World of Warcraft (VII.)
Elküldve: 2007. 06. 21. 15:51
Majd bejövök megint Theliossal és lehealelek mindenkit SW statsból
"Komplexen kell vizsgálni a stratégiai kérdéseket" Unknown corporate droid
Battle tag: Nevl#2658
Elküldve: 2007. 06. 21. 16:02
Idézet: 32karakter - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 14:30
ez kérem, a "hogyan kerüljünk előre a healmeteren jelentősebb potihasználat és különösebb skill nélkü egy hosszú harc alatt" c. útmutató sámánoknak rövidített változata 
10g lesz
10g lesz
:DD
Én elküldöm, ennyit megért
Jószágocska - Mage(100)(Arathor - Reckless Mortals)
Csak altjaim vannak..:)
"Now tell me...what's become of my ship?"
Elküldve: 2007. 06. 21. 17:06
Felig offtopik, meg lehet, hogy volt is mar, de ime:
WoW megvonás, sírás-rívás video:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=21314
:Đ
``WoW-re rácsvarodott gyerkőctől anyuci és apuci kollektíve elveszi a soha véget nem érő nyalókát. A tizenéves fiú próbál érvelni a játék mellett, ám a szülök könyörtelenül véget vetnek a mókának. A siránkozásokat persze megörökítették a csapattársak és jó klántársként közzétették a neten...``
WoW megvonás, sírás-rívás video:
http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?...omment&id=21314
:Đ
``WoW-re rácsvarodott gyerkőctől anyuci és apuci kollektíve elveszi a soha véget nem érő nyalókát. A tizenéves fiú próbál érvelni a játék mellett, ám a szülök könyörtelenül véget vetnek a mókának. A siránkozásokat persze megörökítették a csapattársak és jó klántársként közzétették a neten...``
Elküldve: 2007. 06. 22. 07:25
Idézet: Jareth - Dátum: 2007. jún. 21., csütörtök - 14:17
Hát nálunk az esetek 90%-ában paladin van elöl, ha a healt nézzük.
Azért ez egy picit magas labda....
Sok függ ám attól ki az a sámán, ki az a pap, ki az a druida és ki az a paladin, akik előzgetik egymást.
Szerkesztette: Galadriel 2007. 06. 22. 07:25 -kor
Semmelweis lvl 70 ud priest <Divinum>
Khestrassa lvl 70 ud mage <Divinum>
Khalassa lvl 70 belf paladin <Divinum>
Quenthel lvl60 NE hunter - Retired
Elküldve: 2007. 06. 22. 08:08
nálatok még vannak healer papok?
A számítógépes játékok nincsenek hatással ránk!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Ha kiskorunkban hatott volna ránk a PacMan akkor most sötét termekben rohangálnánk tablettákat rágcsálva miközben repetatív ritmusú elektronikus zene szól!!!
Elküldve: 2007. 06. 22. 08:08
Látom a ladogató meg a b@szogató itt még mindig nagyon megy
Elküldve: 2007. 06. 22. 09:40
a kérdés valahol jogos, én is úgy látom/hallom hogy alig maradt holy pap miután kiderült mijen jó is a sedó és mijen állat healt tol a pala...
Elküldve: 2007. 06. 22. 09:51
Idézet: tasp - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 9:08
nálatok még vannak healer papok?
Sőt, resto druidunk is van kettő.
Biztosan mindenki noob, akinél még van holy pap. Ettől függetlenül nem adnám a két éve minden preBC instát végighealelő holy papunkat egyik rerollolt loladinért se. (Na jó egy kivétel van, 2 év holypaposkodás után rerollolt paladin ha healel
Olyan nagyon nem mindegy, hogy ki healel, ki játszik a karakterrel. Annyira könnyű azt mondani, hoyg a pala, meg a pap meg a druida milyen healt tol... ugyanolyan gearben, ugyanolyan talenttel nem fogja két különböző játékos ugyanazt produkálni. Pláne ha az egyik két éve csinálja a másik meg most kezdte. Ennyi.
Szerkesztette: Galadriel 2007. 06. 22. 09:53 -kor
Elküldve: 2007. 06. 22. 10:08
Bezzeg, amikor én bejöttem Theliossal healelni kharába
Elküldve: 2007. 06. 22. 11:54
Idézet: Galadriel - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 10:51
Sőt, resto druidunk is van kettő.
