HWSW Informatikai Kerekasztal: Optiarc AD-7173A (Sony NEC Optiarc Inc.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (22 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Optiarc AD-7173A (Sony NEC Optiarc Inc.) 18x+R/-R, 8x+R/-R DL, 8x+RW, 12x-RAM Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 22:30

Még nem próbáltam ki a labelflasht, mert lemezt nem vettem, de a Disc t@2 nagyon jó! Egy lemezt kifejezetten arra tettem be, hogy képet égessek rá, és király lett!  :up:
Ja, és egy tipp: Acousticához van két csomag ingyenes labelflash template, azt elmented JPG-be és Nero cimkézőbe betöltve máris lehet égetni és bűvészkedni sem kell. ;)

Szerkesztette: Mykee 2006. 12. 12. 22:30 -kor

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#42 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 16. 17:54

Ilyen kevesen veszik ezt az írót, hogy még csak ennyi hozzászólás van?  :confused:

#43 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 16. 21:01

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 17:54

Ilyen kevesen veszik ezt az írót, hogy még csak ennyi hozzászólás van?  :confused:

Hát igen ez elég szomórú, pedíg egy nagyon jó író, és nem is kerül sokba!! Mindenkinek csak ajánlani tudom!  :respect:

#44 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 21:26

Én ma vettem, semmit nem adtak hozzá, mondván OEM. Bár amúgy sem kedvelem a Nero-t, és nyilván nem esek kétségbe emiatt, mert ha mégis kell, letöltöm. De elvileg hozzátartozna, hiszen enélkül ki sem használható teljes mértékben.

Idézet

http://www.nec.co.uk/AD7173A.aspx

http://www.nec.co.uk...file.asp?id=785

Software

To proceed with LabelFlash™ you
need the Software NeroExpress
version 6.6.1.3d (or a more recent
version), which is part of this
bundle. Regarding the system
requirements please refer to the
NeroExpress manual chapter 2.1.

Disc

For marking the label side special
LabelFlash™ DVD-R and/or DVD +R
media is required.

The data side can be inscribed on
any DVD-R and/or DVD +R media
– subject to following conditions:

#45 Felhasználó inaktív   [Fishi] 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 16. 22:19

Idézet: Mykee - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 23:30

Még nem próbáltam ki a labelflasht, mert lemezt nem vettem, de a Disc t@2 nagyon jó!

Ha precízek akarunk lenni, a Disct@2 a cd-k adatoldalára feliratozó technika neve, csak a Yamaha CRW-F1 tud ilyet. A dvd-k adatoldalára feliratozásnak is LabelFlash a neve.
Félrevezető módon a Neroban meghagyták az előbbi elnevezést.
Dare2Live (dvd lemezekről): "elképzelhető, hogy 100 év múlva is megtudom nézni amit ma kiírok?"
perempe: "Te valószínűleg már nem. Bár ahogy manapság az orvostudomány fejlődik..."

#46 Felhasználó inaktív   why 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 10:56

Noos :) pénteken én is megkaptam, szép fekete, elején a felirat, majd kedden lesz beépítve egy 4571A helyére; remélem, hogy nem lesz semmi baj :) Majd beszámolok :)

#47 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 17. 14:12

Nézegettem a firmware-okat, az RPC1-et feltettem a régiókód miatt, de nemtom, hogy mit tud ez a firmware: IOData OEM firmware 1-2D

Itt a link ahol megtaláltam: http://liggydee.cdfr....com/page/7170/

Az e kérdésem, hogy miért van ott az IOData, az OEM, meg az a D, miért nem simán 1.03 mint a többi????  :think:

#48 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 00:16

Idézet: [Fishi] - Dátum: 2006. dec. 16., szombat - 22:19

Ha precízek akarunk lenni, a Disct@2 a cd-k adatoldalára feliratozó technika neve, csak a Yamaha CRW-F1 tud ilyet. A dvd-k adatoldalára feliratozásnak is LabelFlash a neve.
Félrevezető módon a Neroban meghagyták az előbbi elnevezést.

Na ezért írtam, hogy a LabelFlasht nem tudtam kipróbálni, de a DiscT@2-t viszont kipróbáltam és tetszik!  :up:

#49 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 17:41

Végeredményben (majdnem) mindegy, de épp arról lenne szó, hogy ha ezzel a NEC íróval csináltad, akkor annak technológiailag LabelFlash a neve, bármelyik oldalra készül.

Én például adatoldalra készítettem a következő feliratot. A valóságban persze jobban néz ki, mint a rajzon, és az alsó keretnél is nagyobb a ráhagyás. Abban sem voltam biztos, hogy a szövegkeret fog-e látszani, vagy csak a szerkesztéshez kell. Viszont azt sem találtam, hogy keretet hol lehet eltüntetni (ennek szűkebb helynél lehet jelentősége).

Egy ilyen felirat égetése nem tart sokáig, kb. 4 perc. (Más kérdés, hogy érdemes-e vele szórakozni...)

Csatolt fájl:

#50 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 19. 18:34

Na, ezt en is kiprobalom. :) Eddig azert nem tettem, mert allitolag az uj lemezeken nem latszik jol.

#51 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2006. 12. 20. 07:18

Jól látszik az! ;) Mondom, az Acousticához vannak ingyenes LightScribe sablonok, azokat átültetve JPG-ként a Neroba, máris lesz egy jó kis LabelFlashes templated. ;)

#52 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 20. 16:07

Már jópár label flash lemezt gravíroztam, és sajnos nagyon karcolódik a lemezek label oldala, agy kicsit hozzáérek, és máris rajta van az ujjlenyomaatom, ami maximum a rendőrségnek jó!  :D  De állítólag a lightschirbe lemezek nem karcolódnak ennyire!!!, Igaz ez??

#53 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 19:56

Na, kipróbáltam az adat oldali Labelflasht (a hibásan Disct@2-nak nevezett cuccost). Olyasmit csináltam, mint Signal, csak több helyem volt. Még a Vista logo is felfért (lekicsinyítve) és nagyon jól sikerült. :) A keret eltüntetése engem is érdekelne.

#54 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 25. 20:16

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 19:56

Na, kipróbáltam az adat oldali Labelflasht (a hibásan Disct@2-nak nevezett cuccost). Olyasmit csináltam, mint Signal, csak több helyem volt. Még a Vista logo is felfért (lekicsinyítve) és nagyon jól sikerült. :) A keret eltüntetése engem is érdekelne.

Hát igen a keret eltűntetése nekem is problémám, dolgozom a megoldáson, és ha van megoldás szólok....
De egy megoldás van: Rákattintasz az A betűre, "Artistic text tool", ezután irunk szöveget, majd rákattintasz a kijelölő eszközre "field tool" ekkor optimális esetben megjelenik a szöveg körül egy téglalap... rákattintasz jobb gombbal, és ott van egy olyan tunkció, hogy "bend" (nekem sajna angolul van meg) ez alulról a negyedik opció az inaktív menüket is figyelembe véve...kattintás után meggörbül a felirat, lehet méretezgetni, és a legalsó jobbgombos menüben "tulajdonságok/properties..."  formázhatod is a szöveget..., és ha megnézed a "preview/előnézet"-et nincs keret és ha gravírozod, akkor sincs....
remélem tudtam segíteni, ha nem akkor meg jó gépírásgyakorlás volt:D

#55 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 13:45

Idézet: vincentvega - Dátum: 2006. dec. 25., hétfő - 20:16

Hát igen a keret eltűntetése nekem is problémám, dolgozom a megoldáson, és ha van megoldás szólok....
De egy megoldás van:...

Köszönöm, kipróbálom. :) Nekem amúgy nagyon tetszik ez a funkció. :D

#56 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 26. 13:56

remélem sikerül ha nem akkor szólj és megpróbálok más megoldást keresni...

#57 Felhasználó inaktív   DGabor 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 18:14

filózok hogy veszek egy ilyen csodát. (7500 pénzt megér...) érdemes lecserélni 4551em erre?
Close the world. Open the nExt.

Megtudtam, hogy "Köcsög pösti" vagyok. Ujjé!

#58 Felhasználó inaktív   lambda5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 27. 23:41

Halló !

Van egy kis problémám a 7173A-mal. :(
Megpróbáltam flash-elni  :omg: a AD-7173A IOData OEM firmware Version 1-2D (rpc1)-re, de valamiért megakadt (kifagyott)  :omg: a Necflash... szerencsére a flash elején és az író továbbra is működik.
De...és itt a probléma -> bármilyen firmwaret próbálok be-flash-elni(Binflash 1.36), hibaüzenetet kapok és a program leáll.
Persze a különböző firmware-knél, különböző hibaüzenetet... tehát mindíg máshol akad el, de mindíg az elején.
( Ez a negyedik NEC DVD RW-m és összesen legalább 10-12 -ször frissítettem őket. Eddig hiba nélkül... :think:  )

Ötlet a hiba kiküszöbölésére ?  :rolleyes: 

#59 Felhasználó inaktív   vincentvega 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 09:52

Idézet: lambda5 - Dátum: 2006. dec. 27., szerda - 23:41

Halló !

Van egy kis problémám a 7173A-mal. :(
Megpróbáltam flash-elni  :omg: a AD-7173A IOData OEM firmware Version 1-2D (rpc1)-re, de valamiért megakadt (kifagyott)  :omg: a Necflash... szerencsére a flash elején és az író továbbra is működik.
De...és itt a probléma -> bármilyen firmwaret próbálok be-flash-elni(Binflash 1.36), hibaüzenetet kapok és a program leáll.
Persze a különböző firmware-knél, különböző hibaüzenetet... tehát mindíg máshol akad el, de mindíg az elején.
( Ez a negyedik NEC DVD RW-m és összesen legalább 10-12 -ször frissítettem őket. Eddig hiba nélkül... :think:  )

Ötlet a hiba kiküszöbölésére ?  :rolleyes:

Üdv. Az IOData firmware nekem sem flash-elte a DVD-t :mad: , visszatettem az 1.01-et RPC1-el és most megin műxik.... De ha az eredetivel sem megy, akkor próbáld meg átdugni másik IDE-kábelt<<<Ez lehet segít :)

#60 Felhasználó inaktív   lambda5 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2006. 12. 28. 12:04

Idézet: vincentvega - Dátum: 2006. dec. 28., csütörtök - 9:52

Üdv. Az IOData firmware nekem sem flash-elte a DVD-t :mad: , visszatettem az 1.01-et RPC1-el és most megin műxik.... De ha az eredetivel sem megy, akkor próbáld meg átdugni másik IDE-kábelt<<<Ez lehet segít :)

Kösszi az infót... megpróbáltam, de ez sem segített... :(

Más ötlet ? :think:

Téma megosztása:

• (22 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.