte én is azt hittem, voltam nődokinál, fogorvosnál meg néztek valami vérsüllyedést is és az alapján nem volt gyulladás sehol bennem. a candida okoz még hajhullást, én annak tudom be. A vashiány lehet, azt nem tudom.

Boba! Nem tudom, nem hülyeség végülis, lehet megkérdem a dokimat ő mit szól.

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • 82
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.