Idézet: Eperkutyus - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 13:45
Sziasztok,
kicsit furcsa kérdésem lenne, de csak mint "informátor" szeretnék puhatolózni: szeretne egy ismerősöm létrehozni egy társkeresőt. Igen, semmi extra, "just another dating site".. próbáltam lebeszélni róla, van annyi mint a szemét, de.. na mindegy.
Ez ugye sok képpel jár és JÓ ESETBEN sok felhasználóval.
Milyen sávszél igénye lehet egy ilyen oldalnak ? (Dedicated hosting-ra keresek megoldást amúgy, a vas is saját lenne). Csak úgy durván, hasra, semmi nagy dolgokat nem várok. Próbáltam web-es statokat nézni, okosabb nem lettem. Mondjuk egy love.hu, kb. 1.300.000 regisztrálttal ?
Hogy létjogosultsága is legyen kérdésemnek itt: nem magyar piacra készülne, de szeretné Magyarországon üzemeltetni. Külföldre érdekelne, melyik a legjobb sávszélt produkáló szolgáltató(k) és/vagy teljesen felejtős kis országunk és telepítse a vasakat máshova ? (Svéd??? Ausztria?)
Köszi a válaszokat.
Helyileg, adatpark/dplex, datanet nekik eleg jo savjaik vannak kulhonba. En adatpark szemellenzos vagyok mert azt ismerem, de Jahno pl. a proserverekhez bejaratos (afaik), arrol majd nyilatkozik o.
Elso korben 1 vas boven eleg. Kepek szamat, meg a meretet le kell korlatozni, es maris nem fog elszallni a tarhely, es savszelesseg foglalas.
Aztan ha nem fuccsol be fel ev utan az egesz, akkor lehet az sql-t, meg a kepek tarolojat, kulon szedni, boviteni stbstb.
Dedicated hosting nem feltetlen = sajat vas.
Adatparkosoktol lehet berelni mindenfele szervert, kicsit nagyot, satasat, sasosat, meg szerintem valami msa-t is szereznek ha arrol van szo... Persze ha tokeeros, akkor vegyen sajatot, es amortizalja o.