HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   sEpy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:47

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:43

vagy csak siman szerettek visszaelni a helyzettel... azt se felejtsuk ki, amikor a no bosszubol hisztizik, hogy a masiknak is direkt rossz legyen.  :down:

jaja :)
önzés is van benne, egy nagy adaggal, meg hiszti és durca és meg meg is sértődik ...
Te csak ne sápadj, te csak ne pirulj, te csak őrizd meg arcszíned, mert jöhet itt még olyan idő, hogy elveszítheted

#442 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:47

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:42

khm, khm
most akkor én nő vagyok? :D

Te vagy a kivételt erősítő szabály. ;)

Nekem is elég rossz tapasztalatom van a beteg férfiakkal, rendesen tudnak nyöszörögni, de szerintem én sem vagyok sokkal jobb. :D
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#443 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:48

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:43

vagy csak siman szerettek visszaelni a helyzettel... azt se felejtsuk ki, amikor a no bosszubol hisztizik, hogy a masiknak is direkt rossz legyen.  :down:

háát én ilyet nem szoktam, szal nem tudok nyilatkozni :) 6 évig éltem koleszben, lány szobatársakkal. nem voltak hisztisek, persze nyavalygás, panaszkodás meg olykor-olykor de hisztire csak elvéte emlékszem...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#444 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:49

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:47

Te vagy a kivételt erősítő szabály. ;)

pont ezt akartam írni én is... és tényleg van hogy belátja, de leginkább csak akkor ha már annyira körül van járva a téma hogy nem tud mást mondani, nem pedig magától...

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#445 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:50

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:24

a legtöbb férfinek nincs is önuralma :nevet2:  :Đ

ezt most olyan volt minha beirta volna vmelyik hímnemű hogy az összes nő hisztis + 2 smiley... mekkora balhé lenne belőle :D
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#446 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:51

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:49

pont ezt akartam írni én is... és tényleg van hogy belátja, de leginkább csak akkor ha már annyira körül van járva a téma hogy nem tud mást mondani, nem pedig magától...

Hát nekem ha nyűgöm van tök magamtól mondom, hogy most hisztis vagyok és aaaaaaa :D
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#447 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 16:59

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:50

ezt most olyan volt minha beirta volna vmelyik hímnemű hogy az összes nő hisztis + 2 smiley... mekkora balhé lenne belőle :D

tudod értelmezni a 'legtöbb' és 'összes' fogalmak közötti jelentés különbséget? :think:

Szerkesztette: blabla* 2007. 01. 17. 17:04 -kor

#448 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 17:00

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:48

háát én ilyet nem szoktam, szal nem tudok nyilatkozni :) 6 évig éltem koleszben, lány szobatársakkal. nem voltak hisztisek, persze nyavalygás, panaszkodás meg olykor-olykor de hisztire csak elvéte emlékszem...

En meg tapasztalatbol mondom. Amikor meg szova lett teve, hogy nem kene tonkrevagni egy jol indulo bulit vagy hetveget, akkor meg besertodott jol.

Aztan ki lett osztva negyszemkozt.  :smoker:  De ez mar egy masik tortenet.
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#449 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 17:07

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:59

tudod értelmezni a 'legtöbb' és 'összes' fogalmak közötti jelentés különbséget? :think:

A legtöbb férfival nem is kerülsz kapcsolatba, hiszen a Földön nagyon sokan élünk ám :Đ
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#450 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 18:21

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 17:07

A legtöbb férfival nem is kerülsz kapcsolatba, hiszen a Földön nagyon sokan élünk ám :Đ

tisztában vagyok vele :) viszont azt hiszem itt már egyszer ki lett tárgyalva, hogy amikor az ember állít vmit akkor saját és környezete tapasztalataira támaszkodik :) itt is ez az eset forgott fenn :)

másrészt pedig az önuralomnak vannak olyan megnyilvánulási formái is, melyek nagyobb publicitást kapnak. pl. családon belüli erőszak - szal pl. ilyen információkra is szoktam támaszkodni a vélemény alkotásnál, csak nem akartam úgy körülírni az egészet ahogy azt most kénytelen voltam, mert még azt mondanátok hogy a nők túl bonyolultak  ;)  :Đ

Ennek ellenére, elismerem hogy léteznek olyan pasik akik az átlagnál nagyobb önuralommal rendelkeznek, sőt akár egyes nők önuralmán is túltehetnek jellembeli erényeikkel. Az átlagot itt nem kívánom definiálni.

