HWSW Informatikai Kerekasztal: CS:Source (V.) - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

CS:Source (V.)

#381 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 06. 20:24

cbble vghogy jol van megcisnalva nincsenek akkora terek vagy nem tudom, de ott a legmagasabb sztem az fps az összes map közül :think:
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#382 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 21:09

Idézet: etzel - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 16:07

Szia Locutus!

Nagyon király lett az új !bank mod a serveren! Segít kicsit egyensúlyozni a pénzhiányt :D

Nem mindenki van ezen a véleményen.

De a legjobb lenne ha egyszerűen ti is (te is) szavaznátok a HQ-n. A css szavazásban épp ez a téma.

Jelenleg ugyanis úgy áll a szavazás, hogy le lesz véve a bank script.

(A fő ellenérv, hogy pont a pro-kat juttatja még több pénzhez, hisz ők azok, akik amúgyis meg tudnak takarítani valamennyit. A gyengébbek meg nem tudnak úgysem pénzt megtakarítani arra, hogy későbbre tegyenek be a számlájukra is. És ez egy érv, el kell ismerni.)

#383 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 21:13

Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 20:24

cbble vghogy jol van megcisnalva nincsenek akkora terek vagy nem tudom, de ott a legmagasabb sztem az fps az összes map közül :think:

Teljes mértékben mapja válogatja, hogy hol mennyi az fps.
Vannak mapok, amik eleve chokeolnak is 100 ticken (némelyik csak 1-2t, némelyik többet, de ami sokat azt úgysem hagytuk fent). Ilyeneken meg pont azért van choke, mert az fps is túlzottan ingadozik, és a szerver nem kap elég cmd packetet a játékosoktól - mivel a cmd packetek számát az fps (is) korlátozza.
Vannak mapok, amik egyszerűen nincsenek elég igényesen összerakva (akár a látvány ellenére is), és ilyen a valvek között is van. Lásd militia, inferno, port. Choke hegyek vannak rajtuk 100 ticken. De a dust/dust2 sem mentes ezektől. A cbble elég jól optimalizált viszont, nincs túl sok lőhető prop, nincs túl sok eye candy... vagy csak a helyére tettek mindent amit kell, nemtom.

#384 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 21:14

Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 14:50

SG/cbble

Ezt milyen configgal mérted egyébként?

#385 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 06. 21:15

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 21:14

Ezt milyen configgal mérted egyébként?

Core2Duo 3200Mhz, 2GB DDR2 ram 800MHz, ATI 1950PRO

Szerkesztette: Pietrosz 2007. 01. 06. 21:15 -kor

- Where are we going?
- Let's go find out.

#386 Felhasználó inaktív   etzel 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 00:24

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 22:09

Nem mindenki van ezen a véleményen.

De a legjobb lenne ha egyszerűen ti is (te is) szavaznátok a HQ-n. A css szavazásban épp ez a téma.

Jelenleg ugyanis úgy áll a szavazás, hogy le lesz véve a bank script.

(A fő ellenérv, hogy pont a pro-kat juttatja még több pénzhez, hisz ők azok, akik amúgyis meg tudnak takarítani valamennyit. A gyengébbek meg nem tudnak úgysem pénzt megtakarítani arra, hogy későbbre tegyenek be a számlájukra is. És ez egy érv, el kell ismerni.)

Elismerem, hogy ez is egy érv, és rögtön cáfolom is:

ha ésszel veszi a fegyvert + fogad (mert ugye erre is van lehetőség :D), teljesen kezdő is bőven elég pénzt össze tud harácsolni (akár folyamatason veszítő csapatban is!). A felhalmozott pénzt meg leteszi a bankba. Így legalább lesz egy kis esélye a pro-k ellen azzal, hogy nem minden második körben pisztollyal megy az AK/Colt/AWP-s ellen.

Szóval szerintem a bank épp a kezdőknek segít, és kicsit kiegyenlíti a játékot. Ha ez a pro-kat zavarja...

A bank (a szavazással és a jófajta custom map-ekkel egyetemben) az SG server egyik "értéknövelt szolgáltatása", amivel kitűnik a rengeteg tucatszerver közül.

Szóval szerintem maradjon (szavaztam is).

#387 Felhasználó inaktív   tamaskaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 01:07

Idézet: Locutus - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 15:35

Megegyezés alapján csak 50 kill + 5:1 ratio felett (egy map alatt) szólhatnak az adminok. De leginkább akkor se. (tehát 51:1-nél pl)

Most épp fellőttem egy ország IP filtert a szerverre. Magyarország, és a környzező országok valamint Németország van az engedélyezettek között, minden más országból tiltva van a belépés, hogy minél kevesebb nagypingű, hacker, stb legyen.

akkor ezt buktam... :/

pedig mar terveztem hogy torzskozonseg leszek. a pinglimit miert nem jau? altalaban ilyen keson mar le szokik menni a pingem olyan 60-70-re. [magyar szervereken]

smallarol is mindig kib.sznak mikor este 7kor probalok felmenni, de azt mar megszoktam, olyankor mashova megyek.

Szerkesztette: tamaskaa 2007. 01. 07. 01:07 -kor

Asus P5K Deluxe WiFi-AP : intel C2D E6750 / D-TEK FuZion : 2*1GB Crucial Ballistix + 2*1GB Geil PC6400 : ExpertVision GeForce 8800GT 512Mb : Pioneer DVR110BK : Hitachi Deskstar P7K 500GB   : ViewSonic VX2025wm : powered by Corsair HX520 : Gigabyte Poseidon : Logitech G5 v2/Qpad highsense : Logitech G15 : Sennheiser PC150 : Watercool Mo-Ra / Alphacool Station passzivH2O

Abit KV8Pro : AMD Sempron 3000+ : 1GB Infineon : Radeon 9250SE : WDigital 20GB : CM Cavalier : Chieftec 450W

Dell Mini 9

#388 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:55

Frissült a movie lejátszó:
-hangerőszabályozás
-beletekerés
-másodperckiirás

És egy új 1.6 movie is kikerült: Spawn - Still Mighty

#389 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 11:56

Idézet: tamaskaa - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 1:07

akkor ezt buktam... :/

pedig mar terveztem hogy torzskozonseg leszek. a pinglimit miert nem jau? altalaban ilyen keson mar le szokik menni a pingem olyan 60-70-re. [magyar szervereken]

smallarol is mindig kib.sznak mikor este 7kor probalok felmenni, de azt mar megszoktam, olyankor mashova megyek.

Miért, te honnan csatlakozol?

#390 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 12:26

PUNKZOLI NUMBER ONE

PunkZoli új videoja released!

Megnézhetitek online streamként, és le is tölthetitek!

SGTeam HQ

#391 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:37

valami iszonyat szar a zene a Punkzolis video alatt :|

#392 Felhasználó inaktív   Pietrosz 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 14:43

Még jó, hogy megcsináltátok a hangerőszabályzást! A zene ultragáz :boa: :Đ De a lövések jók :eek:
- Where are we going?
- Let's go find out.

#393 Felhasználó inaktív   Locutus 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:44

A zene stílus kérdése - neki ez jön be :)

#394 Felhasználó inaktív   tamaskaa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 17:52

Locotus: London, UK

bar most egy hetig otthonrol konnektalok. mindjart indulunk a repterre. megkesett karacsonyi szabadsag  je :)

rontom kicsit tesom smalla helyezeset  :Đ
Asus P5K Deluxe WiFi-AP : intel C2D E6750 / D-TEK FuZion : 2*1GB Crucial Ballistix + 2*1GB Geil PC6400 : ExpertVision GeForce 8800GT 512Mb : Pioneer DVR110BK : Hitachi Deskstar P7K 500GB   : ViewSonic VX2025wm : powered by Corsair HX520 : Gigabyte Poseidon : Logitech G5 v2/Qpad highsense : Logitech G15 : Sennheiser PC150 : Watercool Mo-Ra / Alphacool Station passzivH2O

Abit KV8Pro : AMD Sempron 3000+ : 1GB Infineon : Radeon 9250SE : WDigital 20GB : CM Cavalier : Chieftec 450W

Dell Mini 9

#395 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 20:03

Nah hali! 2 hónap szünet után elindítottam a steam-et és az update után elég érdekesen viselkedik!
Először is a steamből eltűntek a favorite serverek és hiába írom be újra semmi. A CSben viszont megvannak. Aztán valahányszor be akarok lépni a CS2HU-ra mindíg kidob ezzel az üzenettel: "Disconnect: Kicked by Console: You were disconnect for" (nem felejtettem el a végét! nincs is vége!!!!). Milehet a para? :(  THX előre is!
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#396 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 07. 21:07

Idézet: Dess - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 20:03

Nah hali! 2 hónap szünet után elindítottam a steam-et és az update után elég érdekesen viselkedik!
Először is a steamből eltűntek a favorite serverek és hiába írom be újra semmi. A CSben viszont megvannak. Aztán valahányszor be akarok lépni a CS2HU-ra mindíg kidob ezzel az üzenettel: "Disconnect: Kicked by Console: You were disconnect for" (nem felejtettem el a végét! nincs is vége!!!!). Milehet a para? :(  THX előre is!

picit korábban volt róla szó.

Konzolba, vagy .cfg fileba: cl_restrict_server_commands 0

Szerkesztette: JonesC 2007. 01. 07. 21:09 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#397 Felhasználó inaktív   Dess 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 08:15

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 22:07

THX a segítséget!!  :respect:
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110

#398 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 10:20

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 22:07

hali!

tegnap felmentem smallára és csapatot választottam, majd minden kör elején kidobot spectatorba. tehát, nem tudtam jáccani.
miért van ez?  :think:
(mikor beléptem cl_restrict_server_commands 1 volt, de mikor átállítottam 0-ra akkor is kidobott spect.-be  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: )
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#399 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 10:40

Idézet: gene - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 10:20

hali!

tegnap felmentem smallára és csapatot választottam, majd minden kör elején kidobot spectatorba. tehát, nem tudtam jáccani.
miért van ez?  :think:
(mikor beléptem cl_restrict_server_commands 1 volt, de mikor átállítottam 0-ra akkor is kidobott spect.-be  :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio: )

Másnak megoldotta.  :cool:

Smalla amúgy is gáz. Szarul működik az autoassign.

Szerkesztette: JonesC 2007. 01. 08. 10:42 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#400 Felhasználó inaktív   -=F.I.K.A=- 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 08. 11:07

hát, igen... smallán néha vannak érdekes dolgok  ;)
példa:
Italy-n ct vagyok, kezdődik a kör...
futunk mint állat, de valami nem stimmel....
mikor már majdnem felugrok a tapétásba, feltűnik, hogy a radaron a kék pöttyök közt van egy piros is..
valaki elkiáltja magát: ITT EGY "T"!!!!!!! erre 11-n fordulunk felé.. esélye sem volt  :rolleyes:
szegény gyereknek felsem tűnt, hogy Ő egy T (1. kör volt!!!), simán futott velünk , hisz Ő csak azt látta, hogy a CT kezdőn van, és ment a többiek után  :D
gyorsan megdumáltunk, NEM admin teleportálta.... picit behülyült a rendszer  :D  :D

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.