HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   WEbshark 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:49

Kép

Ti mit gondoltok, mit mondtok?
Én imádom!!!!

Szerkesztette: WEbshark 2006. 12. 19. 12:59 -kor

#62 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:51

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:44

naja, ne is beszéljünk az elélvezni képtelen csajokról.... :)

Meg az is kérdés, hogy mekkora tapasztalattal a háta mögött mer ilyet kijelenteni valaki....
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#63 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:55

Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:42

Tudod, ilyenkor a két lány is erőst foglalkozik egymással... :)
Ettől függetlenül nekem mint púp a hátamra, annyira hiányozna egy ilyen szitu. Inkább aludnék egyet. :)

Meg egyébként sem mondhatnál itt mást, mert az a púp hirtelen a fejedre kerülne :p  :Đ
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

#64 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:56

Nem vagyok élvezni képtelen csaj, sőt. Én annyit mondtam, hogy tele van a világ olyan pasikkal, akik szarnak rá, hogy a nőnek is jó legyen, csak magukkal törődnek. Az ilyen fickó mellett nem kell élvezni képtelennek lenni, hogy a nőnek ne legyen orgazmusa. Attól egy nő sem fog elmenni, hogy lekapják ról a bugyit, az arcába tolják a @ot aztán meg gerincre vágják, előjáték meg nuku. Vagyis biztos van nő, akinek ez jön be, de kétlem, hogy a nők nagy százaléka ilyen lenne.
2. Nem (csak) saját tapasztalataim alapján írtam amit írtam, elég más nőkkel beszélgetni ilyesmikről, mindenfelé a témával kapcsolatban olvasgatni, szal az, hogy én hány pasival voltam és ebből mennyi volt önző, a fenti témával kapcsolatban nem releváns és nem is tartozik rátok.
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#65 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:59

Idézet: leslie - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:42

Tudod, ilyenkor a két lány is erőst foglalkozik egymással... :)

Erről beszélek. A nőknek nem attól lesz jó, hogy a szuperpasi mindkettőjüket hűdenagyon kielégíti.
Ezért írtam, hogy nem értem, mit akar egy pasi két nővel, mikor általában egy nőhöz is kevés.
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#66 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 12:59

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:06

Egyébként nem értem, miért akarják egyes pasik két nő között megosztani a "fiygelmüket", mikor gyakran még egy nő kielégítésére sem képesek. :smoker:

Pont azert amiert nehany not vonz az ellenkezo felallas...

...es ha azt nezzuk, olyan szinten egy kreativ pasi is ki tud elegiteni tobb not, mint forditott esetben (leven van 5 vegtagja, azon rengeteg nyulvany, de ha mindez nem lenne eleg, akkor korulnez maga korul es biztos talal valami hasnzosat...) Szerintem!

A figyelmet gondolom nem lehet potolni, de ez mind2 felallasra igaz, viszont gondolom ez nem is errol szol...

Csak, hogy a kerdesre is valaszoljak, meg nem voltam tobbesbe, es izgat mind2 felallas, habar a noi tobbseg jobban, a masik meg hat... Lehet, hogy lenne olyan szitu, hogy belemennek (hetero szinten)...

Szerkesztette: Vertigo 2006. 12. 19. 13:00 -kor

#67 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:00

Ennek fenyeben... szerintem nincs kapcsolat akozott, hogy aki 1et nem kepes kielegiteni az miert ne akarjon kettovel lenni. A pasi elmondasod szerint ugyis csak szarik a csajra, es akkor mar inkabb kettovel akar lenni... neki jolegyen, csajok meg majd eljatszanak magukkal.

Valoban, igy sokkal jobb. Igy a pasinak is jo, es talan a ket csaj is elmegy. ;)  Megvan oldva, eljen az edesharmas! Csajok elveznek, pasik pihenhetnek... jo ez!
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#68 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:02

Idézet: Vertigo - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:59

...es ha azt nezzuk, olyan szinten egy kreativ pasi is ki tud elegiteni tobb not, mint forditott esetben (

Jól látod. A hangsúly a kreativitáson van. Meg azon, hogy egyáltalán érdekli-e a pasit, hogy a nőnek jó legyen.
Egy nő akkor is ki tud elégíteni egy pasit, ha nem kreatív, meg ha netán nem is érdekli, hogy a pasinak jó. Mondhatnám, hogy ha a nő fadarab, és csak ott fexik, a pasi akkor is képes lesz elélvezni.

#69 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:04

a 2+1 elméletben jól működő/izgalmas felállás, gyakorlatban nehéz összehozni  :D szvsz
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#70 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:04

Idézet: Boba - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:00

Ennek fenyeben... szerintem nincs kapcsolat akozott, hogy aki 1et nem kepes kielegiteni az miert ne akarjon kettovel lenni. A pasi elmondasod szerint ugyis csak szarik a csajra, es akkor mar inkabb kettovel akar lenni... neki jolegyen, csajok meg majd eljatszanak magukkal.

Nem azt mondtam, hogy úgyis csak szarik a pasi a csajra, hanem azt, hogy ilyen is akad bőven :)
Ehhez viszont nem kell a pasi :) Akkor elég a két csaj magában, a @nak látszó tárgyakat meg már feltalálták :D

#71 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:06

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:00

-Nincs ilyen ismerősöm tehát erről kár is beszélni.
-Ha lenne akkor se, mert a páromat nem hoznám ilyen megalázó helyzetbe.
-Tényleg nem vonz a dolog.

