World of Warcraft (VII.)
Elküldve: 2006. 12. 13. 15:15
a nyolcas jó szám, ez után rögtön a kilences jön ami a legjobb.
)
viccet félretéve, van valakinek itt a fórumon [tabard of frost] feliratú cucca? mennyi meló volt összeszedni?
viccet félretéve, van valakinek itt a fórumon [tabard of frost] feliratú cucca? mennyi meló volt összeszedni?
:: antracit of arathor :: rise legacy ::
"A hordások olyan sötétek, hogy nyugodtan dobhatnának mote of shadow-t wsgben."
- d.
- d.
Elküldve: 2006. 12. 13. 15:58
Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 15:15
Én akár hogy is nézem, ez bizony 7!
Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451
Elküldve: 2006. 12. 13. 17:10
Nem tudom, szvsz az új insták úgy lesznek kialakítva, hogy mind a shammy, mind pedig a pala egy szükséges kaszt lesz...ami, ha belegondolok, teljesen logikus.
<a href='http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Arathor&n=Shamliza' target='_blank'>Shamliza</a> lvl 80 draenei master reinkarnátor
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas
Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó
Darkyra lvl 80 haláli lovag (tanker)
Hornessa lvl 80 draenei farmer médzs
Edinora lvl 70 néni warrior tankermájszter nyögdíjas
Moonwalker lvl 68 nightelf néni hunti
Memphyssa lvl 64 worlákk (-nak láccó valami)
Stealthike lvl 64 néni laprugó
Elküldve: 2006. 12. 13. 18:40
Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 16:15
)
Van
Mire gondolsz az alatt hogy nehez-e összeszedni?
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT
http://www.websitete...7afa237a520a023
Elküldve: 2006. 12. 13. 18:56
Idézet
Én még összeszedek 1 HWL tőrt és a két HWL kardot + a PvP hátast is megszerzem!
Szenteste már magamnál akarom tudni ezeket a cuccokat, erre reális esélyt látok a honor nerf ellenére is...
Szenteste már magamnál akarom tudni ezeket a cuccokat, erre reális esélyt látok a honor nerf ellenére is...
Instant q-val simán. Mint ahogy mondtad is, egy nappal többet kell csak játszanod.
Mert ez-mode azért nem vagyok.
Elküldve: 2006. 12. 13. 18:57
Idézet: BYpsilon - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:40
Van
valami online kártyázás kell hozzá, nem? milyen esélyek vannak és ilyesmi érdekelne.
- d.
- d.
Elküldve: 2006. 12. 13. 19:03
Idézet: Péntek - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:56
Instant q-val simán. Mint ahogy mondtad is, egy nappal többet kell csak játszanod.
Reroll horda és neked sem kell várnod BG-re...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 12. 13. 19:15
Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 20:03
Reroll horda és neked sem kell várnod BG-re...
a sok szarvasmarha, greenskin, rohadó gurgulázó, és pank vadember közé? nem köszi, nekem volt gyerekszobám.
- d.
- d.
Elküldve: 2006. 12. 13. 19:51
Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 19:57
valami online kártyázás kell hozzá, nem? milyen esélyek vannak és ilyesmi érdekelne.
A WoW TCG-hez kötődik és csak abból lehet megszerezni.
A dolog úgy müködik, hogy minden WoW TCG kiegészítő csomagban van egy UDE kártya. UDE=Upper Deck Entertainment, a kártyajáték kiadója. Ezekkel a kártyákkal lehet egy külön kis játékot is játszani. Az UDE kártyákon van egy 9 jegyű kód, amit a http://www.ude.com/points weboldalon be kell regisztrálni. Minden regisztrált kártya 100 pontot ér. Az összegyült pontokat pedig belehet váltani 3 féle in-game cuccra, egyedi screensaver, háttér és kártyadoboz borítóra. A 3 in-game cucc a Tabard of Frost, Fireworks Trinket, Ogre Disguise Trinket. A tabard 2000 pont, a fireworks 10000 pont és az ogre 25000 pont.
A megoldás kétféle. Veszel megfelelő mennyiségű kieg csomagot vagy begyűjtöd azoktól akiknek nem kellenek ezek a kártyák. Az első elég drága megoldás, mivel 1200HUF egy kieg csomag. Én az utóbbi módszert használtam, sokkal olcsóbb.
Most gyűjtögetek az Ogre-ra.
Szerkesztette: BYpsilon 2006. 12. 13. 19:57 -kor
Asus P5QL-EM, Intel Core 2 Duo E7300, 2*1GB DDR2 800MHz TwinMOS, 64GB Corsair Nova SSD, 500GB WD SATA2, NEC 7200S DVD író, Gainward ATI Radeon HD4670 512MB, Aerocool M40 HTPC ház + Corsair VX450W táp, Benq G2200W - 22" TFT
Elküldve: 2006. 12. 13. 22:32
Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 18:15
a sok szarvasmarha, greenskin, rohadó gurgulázó, és pank vadember közé? nem köszi, nekem volt gyerekszobám. 
Ahol mindig meleg-langyos volt
Elküldve: 2006. 12. 13. 23:07
Idézet: DebilEvil - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 23:32
Ahol mindig meleg-langyos volt
A homofob human es ne-k kozott, az unisex dwarfok, es azok akik meg mindig a gyerekszobaban kepzelik magukat es nem akarnak felnoni, a fubol alig kilatoszo kis visszamaradott nyomorekok kozt:) Hmm elgondolkodtato alternativa
))
Ez a beszéd!
Mellesleg szép kis lag van AB-n, élvezet így játszani!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 12. 14. 08:58
Hát a honor nerf azért érezhető...
Tegnap körülbelül 3 óra alatt sikerült nagyjából 1200 honort összeszednem, bár azt tudni kell, hogy félórás AB-ket nyomtunk premade csapatok ellen és nem mindig voltam tűzközelben, szóval ez az érték feltornászható, de lényegesen több pontot ennyi idő alatt nem látok reálisnak!
Persze ez is több, mint sok, hiszen egy hétvége alatt így is tisztességes mennyiségű honor szedhető össze, ha hozzácsapunk egy esetéeges bónusz hétvégét és valamivel gyorsabb meneteket, talán javulhat a helyzet!
Tegnap körülbelül 3 óra alatt sikerült nagyjából 1200 honort összeszednem, bár azt tudni kell, hogy félórás AB-ket nyomtunk premade csapatok ellen és nem mindig voltam tűzközelben, szóval ez az érték feltornászható, de lényegesen több pontot ennyi idő alatt nem látok reálisnak!
Persze ez is több, mint sok, hiszen egy hétvége alatt így is tisztességes mennyiségű honor szedhető össze, ha hozzácsapunk egy esetéeges bónusz hétvégét és valamivel gyorsabb meneteket, talán javulhat a helyzet!
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2006. 12. 14. 09:30
Idézet: Jareth - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 16:10
Én még összeszedek 1 HWL tőrt és a két HWL kardot + a PvP hátast is megszerzem!
jobb valamivel a PvP hatas mint a tobbi epic mount? kulonbozik valamiben?
es meg mindig nem valaszoltal h mitol konnyebb az alli oldal
-Vx07
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Sokan űzik a megtévesztést és a hamis csodákat, amelyekkel megcsalják a tudatlan sokaságot.
- Leonardo Da Vinci
Elküldve: 2006. 12. 14. 09:33
Idézet: Vortex07 - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 10:30
jobb valamivel a PvP hatas mint a tobbi epic mount? kulonbozik valamiben?
én vettem egy csirkét, két okból.
ad.1. annyi tokenem van mint a nyü, egyébként csak kidobnám őket.
ad.2. pvp mounthoz nem kell frakciós repu, szóval opció a cica, csirke, bak, és ló is 30+30+30 tokenért.
Ahol mindig meleg-langyos volt wink_2.gif A homofob human es ne-k kozott, az unisex dwarfok, es azok akik meg mindig a gyerekszobaban kepzelik magukat es nem akarnak felnoni, a fubol alig kilatoszo kis visszamaradott nyomorekok kozt:) Hmm elgondolkodtato alternativa wink_2.gif))
beeeeee
- d.
- d.
Elküldve: 2006. 12. 14. 09:38
Idézet: BYpsilon - Dátum: 2006. dec. 13., szerda - 20:51
A WoW TCG-hez kötődik és csak abból lehet megszerezni.
A dolog úgy müködik, hogy minden WoW TCG kiegészítő csomagban van egy UDE kártya. UDE=Upper Deck Entertainment, a kártyajáték kiadója. Ezekkel a kártyákkal lehet egy külön kis játékot is játszani. Az UDE kártyákon van egy 9 jegyű kód, amit a http://www.ude.com/points weboldalon be kell regisztrálni. Minden regisztrált kártya 100 pontot ér. Az összegyült pontokat pedig belehet váltani 3 féle in-game cuccra, egyedi screensaver, háttér és kártyadoboz borítóra. A 3 in-game cucc a Tabard of Frost, Fireworks Trinket, Ogre Disguise Trinket. A tabard 2000 pont, a fireworks 10000 pont és az ogre 25000 pont.
A megoldás kétféle. Veszel megfelelő mennyiségű kieg csomagot vagy begyűjtöd azoktól akiknek nem kellenek ezek a kártyák. Az első elég drága megoldás, mivel 1200HUF egy kieg csomag. Én az utóbbi módszert használtam, sokkal olcsóbb.
hmm, köszönöm a részletes leírást.
elgondolkodtató ez, láttam ebayen 50 USDért egy rahedli (10k) ilyen pontot, lehet összetársulok valakivel és osztozunk.. mondjuk ha magyarországon is megy ez, akkor egyszerűbb lenne itt.
- d.
- d.
Elküldve: 2006. 12. 14. 10:44
Idézet: rvs - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 10:33
én vettem egy csirkét, két okból.
ad.2. pvp mounthoz nem kell frakciós repu, szóval opció a cica, csirke, bak, és ló is 30+30+30 tokenért.
Ahol mindig meleg-langyos volt wink_2.gif A homofob human es ne-k kozott, az unisex dwarfok, es azok akik meg mindig a gyerekszobaban kepzelik magukat es nem akarnak felnoni, a fubol alig kilatoszo kis visszamaradott nyomorekok kozt:) Hmm elgondolkodtato alternativa wink_2.gif))
beeeeee
beeeeee
Hú némi foglami zavarom van
Mi is az az "epic mount"?
És a frakciós repu?
És miez a cica+bak+ló?
bocsika a noobságomnak köszönhető kérdésekért
Elküldve: 2006. 12. 14. 11:20
Idézet: xmatrix - Dátum: 2006. dec. 14., csütörtök - 11:44
Hú némi foglami zavarom van
És a frakciós repu?
És miez a cica+bak+ló?
És a frakciós repu?
És miez a cica+bak+ló?
"gyorsmeghajtású hátasló" c. by frei tamás
a gyorsabbik mountot hívják epicnek. a sima 40es szinten vehető, és 60% speedet ad a sima running speedhez képest, az epic a 60as szintre vásárolható darab 100% speed növekedéssel.
árban ennek megfelelően skálázódnak, mind a mount, mind a szükséges skill.
És a frakciós repu?
egy bizonyos népcsoporttal, frakcióval, várossal vagy egyéb csoportosulással kapcsolatos népszerűséged. bővebben róla lásd karilap.
(ahhoz hogy egy másik frakció alap mountját megvedd, exalted kell annál a frakciónál. pl.: a humánoknak ló jár alapesetben. lovat akkor is tudnak venni, ha a stormwind reputációjuk "csak" friendly; viszont ahhoz, hogy elf ciccet vegyen exalted kell neki darnassusban.)
És miez a cica+bak+ló?
mountok. alapesetben a dolog így néz ki:
humán = paci, night elf = cica, dworf = bak, gnóm = mechanostrider/robotcsirke
(ork = farkas (best), troll = raptor, undead = skeletal horse, tauren = kodo)
paladin = warhorse / charger, warlock = felsteed / dreadsteed
- d.
- d.
Elküldve: 2006. 12. 14. 12:28
kecskebak az no ^^
- d.