HWSW Informatikai Kerekasztal: A NEC Label flash technológiája - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A NEC Label flash technológiája ha nem boldohulsz a Label flash-el Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   greeni 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 12. 19:34

Idézet: Ferte90 - Dátum: 2006. nov. 27., hétfő - 18:57

Üdv mindenk! Sokáig problémám volt a label flash-el... 1 hétbe telt mire találtam olyan nérót, ami támogatja, stb... Szóval, ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz! Már elég jól belejöttem a DVD gravírozásba!!!! :up:

Létszi tudnál nekem segíteni hogy melyik programmal írod meg hogy még is hogyan kell azt a programot beállítani!!!Mert most vettem és még nem nagyon tudom hogy meylik programmal kéne :(

#42 Felhasználó inaktív   roman1 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 13. 08:28

Üdv mindenk! Sokáig problémám volt a label flash-el... 1 hétbe telt mire találtam olyan nérót, ami támogatja, stb... Szóval, ha valamit nem tudsz, akkor kérdezz! Már elég jól belejöttem a DVD gravírozásba!!!! :up:

örülök hogy te már túl vagy rajta. Én most járom az ördög utját, mert iróm van szoftvert nem adtak, amit próbáltam az nem jó. Kérlek segíts, ha tudsz

#43 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 13. 09:03

Vegulis hosszu ez a masfel oldalas topik, bizta nagy faradsag lenne vegigolvasni... :o
Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#44 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 17:04

Idézet

#45 Felhasználó inaktív   VisioN 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 22:09

Hi!

Tegnap vettem egy Nec irót, ami tud ilyet is.
Mit kell elöbb csinálni, a lemez megírását vagy cimke készítést a lemezre Labelflash-el??
Azt írja a Nero, hogy az adatokkal baj lesz a cimke készítése után.
Hol lehet olcsón Labelflash kompatibilis lemezt venni?
Én 400-ért vettem és ez szerintem sok...((((
(Fujifilm márka)

Válaszokat kösz.
Bye
Matt

#46 Felhasználó inaktív   Misker 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 15:18

Idézet: VisioN - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 21:09

...Mit kell elöbb csinálni, a lemez megírását vagy cimke készítést a lemezre Labelflash-el??
Azt írja a Nero, hogy az adatokkal baj lesz a cimke készítése után...

Előbb az adatot, ha adatoldali címkézésre gondoltál, amúgy meg mindegy. Hogy adat írás közben már tervezed is a címkét, vagy egy folyamatként szeretnéd, az gondolom megoldható, de majd adja magát úgyis. Én meglévő lemezre gravíroztam.

Idézet

http://www.dvd-recordable.org/Reviews+inde...nt-id-171.phtml

It has been reported by some users that the current version of Nero 7 will support Labelflash, but from my experience it will allow writing to the burn side of the disc but you are in fear of overprinting the data area and thus rendering your disc unusable.
Using Nero 6.6.1.3 NEC with Labelflash limits the printable area to the unused portion of the disc and prohibits printing over the data area.

#47 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 14. 22:10

Nézegettem az árakat.
Zsebesben 320 volt; papirral 420; papirral+matriccával 480. De még nem vettem...

#48 Felhasználó inaktív   djfuchs 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 21. 09:25

LabelFlash. A NERO 7.2.7.0 Premiumban hibátlanul benne van a lemez írásához szükséges segédlet: Nero Burning ROM/Extrák/Címke írása. Más verziókat nem próbáltam. Jó szórakozást.

#49 Felhasználó inaktív   csucs.zsolt 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 02. 27. 21:38

Sziasztok! Nekem 7.7.5.1-es Nerom van és nem találom benne a labelflesht, igaz csupaszon telepítettem még a cover designert sem tettem fel. Lehet, hogy ez a baj???
Többen osztjátok azt a véleményt, hogy a 7-es Nerok még gagyik és érdemesebb valamelyik 6-ost használni!
Segítségeteket előre is köszi!

#50 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 22:57

Idézet: csucs.zsolt - Dátum: 2007. febr. 27., kedd - 21:38

Sziasztok! Nekem 7.7.5.1-es Nerom van és nem találom benne a labelflesht, igaz csupaszon telepítettem még a cover designert sem tettem fel. Lehet, hogy ez a baj???
Többen osztjátok azt a véleményt, hogy a 7-es Nerok még gagyik és érdemesebb valamelyik 6-ost használni!
Segítségeteket előre is köszi!

Ha nem jogtisztán vetted meg a Nero-t (mert valamiért úgy gondolom, hogy nem), akkor a Premium kóddal regisztráld.
És ott lesz a LF.
Gondolkoztál már ma?

#51 Felhasználó inaktív   badonorbi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 06. 16. 09:45

Szia. Nagyon orülök h találtam egy olyan segiteni akaró embert mint te. Szoval én is vettem egy NECet. Nero 7.9.6.0 felrakva, labelflash progi indul. Csak az az óriási probléma, h azt irja, Nincs megfelelő író. Pedig a Nero Info Tool kiteszi a pipát a Labelflash támogatás elé. Nem vehetnénk fel a kapcsolatot MSNen? norbi85@vipmail.hu

Köszi előre is. NORBI

#52 Felhasználó inaktív   Levys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 11:44

Szia.
Lenne egy kis problem!
NEC AD-7173S író
Vista Op. rendszer
Nero 7.10.1.0 premium software

Megvan a LabelFlash menü, a progi is indul, viszont én csak a disct@2 funkciót szeretném használni.
Amikor a változtatásnál át akarom állítani, hogy ne mindkét oldalra, hanem csak a disc@2 gravírozzon, azt nem lehet mert szürke (inaktív) a menü.
Van 5leted?
Előre is köszi

#53 Felhasználó inaktív   PPeter 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 19. 16:37

Nem kell átállítani semmit. Amikor a lemez adathordozó oldalára akarsz "nyomtatni", akkor úgy kell behelyezned a lemezt, mintha adatot írnál rá, az ábrát ugyanaz a lézer készíti, ami az adatokat is írja. Amikor a LabelFlash lemez speciális címkeoldalát akarod gravírozni, akkor meg annak azzal az oldalával lefelé kell a tálcára tenni.

#54 Felhasználó inaktív   Levys 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 08:01

Idézet: PPeter - Dátum: 2007. júl. 19., csütörtök - 16:37

Nem kell átállítani semmit. Amikor a lemez adathordozó oldalára akarsz "nyomtatni", akkor úgy kell behelyezned a lemezt, mintha adatot írnál rá, az ábrát ugyanaz a lézer készíti, ami az adatokat is írja. Amikor a LabelFlash lemez speciális címkeoldalát akarod gravírozni, akkor meg annak azzal az oldalával lefelé kell a tálcára tenni.

Ha nem állítok át semmit, akkor elindul, és hibás írás. El sem kezdi igazából. Szerintem azért, mert a mindkét oldal van beállítva neki, és a labelflash-el akarja kezdeni. Átállítani viszont nem tudom. Inaktív a menü (mindig! ha nincs megfelelő író, akkor is!).
Ja és néha "nincs megfelelő iró" üzenet villan ki. Gép ki, gép be, és akkor megtalálja. De nem "gravíroz"semit!
Nero, vagy Vista hiba lehet? Egyébként ha nincs megfelelő író, akkor is működik a vistában. Ír olvas rendesen, csak ez a disc@2 program nem látja. Nincs erre nero-n kívül más progi?
Köszi.

#55 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 20. 12:57

Be kell tenni a lemezt és abból tudja,hogy ő mit fog rajzolni. Amikor hibát irt ki akkor kissabre vettem 1mm-el a rajzolható felület méretét(belső) és úgy már nem irt ki hibát. Azt hiszem az új verzió elhibázza egy milivel az adatterületre iráskor és azt koorigálni kell, ha nincs rendben. Ird meg sikerült e.

#56 Felhasználó inaktív   koliz 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 23. 10:48

Nekem sem mindig sikerül , a Nero 7 szériával általában nincs megfelelö iró üzenetet kapok, 6614 el a +r lemezek re hajlandó írní csak . :confused: /Nálam más gond is van nem hajlandó olvasni a plextor által megírt -R lemezeket./
HD Ready komolyan

#57 Felhasználó inaktív   Levys 

• Újonc
  • Pipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 23. 14:31

Idézet: TEST11 - Dátum: 2007. júl. 20., péntek - 12:57

Be kell tenni a lemezt és abból tudja,hogy ő mit fog rajzolni. Amikor hibát irt ki akkor kissabre vettem 1mm-el a rajzolható felület méretét(belső) és úgy már nem irt ki hibát. Azt hiszem az új verzió elhibázza egy milivel az adatterületre iráskor és azt koorigálni kell, ha nincs rendben. Ird meg sikerült e.

Most meg egyfolytában azt írja, hogy nincs megfelelő író, pedig látja a vista.
Tök üres lemeznél sem műxik különben (amikor megtalálja az írót).
A Vista olvas a meghajtóról bármit, de a labelflash progi nem látja az írót.

#58 Felhasználó inaktív   TEST11 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 20:16

Fotószerű képeken mit érdemes alakitgatni, hogy jól látható legyen végűl a lemezre égetve? Tudnátok olyan linket ahol rengeteg kép van; és kinyomtatva jól is mutatnak kerek keretben? :)

#59 Felhasználó inaktív   duke 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 11:43

Idézet: TEST11 - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 19:16

Fotószerű képeken mit érdemes alakitgatni, hogy jól látható legyen végűl a lemezre égetve? Tudnátok olyan linket ahol rengeteg kép van; és kinyomtatva jól is mutatnak kerek keretben? :)

En inen szoktam valogatni :Kepek

#60 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 11:47

Idézet: duke - Dátum: 2007. aug. 9., csütörtök - 12:43

En inen szoktam valogatni :Kepek

te ugye nagyon vicces gyereknek érzed magad?

Szerkesztette: qnadam 2007. 08. 09. 11:48 -kor

de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

Téma megosztása:

• (6 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »