Kontrasztot elnéztem, tényleg 2200 (asszem pár sorral lejjebb, a fényerővel kevertem el).
Egyébként egyrészt a 16:9 miatt néztem azt, másik ok a 4000óra élettartam volt (nyugimódban) - vagy az csak marketing, és ez is csak annyit tud, mint a többi?
Igazság szerint egyik darabot se kezeltem még, de fontos lenne a könnyű kezelhetőség. A keret az nem nyújtható, és már a VS is 4500HUF-al túllépi. (tehát a 200k erősen ejtett - de annyira nem is fontos most az öszvér megoldás).
Elsősorban mindenképp prezentációkra kell, csak másodlagos a mozi/tv. Jó lenne, ha egyik se lenne rettenetes minőségű, de nem is igényes/finnyás közönség számára lesz. Nem szúrna nekik szemet, ha egy fokkal homályosabb, lilább vagy egyéb eltéréssel bír egyik a másikkal szemben. (nagyon laikus emberekben gondolkozz

- kb annál egy fokkal többet várnak el, h odamenjek és felrajzoljam nekik a vetítendő anyagot

)
16:9 se lesz talán annyira fontos (lehet, h ki sem használná)... szóval lehet, h végülis az Acer lenne

Kicsit doboz forma, de talán egy fokkal jobb.
Melyik nyom többet a latba, fényerő, vagy kontraszt? (filmeknél) - azaz inkább 2000:1 + 2000/1600 vagy a 2200:1 + 1800/1440?
[Egyébként ez a rosszullét nem feltétlenül mendemonda... mármint nem láttam még, h mennyire gáz egy ilyen minőségbeli különbség, de én pl szószerint rosszul vagyok a 19-es monitoroktól

- beültem 5percre egy LG elé és forogni kezdett a gyomrom]
Amúgy egy másik oldalról megközelítve (felejtős a prezentáció - azon gondolkoztam ugyanis, ha netán rászorulnék, h szélesvásznú LCD-tv-t vegyek :Đ, akkor már sokkal inkább megérné egy projector, vagy nem?), ha csak és kizárólag tv/mozi lenne a szempont, akkor melyiket lenne most érdemes nézegetni?
Azt tudom, h nagy kontraszt/kisebb fényerő/színtárcsa paraméterek stb... de mégis, mely készülékek közül lenne érdemes válogatni?
edigital-on pl elég sok olyat láttam, ami még ezeknél is rosszabb, esetenkén még drágább is (sőt, akár sokkal drágább) - ez miért lehetséges?
3-4-500as kontrasztok, 16-1800as fény stb és mégis annyiba, vagy többe kerülnek mint ez a kettő.
Szerkesztette: Smooth 2006. 12. 01. 14:47 -kor