HWSW Informatikai Kerekasztal: HWSW citromdíj 2006 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

HWSW citromdíj 2006 Értékeld a témát: -----

#81 Felhasználó inaktív   Harlequin 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:28

Idézet: Kory - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:11

Azért hallottam a Crystalnál kevesebb mondanivalóval rendelkező együtteseket is.......az első 1-2 lemezük kifejezetten kiemelkedő a magyar popszakmában (Két utazó, Fújja el a szél). A mostani nekem se jön be annyira.

Ezen felül - nem teljesen értem - miért díjas Madonna.

Ezért:
"Are you ready to jump
Get ready to jump
Don't ever look back oh baby
Yes, I'm ready to jump
Just take my hand
get ready to jump"

Ez ugyanolyan nulla mint a crystal.
"Megmondtam pisztráng és világosan."
www.radioQ.hu

#82 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:31

Az idei év citromdíját én Gyurcsány Ferencnek adnám, nem kicsit, nagyon!

#83 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:31

Rajtamkívül mindenki. :Đ

#84 Felhasználó inaktív   -Turbo- 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:33

én pedig ennek Drummnak, hogy engedte a politikát a topicban. :D
JóSebesség

#85 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:34

Hihetetlen milyen B listas celebeket soroltok itt fel... ki kenyszerit titeket, hogy nezzetek oket? Ebbol a Dorina lanybol 2 percet lattam a vivan mert valaki az egyik topicban megemlitette. Annyi eleg is volt belole. Elotte annyit tudtam rola, hogy valamelyik megasztarban volt, azota meg nem lattam egy percet se belole sehol. Nem kell fokuszt meg egyeb szemetet nezni, nem kell blikket meg sztori magazint olvasni, es ezek a senkik szinte teljesen kizarhatoak az eletedbol. Magatoknak keresitek a bajt hogy aztan jol felhaborodhassatok rajta... hogy ontopic is legyek: a mega csoport osszes dolgozojat, akik lelkesen vegeztek az atmatricazast.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#86 Felhasználó inaktív   Lenny 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:43

Sorolom. :D

Győzike - aki képtelen megtanulni magyarul..  :mad:
Crystal - aki képtelen saját egyedi zenét írni.
Fábry - inkább nem mondok semmit...
Anettka - a jelző nem szalonképes.. :D
Kiszel Tünde -
Kondo Csaba
.
.
.
.

Hirtelen ennyi... :)
-A biztonsági öv lehet hogy korlátoz a mozgásban, de még mindig nem annyira mint a tolószék.
-Minden reggel mikor felkelek tudom, hogy aznap csak egy jó dolog vár rám. A lefekvés! :)
-A Linux nem Windows, de a Windows se Linux

#87 Felhasználó inaktív   McElroy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:50

Most a politikát hagyjuk, pedig rögtön politikusok jutottak eszembe a topic láttán, de az egész nem ér annyit. A citromdíjat mondjuk az egész magyar ultra kommersz média elitnek adnám oda ide értve minden nagy kereskedelmi tv-t és rádiót és mind azokat a megélhetési celebeket akiket kitermeltek ezek a szemetek. Mikor fogunk mi eljutni egy olyan szintre, mint az angol BBC ahol főműsoridőben leadnak modern elektronikus zenéket (és itt most nem a tijesztóra gondolok). Mikor jut már el oda a mi országunk illetve a média, hogy azokat a producereinket és zenészeinket akik külföldön már régóta ismert sztárok, azokat végre itthon is megismerjék és ne csak egy szubkultúra részei legyenek idehaza? Gondolok itt pl Yonderboi -ta, Marcel -ra, Fine Cut Bodies aka Kevin -re stb. Sorolhatnám még, ugyanis vannak szép számmal hálistennek, csak ők idehaza nem kapnak publicitást. Idehaza csak a győzikék és kozsók kellenek... lol
: my deviantart:
CPU: Intel Core i5 3570K | Alaplap: Asus P8Z77-V LE | RAM: 2x4 GB Corsair Vengeance 1866 | VGA: Asus HD7870 (DC2-2GD5-V2) | Display: Asus PA238Q | Sound: SB Audigy 2 ZS Platinum Pro | PSU: Corsair HX650 | HDD1: WD Black Caviar 500 Gb, HDD2: WD Black Caviar 1 TB | Case: Xigmatek Midgard II

#88 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 22:59

Idézet: Drummaster - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 21:19

Illetve bannolni...  :Đ  :Đ  :Đ

Az már megtörtént... Az befutó már egy jó  hete versenyen kívül, a zsűri és a közönségszavazatok (jelzés gomb) egyöntetű véleménye alapján megnyerte az első díjat, azaz 10 év bannt.... :D
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#89 Felhasználó inaktív   vipi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:09

Idézet: Samott - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:34

Hihetetlen milyen B listas celebeket soroltok itt fel... ki kenyszerit titeket, hogy nezzetek oket? Ebbol a Dorina lanybol 2 percet lattam a vivan mert valaki az egyik topicban megemlitette. Annyi eleg is volt belole. Elotte annyit tudtam rola, hogy valamelyik megasztarban volt, azota meg nem lattam egy percet se belole sehol. Nem kell fokuszt meg egyeb szemetet nezni, nem kell blikket meg sztori magazint olvasni, es ezek a senkik szinte teljesen kizarhatoak az eletedbol. Magatoknak keresitek a bajt hogy aztan jol felhaborodhassatok rajta... hogy ontopic is legyek: a mega csoport osszes dolgozojat, akik lelkesen vegeztek az atmatricazast.

Samott

Ki mondta, hogy mi direkt ezeket nézzük/hallgatjuk?
Életemben nem néztem Győzikét sem, de tudom, hogy miről van szó, mert kb. 1200 előzetest már sikerült végignézni a TV-ben. Mindezt úgy, hogy sok TV-t sem nézek. Szóval attól még, hogy utáljuk őket, sajnos olyan mennyiségben ontják a szemetet, hogy szinte elkerülhetetlen...

Dorinából is 5 percet láttam szintén. Ez elég is volt ahhoz, hogy itt őt javasoljam.
Viván napi kérdés akkor az volt: "Téged irritál Dorina?" (Már az is érdekes, hogy nem azt kérdezik  szereted-e)
Műsorvezető pedig így tette fel a kérdést: "Téged IS irritál Dorina?"
:Đ :Đ :Đ

#90 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:16

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:50

Most a politikát hagyjuk, pedig rögtön politikusok jutottak eszembe a topic láttán, de az egész nem ér annyit. A citromdíjat mondjuk az egész magyar ultra kommersz média elitnek adnám oda ide értve minden nagy kereskedelmi tv-t és rádiót és mind azokat a megélhetési celebeket akiket kitermeltek ezek a szemetek. Mikor fogunk mi eljutni egy olyan szintre, mint az angol BBC ahol főműsoridőben leadnak modern elektronikus zenéket (és itt most nem a tijesztóra gondolok). Mikor jut már el oda a mi országunk illetve a média, hogy azokat a producereinket és zenészeinket akik külföldön már régóta ismert sztárok, azokat végre itthon is megismerjék és ne csak egy szubkultúra részei legyenek idehaza? Gondolok itt pl Yonderboi -ta, Marcel -ra, Fine Cut Bodies aka Kevin -re stb. Sorolhatnám még, ugyanis vannak szép számmal hálistennek, csak ők idehaza nem kapnak publicitást. Idehaza csak a győzikék és kozsók kellenek... lol

Azért én is adnám a szart, aztán a kis villácskámban meg gyűjteném a jót, ha a magyar parasztnak a szar kell, egye-vigye. Kitudja, lehet rosszul álmodnék, s néha a szar szétfolyna álmomban, s belefúlnék.
De azért lássukmá' ki a nyúl, s ki a puska, meg a vadász. Nemkell nézni, nemkell venni, hakell menni ezellenkell tüntetni. És venni, nézni, olvasni a jót. Persze eccerűbb rájukfogni, nem, én olyan, de olyan kultúrált vagyok, csak nemjutok hozzá, mert a szart adják... Hápersze. Bejelentkeznék helikopternek.  :D  :D  :D
Szó bennszakad, hang fennakad,
Lehellet megszegik

#91 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:22

Idézet: MarKinG - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 20:59

muszáj a politikai lázongás megint? :rolleyes:

Ez kérlekalássan társadalmi, meg kultúrális, meg ööö... izé olyan... ja, kispógáriparaszt lázongás. De nem politikai, ahhoz mink kicsikék vagyunk.  :D Arra megvannak a mi nagyjaink.  :omg:
Lehellet megszegik

#92 Felhasználó inaktív   Sniper 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:35

Kiszel Tunde ++ :boa:
"Az élet egy szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

Date of Birth : 1980.06.05 5:00am
GPG Fingerprint : CB92 F781 84F4 4701 987B  3B82 791E 7F92 A6F6 A67E

#93 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:40

Idézet: L - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:16

Azért én is adnám a szart, aztán a kis villácskámban meg gyűjteném a jót, ha a magyar parasztnak a szar kell, egye-vigye. Kitudja, lehet rosszul álmodnék, s néha a szar szétfolyna álmomban, s belefúlnék.
De azért lássukmá' ki a nyúl, s ki a puska, meg a vadász. Nemkell nézni, nemkell venni, hakell menni ezellenkell tüntetni. És venni, nézni, olvasni a jót. Persze eccerűbb rájukfogni, nem, én olyan, de olyan kultúrált vagyok, csak nemjutok hozzá, mert a szart adják... Hápersze. Bejelentkeznék helikopternek.  :D  :D  :D

Ha már parasztkodunk és panaszkodunk.

Volt 3 lovam. Az egyikkel falevelet, bogáncsot és egyéb szemetet etettem, mert olccsón jutottam hozzá és különben is, jó az neki. Ha megszomjazott, akkor odavittem egy pocsojához.  A másodikat sima szénával etettem, és csapvízzel itattam. A harmadikat szemelt zabbal etettem csikó koratól és friss hegyi patakoknól oltotta szomját. Történt egyszer, hogy a harmadik lovamat eladtam jó pénzért, majd gondoltam egy merészet és az első lovamat állítottam a helyére.
A ló nem evett és nem ivott. A szemelt zab kiszóródott a szájából, mert durva tüskés bogáncshoz volt szokva. Azt a keveset, amit nagy nehezen lenyelt, azt pedig nem vette be a gyomra.  A tiszta, sebes pataktól pedig megijedt, mert idáig csak sáros pocsojákban látott csak vizet.

Hát ezért....
"...Magyarország eljátszotta a lehetőségeit, és most nagy bajban van. Ez a szélsőségesen elitvezérelt ország beleragadt a nyolcvanas évek félkapitalista mutyivilágába. Ezen nem segít sem a reform, sem a kormányváltás. Itt elitváltástra van szükség..."

#94 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:43

Gyurcsány Furkó

bár jobb lenne ha a poltika kikerülne a fórumról, mert annyira látszik, hogy ahhoz nem értetek és csupán a baloldali médiából tájékozódtok, hogy az már fáj
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

#95 Felhasználó inaktív   Fanatic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:45

Idézet: McElroy - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:50

kozsók kellenek... lol

Tényleg, Kozsó és szörnyszülöttei. Ki ne maradjon.

Ja és egy igazi b vagy inkább c kategóriás caleb: Fásy Ádám. Nyerni nincs esélye, de a részvétel is fontos. :D

Szerkesztette: Fanatic 2006. 12. 11. 23:49 -kor

#96 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 11. 23:46

Magyarorszag, ugy cuzammen.... :(
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#97 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 00:05

Idézet: Fanatic - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:40

Ha már parasztkodunk és panaszkodunk.

Volt 3 lovam. Az egyikkel falevelet, bogáncsot és egyéb szemetet etettem, mert olccsón jutottam hozzá és különben is, jó az neki. Ha megszomjazott, akkor odavittem egy pocsojához.  A másodikat sima szénával etettem, és csapvízzel itattam. A harmadikat szemelt zabbal etettem csikó koratól és friss hegyi patakoknól oltotta szomját. Történt egyszer, hogy a harmadik lovamat eladtam jó pénzért, majd gondoltam egy merészet és az első lovamat állítottam a helyére.
A ló nem evett és nem ivott. A szemelt zab kiszóródott a szájából, mert durva tüskés bogáncshoz volt szokva. Azt a keveset, amit nagy nehezen lenyelt, azt pedig nem vette be a gyomra.  A tiszta, sebes pataktól pedig megijedt, mert idáig csak sáros pocsojákban látott csak vizet.

Hát ezért....

:respect:
Jó példázat, ezt elmentem. Saját?

#98 Felhasználó inaktív   L 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 00:20

Idézet: mikike - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:43

Gyurcsány Furkó

bár jobb lenne ha a poltika kikerülne a fórumról, mert annyira látszik, hogy ahhoz nem értetek és csupán a baloldali médiából tájékozódtok, hogy az már fáj

Kűggyémá' valami tutit, kűdök mélcímet, vagy találsz, ha keresed, adjmá' valami olyan mélyet, s magyart. Csakhogy neked ne fájjon, s én is a tájékozoccság magasabb csúcsait hághassam.  :D Bocsánat, priviben lehet, felsőbbségi jóváhagyással, kűdd priviben.
Tudod, mennyit loptak naggyaink, míg ezt a kis csörténket is lezajlasztottuk? Csakhogytudd, mire megy a játék kifelé. És mire kell ez a kis eltereltetés.  :rolleyes:
Lehellet megszegik

#99 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 00:22

Idézet: mikike - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 23:43

Gyurcsány Furkó

na ezért is kár volt billentyűzetet ragadni  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#100 Felhasználó inaktív   mikike 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 12. 00:24

ne...

Nem is jó ötlet ez a citromdíj. Elvégre fikázni mindenki tud (és sokan szeretnek is, de legalább lenne indoklás), no de dícsérni...
Indítsatok inkább narancsdíjat.
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

Téma megosztása:

• (13 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »