CS:Source (V.)
Elküldve: 2007. 01. 06. 20:24
cbble vghogy jol van megcisnalva nincsenek akkora terek vagy nem tudom, de ott a legmagasabb sztem az fps az összes map közül
A man must accept his fate or be destroyed by it.
Elküldve: 2007. 01. 06. 21:09
Idézet: etzel - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 16:07
Szia Locutus!
Nagyon király lett az új !bank mod a serveren! Segít kicsit egyensúlyozni a pénzhiányt
Nagyon király lett az új !bank mod a serveren! Segít kicsit egyensúlyozni a pénzhiányt
Nem mindenki van ezen a véleményen.
De a legjobb lenne ha egyszerűen ti is (te is) szavaznátok a HQ-n. A css szavazásban épp ez a téma.
Jelenleg ugyanis úgy áll a szavazás, hogy le lesz véve a bank script.
(A fő ellenérv, hogy pont a pro-kat juttatja még több pénzhez, hisz ők azok, akik amúgyis meg tudnak takarítani valamennyit. A gyengébbek meg nem tudnak úgysem pénzt megtakarítani arra, hogy későbbre tegyenek be a számlájukra is. És ez egy érv, el kell ismerni.)
Elküldve: 2007. 01. 06. 21:13
Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 20:24
cbble vghogy jol van megcisnalva nincsenek akkora terek vagy nem tudom, de ott a legmagasabb sztem az fps az összes map közül 
Teljes mértékben mapja válogatja, hogy hol mennyi az fps.
Vannak mapok, amik eleve chokeolnak is 100 ticken (némelyik csak 1-2t, némelyik többet, de ami sokat azt úgysem hagytuk fent). Ilyeneken meg pont azért van choke, mert az fps is túlzottan ingadozik, és a szerver nem kap elég cmd packetet a játékosoktól - mivel a cmd packetek számát az fps (is) korlátozza.
Vannak mapok, amik egyszerűen nincsenek elég igényesen összerakva (akár a látvány ellenére is), és ilyen a valvek között is van. Lásd militia, inferno, port. Choke hegyek vannak rajtuk 100 ticken. De a dust/dust2 sem mentes ezektől. A cbble elég jól optimalizált viszont, nincs túl sok lőhető prop, nincs túl sok eye candy... vagy csak a helyére tettek mindent amit kell, nemtom.
Elküldve: 2007. 01. 06. 21:14
Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 14:50
SG/cbble
:Đ
:Đ
Ezt milyen configgal mérted egyébként?
Elküldve: 2007. 01. 06. 21:15
Idézet: Locutus - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 21:14
Ezt milyen configgal mérted egyébként?
Core2Duo 3200Mhz, 2GB DDR2 ram 800MHz, ATI 1950PRO
Szerkesztette: Pietrosz 2007. 01. 06. 21:15 -kor
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 01. 07. 00:24
Idézet: Locutus - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 22:09
Nem mindenki van ezen a véleményen.
De a legjobb lenne ha egyszerűen ti is (te is) szavaznátok a HQ-n. A css szavazásban épp ez a téma.
(A fő ellenérv, hogy pont a pro-kat juttatja még több pénzhez, hisz ők azok, akik amúgyis meg tudnak takarítani valamennyit. A gyengébbek meg nem tudnak úgysem pénzt megtakarítani arra, hogy későbbre tegyenek be a számlájukra is. És ez egy érv, el kell ismerni.)
Elismerem, hogy ez is egy érv, és rögtön cáfolom is:
ha ésszel veszi a fegyvert + fogad (mert ugye erre is van lehetőség
Szóval szerintem a bank épp a kezdőknek segít, és kicsit kiegyenlíti a játékot. Ha ez a pro-kat zavarja...
A bank (a szavazással és a jófajta custom map-ekkel egyetemben) az SG server egyik "értéknövelt szolgáltatása", amivel kitűnik a rengeteg tucatszerver közül.
Szóval szerintem maradjon (szavaztam is).
