HWSW Informatikai Kerekasztal: World of Warcraft (VII.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

World of Warcraft (VII.)

#3941 Felhasználó inaktív   Daru 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 29. 22:17

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 20:58

btw mi volt a "többi" serverfirst?

Pl. egy Darukha nevű pap megjelenése horda oldalt, vagy vitatod? :p

Egyébként az első netherdrake látványakor én is elcsodálkoztam, mert gyanusan rövid idő alatt szerzte meg a gazdája. Azután kiderült a turpisság.

Szerkesztette: Daru 2007. 05. 29. 22:20 -kor

#3942 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 23:33

Nincs izgalmasabb annál, amikor Prince-nél az MT 1 HP-ra kerül, holott toronymagasan vezet aggroban...
Ez kétszer egymás után előfordult, fél egykor azért már ez túlzás.
Tyraan - Artum Inferniti

#3943 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 07:19

threat vagy aggro?

ha threatben vezet a tank akkor elvileg nem kaphat enfeeblet, ha aggroban akkor még kaphat ha valaki megelőzi és a határon belül van. threatmeteren gondolom mindenki fent volt?

#3944 Felhasználó inaktív   vonóhorog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 07:31

2 hunter volt a raidben,sorba repültek a misdik és még extrán oda is figyelt mindenki de kétszer egymás után 1 hp-insta kill lett valamijen megmagyarázhatatlan bugnak köszönhetöen és ez mind 60% után történt

#3945 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 07:57

Idézet: DOOMER - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 8:19

ha threatben vezet a tank akkor elvileg nem kaphat enfeeblet, ha aggroban akkor még kaphat ha valaki megelőzi és a határon belül van. threatmeteren gondolom mindenki fent volt?

Threatmeteren mindenki fent volt.

Az első próbán körülbelül 100k-val vezetett a tank, a másodikon 30k-val...
Tyraan - Artum Inferniti

#3946 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:04

Viszont amiket hallottunk, azok beigazolódtak: iszonyatosan lenerfelték Karazhant.

- pár trash kimaradt (opera előtt)
- a Piroska eventnél a farkas nem one-shotolja a Piroskává változtatott playert, így van esély kihealelni
- Nightbane leszálláskor szintén kisebbet üt (simán túléli egy clothos is)
- Curator sem üt akkorát
- az ethereal thiefek nem szórakoznak az aggroval, simán meg tud fogni egy tank kettőt, kisebbet ütnek és kevesebb HP-juk van
- Prince felé menet a flash beastek szintén jóval kisebbet ütnek
- Prince is kisebbet üt
Tyraan - Artum Inferniti

#3947 Felhasználó inaktív   xmatrix 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:23

Hú hát, ha ennyire nerfelve lett, akkor nem tudom mi lehetett ott előtte. Tegnap ugyanis 8. próbára sikerrel lenyomtuk a 2. bosst :) Mivel nagyrészt először járunk karában ill. ennél a bossnál, ez is elég ilyesztő számomra :D
Minden érintett visított amikor meglátták az epic tőrt és övet amit a bácsi kidobott.
Amúgy amikor szerdánként nagyreset van, akkor nem is lehet azt választani, hogy ne reseteljen ugye?
Értem itt azt, hogy ha szeretnénk kara végére járni, akkor iszonyat jól és sokat kellene játszani 1 héten belül? Vagy nem kell minden boss sorban levágni?

#3948 Felhasználó inaktív   Nevl 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:31

Piroskánál valamit elrontottak viszont, mert farkas bácsi (néni?! :) ) még a szokásosnál is sunyibb módon vágta le a kanyarokat, rendszeresen nem akadt meg a tárgyakon.
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658

#3949 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:33

Idézet: Nevl - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:31

Piroskánál valamit elrontottak viszont, mert farkas bácsi (néni?! :) ) még a szokásosnál is sunyibb módon vágta le a kanyarokat, rendszeresen nem akadt meg a tárgyakon.

Ilyet nem tapasztaltunk, viszont mivel nem sebez akkrát, így nincs túl nagy gond, ha utolér...
Tyraan - Artum Inferniti

#3950 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:35

Idézet: xmatrix - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 8:23

Hú hát, ha ennyire nerfelve lett, akkor nem tudom mi lehetett ott előtte. Tegnap ugyanis 8. próbára sikerrel lenyomtuk a 2. bosst :) Mivel nagyrészt először járunk karában ill. ennél a bossnál, ez is elég ilyesztő számomra :D
Minden érintett visított amikor meglátták az epic tőrt és övet amit a bácsi kidobott.
Amúgy amikor szerdánként nagyreset van, akkor nem is lehet azt választani, hogy ne reseteljen ugye?
Értem itt azt, hogy ha szeretnénk kara végére járni, akkor iszonyat jól és sokat kellene játszani 1 héten belül? Vagy nem kell minden boss sorban levágni?

Igen, minden szerdán resetel.

Mit értesz az alatt, hogy a végére?

A következő bossok vannak:

Attumen-->nem kötelező
Moroes-->kötelező, enélkül nem nyílik az opera
Maiden-->nem kötelező
Random Animal Boss-->nem kötelező
Opera-->kötelező, nem nyílik a továbbmenetelhez az ajtó, ha nem csinálod meg
Nightbane-->nem kötelező, amugy meg az idézése repuhoz, és questlinehoz kötött
Curator-->kötelező, útban van felfelé
Terestian-->nem kötelező
Aran-->nem kötelező, de hozzá vanak kötve a könyvtár trashjei (a legidegesítőbbek az összes közül)
Netherspite-->nem kötelező
Chess Event-->kötelező, nem nyílik a Prince felé az ajtó, ha nem csináltad meg
Prince-->főboss

#3951 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:36

Idézet: xmatrix - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:23

Moroes-nál nem vettem észre változást, szerintem ahhoz a bosshoz nem nyúltak.

Az a harc elsőre elég mókás. Nem árt, ha van két papod (shackle miatt) és paladin (bubi miatt + fear), sokkal könnyebb velük a harc.
Tyraan - Artum Inferniti

#3952 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:48

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:36

Moroes-nál nem vettem észre változást, szerintem ahhoz a bosshoz nem nyúltak.

Az a harc elsőre elég mókás. Nem árt, ha van két papod (shackle miatt) és paladin (bubi miatt + fear), sokkal könnyebb velük a harc.

bizti afk voltál :) mert a szokásos 6 perc helyett kb 3-4 percre csökkent a csata hossza. Mintha kevesebb HPja lenne mindnek (sokkal) vagy mi vagyunk túlpeccselve :)
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#3953 Felhasználó inaktív   Manticore 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:48

Grat ahhoz a sárkányhoz.
Szerintem maradjunk a horda server firstnél -mert egy JKs(?) allys muki alatt láttam sárkányt -nem tudom megmondani pontosan mikor.
Illetve csak otthonról tudnám, mert azonnal Pscr t-toltam.

Valaki irja már le mi kell ahhoz, hogy sárkányt szerezzümk, magunknak a játékban?? (lécci lécci)

Az árvás questet nem mindenkinek adja be pl (azthittem minden karimmal megcsinálom, és ingyen kisállat, erre csak 3 *70 essel tudtam )
(egbert, beholder, beholder)
*beholder is csak azért mert a wowhu olvasók szerint 12 percenként "agyonbeamel" egy crittert..és warlocknak idális az ilyen "gonosz" pet:)

Consortiumos faszihoz nagrandban oda kell menni, ad egy zsákot csak ugy alapból (én azthittem postán küldik a gemeklet) hát nem.
(erre ugy derült fény, hogy az allys árvát, el kell vinni a consortiumos bázisra, mi ez a friss felkiáltójel itt? Jéé, egy zsák... igy derült ki. (számomra)
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"

#3954 Felhasználó inaktív   DOOMER 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:57

Idézet: Jareth - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:04

- a Piroska eventnél a farkas nem one-shotolja a Piroskává változtatott playert, így van esély kihealelni

piroskát eddig se oneshotolta, csak ha critelt (mondjuk alap 6-7k ütést kihealelni hát nem egyszerű). viszont jobban levágja a kanyarokat úgy vettük észre (pedig a futkározást ugyanúgy végezzük)

Idézet

Tegnap ugyanis 8. próbára sikerrel lenyomtuk a 2. bosst
Mivel nagyrészt először járunk karában ill. ennél a bossnál, ez is elég ilyesztő számomra

Moroes gyakorlást és precíz kivitelezést igényel, később smafu. gyakorlás nagyon kevés bosshoz nem kell (pl attumenhez). btw szerintem nerfeltek rajta (vagy mi vagyunk már túl tápok hozzá), de annyiban mindenképpen változott hogy a garrote fennamrad halála (és addok halála) után is (időhúzás ftw).

#3955 Felhasználó inaktív   Galadriel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:57

Idézet: Manticore - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:48

Valaki irja már le mi kell ahhoz, hogy sárkányt szerezzümk, magunknak a játékban?? (lécci lécci)

Consortiumos faszihoz nagrandban oda kell menni, ad egy zsákot csak ugy alapból (én azthittem postán küldik a gemeklet) hát nem.
(erre ugy derült fény, hogy az allys árvát, el kell vinni a consortiumos bázisra, mi ez a friss felkiáltójel itt? Jéé, egy zsák... igy derült ki. (számomra)

Te se szoktál gondolom patchnotes-t olvasni...

benne van hogy kocogj el SV-be, és ott akitől a sárkányetetős q-t kaptad először ad majd további questeket, amiket farmolsz meg még sokszorsokat farmolsz és egyszercsak lesz neked sárkányod.

a consortiumos zacsi is benne volt a PN-ben.
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired

#3956 Felhasználó inaktív   Dinin 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 08:59

Idézet: Manticore - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 8:48

Semmi extra.
Megcsinálod a Netherdrakes q linet Shadowmoonban (A Q line) Ehhez minimum lassú repülő mount kell. Amikor végzel Neutral leszel a Netherwing frakcióval.

Ez után megveszed a 300-as riding skillt.

Ismét beszélsz Mordenai-al.

Felveszed a questjét.

Ezen túl ha átmész a Netherwing Ledge szigetre, akkor átváltozol Fel Orc-á, a mountod pedig Netherdrake-vé (ez szokott bugosan rajtamaradni az emberen).

Itt kapsz questeket.
Minden repuszinten van pár egyszeri quest, és vannak folyamatosan napi questek (ugye a dailyből-napi- 10 et tudsz megcsinálni). Minnél magasabb a repuszinted, annál több napi questet kapsz. Egyetlen végtelen mennyiségben ismételhető quest van: Netherwing Egg-et adhatsz le. (ez bármiből eshet, de viszonylag ritka)

Amikor elérsz az Exalted szintre ( ugye ez 3000+6000+12000+21000 repu) akkor kapod a sárkit. Ennyi.

#3957 Felhasználó inaktív   Kecsöpp 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 09:05

Idézet: Dinin - Dátum: 2007. máj. 30., szerda - 9:59

akkor átváltozol Fel Orc-á, a mountod pedig Netherdrake-vé (ez szokott bugosan rajtamaradni az emberen).

vagy kisummonálják
World Of Warcraft / Arathor / Rise Legacy

#3958 Felhasználó inaktív   vonóhorog 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 09:20

kisebb repu szinten napi questek 250 repu neutrál-friendliii
közepesen 350 honored
revereden 500 revered

revereden összesen 9 daily quested lesz ugy hogy 3-4 röl indulsz és minden repu szintel kapsz további kettöt-hármat mig eljutsz  kilencig

minden repu szintel kapsz pár egyszer leadható questet

friendlyn a sleimek által dobott a táskádban use-olható barna trutyiban lesz egy murkblood escape plans nevü quest item ami egy leadható 2-3 szintü quest minden lépcsöje 250 repu

illetve 10 knothide leather + netherstorm legtávolabbi kupolája alatt található non elite tyranosaurus rex hullájábol lootolt quest item leadásával kapsz valami elenyészö reput-egyszer megcsinálható

honoreden repülö mount versenyezhetsz 6+1 verseny az elsök 350 majd a vége felé 500 ileltve az utolsó 1000 fix reput ad egyszer megcsinálható

ezen felül lesz még egy egyszer megcsinálható küldi lánc 3-4 lépcsö amibe engineering alapanyagokbol amiket neked kell beszerezni elkészitesz egy puskát amit egy csak repülö mountal elérhetö helyen nagrandban kell kinyirni egy 72 es elitet

viszont revereden szopi nyali van

ha kocka vagy egész nap irtod a sleimeket a bányába meg mindent ami ott bent mozog + nyitott szemmel jársz mert akárhol poppolhat a földön use-os tojás+ a szakmádnak megfelelö cuccokat lefarmolod amikben szintén lehet tojás infinit 250 repuért bármikor leadható

nem kocka szinten max 2 hét az egész,kocka szinten 4-5 nap

Szerkesztette: vonóhorog 2007. 05. 30. 09:34 -kor

#3959 Felhasználó inaktív   [VS]Thomas 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 09:28

Legutóbbi Piroszka eventnél 3x lettem én, ahoz képes hogy én vagyok az mt. Valami olyasmit olvastam hogy Mind Flay el lehet lassítani a nagy lompost. Egyébként télleg lenerfelték egyész karazhant, főleg nightbane en és illhoof on látszik nagyon.

#3960 Felhasználó inaktív   Jareth 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 09:31

Egyébként nem tudom, hogy ez nerf vagy csak mázli, de Nightbane-nél mindháromszor az MT kapta a rain of bonest...
Tyraan - Artum Inferniti

Téma megosztása:

• (214 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 196
  • 197
  • 198
  • 199
  • 200
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.