HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVII. Új év, új OFFtopik :) Értékeld a témát: -----

#2121 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 11. 16:39

Jelen. :D

Látom jó a téma. :D
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2122 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 16:40

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 15:51

Fűbazze ma olyat szartam hogy úgy kellett leerőszakolni a lukon :Đ

Megintcsak :bolond:, de tőlem mehet ilyen stílusban is a beszélgetés.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2123 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 01. 11. 16:56

Mennyire igaz, hogy sajnos az ember nem tudja megválogatni a családtagjait, de a barátait igen.

:down:  :down:  :down:  :down:  :down:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#2124 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 16:57

Idézet: banditos - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:56

Mennyire igaz, hogy sajnos az ember nem tudja megválogatni a családtagjait, de a barátait igen.

:down:  :down:  :down:  :down:  :down:

Mi a baj?
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#2125 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 16:59

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 16:57

Mi a baj?

Csak a gondot csinálják. Nekem nem arról szól a család(om), amiről kellene.  :smoker: Hamaroan eljön az én időm és szépen elfelejtem őket.  :down:

Szerkesztette: banditos 2007. 01. 11. 17:00 -kor

#2126 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:01

Idézet: banditos - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:59

Csak a gondot csinálják. Nekem nem arról szól a család(om), amiről kellene.  :smoker: Hamaroan eljön az én időm és szépen elfelejtem őket.  :down:

Nyugi, sajnos megesik.

De hidd el, lesz ez még így sem. :)

#2127 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:05

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:01

Nyugi, sajnos megesik.

De hidd el, lesz ez még így sem. :)

Ezzel nem nyugtattál meg. Amint lesz egy olyan lehetőség, ami megfelel, le is lépek innen.  :cool:

#2128 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:08

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 16:35

Látod ha nőgyógyász ujjaid lennének (hosszú-vékony) akkor nem lenne ilyen gond ;)  :cool:  :D

Ööö, bocs, de hányszor voltál nőgyógyásznál, hogy ennyire tudod, milyen ujjaik vannak? :think:  :Đ
Amúgy gondolom egyszer sem, mert a nőgyógyászok nagy része pasi, és a pasik nagy részének nincs hosszú, vékony ujja. :p  Ha meg mégis, az inkább sebésznek alkalmas.
Na persze ha nőgyógyászati műtéten tapasztaltad ezt, akkor nem szóltam :pokeas2:

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 11. 17:09 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2129 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:08

Idézet: banditos - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 16:59

Lehet mi rokonok vagyunk... Lehet egy a cssládunk, mert ez enyémek is kb. ilyenek :smoker:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2130 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:10

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 15:46

És megfertőzlek :)

Miközben virológus "szkafander" van rajtam? Ha ezt kivitelezed, kezet rázok veled :D

#2131 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:11

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 15:51

Sokat kell még gyúrni ha az 'Ndrew's guard-on át akarsz jutni. :D

Köszi Ndrew :respect: De ha mégis átjut, majd belököm az ultracentrifugába :D

#2132 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:12

Idézet: Papa - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 16:38

Nem értem mit rinyál mindenki ezen a 'nemmegy a p2p, jááj' problémával.
A routerek 99,5%-a konfigolható, nyitni lehet a portokat, portforward, virtual server, és kész.

Ezt kifejtenéd kicsit bővebben? A router egy SMC WBR14-G2
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#2133 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:17

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 15:53

Heterok? :Đ

Ja amugy én a borotvát mint sminkelést értettem, gondolom nem szeretsz borostás lenni :nevet2:

Ööö, bármily meglepő (és spec hányok tőle), de vannak hetero pasik, akik sminkelnek. Ld. az új dilit, a metroszexuális kanokat, mint pl. a szuperváááóóóómindenhülyelibaimádja Dévidbekemet :omg:

A borosta meg nem zavar, amíg rajtam van, és nem a pasimon, ugyanis akkor nem engem szúr :D Tudod van az a mondás: Nem gond az, ha borosta van, csak jó oldalán kell lenni a borostának :nevet:

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 11. 17:18 -kor

#2134 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:23

Biblia azt mondja: Szeresd felebarátaid!
A Káma Szútra megmutatja, hogyan.

Az elsö házasság az érzelem diadala az intelligencia felett.
A második házasság a remény diadala a tapasztalat felett.
A harmadik házasság a hülyeség diadala mindenek felett.

Az állatvédök azért vannak a szörmebundák  és nem a börkabátok ellen, mert könnyebb idös hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait.

A házasságok az égben köttetnek. Ott, ahol a viharok, villámok, a tornádók és a jégesök  is keletkeznek.

- Az alkohol nem oldja meg a problémákat -  bár a tej sem...

#2135 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:26

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:11

Köszi Ndrew :respect: De ha mégis átjut, majd belököm az ultracentrifugába :D

Ha átjutok az Ndrew's guardon, akkor te már gyerekjáték leszel :D Figyelmeztetlek, hogy kétlábon járó biológiai fegyver vagyok :)
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#2136 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:26

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:17

Ööö, bármily meglepő (és spec hányok tőle), de vannak hetero pasik, akik sminkelnek. Ld. az új dilit, a metroszexuális kanokat, mint pl. a szuperváááóóóómindenhülyelibaimádja Dévidbekemet :omg:

A borosta meg nem zavar, amíg rajtam van, és nem a pasimon, ugyanis akkor nem engem szúr :D Tudod van az a mondás: Nem gond az, ha borosta van, csak jó oldalán kell lenni a borostának :nevet:

Úgy tudtam a metroszexuális srác az az, aki még nem tudja, h hetero vagy homo...

Wiki szerint usually heterosexual. Hmm... Ez nem győzött meg.

#2137 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:43

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:26

Úgy tudtam a metroszexuális srác az az, aki még nem tudja, h hetero vagy homo...

Wiki szerint usually heterosexual. Hmm... Ez nem győzött meg.

Én úgy tom, a metroszexuális pasi az, aki: többet tollászkodik a tükör előtt, mint egy átlagos nő, plusz nagyon ügyel a kinézetére, ebbe belefér az is, hogy manikűröshöz és/vagy kozmetikushoz jár, szükség esetén szolizik, ha kell, festi a körmét, sőt, nem szégyenl sminkcuccokhoz nyúlni, ha karikás a szeme, pattanás nő az orrára vagy csak szimplán "jobban" néz ki tőle, csupaszcsigára gyantáztata magát és a többi... Ennek a "divatirányzatnak" a legismertebb képviselője a Beckham bácsi :down:
De ha bemész egy nagyobb drogériába, ahol márkás cuccokat lehet kapni (pl. Douglas), akkor nézz körül ott, ahol a pasicuccok vannak, és hidd el, fogsz találni a pasikorrektortól kezdve a pasiszájfényen át a pasipúderig mindent (jahm, mert amit nőknek gyártanak, az az ő kis babapopsi finomságú pofikájukra már nem is jó) :rolleyes: Én is meglepődtem, mikor először láttam... Aszittem a női részleget tévedésből a pasicuccokhoz rakták :D

Szerk: Jah, és a Wiki nem téved, valóban, a többségük hetero, csak piperkőc ultramodern (szerintem anti)pasi :smoker:

Szerkszerk: Jah, és az ilyen pasi nem csak magára költ sokat, meg magára ad sokat, hanem egyéb külsőségekre is, pl. kocsi, lakás, ruházat, hol, mit és hogyan eszek stb.

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 11. 17:51 -kor

#2138 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:49

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:26

Ha átjutok az Ndrew's guardon, akkor te már gyerekjáték leszel :D Figyelmeztetlek, hogy kétlábon járó biológiai fegyver vagyok :)

Nem lennél jó marketinges, ennél azért jobb reklámot is csinálhatnál magadnak :lol:

#2139 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:51

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 18:43

Én úgy tom, a metroszexuális pasi az, aki: többet tollászkodik a tükör előtt, mint egy átlagos nő, plusz nagyon ügyel a kinézetére, ebbe belefér az is, hogy manikűröshöz és/vagy kozmetikushoz jár, szükség esetén szolizik, ha kell, festi a körmét, sőt, nem szégyenl sminkcuccokhoz nyúlni, ha karikás a szeme, pattanás nő az orrára vagy csak szimplán "jobban" néz ki tőle, csupaszcsigára gyantáztata magát és a többi... Ennek a "divatirányzatnak" a legismertebb képviselője a Beckham bácsi :down:
De ha bemész egy nagyobb drogériába, ahol márkás cuccokat lehet kapni (pl. Douglas), akkor nézz körül ott, ahol a pasicuccok vannak, és hidd el, fogsz találni a pasikorrektortól kezdve a pasiszájfényen át a pasipúderig mindent (jahm, mert amit nőknek gyártanak, az az ő kis babapopsi finomságú pofikájukra már nem is jó) :rolleyes: Én is meglepődtem, mikor először láttam... Aszittem a női részleget tévedésből a pasicuccokhoz rakták :D

Szerk: Jah, és a Wiki nem téved, valóban, a többségük hetero, csak piperkőc ultramodern (szerintem anti)pasi :smoker:

Hmm. Értem, akkor eddig rosszul tudtam. No nem mintha élet-halál kérdése lenne ez nálam.

Jah, és szerintem is antipasis. :boa:

#2140 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 11. 17:53

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 17:51

Jah, és szerintem is antipasis. :boa:

Szerintem is.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 105
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.