Elküldve: 2007. 01. 07. 01:07
Idézet: Locutus - Dátum: 2007. jan. 6., szombat - 15:35
Megegyezés alapján csak 50 kill + 5:1 ratio felett (egy map alatt) szólhatnak az adminok. De leginkább akkor se. (tehát 51:1-nél pl)
Most épp fellőttem egy ország IP filtert a szerverre. Magyarország, és a környzező országok valamint Németország van az engedélyezettek között, minden más országból tiltva van a belépés, hogy minél kevesebb nagypingű, hacker, stb legyen.
Most épp fellőttem egy ország IP filtert a szerverre. Magyarország, és a környzező országok valamint Németország van az engedélyezettek között, minden más országból tiltva van a belépés, hogy minél kevesebb nagypingű, hacker, stb legyen.
akkor ezt buktam... :/
pedig mar terveztem hogy torzskozonseg leszek. a pinglimit miert nem jau? altalaban ilyen keson mar le szokik menni a pingem olyan 60-70-re. [magyar szervereken]
smallarol is mindig kib.sznak mikor este 7kor probalok felmenni, de azt mar megszoktam, olyankor mashova megyek.
Szerkesztette: tamaskaa 2007. 01. 07. 01:07 -kor
Asus P5K Deluxe WiFi-AP : intel C2D E6750 / D-TEK FuZion : 2*1GB Crucial Ballistix + 2*1GB Geil PC6400 : ExpertVision GeForce 8800GT 512Mb : Pioneer DVR110BK : Hitachi Deskstar P7K 500GB : ViewSonic VX2025wm : powered by Corsair HX520 : Gigabyte Poseidon : Logitech G5 v2/Qpad highsense : Logitech G15 : Sennheiser PC150 : Watercool Mo-Ra / Alphacool Station passzivH2O
Abit KV8Pro : AMD Sempron 3000+ : 1GB Infineon : Radeon 9250SE : WDigital 20GB : CM Cavalier : Chieftec 450W
Dell Mini 9
Abit KV8Pro : AMD Sempron 3000+ : 1GB Infineon : Radeon 9250SE : WDigital 20GB : CM Cavalier : Chieftec 450W
Dell Mini 9
Elküldve: 2007. 01. 07. 11:55
Frissült a movie lejátszó:
-hangerőszabályozás
-beletekerés
-másodperckiirás
És egy új 1.6 movie is kikerült: Spawn - Still Mighty
-hangerőszabályozás
-beletekerés
-másodperckiirás
És egy új 1.6 movie is kikerült: Spawn - Still Mighty
Elküldve: 2007. 01. 07. 11:56
Idézet: tamaskaa - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 1:07
akkor ezt buktam... :/
pedig mar terveztem hogy torzskozonseg leszek. a pinglimit miert nem jau? altalaban ilyen keson mar le szokik menni a pingem olyan 60-70-re. [magyar szervereken]
smallarol is mindig kib.sznak mikor este 7kor probalok felmenni, de azt mar megszoktam, olyankor mashova megyek.
Miért, te honnan csatlakozol?
Elküldve: 2007. 01. 07. 14:43
Még jó, hogy megcsináltátok a hangerőszabályzást! A zene ultragáz
:Đ De a lövések jók
- Where are we going?
- Let's go find out.
- Let's go find out.
Elküldve: 2007. 01. 07. 17:52
Locotus: London, UK
bar most egy hetig otthonrol konnektalok. mindjart indulunk a repterre. megkesett karacsonyi szabadsag je
rontom kicsit tesom smalla helyezeset :Đ
bar most egy hetig otthonrol konnektalok. mindjart indulunk a repterre. megkesett karacsonyi szabadsag je
rontom kicsit tesom smalla helyezeset :Đ
Asus P5K Deluxe WiFi-AP : intel C2D E6750 / D-TEK FuZion : 2*1GB Crucial Ballistix + 2*1GB Geil PC6400 : ExpertVision GeForce 8800GT 512Mb : Pioneer DVR110BK : Hitachi Deskstar P7K 500GB : ViewSonic VX2025wm : powered by Corsair HX520 : Gigabyte Poseidon : Logitech G5 v2/Qpad highsense : Logitech G15 : Sennheiser PC150 : Watercool Mo-Ra / Alphacool Station passzivH2O
Dell Mini 9
Dell Mini 9
Elküldve: 2007. 01. 07. 20:03
Nah hali! 2 hónap szünet után elindítottam a steam-et és az update után elég érdekesen viselkedik!
Először is a steamből eltűntek a favorite serverek és hiába írom be újra semmi. A CSben viszont megvannak. Aztán valahányszor be akarok lépni a CS2HU-ra mindíg kidob ezzel az üzenettel: "Disconnect: Kicked by Console: You were disconnect for" (nem felejtettem el a végét! nincs is vége!!!!). Milehet a para?
THX előre is!
Először is a steamből eltűntek a favorite serverek és hiába írom be újra semmi. A CSben viszont megvannak. Aztán valahányszor be akarok lépni a CS2HU-ra mindíg kidob ezzel az üzenettel: "Disconnect: Kicked by Console: You were disconnect for" (nem felejtettem el a végét! nincs is vége!!!!). Milehet a para?
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110
Elküldve: 2007. 01. 07. 21:07
Idézet: Dess - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 20:03
Nah hali! 2 hónap szünet után elindítottam a steam-et és az update után elég érdekesen viselkedik!
THX előre is!
picit korábban volt róla szó.
Konzolba, vagy .cfg fileba: cl_restrict_server_commands 0
Szerkesztette: JonesC 2007. 01. 07. 21:09 -kor
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2007. 01. 08. 08:15
Idézet: JonesC - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 22:07
THX a segítséget!!
Core2Duo 2.2Ghz@2.8Ghz | 2X 1GiB Corsair TWIN2X2048-6400C5DHX | x1950PRO PCI-E | 2 Samsung SP2004C | Pio DVR-110D@110
Elküldve: 2007. 01. 08. 10:20
Idézet: JonesC - Dátum: 2007. jan. 7., vasárnap - 22:07
hali!
tegnap felmentem smallára és csapatot választottam, majd minden kör elején kidobot spectatorba. tehát, nem tudtam jáccani.
miért van ez?
(mikor beléptem cl_restrict_server_commands 1 volt, de mikor átállítottam 0-ra akkor is kidobott spect.-be
PSN ID: geneMTS
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]
Elküldve: 2007. 01. 08. 10:40
Idézet: gene - Dátum: 2007. jan. 8., hétfő - 10:20
hali!
tegnap felmentem smallára és csapatot választottam, majd minden kör elején kidobot spectatorba. tehát, nem tudtam jáccani.
miért van ez?
(mikor beléptem cl_restrict_server_commands 1 volt, de mikor átállítottam 0-ra akkor is kidobott spect.-be
)
miért van ez?
Másnak megoldotta.
Smalla amúgy is gáz. Szarul működik az autoassign.
Szerkesztette: JonesC 2007. 01. 08. 10:42 -kor
world, my finger, is on the button...
Idézet
Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye
Elküldve: 2007. 01. 08. 11:07
hát, igen... smallán néha vannak érdekes dolgok
példa:
Italy-n ct vagyok, kezdődik a kör...
futunk mint állat, de valami nem stimmel....
mikor már majdnem felugrok a tapétásba, feltűnik, hogy a radaron a kék pöttyök közt van egy piros is..
valaki elkiáltja magát: ITT EGY "T"!!!!!!! erre 11-n fordulunk felé.. esélye sem volt
szegény gyereknek felsem tűnt, hogy Ő egy T (1. kör volt!!!), simán futott velünk , hisz Ő csak azt látta, hogy a CT kezdőn van, és ment a többiek után
gyorsan megdumáltunk, NEM admin teleportálta.... picit behülyült a rendszer
példa:
Italy-n ct vagyok, kezdődik a kör...
futunk mint állat, de valami nem stimmel....
mikor már majdnem felugrok a tapétásba, feltűnik, hogy a radaron a kék pöttyök közt van egy piros is..
valaki elkiáltja magát: ITT EGY "T"!!!!!!! erre 11-n fordulunk felé.. esélye sem volt
szegény gyereknek felsem tűnt, hogy Ő egy T (1. kör volt!!!), simán futott velünk , hisz Ő csak azt látta, hogy a CT kezdőn van, és ment a többiek után
gyorsan megdumáltunk, NEM admin teleportálta.... picit behülyült a rendszer

Súgó
A téma zárva.