HWSW Informatikai Kerekasztal: NFL, avagy amerikai foci - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

NFL, avagy amerikai foci ami ide passzol ;) Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2012. 03. 22. 15:15

http://sportgeza.hu/...orleans_saints/
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#1002 Felhasználó inaktív   boyscout 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 17:36

Bosszúból nyerjék meg az SB-t tisztességesen! :D
impossible is not a fact. it's an opinion. impossible is temporary. impossible is nothing...

#1003 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 18:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Schwarzmueller - Dátum: 2012. 03. 22. 15:15

:boa:

#1004 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 03. 22. 20:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 03. 22. 18:27

:boa:

Igen... Nem lennek meglepve, ha Gregg Williams-et vegleg eltiltjak az edzoskodestol es nehany jatekost megcsapnak par 100e dollar buntivel.

#1005 Felhasználó inaktív   Lali-213 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 06. 09:40

Sziasztok!

Nem tudom, hogy játszik-e valaki közületek, netán egy ismerőse. De lenne egy eladó műanyag szöges magasszárú NFL cipőm 43-as méretben. Az alábbi képet én készítettem róla! Bp. 7. kerületben megtekinthető és felpróbálható.

Kép
The names and the faces have changed, but the game is still the same.

#1006 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 04. 27. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: bálesz - Dátum: 2011. 09. 13. 09:38

Rámegyünk az 1/1-re idén, ahogy látom. A drafton meg jön Luck :)

hehe:-) teljes lett a jóslat :-)
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#1007 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 05. 04. 13:23

http://120yard.blog...._campaign=index

Szep gesztus. Ilyen is csak Amerikaban tortenik.

#1008 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 09. 06. 10:18

Elkezdődött :)
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1009 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 08:00

Na, hát hiába tolták a bírók, hiába folytatják a szándékos sérülés okozásos játékukat, csak nem tudták legyőzni a sajtfejűeket! :)

#1010 Felhasználó inaktív   DzsiAr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 13:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Bujdy - Dátum: 2012. 10. 02. 09:00

Na, hát hiába tolták a bírók, hiába folytatják a szándékos sérülés okozásos játékukat, csak nem tudták legyőzni a sajtfejűeket! :)

Nem láttam teljes egészében a meccset, de ez a szándékos sérülésokozás...
Mondta a SportTV-ben Kovács Sanyi (aki persze messze van az NFL-től, de mégis közelebb, mint én :) ) meg az ügy kirobbanásakor máshol is lehetett olvasni, hogy minden csapatnál vannak ilyenek. Lehet, hogy nem adnak érte 1000 dollárt (ami nekik semmi), de megkapja a pacsikat, a szóbeli dícséreteket, az a játékos aki letaglózza pl az ellenfél QB-jét. Persze büntetni kell, ha olyankor támad amikor pl már eldobta az irányító, vagy egyébb "nem játékban levő" játékosnak ütközik. De ez egy ilyen sport, mindig számítani kell rá, hogy rádrepül 1-2 120 kilós manus. És igen a védők úgy mennek, hogy a támadóknak fájjon. Mert ez profi sport, cirkusz, üzlet.
A valóság az, ami akkor sem tűnik el, ha már nem hiszünk benne.

#1011 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2012. 10. 02. 14:38

Mondta a SportTV-ben Kovács Sanyi (aki persze messze van az NFL-től, de mégis közelebb, mint én :) ) meg az ügy kirobbanásakor máshol is lehetett olvasni, hogy minden csapatnál vannak ilyenek. Lehet, hogy nem adnak érte 1000 dollárt (ami nekik semmi), de megkapja a pacsikat, a szóbeli dícséreteket, az a játékos aki letaglózza pl az ellenfél QB-jét. Persze büntetni kell, ha olyankor támad amikor pl már eldobta az irányító, vagy egyébb "nem játékban levő" játékosnak ütközik. De ez egy ilyen sport, mindig számítani kell rá, hogy rádrepül 1-2 120 kilós manus. És igen a védők úgy mennek, hogy a támadóknak fájjon. Mert ez profi sport, cirkusz, üzlet.

A konkrét eset, ami miatt morcos voltam, hogy az egyébként is lejáratott Saints edzői továbbra sem hívják fel a figyelmét a védőknek, hogy az ellenfél QB-t nem szemen kell ütni. Látszott, hogy az nem csak egy sima facemask volt, ott a kéz bizony kereste a rést a sisakrácson. Gerinctelen egy húzás volt az tuti! :mad:

Amit pedig a sporik csináltak az másik tragédia volt! Első Saints TD nem volt az, hanem offensive pass interference, de megadták. Később egy elejtett passzt challenge után (!) complete-nak adtak. Majd jött a végén az utolsó Saints támadásnál egy egyértelű fumble, amit meg nem adtak meg, mert már lent volt a játékos, pedig egyértelmű, hogy nem. Nagyon-nagyon durva hiba volt mind a három, és mind a három a Packers sújtotta. Olyan érzésem volt, mintha a sporik nagyon el akarnák kerülni, hogy a New Orleans 0:4-gyel induljon.

Ennek pedig nagyon rossz üzenete van. Ha sok drukker fogja ezt gondolni, akkor abból dollár százmilliós kára lesz a ligának. Nekünk meg sok szabad vasárnap éjjelünk...

#1012 Felhasználó inaktív   Bujdy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2012. 10. 02. 13:55

Üzenet megtekintéseIdézet: DzsiAr - Dátum: 2012. 10. 02. 14:38

Persze, taglózza le, az a dolga. Csak nem mindegy, hogy vállal üti meg, vagy helmet to helmet.

Vagy most mit gondoljak a Saints védőiről, mikor az ominózus főcsoport döntőn is gyanús volt, hogy Favre-t ketten gyűrték, egyik térd alatt, másik fölötte, akkor is szarul esett, hogy nem volt sárga, pedig járt volna (és azzal a Minnesota játszotta volna a Super Bowlt!), utólag meg tudom, hogy nem ledönteni akarták, nem sack volt a cél, hanem a sérülés okozás?

Érdemes megnézni, hogy a védők többsége sack esetén földre viszi az irányítót, nem pedig összetöri! A szándék nagyon nagy különbség szerintem! Persze, becsúsznak sérülések, ez egy ilyen kávéház, csak nem mindegy az ok-okozati sorrend...

Téma megosztása:

• (51 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó