Idézet: McElroy - Dátum: 2006. dec. 11., hétfő - 22:50
Most a politikát hagyjuk, pedig rögtön politikusok jutottak eszembe a topic láttán, de az egész nem ér annyit. A citromdíjat mondjuk az egész magyar ultra kommersz média elitnek adnám oda ide értve minden nagy kereskedelmi tv-t és rádiót és mind azokat a megélhetési celebeket akiket kitermeltek ezek a szemetek. Mikor fogunk mi eljutni egy olyan szintre, mint az angol BBC ahol főműsoridőben leadnak modern elektronikus zenéket (és itt most nem a tijesztóra gondolok). Mikor jut már el oda a mi országunk illetve a média, hogy azokat a producereinket és zenészeinket akik külföldön már régóta ismert sztárok, azokat végre itthon is megismerjék és ne csak egy szubkultúra részei legyenek idehaza? Gondolok itt pl Yonderboi -ta, Marcel -ra, Fine Cut Bodies aka Kevin -re stb. Sorolhatnám még, ugyanis vannak szép számmal hálistennek, csak ők idehaza nem kapnak publicitást. Idehaza csak a győzikék és kozsók kellenek... lol
Azért én is adnám a szart, aztán a kis villácskámban meg gyűjteném a jót, ha a magyar parasztnak a szar kell, egye-vigye. Kitudja, lehet rosszul álmodnék, s néha a szar szétfolyna álmomban, s belefúlnék.
De azért lássukmá' ki a nyúl, s ki a puska, meg a vadász. Nemkell nézni, nemkell venni, hakell menni ezellenkell tüntetni. És venni, nézni, olvasni a jót. Persze eccerűbb rájukfogni, nem, én olyan, de olyan kultúrált vagyok, csak nemjutok hozzá, mert a szart adják... Hápersze. Bejelentkeznék helikopternek.