Idézet
A GTS Datanet 2007. első negyedévétől jelentősen megnöveli hagyományos, már élő ADSL szolgáltatási csomagjainak sebességét. A sávszélesség emelést követően a jelenleg 512 kbit/s maximális letöltési sebességű csomagoknál akár 1 Mbps, az 1 Mbps-os csomagok esetében akár 4 Mbps, a jelenlegi 2 Mbps vagy 3 Mbps sávszelességű csomagoknál pedig akár 8 Mbps lehet a maximális letöltési sebesség.
Az ADSL szolgáltatás havidíjai a sebességnövelés ellenére változatlanok maradnak.
Az átállítási munkálatok 2007. január közepén kezdődnek, és várhatóan néhány hónapot vesznek igénybe. A GTS Datanet társszolgáltatója az ADSL hozzáférések átállítását a nap 24 órájában folyamatosan végzi, amely az előfizetők számára egy alkalommal maximum néhány perces leállást okozhat. A sebességnöveléssel kapcsolatban ADSL hozzáféréssel rendelkező ügyfeleinknek semmilyen tennivalója sincs, a hozzáférések átállítása automatikusan, egyedi igénybejelentés nélkül történik.
Az egyes előfizetők által elérhető aktuális sebességértékeket a telefonvonal műszaki paraméterei, valamint az adathálózat pillanatnyi forgalmi viszonyai határozzák meg. A szerződésben meghatározott garantált le- és feltöltési sebesség értékek továbbra is változatlanok maradnak.
Egyelore varakozo allasponton vagyok Yo-val kapcsolatban, mivel karacsonykor nem sikerult rendezni a faterom neven levo telefonvonal tulajdoni viszonyait, igy nem tudom megrendelni a Yo-t, hiaba vagyok 5 eve Datanet elofizeto.
Ha az emeles utani upto8 csomag nagyjabol hozza azt, amit a Yo Vad iger(4mbit/512), akkor nem ugralok azert a 24Ft kulonbozetert. (Fater meg felolem nyugodtan fizetheti tovabbra is a Bazist, elfer a tizensok telefonszamlaja kozott...)
[szerk:]Ejha, de repul az ido, most kedden volt 5 eve, hogy bekotottek a netemet
Szerkesztette: nyunyu 2007. 01. 06. 14:04 -kor

Súgó
A téma zárva.