HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 31. 13:54

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 13:49

Én kaptam még érzéstelenítő sprayt is, hogy ne érezzem a fájdalomcsillapító injekciót.
(Nem én kértem)

Van aki altatásban csináltatja meg a fogait, az sem elitélendő attól még, csak bírják megfizetni...
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#542 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 14:07

Hmm... furi... en tok meglepodtem ezen. En aszittem, hogy csak akkor erzestelenitoznek, ha mar valami komolyabb melot csinalnak.
(szerk. ez nem iskolai fogaszat vagy hasonlok... a kornyeken elegge elismert, "meghivasos" alapon mukodo magan fogaszat.)

Szerkesztette: Boba 2007. 01. 31. 14:12 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#543 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 14:24

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 13:49

Én kaptam még érzéstelenítő sprayt is, hogy ne érezzem a fájdalomcsillapító injekciót.
(Nem én kértem)

Én mondtam a dokinak, hogy nehezen viselem a fájdalmat, úgyhogy belémtolt egy akkora adag érzéstelenítőt, hogy talán egy ló is elzsibbadt volna tőle. Akkor mondtam neki, hogy az érzéstelenítőkre meg kissé rezisztens vagyok és épp csak a szám csücske zsibbad picinyt... :D

Úgy hallottam, hogy egy altatásos fogmeló cirka 50 ropiból megáll, ha nem kell szájsebészkedni.

Szerk.: Szóval, altatás 20 percenként úgy 18K + amit meg kell csinálni. Néztem egy magánklinika honlapját, ha egy szájsebészeti műtétet (foggyökér-eltávolítás) altatásban akarnék csináltatni, akkor maga a művelet kb 10 000 és vegyük úgy, hogy a doki nem végez 20 perc alatt, hanem 40,  akkor az altatás 36K, azaz 46 000 ft-ért fájdalom és stresszmentese elvégeznének egy rettentő fájdalmas melót és ráadásul lenne 40 nyugodt percem is. Én bevállalnám, úgy gondolom, hogy ez megfizethető ár annak is, aki nem kőgazdag. :)

#544 Felhasználó inaktív   bio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 14:42

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 12:54

Van aki altatásban csináltatja meg a fogait, az sem elitélendő attól még, csak bírják megfizetni...

Háát, azért nem biztos, hogy megéri az altatással járó kockázatot vállalni, ha nem muszáj :think:
Asrock ALiveNF6G-DVI, AMD X2 6000+, 2*512 Mb Kingmax Mars, 2*1 Gb Geil: DC,  2*250 Gb Samsung sataII, sapphire 3850, ND-4551A dvd, Zalman 9500, Bluestorm II 400W, Logitech wireless, Hyundai 17' CRT

#545 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 15:02

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 14:24

Én mondtam a dokinak, hogy nehezen viselem a fájdalmat, úgyhogy belémtolt egy akkora adag érzéstelenítőt, hogy talán egy ló is elzsibbadt volna tőle. Akkor mondtam neki, hogy az érzéstelenítőkre meg kissé rezisztens vagyok és épp csak a szám csücske zsibbad picinyt... :D

Mondjuk az érzéstelenítő injekció után nekem 2-3napig szájzáram van, úgyhogy nem tudom nem érné-e meg inkább 3percet szenvedni mint 2napig nem enni rendesen...
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#546 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 15:35

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 13:54

és hol lehet ilyet? :think:

én bírom a fájdalmat, sok mindent megéltem már, de a fogorvost nem bírom...egyszer fúrták, alig bírtam ki  :(  most is kéne menni már rég...de nem mertem...szívesen mennék altatásosra, bár tudom, hogy elég(nagyon) borsos :(  de itthon is van ilyen?
"Aki megismer sohasem felejt el, aki elfelejt sohasem ismert meg"
A ház alapja nem a földben van, hanem az asszonyban!
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#547 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 15:37

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 14:24

Szerk.: Szóval, altatás 20 percenként úgy 18K + amit meg kell csinálni. Néztem egy magánklinika honlapját, ha egy szájsebészeti műtétet (foggyökér-eltávolítás) altatásban akarnék csináltatni, akkor maga a művelet kb 10 000 és vegyük úgy, hogy a doki nem végez 20 perc alatt, hanem 40,  akkor az altatás 36K, azaz 46 000 ft-ért fájdalom és stresszmentese elvégeznének egy rettentő fájdalmas melót és ráadásul lenne 40 nyugodt percem is. Én bevállalnám, úgy gondolom, hogy ez megfizethető ár annak is, aki nem kőgazdag. :)

ez hol??
A szerelem olyan, mint a víz, megtalálja az apró kis réseket és lassan szétfeszít mindent! Ha elszabadul szörnyű rombolásra képes! Ja, igen és víz nélkül nincs élet!