Biztosan mindenki noob, akinél még van holy pap. Ettől függetlenül nem adnám a két éve minden preBC instát végighealelő holy papunkat egyik rerollolt loladinért se. (Na jó egy kivétel van, 2 év holypaposkodás után rerollolt paladin ha healel
Olyan nagyon nem mindegy, hogy ki healel, ki játszik a karakterrel. Annyira könnyű azt mondani, hoyg a pala, meg a pap meg a druida milyen healt tol... ugyanolyan gearben, ugyanolyan talenttel nem fogja két különböző játékos ugyanazt produkálni. Pláne ha az egyik két éve csinálja a másik meg most kezdte. Ennyi.
Birka effektus.
Egy-két elite HC guild kijelentette, hogy szar a holy pap, raidbe nem való, és a többség ezt szajkózza utánuk. :Đ Pedig- ahogy te is írtad - messze nem ennyire egyszerű a helyzet.
Én egyénként azért váltottam resto sámánra, mert kellett a guildbe, és volt healer tapasztalatom, mivel előtte holy pappal toltam.
Szerkesztette: Etele 2007. 06. 22. 11:56 -kor
Elküldve: 2007. 06. 22. 12:07
Korántsem szabad leírni a holy papot!
Nálunk jól tolják, megvan a feladatuk és természetesen bossfüggő a teljesítményük, akárcsak a sámánoknál.
Az, hogy az esetek többségében a paladin lehealeli őket, az a korrekt managazdálkodás miatt van/lehet (ami a kasztból is adódik, nemcsak skillből
).
Én hajtom a paláinkat (ez a dolgom
), muszáj, hogy jól teljesítsenek, de a raidet nem tudom elképzelni holy pap nélkül.
Nálunk jól tolják, megvan a feladatuk és természetesen bossfüggő a teljesítményük, akárcsak a sámánoknál.
Az, hogy az esetek többségében a paladin lehealeli őket, az a korrekt managazdálkodás miatt van/lehet (ami a kasztból is adódik, nemcsak skillből
Én hajtom a paláinkat (ez a dolgom
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 22. 12:30
Huha," Én hajtom a paláinkat (ez a dolgom)" csak nem Officer ?
/bow
más
elkezdtem a kis sámánkámat, (encahtment) piszok tápos disznónak mondanám igy első körben.
Nem tudom hogy nézett ki a "nerf" előtt, de ha most ilyen.. mi lehetett azelőtt?
más
elkezdtem a kis sámánkámat, (encahtment) piszok tápos disznónak mondanám igy első körben.
Nem tudom hogy nézett ki a "nerf" előtt, de ha most ilyen.. mi lehetett azelőtt?
Elküldve: 2007. 06. 22. 12:42
Idézet: Manticore - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 13:30
Tápos is!
Megfelelő gearrel nagyon jókat tud ütni, aggróresetre meg ott az ankh...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 22. 13:08
nálunk is van még holy bár a shadow ajellemzőbb
Elküldve: 2007. 06. 22. 13:16
Pajzs van nála meg valami 1 kezes bunkó, nem szándékozom túl sok időt tölteni 2x es szinten ugyhogy nem twinkelem szegényt:)
és igyekeztem jó nevet adni neki
és igyekeztem jó nevet adni neki
Elküldve: 2007. 06. 22. 14:40
Idézet: Etele - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 12:54
Én egyénként azért váltottam resto sámánra, mert kellett a guildbe, és volt healer tapasztalatom, mivel előtte holy pappal toltam.
Nem is kell mindent magadra venni
Az meg már az én szórakozásom, hogy vannak esetek amikor tudom, hogy ki az a "Mi" meg a"mi holy papjaink" ,eg a "mi paláink, druidáink" stb. és tudom, hogy ki milyen teljesítményt tud nyújtani. És nagyon vigyorgok a fejemből
Elküldve: 2007. 06. 22. 18:09
Óh Khes, bárcsak egy napig tudhatnám azt amit te tudsz...
Tyraan - Artum Inferniti
Elküldve: 2007. 06. 23. 07:53
Idézet: Manticore - Dátum: 2007. jún. 22., péntek - 12:30
70en azért gyengébb lesz
Elküldve: 2007. 06. 23. 09:08
Idézet: tasp - Dátum: 2007. jún. 23., szombat - 7:53
70en azért gyengébb lesz 
69 en leállok vele:)

Súgó
A téma zárva.