#451 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 19:33

mit szerkesztettél ki blabla*? :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#452 Felhasználó inaktív   Chewbacca 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 21:47

a férfiak is tudnak hisztisek lenni, sőt! egy régebbi kapcsolatomban volt "szerencsém" megtapasztalni, hogy mit érezhetnek azok a pasik akik egy hisztis p.csával élnek együtt, csak nekem a pasi volt ilyen. nem mondom, van hogy én is nyűgös vagyok és hisztizem, de akkor próbálok minden mondatom elött pár másodpercet gondolkodni, hogy kimondjam-e...és ennél a pasinál ott telt be a pohár amikor toporzékolva hisztizett, már csak a sírás hiányzott volna...na akkor mondtam, hogy ha erre vágyom akkor csajjal leszek együtt...nem mondom hogy a nők hibátlanok, sőt...rengeteg fiú haverom mesél olyanokat hogy a csaj helyett az én pofám ég

szvsz a pasik és a nők nem különböznek hiszti terén csak máshogy adják elő

a gyerek vs. sörözés... ha nekem gyerekem lesz nem fogom kötelezni a férjemet hogy maradjon a gyerek mellett, menjen sörözni, de akkor a következő este ő vigyáz a gyerekre és én megyek a csajokkal...ennyi

és osztom WH véleményét, adni öröm, csodás látni amikor a másik boldog és azért, mert te idézted elő, és ha mindenki így gondolkodna azzal akit szeret, akkor sok érdekes, gyönyörű tapasztalatot szerezhetne....
"Selmec az Istened, anyád, szeretőd, menyasszonyod, testvéred, mindened, aki bántja ellenséged."

#453 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 21:52

Idézet: Chewbacca - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 21:47

...és osztom WH véleményét, adni öröm, csodás látni amikor a másik boldog és azért, mert te idézted elő, és ha mindenki így gondolkodna azzal akit szeret, akkor sok érdekes, gyönyörű tapasztalatot szerezhetne....

:up:  :cool:

#454 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 22:49

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 19:33

mit szerkesztettél ki blabla*? :think:

egy kellemetlen megjegyzést

#455 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 22:51

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 16:51

Hát nekem ha nyűgöm van tök magamtól mondom, hogy most hisztis vagyok és aaaaaaa :D

:respect: ilyet én is szoktam csak 'hagyjál békén'-vel a végén  :Đ így elég jól el lehet kerülni a konfliktusokat :D

#456 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 22:52

és osztom WH véleményét, adni öröm, csodás látni amikor a másik boldog és azért, mert te idézted elő, és ha mindenki így gondolkodna azzal akit szeret, akkor sok érdekes, gyönyörű tapasztalatot szerezhetne....

:think: szerintem mindenki így gondolkodik aki szeret. aki nem, az nem szeret igazán.

#457 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 22:56

Egyet értek. :up:
Viszont az még senkivel nem fordult elő a jelen lévől közül, hogy adott, de a másik részéről az öröm/boldogság elmaradt, és ez az "adó"-nak letörte a kedvét? :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#458 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 23:03

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 22:56

Egyet értek. :up:
Viszont az még senkivel nem fordult elő a jelen lévől közül, hogy adott, de a másik részéről az öröm/boldogság elmaradt, és ez az "adó"-nak letörte a kedvét? :think:

nem pont így ,de szerintem sok nő gyakran érzi azt hogy többet ad mint a párja. ami szerintem elsősorban azért van mert érzelmileg sokkal érzékenyebbek vagyunk a pasiknál, nem pedig azért mert a pasi ténylegesen kevesebbet ad, vagy sokszor csak máshogy :)

#459 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 23:06

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 23:03

nem pont így ,de szerintem sok nő gyakran érzi azt hogy többet ad mint a párja. ami szerintem elsősorban azért van mert érzelmileg sokkal érzékenyebbek vagyunk a pasiknál, nem pedig azért mert a pasi ténylegesen kevesebbet ad, vagy sokszor csak máshogy :)

Huh. Akkor megnyugodtam, h nem én vagyok "elfuserált" :) Mert velem sajna már megesett a fenti eset... De ezek szerint akkor nem csak velem, hanem másokkal is ;)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#460 Felhasználó inaktív   WhiteHunter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 17. 23:09

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. jan. 17., szerda - 22:52

:think: szerintem mindenki így gondolkodik aki szeret. aki nem, az nem szeret igazán.

általában egy embernek  nem csak egy kapcsolata van az élete során...képtelenség mindig ugyanazt nyújtani...ugyanúgy, olyan hőfokkal  szeretni stb. ..mindegyik más és más...minden párkapcsolat mást hoz ki egy emberből...
én hálás vagyok a sorsnak, mert hogy idáig eljussak, ahol most állok, ahhoz mindegyik kapcsolatomra szükség volt...ezek által lettem teljes, mindegyikben mást tanultam, mindegyiknek más volt az értéke...és mindegyikből csak a jót tartottam meg ...( mélyen eltejtettem a szívemben) és  ezek segítenek ma is előre és tudom ezek fényében értékelni a dolgokat, ahogy régen erre nem voltam képes.

a boldogság mindig belőlünk fakad... :)

és egy dolgot nagyon fontosnak tartok: soha ne késlekedjünk adni... ;) 

Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 01. 18. 00:06 -kor

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.