HWSW Informatikai Kerekasztal: Intim Sarok! II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye Értékeld a témát: -----

#681 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:15

Idézet: -s- - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:12

miért kell hozzá alkalom?

Nem kell, de ha már van, akkor miért kell dacolni? Én akkorsevalentinnapozokmertqrvakeménycsávóvagyokéskülönbenisfújamerikaiakésegyébkéntis...
Jaj már srácok, a csajoknak jól esik egy kis figyelmesség, igénylik, hát járjunk a kedvükbe. (Persze biztos vannak kivételek)
Ők is eltűrik a focivb-t, a forma 1-et meg az összes hülyeségünket.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#682 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:16

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:07

Akkor tulajdonképpen Anyák napját se kéne tartani, nem? Mert hát szeretheti az Idesanyját az ember egész évben...

Most ne azon lovagoljunk, hogy mely ünnepeknek van értelme vagy sem. Te megünnepled mások nem.

Amúgy anyák napja teljesen más. Persze az ember mindennap szereti a szüleit, az édesanyját meg különösen,  hisz Ő hozta a világra, felnevelte,stb. 1 nap mikor kitüntetett figyelemmel emlékezünk arra, hogy ki és hogy hozott a világra.

A Valentin nap tényleg a virágosok, csokigyártók napja.. :)

Amúgy akkor abba is bele lehetne kötni, hogy miért csak a jelenlegi szerelmes pároddal ünnepled meg. Hisz ha valakinek több szerelmes kapcsolata volt, akkor sorba ünnepelhetné meg azokat is. Lehet, hogy már nincsenek érzések, de voltak.. :D

Na részemről befejezve, mert ez a topic nem a "mit, miért ünnepelünk" topicja, hanem az intim dolgok topic-ja.. :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#683 Felhasználó inaktív   Coppermine 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: leslie - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 11:47

Idióta amerikai nyálszar.

Nem kell ahhoz indok/nap, h szeress vkit. Illetve ha csak ekkor jut eszedbe, akkor régen rossz. :)

egyetértek :up:

akit fontosnak tart az ember, és szeret, annak nem egy napon fogja ezt tudtára hozni, hanem azokon a napokon is, amik abszolút szürkék és semmi különlegesség nincs bennük.

-C0pp3rM!n3-

#684 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

De, meglehet ragadni. De a vaneltin naptol olyan "kotelezo" erzesem van. Mintha felelni kellene megint az iskolaban... "Most pedig Te most szeretsz, ha torik ha szakad!"

De ugyvelem legalabb mar ketten vagyunk leslie-vel, akik szerint a Valentin nap eleg undorito egy dolog. Egy ujabb nap, hogy letudjanak huzni minket. A szeretet nem igy mukodik nalam. Most Valentin nap van, most hudenagyon szeretem a Kedvesem es azonnal talalok Neki valami ajandekot. Most is adok neki, mert tavaly beragott ram, hogy nem kapott semmit es kerek perec megmondtam Neki, hogy nem ertek egyet az unneppel... most ezert kap valamit. Majd leszoktatom rola... a nevnapozast, a szuletesnapozast se tartom meg. Meghuzzuk egymas fulet, esetleg van torta meg vacsi azt joccakat. Ajandek vetele meg akkor lesz, es az, amikor es amire szuksegunk van... ha van... mert feleslegesen szivecskes pluss macit meg bonbont venni szerintem tok felesleges.
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#685 Felhasználó inaktív   sEpy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:18

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:15

Nem kell, de ha már van, akkor miért kell dacolni? Én akkorsevalentinnapozokmertqrvakeménycsávóvagyokéskülönbenisfújamerikaiakésegyébkéntis...
Jaj már srácok, a csajoknak jól esik egy kis figyelmesség, igénylik, hát járjunk a kedvükbe. (Persze biztos vannak kivételek)

nem dacolni kell, de ünnepet se kell csinálni belőle.
Te csak ne sápadj, te csak ne pirulj, te csak őrizd meg arcszíned, mert jöhet itt még olyan idő, hogy elveszítheted

#686 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:19

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:15

Oké, de akkor csak 1 nap lesz kis figyelmesség. A többi napon nem foglalkozok vele... :)

Amúgy ha már figyelmesség. Sok nő panaszkodik, hogy nem figyelnek eléggé rájuk a partnerük szex közben. Pasi elmegy, de a nő még nem  és nincs befejezve. Ez inkább megérne egy témát.

Persze ezt sokan tagdni fogják, de azért biztos nem alaptalan a panaszkodásuk.
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)

#687 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:20

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:19

Amúgy ha már figyelmesség. Sok nő panaszkodik, hogy nem figyelnek eléggé rájuk a partnerük szex közben. Pasi elmegy, de a nő még nem  és nincs befejezve. Ez inkább megérne egy témát.

Persze ezt sokan tagdni fogják, de azért biztos nem alaptalan a panaszkodásuk.

Ezt már lerágtuk párszor.
www.radioQ.hu

#688 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:23

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:16

Most ne azon lovagoljunk, hogy mely ünnepeknek van értelme vagy sem. Te megünnepled mások nem.

Amúgy anyák napja teljesen más. Persze az ember mindennap szereti a szüleit, az édesanyját meg különösen,  hisz Ő hozta a világra, felnevelte,stb. 1 nap mikor kitüntetett figyelemmel emlékezünk arra, hogy ki és hogy hozott a világra.

A Valentin nap tényleg a virágosok, csokigyártók napja.. :)

Amúgy akkor abba is bele lehetne kötni, hogy miért csak a jelenlegi szerelmes pároddal ünnepled meg. Hisz ha valakinek több szerelmes kapcsolata volt, akkor sorba ünnepelhetné meg azokat is. Lehet, hogy már nincsenek érzések, de voltak.. :D

Na részemről befejezve, mert ez a topic nem a "mit, miért ünnepelünk" topicja, hanem az intim dolgok topic-ja.. :)

Nem igazán győztél meg, hogy mitől más.
Anyák napján legalább annyi, virág, csoki...fogy, szóval valami nomrális érvet kitalálhatnátok.
Azért csak a jelenlegi párunkkal tartjuk, mert exekkel nem tartunk kapcsolatot...
www.radioQ.hu

#689 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:27

Anyak napjanak szvsz tobb a jogosultsaga... az ember a kedvesevel egyutt el, az anyjaval nem es joval ritkabban latja. A kedvesnek lehet mindennap kedveskedni... nekik minek kulon nap?

Ahh najo, tenyleg tok8. Nem ebbe a topicba tartozik ez.

Szerkesztette: Boba 2007. 02. 14. 13:27 -kor

Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#690 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:32

Idézet: Boba - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:27

Anyak napjanak szvsz tobb a jogosultsaga... az ember a kedvesevel egyutt el, az anyjaval nem es joval ritkabban latja. A kedvesnek lehet mindennap kedveskedni... nekik minek kulon nap?

Ahh najo, tenyleg tok8. Nem ebbe a topicba tartozik ez.

Hát az ember mondjuk 25éves korától él a kedvesével az azelőtti 25évet az Édesanyjával éli, szóval ez az érvelés megint elvérzett.

Most őszintém, ha a barátnőd szeretné ünnepelni akkor azt mondod neki, hogy "márpedig én akkor se"?
www.radioQ.hu

#691 Felhasználó inaktív   Walkyria 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:37

Nekem is herótom van a Valentin-naptól... Amire ez a mondvacsinált ünnep elvileg megszületett, arra minden kapcsolatban van egy nap (megismerkedés dátuma, házassági évforduló, stb.) legalábbis kéne hogy legyen. A rózsaszín ködre nincs szükségem és enélkül is szeretem a párom nap mint nap és ezt ki is fejezem. Nem csokival meg plüssbigyókkal, én is utálom, ha ilyen dolgokat kapok... Nem sok értelmét látom ennek, nem is ünneplem. Még soha nem sértődtem meg, amiért senkitől nem kaptam semmit ezen a neves "ünnepen", tőlem sem kapott még senki semmit... :D
"A hím körbejár, de soha nem fog az állandóságra szagot, hiszen csak a saját farka után forog körbe és körbe."
By D.G.

"Ma meg mik vannak? DJ fisz-f@szom újra mixelte a kis maxi újra remixelt megamixét, ami az egyik nagy lemez 3. számának a remixelt új maxija..." By Lenny

#692 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 13:42

Még egy gondolat aztán befejeztem:
-szerintem nincs köztünk olyan akinek, ha a párja igényelné az "ünneplést", akkor azt mondaná neki, hogy "jaj haggyámá' ezzel az amerikai sz@rral" .
Ennyit igazán megtehetünk azért, hogy a kedvesünknek örömet szerezzünk. Nem kötelező, de ha jól esik neki, akkor miért ne? (És miért ne esne jól?) Az pedig, hogy valaki meglepi a másikat a mai napon is, nem jelenti azt, hogy a hétköznapokon nem teszi meg ugyanezt.

(Mellesleg kiváncsi lennék, hogy azok akik dacoskodnak mikor, és mivel lepték meg utoljára a kedvesüket, de ezt a választ már tényleg máshol tárgyaljuk meg!)
www.radioQ.hu

#693 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:11

Látom csontrágás van. Úgy vélem, hogy kinek a pap, kinek a paplan. Ha már a jenkiktől átvettük ezt a marhaságot (is), mindenki izlése szerint tegye, amit tenni szeretne. a lényeg úgyis a maradék 364 napban dől el, nem? :)

#694 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:31

Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:42

(Mellesleg kiváncsi lennék, hogy azok akik dacoskodnak mikor, és mivel lepték meg utoljára a kedvesüket, de ezt a választ már tényleg máshol tárgyaljuk meg!)

Látom, bejött a fogyasztói társadalom, meg kell ilyenkor mutatni, h "mennyire" szereted az asszonyt. Nyilván kis csoki bizbaszt csak a pórnép vesz, aki valamire is becsüli a nőjét, az költ rá, mert csak így lehet megmutatni, h "mennyire szereted".
Nem feltétlen a meglepetések számával/értékével tudod megmutatni ezt vkinek. Előbb-utóbb meg fogja kérdezni, h miért akarod megvenni kilóra. Ott a másik 364 nap, amikor szeretheted, figyelmes lehetsz, törődhetsz vele, ha baja van.
Ez a bálint nap ez ugyanarról szól, mint a karácsony; a vásárlás ünnepe, amikor muszájból, fogvicsorgatva is, de vmit muszáj hazavinni, mert "szeretet" ünnepe.
Nevetséges, szánalmas, és nagyon mű.
Az nevet utoljára, aki először üt.

#695 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:39

Harlequin itt a válasz!

Idézet: Walkyria - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 13:37

.... mondvacsinált ünnep elvileg megszületett, arra minden kapcsolatban van egy nap (megismerkedés dátuma, házassági évforduló, stb.) legalábbis kéne hogy legyen.

Minden párnak az a jelentős nap, amikor megismerkedtek.

Nem akarok ünneprontó lenni, de pl. a karácsony is manapság a vásárlásról ,költekezésről szól mint a szeretetről. Mintha onnan lehetne lemérni , hogy ki mennyire szereti a másikat, hogy mit avesz a másik. Kár, hogy csak karácsonykor próbálják meg szeretnik és kezelni emberként a másikat.

Szerkesztette: Lenny 2007. 02. 14. 14:41 -kor

#696 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:46

Idézet: leslie - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 14:31

Ez a bálint nap ez ugyanarról szól, mint a karácsony; a vásárlás ünnepe, amikor muszájból, fogvicsorgatva is, de vmit muszáj hazavinni, mert "szeretet" ünnepe.
Nevetséges, szánalmas, és nagyon mű.

Áh semmi, úgy látom szereted csak afelét megérteni a mondandómnak.
Tényleg mindenki csináljon amit akar, de azért, ne fricskázzuk már azt ami másiknak fontos!

Szerkesztette: Harlequin 2007. 02. 14. 14:48 -kor

www.radioQ.hu

#697 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:49

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 14:39

Nem akarok ünneprontó lenni, de pl. a karácsony is manapság a vásárlásról ,költekezésről szól mint a szeretetről. Mintha onnan lehetne lemérni , hogy ki mennyire szereti a másikat, hogy mit avesz a másik. Kár, hogy csak karácsonykor próbálják meg szeretnik és kezelni emberként a másikat.

Ezt ugatom fél napja...
www.radioQ.hu

#698 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:55

Idézet: Lenny - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 14:39

de pl. a karácsony is manapság a vásárlásról ,költekezésről szól mint a szeretetről.

Már ahol. Nálunk nem. És nem csak a karácsony.

#699 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 14:58

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 14:55

Hát igen az ünnep mindenhol olyan amilyenné teszik az emberek, meg amilyenek az emberek.
www.radioQ.hu

#700 Felhasználó inaktív   sEpy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 15:00

Idézet: Drummaster - Dátum: 2007. febr. 14., szerda - 14:55

sajnos a többségnél viszont igen :(
Te csak ne sápadj, te csak ne pirulj, te csak őrizd meg arcszíned, mert jöhet itt még olyan idő, hogy elveszítheted

Téma megosztása:

• (113 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 33
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.