HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW citromdíj 2006 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW citromdíj 2006 Értékeld a témát: -----

#181 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:19

Idézet: OnLány - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 16:52

Csak nem azért, mert narancsbőrös? :fear: :D

Semmi ok ijedezni, nem olyan.  :o  :cool:  :D
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#182 Felhasználó inaktív   Erős Pista 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 17:57

Nem tom volt-e mar, de szerintem a Magyar Labdarugo Valogatott is megerdemel egy nagy locitromot, a Malta elleni vereseg utan.  :( No meg amugy is. Ez csak a hab a citrom tortan.
Az Úr nekem feladatot adott, mikor erre a világra küldött. Olyan kurvára le vagyok maradva, hogy valszeg örökké fogok élni.

#183 Felhasználó inaktív   Asker 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 18:21

mlsz
"I was a Marine in the invasion of Iraq. It was 2 years before I could watch any type of violent movie. War truly is hell. Killing, bleeding, dying and crying are terrible, and great. If you fight for glory and power you are evil and will die in vain. I and every other warrior fought for each other. For family, for friends, for the US, for Sparta."

#184 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 21:49

Mi az, hogy 'caleb'? :think:

A témához. Nem tudok médiás személyiséget sorolni, mivel évek óta nem nézek TV-t. Trillatrilla a buzis sikoltós levegővételéről és a tepsiszájáról rémlik abból a korszakból, amikor a valóságsók idején kvázi örökre kikapcsoltam a szennydobozt. Más személyt meg nem akarok megnevezni, kaptam én már kevesebbért is büntit.

Erről jut eszembe, ha jól emlékszem, tegnap 17h után barangoltam errefelé, akkor nyitotta Drumm a topikot. Már-már a válasz gombra akartam nyomni, hogy ez a topik nem lesz hosszúéletű, a politizálás belekerül majd, blabla, de legyintettem egyet, felesleges megpróbálni egy titánium lapot fakézzel alakítani, csak a kezem bánja... meg a vitorlám.

#185 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 00:08

Idézet: FakeJack - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 9:54

Minek kerdezel vissza? Egyreszt nem muszaj indokolni, masreszt tenyleg nem ertem, hogy mit nem ertesz.

Nem "visszakérdezek", csak megkérdeztem miért adnád neki te a citromdíjat. Szerintem nem annyira egyértelmű. Bár előbb válaszolt valaki, hogy miért. És én azt elfogadom,(bár szerintem csak nagyon beleélte magát :) )

Másrészt te meg miért nem válaszolsz?

(ha nem muszáj indokolni, akkor miért reagálsz egyáltalán a postomra...)

#186 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 01:32

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:54

Balázs pedig nem olyan rossz. A műsorán jókat lehet röhögni

Már elnézést de ez a Balázs egy igazi köcs*g. Ennyire kétszínű embert mint ő, ritkán lát az ember! Hihetetlenül álszent, a színészi arca mögött egy rendkívül rosszindulatú ember lakozik!

Ilyen ember ő:

http://www.videoplay...ideos/play/8226
http://www.videoplay...ideos/play/7638
http://www.videoplay...deos/play/10023

Szerkesztette: Dextrose 2006. 12. 13. 01:33 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#187 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 02:32

Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 1:32

Már elnézést de ez a Balázs egy igazi köcs*g. Ennyire kétszínű embert mint ő, ritkán lát az ember! Hihetetlenül álszent, a színészi arca mögött egy rendkívül rosszindulatú ember lakozik!

Ilyen ember ő:

Persze, de ezt válalja is, a műsorában a vendégeknek nem osztja az észt, hanem inkább ő is beszól. Én be szoktam kacsolni a TV-t a másik szobában, háttérzajnak teljesen jó, röhögni lehet rajta, a cél pedig pontosan ez.
Nyerni nem fog, mert vannak sokkal irritálóbb emberek is a képenyőn. :)

#188 Felhasználó inaktív   JOINT72 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 10:15

Anettka, aki fényes nappal is fogja látni a sötétséget és az Ő Rezsője: link.

#189 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 15:41

Idézet: freeone - Dátum: 2006. dec. 12., kedd - 16:11

Kishonti senki.

Hmmm, ez azért számomra érdekes :think:
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#190 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 15:49

Idézet: JOINT72 - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 10:15

Anettka, aki fényes nappal is fogja látni a sötétséget és az Ő Rezsője: link.

Elég ha belenéz a tükörbe, h sötétséget láthasson, nem kell ezért az űrbe kilőni :D Habár nem bánom én, ha kilövik, de lehetőleg ne hozzák vissza :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#191 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 17:40

Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 1:32

Már elnézést de ez a Balázs egy igazi köcs*g. ...
Ilyen ember ő:
...

Ez oltári nagy köcsögség. :down: :mad:

#192 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 17:45

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 2:32

Persze, de ezt válalja is, a műsorában a vendégeknek nem osztja az észt, hanem inkább ő is beszól. Én be szoktam kacsolni a TV-t a másik szobában, háttérzajnak teljesen jó, röhögni lehet rajta, a cél pedig pontosan ez.

