Sziasztok!
Megvettem a Toshibát. Nagy nyüstölés csak karácsony után, egyelőre szösszenetek.
Európa csendes, újra csendes.....
Bill kombinációval kikapcsolható a képernyő (asszem ez lesz a hosszú éjszakai letöltések legkézenfekvőbb megoldása, vagy van ennél takarékosabb beállítás arra, hogy csak a letöltés menjen?)
A kézikönyvben azt írják, hogy 24 óránál tovább ne menjen egyhuzamban, értsd kapcsoljam ki egy kis időre. Hmm? Vélemények?
Az akksit vegyem ki, ha 8 óránál hosszabb ideig a s*ggébe dugom a 230-at, elkerülendő a túltöltést, robbanást stb....! (Ez korábban feltett kérdésekre adhat választ, miszerint nyugodtan benne lehet-e hagyni az akksit, mivel intelligens és nem tölti ha nem kell. Ezek szerint ez Forrest Gump!

)
Más:MM-ben fogdostam a 130ezres FuSi-t. Itt írták, hogy recseg-ropog. Nos én ilyet nem tapasztaltam, megfogtam a két sarkánál és megpróbáltam "kettétörni". Igaz nem vagyok egy Fekete Laci, de ez meg se nyekkent....
Egyelőre ennyi! Szerintem (ha nem megy tönkre) Nekem bőven megteszi. Játszani nem próbáltam vele, de nem is akarok,
szerintem a notebook nem arra való.