Nekunk iszonyat korrekt biosz tanarunk volt. Kapasbol ugy kezdte az evet, hogy ez lesz a 4 ev legfontosabb biosz reszlete... es az anyagot is igy adta le.
Frankon vegigvettuk az egesz sztorit, betegsegestul, gyerek vallalostol, szexestul es vedekezesestol... eloszor a biologiai oldalat, majd a pszichologiait is (mit jelent szulonek lenni, mi jatszodik le egy noben abortusznal, mi is a szerelem -!-) es persze eleg sok film nezes is volt... (Volt ahol direktbe lement egy szules, amit folyamatosan kommentalt a tanar...)
Szoval egy hatalmas respect a biosz tanaromnak.

Az egesz tananyag lezarasa utan persze doga volt, az kapta meg a jegyet aki kerte, majd egy delutani anonim kerdezz felelek volt... egesz nap belehetett dobni egy kalapba kerdeseket, amiket aztan felolvasott es megvalaszolt. Szoval abszolut pozitiv velemenyem volt rola.
---
Szuloi oldal... elsot akkor kaptam, amikor a kis harcos probalgatta magat ott lent, es spontan felnezett egy kozos ebed kozben. Meglattam, hogy a szulok eszrevettek en meg berohantam... fater utanamjott aztan dumaltunk a dologrol alap szinten. Akkor 13 voltam... majd amikor mar elesben keszultem a nagy tettre akkor kicsit komolyabban is. Ezt a felkeszitest mar foleg edesanyam vegezte... amikor meg bemutattam Nekik az elso baratnom akkor szinten volt jopar (min3) legalabb fel-1 oras beszelgetesem edesanyammal...
Nekik is sokat koszonhetek. Korrekten alltak a dologhoz, nagyon finoman fogalmaztak de minden fontosat azert elmondtak. Nyugodtan en is kerdezhettem toluk...
szerk. meg valami... asszonypajtasek (ugyan abban a gimiben ahol en vegeztem) meg kaptak 2 plusz orat valami hivatalos csokatol, aki a helyi korhazban csaladsegito vagy ilyenek... Ok is neztek filmet es beszelgettek a temarol. Foleg a vedekezesrol es a gyerek vallalasrol.
Szerkesztette: Boba 2007. 06. 10. 20:17 -kor