Ez a legsunyibb fajta. Mónikáról láttam olyan videot a NET-en, ami a műsorból kimaradt, és a vágatlan műsorokban is pont úgy viselkedik, ahogy ott szerepelt. Amikor még a Z+-t néztem, akkor is egyértelműen az volt a véleményem, hogy Balázs egy műember. Ezek után meg... pffff. Ezt szörnyű volt látni.
Persze a topik nem elsősorban a műsorokról szól, de szerintem azért ez a köcsögség is megérdemelhetne valamilyen díjat. Mondjuk ha nem citromot, akkor kaphatna pár megalázást ő is. :cool:

#193 Felhasználó inaktív   Boba 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 18:25

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 17:40

Ez oltári nagy köcsögség. :down: :mad:

Bar ne neztem volna meg... erre az emberre 3 percet szentelni... bahh... :mad:
Ő lesz az adott idő alatt a legtöbb japán kutya!

#194 Felhasználó inaktív   Etele 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:27

Hiteltelen műember a Balázs.
(A röhögése meg... a hideg ráz tőle.)

Olvastam tőle olyanokat, hogy a keleti filozófiákba szerelmes már több éve, és hogy meditál, meg különben is, már rálépett a lelki megtisztulás ösvényére...

Háppersze. Hazudni, azt lehet. Ő tud is. Emellé még egy igazi kis sunyi f@szkalap.

A Balázs sóban meg télleg baromi vicces :rolleyes: , hogy egy műmájer kis senkiházi beszólogat a szerencsétlen satu "vendégeknek" akiknek ez fel sem tűnik.

(Nem véletlenül van benne az első oldalon található listámban is.)

#195 Felhasználó inaktív   Gaspy 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:39

Idézet: Dextrose - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 2:32

Ilyen ember ő:

Ezt nemgondoltam volna róla :(  :down:

Szerkesztette: Gaspy 2006. 12. 13. 19:40 -kor

Asus A7N8X rev 2.0, AMD Athlon XP 3200+, 2*512 Mb DDR400 RAM(Samsung+Hynix), Chaintech 6800GT, 200GB Samsung PATA 133+60GB Samsung PATA 100, LG DVD-ROM, NEC 4550A DVD-RW(black), SB Live! 24 bit, Creative Inspire P5800 5.1, LG 1730B TFT, Macron 400W, Windows XP hun with Service Pack 2

#196 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 19:40

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 17:45

Ez a legsunyibb fajta. Mónikáról láttam olyan videot a NET-en, ami a műsorból kimaradt, és a vágatlan műsorokban is pont úgy viselkedik, ahogy ott szerepelt. Amikor még a Z+-t néztem, akkor is egyértelműen az volt a véleményem, hogy Balázs egy műember. Ezek után meg... pffff. Ezt szörnyű volt látni.
Persze a topik nem elsősorban a műsorokról szól, de szerintem azért ez a köcsögség is megérdemelhetne valamilyen díjat. Mondjuk ha nem citromot, akkor kaphatna pár megalázást ő is. :cool:

Azért Mónikát láttam már papolni arról, hogy a pénz nem fontos, semmit se jelent. Aztán jött egy reklám amiben vigyorgott és a kolor necsürelt népszerűsítette jópénzért. :)
Csodálkozni semmin se kell, a TV-ben rendszerensen szereplő emberek 99% megérdemli a díjjat. :)

#197 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 20:39

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 2:32

bocs, de ez nem magyarázat.
az idiótákat akik odamennek a balázsóba, azokat nyugodtan lehet fikázni, az az egész csak megrendezett egyébként is. de teljesen ártalmatlan embereket akit nem ismer így oltani...
JóSebesség

#198 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:02

Idézet: -Turbo- - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 20:39

bocs, de ez nem magyarázat.
az idiótákat akik odamennek a balázsóba, azokat nyugodtan lehet fikázni, az az egész csak megrendezett egyébként is. de teljesen ártalmatlan embereket akit nem ismer így oltani...

A régi műsorait nem ismerem  és nem is nagyon érdekelnek, a mostanin meg lehet röhögni, de ez már nagyon off ebben a topicban. :)
Megérdemli Ő is a citromot, de nyerni nem tud. :)

Idézet

megnézted azt a videót, amire a vörös fejes hozzászólást írtam? Ha igen, és nem érzed, mit írtam, nagyon sajnálom, tényleg.

Megnéztem, ezt már láttam nagyon régen. Egy büdös bunkó.

Szerkesztette: Lipton 2006. 12. 13. 21:14 -kor

#199 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:09

Idézet: Lipton - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:40

Azért Mónikát láttam már papolni arról, hogy a pénz nem fontos, semmit se jelent. Aztán jött egy reklám amiben vigyorgott és a kolor necsürelt népszerűsítette jópénzért. :)
Csodálkozni semmin se kell, a TV-ben rendszerensen szereplő emberek 99% megérdemli a díjjat. :)

Az más kategória. Hogy kinéz valahogy, és az átlagnak a -mondjuk így- 'sugárzó szépségével' el tud adni valamit, s ebből pénzt kap, egy dolog. Nem szeretem a reklámokat (bár mailben kapok nagyon ötleteseket :D ), de azt elfogadom, hogy van egy marketing irányvonal, amibe Ő belefér, látott benne fantáziát valaki.
De Balázs, ez tök más. Vérsuttyónak lenni, úgy, hogy nagyon jól tudja, mekkora tahóságot csinál de akkor sem érzi -ez látszik rajta- ... megnézted azt a videót, amire a vörös fejes hozzászólást írtam? Ha igen, és nem érzed, mit írtam, nagyon sajnálom, tényleg. :(

#200 Felhasználó inaktív   anyaanya 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 13. 21:31

Én mostanában Dorinára szavaznék.... vérgáz :down:
"Minden lány királylány, és a lányok cukorból meg virágból vannak." Zsul

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 8