#548 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 15:56

Úgy tűnik szerencsés vagyok a fogorvosommal. Nagyon ügyes és csak olyankor kérek érzéstelenítőt ha nyűgös vagyok vagy ha két fogat is csinál. :up: Egyébként egy nagyon pici fájdalom szokott lenni amikor a problémás részhez érünk, de azt ki lehet bírni. Egyszer volt agy érdekes helyzet, mert egy jobb alsó és bal felső fogat csinált egyszerre. Kértem érzéstelenítőt, hát az egy érdekes állapot volt, mert egyik ajkam oldala alul a másik meg felül volt elzsibbadva. :Đ Beszélni nem igazán tudtam. :D
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#549 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 15:59

Idézet: Lilu - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 15:37

ez hol??

KLIKK

#550 Felhasználó inaktív   Exemplary 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 16:25

Most hallottam úgynevezett bódításos megoldásról is, de ez csak ilyen szájhagyomány dolog, erről valakinek info?  :think:
A karcmester! - MENTSD MEG ADATAIDAT! - Karcos, sérült CD, DVD lemez javítása akár 1 napos határidővel!
"Nem csupán a saját agyamat használom, hanem az összes kölcsönvehetőt is"
"Dolgozó, adófizető állampolgár vagyok. Én mikor leszek Hungarikum?"

#551 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 31. 16:28

Csak tudnám, hogy a fogászattal kapcsolatos beszélgetést miért nem itt: https://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=1...2&hl=fog%E1szat , a téma saját topic-jában folytatjátok?  :think:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#552 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 31. 16:30

Idézet: WEbshark - Dátum: 2007. jan. 29., hétfő - 17:15

:respect:  :)  :)

[img]Baba képe[img]

Szívből gratulálok a gyermekedhez!  :up: Remélem egészséges felnőtté válik majd, s hogy egyszer majd apaként nagyon büszke leszel rá!  ;)
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#553 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 16:37

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 16:25

Most hallottam úgynevezett bódításos megoldásról is, de ez csak ilyen szájhagyomány dolog, erről valakinek info?  :think:

Van ilyen módszer, láttam is valami doksifilmet, hogy itthon is csinálják. Lényege, hogy bódítógázzal (gyenge éter? Dúsított oxigén? nemtom) az ébrenlét és az alvás közötti állapotba hoznak. Tehát ugyanúgy nem érzel semmit, mintha aludnál, viszont ébren vagy mégis, tudatában vagy, hogy épp mi történik veled.

#554 Felhasználó inaktív   Gery80 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 16:42

Amilyen fájdalmakat én már kiálltam fogorvosnál,nem hiszem hogy szükségem van altatásra.. csak egy jó erős székkarfára :D Jópárszor úgy fájt,hogy beleizzadtam.
Rosszul nézel ki... iszol te rendesen? :D

#555 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 16:45

Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 16:25

A discovery-n megy az OCC, ott láttam ilyet.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#556 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 31. 16:55

WEBShark: Gratulálok!!!!!!!!!!
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#557 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 07:50

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 15:59

köszönöm :respect:

#558 Felhasználó inaktív   bio 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:13

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. jan. 31., szerda - 15:37

Van ilyen módszer, láttam is valami doksifilmet, hogy itthon is csinálják. Lényege, hogy bódítógázzal (gyenge éter? Dúsított oxigén? nemtom) az ébrenlét és az alvás közötti állapotba hoznak. Tehát ugyanúgy nem érzel semmit, mintha aludnál, viszont ébren vagy mégis, tudatában vagy, hogy épp mi történik veled.

Szvsz dino (dinitrogén oxid) lehet, de csak tipp. (Tudjátok, amit szüléskor is használnak) Bár az meg nagyon gyorsan kitisztul és újra kell szipózni - nem tudom hogyan dolgozik a doki, ha állandóan maszk fel, maszk le... :confused: Amúgy az altatásnak is vannak persze fokozatai, nem kell a fogászhoz egyből mély narkózis.
Asrock ALiveNF6G-DVI, AMD X2 6000+, 2*512 Mb Kingmax Mars, 2*1 Gb Geil: DC,  2*250 Gb Samsung sataII, sapphire 3850, ND-4551A dvd, Zalman 9500, Bluestorm II 400W, Logitech wireless, Hyundai 17' CRT

#559 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:18

:think: lehet hogy perverz vagyok de a fogfájás és a fogorvosi élmények nálam nem az intim szférába tartoznak...
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#560 Felhasználó inaktív   Lilu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 11:33

Idézet: blabla* - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 11:18

:think: lehet hogy perverz vagyok de a fogfájás és a fogorvosi élmények nálam nem az intim szférába tartoznak...

nálam se  :D

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • 30
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.