Én ezt csak úgy tudom elképzelni, hogy a két azonos nemű közül egyikhez sem vonzódik jobban a másik. Egy kapcsolatban meg meghívni egy harmadikat :think: , szerintem nem túl jó ötlet. Főleg, hogy az ember meg kell, hogy egyezen a párjával, hogy férfit vagy nőt hívnak.  :Đ
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#72 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:06

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 12:56

2. Nem (csak) saját tapasztalataim alapján írtam amit írtam, elég más nőkkel beszélgetni ilyesmikről, mindenfelé a témával kapcsolatban olvasgatni, szal az, hogy én hány pasival voltam és ebből mennyi volt önző, a fenti témával kapcsolatban nem releváns és nem is tartozik rátok.

Mégis úgy gondolom jobb lenne, ha mindenki a saját tapasztalatait írná le.
Ez egy meddő vita, legalább annyi gázos nő van mint pasi, úgyhogy az ilyen megkeseredett feminista dumákat javasolnám mellőzni, már ha nem akarjuk, hogy komolytalanná váljon a topic!
www.radioQ.hu

#73 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:07

Idézet: blabla* - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:04

a 2+1 elméletben jól működő/izgalmas felállás, gyakorlatban nehéz összehozni  :D szvsz

Az elmélet és a gyakorlat között elmélitileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont... :D
www.radioQ.hu

#74 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:09

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:02

Mondhatnám, hogy ha a nő fadarab, és csak ott fexik, a pasi akkor is képes lesz elélvezni.

ez igy nem igaz, az h automata h egy férfi elmegy az egy dolog.
de ég és föld valakivel együtt lenni úgy ha szereti is ( szerelemmel), mint sem a fadarab verzió amit írtál...
az h egy pasi elmegy, az is lehet többféle, gondolom erre nem gondoltál.
akkor elvégre minek sexelünk? a zsebhoki végén is.. szal bukott ez a tézised :smoker:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#75 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:09

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:06

Ez egy meddő vita, legalább annyi gázos nő van mint pasi, úgyhogy az ilyen megkeseredett feminista dumákat javasolnám mellőzni, már ha nem akarjuk, hogy komolytalanná váljon a topic!

A fentiben az én tapasztalatom is benne volt.
Nem vagyok sem megkeseredett, sem feminista.
Hogy sok gáz nő van, azzal is tisztában vagyok (nem saját tapasztalat, de pasikkal is szoktam beszélgetni). Hogy én közéjük tartozok-e... hát, azt hagyjuk meg megítélni a pasiknak, én nem nyilatkozom, a szerénységem tiltja :D

#76 Felhasználó inaktív   Vertigo 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:11

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 14:02

Egy nő akkor is ki tud elégíteni egy pasit, ha nem kreatív, meg ha netán nem is érdekli, hogy a pasinak jó. Mondhatnám, hogy ha a nő fadarab, és csak ott fexik, a pasi akkor is képes lesz elélvezni.

...evvel vitatkoznek!

Bocs, csak ugy erzem ki, hogy leegyszeruseted a ferfi orgazmust, holott valoszinuleg ugyan olyan sokretu, mint a tietek...

Persze vannak pasik, akik mindig megelegednek csak az ejakulcioval, de nem szabdna igy ledegradalni a pasik orgazmusat...

Persze egy mechanikus dugas altalaban nem szol sokkal tobbrol (mint a szimpla elvezet, es az izzo vagy, ami sikrulhet akar az embernek elete legjobb dugasanak is), egyik reszrol sem, de nem ennyire egyszeruek a pasik, es ezt sokszor latom, hogy a nok lebecsulik a pasikat, aztan nem ertik a reakciot...

#77 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:12

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:06

Már elnézést, de " a sok kielégíthetetlen nő" duma meg hímsoviniszta volt. ;)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#78 Felhasználó inaktív   blabla* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:12

Idézet: Harlequin - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:07

Az elmélet és a gyakorlat között elmélitileg nincs különbség. Gyakorlatilag viszont... :D

a főnököm szokta mondani, hogy amit el tudunk képzelni azt megvalósítani is, úgyhogy tulképp kész is van  :Đ (csak a timemanagement része szokott kimaradni  :Đ )
"A lélek úgy teljes ha testtelen.           
A test akkor egész ha meztelen."   

Daily Calvin and Hobbes     Minél pontosabban tervezel, annál keményebben talál el a véletlen.

#79 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:13

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:09

ez igy nem igaz, az h automata h egy férfi elmegy az egy dolog.
de ég és föld valakivel együtt lenni úgy ha szereti is ( szerelemmel), mint sem a fadarab verzió amit írtál...
az h egy pasi elmegy, az is lehet többféle, gondolom erre nem gondoltál.
akkor elvégre minek sexelünk? a zsebhoki végén is.. szal bukott ez a tézised :smoker:

Tisztában vagyok vele, hogy teljesen más egy pasinak egy fadarabbal szexelni, mint egy érzelmekkel teli kapcsolatban szeretkezni. azzal is tisztában vagyok, hogy a pasik is többféleképp el tudnak menni, nem minden orgazmus "egyenrangú". Én azt mondtam, a pasi akkor is nagy valószínűséggel elmegy, ha a nő nem csinál semmit, csak ott fexik, a nőknél ez jóval ritkább.
A tézisem nem bukott, a pasik zsebhokiznak. És miért? Gyors kielégülés, úgy, ahogy ők szeretnék, és közben nem kell másra figyelniük, csak magukra. Mellesleg akad olyna pasi is, aki szívesebben hokizik, mint szexel... részvétem nekik :)

#80 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 13:13

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. dec. 19., kedd - 13:09

A fentiben az én tapasztalatom is benne volt.

Szorítkozzunk ezekre!
Az, hogy a szomszéd néni mit mesél senkit nem érdekel, főleg, hogy a kérdés is neked, nekem...lett címezve, nem másnak.
www.radioQ.hu

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »