Intim Sarok! II. Kényes kérdések és komoly válaszok helye
Elküldve: 2007. 08. 23. 10:49
Elküldve: 2007. 08. 23. 10:51
Idézet: Exemplary - Dátum: 2007. aug. 22., szerda - 21:41
Szerencsére mindenki jól van, mama, baba, apuka.
Mivel ez első alkalommal fordul elő velem
mit szokás ilyenkor vinni a mamának, illetve van-e valami kialakult
gyakorlat ajándékozásra mikor hazahozzák a babát a korházból?
A kegnagyobb ajándék, ha pár napig mindenki békén hagyja őket.
Elküldve: 2007. 08. 23. 10:53
Idézet: tolvaly - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 10:49
:confused:
Elküldve: 2007. 08. 23. 10:58
Szerkesztette: tolvaly 2007. 08. 23. 10:59 -kor
Elküldve: 2007. 08. 23. 11:11
Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 10:41
Lehet, hogy titkon élvezi, csak nem meri bevallani.
Elküldve: 2007. 08. 23. 11:22
Idézet: Dorien - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 11:11
ezért mit fogsz Te kapni...
ui.: ha a párja csinálná vele, azt még el is tudom képzelni, hogy élvezné, ezt a kis perverzitást....
Elküldve: 2007. 08. 23. 17:04
Idézet: WhiteHunter - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 11:41
Na ma volt a csúspont...
Ma ruhában mentem, és reggel megkért, hogy elakadt a fénymásolóban a papír, segítsek. Odamentem, leguggoltam mellé, nézem amit mutat, közben betartja a lábam közé a telefont. Felálltam, arrébb mentem, akkor meg a hátam mögé.
Odajött egy másik kolleganő, eljöttem, leültem a helyemre. Látom, hogy megy kifelé, és nézegeti a telefonját. Felpattantam, és eljött az a pillanat, hogy utánarohantam, hogy felpofozom. Szerencséjére a hr-es barátnőm jött kifelé a konyhából, persze az arcomon egyből látta, hogy valami van. Jó hangosan elmondtam, hogy a pofátlanságnak is van határa, és ha lezli nem veri össze vissza, úgy hogy egy hétig sem tér magához, akkor majd én most. De közben nekiállt telefonálni.
Visszamentem a helyemre, és írtam neki egy meleg hangú mailt. Ez mindjárt reggel 8 óra után volt. Azóta sem válaszolt, viszont szokatlanul csendes volt, és nem nagyon mert a szemembe nézni. Sajnos együtt kellett dolgoznunki, többször is odajött az asztalomhoz, de a telefonját nem hozta magával. Remélem éreztettem vele, hogy a következőnél iszonyat rosszul fog járni.
Persze az ügyvezető is megtudta, nem tudom szólt e neki, mintha kicsit megértően mondta volna, hogy hát igen, az Edit nagyon csinos.
WH a kérdésedre válaszolva: ha nem a munkahelyemen lenne ez az eset, már régen lerendeztem volna. De nem akartam ott cirkuszolni még ha jogos is lett volna. Ez az én kérek elnézést tipikus esete.
Dorien: ezért még számolunk
Elküldve: 2007. 08. 23. 17:18
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 18:04
Ma ruhában mentem, és reggel megkért, hogy elakadt a fénymásolóban a papír, segítsek. Odamentem, leguggoltam mellé, nézem amit mutat, közben betartja a lábam közé a telefont. Felálltam, arrébb mentem, akkor meg a hátam mögé.
Odajött egy másik kolleganő, eljöttem, leültem a helyemre. Látom, hogy megy kifelé, és nézegeti a telefonját. Felpattantam, és eljött az a pillanat, hogy utánarohantam, hogy felpofozom. Szerencséjére a hr-es barátnőm jött kifelé a konyhából, persze az arcomon egyből látta, hogy valami van. Jó hangosan elmondtam, hogy a pofátlanságnak is van határa, és ha lezli nem veri össze vissza, úgy hogy egy hétig sem tér magához, akkor majd én most. De közben nekiállt telefonálni.
Visszamentem a helyemre, és írtam neki egy meleg hangú mailt. Ez mindjárt reggel 8 óra után volt. Azóta sem válaszolt, viszont szokatlanul csendes volt, és nem nagyon mert a szemembe nézni. Sajnos együtt kellett dolgoznunki, többször is odajött az asztalomhoz, de a telefonját nem hozta magával. Remélem éreztettem vele, hogy a következőnél iszonyat rosszul fog járni.
Persze az ügyvezető is megtudta, nem tudom szólt e neki, mintha kicsit megértően mondta volna, hogy hát igen, az Edit nagyon csinos.
WH a kérdésedre válaszolva: ha nem a munkahelyemen lenne ez az eset, már régen lerendeztem volna. De nem akartam ott cirkuszolni még ha jogos is lett volna. Ez az én kérek elnézést tipikus esete.
Dorien: ezért még számolunk
Nem értem hogyan lehetnél te a hibás....
Elküldve: 2007. 08. 23. 17:23
Idézet: Diablovazze - Dátum: 2007. aug. 23., csütörtök - 18:18
Én is azon gondolkodtam, aki kivágott felsőben jár, az tisztában van avval, hogy megnézik. De az ugye nem egyenértékű avval, hogy alá-felé-belé fényképezzenek.
A fegyelmit poénból mondtam, természetesen senki nem gondolja, hogy ez így helyénvaló.
Ja, "rajta" kivűl...
Elküldve: 2007. 08. 23. 18:16
Idézet
Idézet
minek mentél oda egyáltalán, sőt minek guggolgatsz mellé, főként, hogy tudod a perverzitását... hisz Te sem most jöttél a hülyegyerek vonattal...
oldja meg a papírelakadást is olyan frappánsan, ahogy a lábad közé tudta csempészni a telefont...miért nem ezt mondtad neki??? :Đ
nem hinném, hogy szívbajosnak kellene lenned, mert egy gátlástalan emberrel csak gátlástalanul lehet bánni... minél nyuszibb vagy, annál jobban adod alá a lovat...
volt egyszer egy olyan gusztustalan csávó, aki nagyon pofátlanul nyomult, és én mindig menekültem előle...ezt élvezte szerintem... míg egyszer megkérdeztem tőle, mit akar, mikor és hol??? erre úgy megdöbbent, hogy utána már nem folytatta a kisded játékait... ezek kb olyanok, mint a mutogatós bácsi az utcán.... nem kell pánikolni, meg kell nézi határozottan, amit mutat, majd megkérdezni, hogy jéééé, csak ekkora...???
(az én esetem óta a Csabi, ha meglát, 3x köszön... olyan indulat volt bennem akkor, hogy jobbnak látta, ha a továbbiakban jóban maradunk... :Đ )
Szerkesztette: WhiteHunter 2007. 08. 23. 18:39 -kor
Elküldve: 2007. 08. 24. 08:13
Mindjárt hazugsággal kezdődik, hogy sajnos csak most olvasta el.
Szóval nagyon nem tiltakozott, a lényeg az volt, hogy ne haragudjak, ha esetleg félreérthető volt, de őt már párszor letolták, hogy nem veszi fel a telefont, és ezért még a wc-re is magával hordja. (ezt láttuk is, meg is volt a mi verziónk a miértjéről)
Szóval nem akarja a jó kapcsolatunkat elrontani, és majd odafigyel.
Ja, és persze neki lenne kellemetlen, ha ilyenre használná a gépét... :Đ
Szerkesztette: anyaanya 2007. 08. 24. 08:14 -kor
Elküldve: 2007. 08. 24. 09:03
Más megoldás erre nincs.
Semmiképp nem szabad megvárni a második, harmadik...alkalmat, azzal csak buzdítod és innentől már nehéz lesz a vezetés segítségét kérned, mert meg fogják kérdezni, hogy miért vártál idáig, feltételezhetik, hogy neked imponált egy fiatal kolléga érdeklődése...
www.radioQ.hu
Elküldve: 2007. 08. 24. 09:06
Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 10:03
Más megoldás erre nincs.
Semmiképp nem szabad megvárni a második, harmadik...alkalmat, azzal csak buzdítod és innentől már nehéz lesz a vezetés segítségét kérned, mert meg fogják kérdezni, hogy miért vártál idáig, feltételezhetik, hogy neked imponált egy fiatal kolléga érdeklődése...
Kétlem, mivel az elejétől kezdve lett szólva neki. Ill. ezen kívül egy alkalom volt, és szóltam is neki én is, meg a kolleganőm is.
Az meg megint más kérdés, hogy én ezt inkább beteges dolognak gondolnám, nem érdeklődésnek.
Szerkesztette: anyaanya 2007. 08. 24. 09:09 -kor
Elküldve: 2007. 08. 24. 09:38
Idézet: anyaanya - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 10:06
Az meg megint más kérdés, hogy én ezt inkább beteges dolognak gondolnám, nem érdeklődésnek.
Az első "szólás" után ami hatástalannak bizonyult feljebb kellett volna menni.
Én legalábbis ezt tettem volna a helyedben.
www.radioQ.hu
Elküldve: 2007. 08. 24. 10:14
Idézet: Harlequin - Dátum: 2007. aug. 24., péntek - 10:38
Én legalábbis ezt tettem volna a helyedben.
Pont ezt tettem én is.
Elküldve: 2007. 11. 17. 21:44
Van 1 lány, akivel már csak 1 hétig fogjuk látni egymást, mert más megyébe költözik. Munkatársam már több mint egy éve. Ez idő alatt nem történt semmi, de nem is volt lényeges, hogy történjen. Mikor a hetekben megtudtam, hogy elmegy, hirtelen üresség támadt bennem. Nem akarok tőle semmit, és ő sem tőlem, de szeretném, ha emlékezetes lenne a "munkatársi kapcsolatunk". Flört csomagokat szavakban már juttattam hozzá a hetekben, amit jól viselt. Tudja, hogy nem közömbös számomra.
Szóval ha van fél-1 órátok, 1 üveg a kedvenc édes pezsgőjéből, néhány kis édesség, melyek szintén a kedvencei, 1 autó, sötét, város semleges helye, ti hogy varázsolnátok el a hölgyet, hogy miután elmegy (a szó valódi értelmében
De! nem várok el tőle semmit, se csókot, se könnyeket, semmit, csak hogy vidám legyen, és emlékezzen rám.
Pl, beszélgetünk vidáman, és a hőmérsékletre célozva megtippeljük hány fok lehet odakint. Ha úgy jön ki, hogy hideg, akkor nyitom az ajtót az oldalamnál, és az előre odakészített (relative majdnem 6 fokra hűtött) pezsgőt beemelem, hogy fogyasztásra kész... persze két pohár kíséretében. Mivel autó, ez persze szimbolikus. ' fél korty meg nem jelent semmit.
Szóval...?
Szerkesztette: lipica 2007. 11. 17. 21:49 -kor
Elküldve: 2007. 11. 18. 00:21
Elküldve: 2007. 11. 18. 07:28
Idézet: lipica - Dátum: 2007. nov. 17., szombat - 21:44
De! nem várok el tőle semmit, se csókot, se könnyeket, semmit, csak hogy vidám legyen, és emlékezzen rám.
Pl, beszélgetünk vidáman, és a hőmérsékletre célozva megtippeljük hány fok lehet odakint. Ha úgy jön ki, hogy hideg, akkor nyitom az ajtót az oldalamnál, és az előre odakészített (relative majdnem 6 fokra hűtött) pezsgőt beemelem, hogy fogyasztásra kész... persze két pohár kíséretében. Mivel autó, ez persze szimbolikus. ' fél korty meg nem jelent semmit.
Szóval...?
Élj a jelenben, legyél spontán, ne vidd túlzásba a tervezgetést.
Elküldve: 2007. 11. 18. 20:22
Idézet: Dorien - Dátum: 2007. nov. 18., vasárnap - 8:28
Igen ám, de minimális tervezgetés nélkül nem tudok határozottnak látszani. Persze, hogy spontán, de egy-egy ötlet nem biztos, hogy eszembe jut.
Vagy ...lesz ahogy lesz.....

Súgó
A téma zárva.