HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVII. Új év, új OFFtopik :) Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   FogAti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:30

Forralt bor a rossz bacik és szellemek elűzésére (ezt iszom) Ferrero Rocher (ezt meg eszem) nos a Ferrarit meg csak vezetném  :D

Csatolt fájl:

Egy barát(nő)i kéz mindig legyen közel hozzád!      :)

#442 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:31

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:28

Szerintem nem sokan. :)

Szerintem ez nézőpont kérdése. Vagyunk kb 6.000.000.000 a földön, ebből nyilán akad pár millió ember, aki eljutott, a "Miért vagyunk itt"-ig. És tovább is.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#443 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:32

Idézet: tothati - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:30

Forralt bor a rossz bacik és szellemek elűzésére (ezt iszom) Ferrero Rocher (ezt meg eszem) nos a Ferrarit meg csak vezetném  :D

Egészségedre! :)
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#444 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:35

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:31

Szerintem ez nézőpont kérdése. Vagyunk kb 6.000.000.000 a földön, ebből nyilán akad pár millió ember, aki eljutott, a "Miért vagyunk itt"-ig. És tovább is.

Én eljutottam... és rájöttem... többet nem mondok. PONT.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#445 Felhasználó inaktív   FogAti 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:37

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:32

Egészségedre! :)

Ez egy mosoly:

Csatolt fájl:

Egy barát(nő)i kéz mindig legyen közel hozzád!      :)

#446 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:38

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:18

Bizony. :)
Most gondoljatok bele, a relativitás elméletbe pl. Tudjuk, hogy a Föld forog a Nap körül, és csak feltételezzük, hogy ez nagyban is így van, vagy nem. Tudjuk, hogy a Nap kell az életünkhöz, és csak feltételezzük, hogy... jelenlegi elméleteink szerint nem tudjuk elképzelni a teret, az időt, mert mind anyaghoz van kötve, amit ismerünk, hiszen az előbbi két 'fogalom' mind egy fogható dologhoz kötődik, relatív. Pedig tuti, hogy ez vajmi kevés, a teremtés az anyagokból időhöz kötve, bármilyen verzióban biztosan fals.
És onnantól, hogy a tér/idő/anyag kapcsolatát csak bizonyos dolgokra levetítve tekinthetjük biztosan a Newton-i és Einstein-i fizika alapján, így az azzal megmagyarázhatatlan, egyértelműen elkülönülő és misztikus dolgok, mint a halál, a lélek, a misztikumnak tekintettek is csupán feltételezések. Mi az élet, a miénk, és létezik-e másik? Van-e közös alap, aztán mi? Anyag, idő, tér, szemellenző van rajtunk... s csak kérdezzük, a tyúk volt előbb, vagy a tojás? Hiszen Teremtőnek kell lenni, nade Ő ki, és ki az elődje? Honnan van ez az egész és mi ez?

:think:  :Đ

Ajánlom Neked a Tiltott találmányok c. dok filmet. Hasonló okfejtésekkel, igaz nem ebben a témaban.
A filmben az olyan találmányokról van szó, amit nem fogad el a Találmányi Iroda, mert azok megszegik azokat a törvényeket, mint az energiamegmaradás törvénye, stb. Szól az olyan feltaláló emberekről, akik kitaláltak egy olyan eszközt, ahol a kijövő energia 10x akkora, mint a bevitt és rejtélyes körülmények között a publikálás után fél évvel nyomtalanul eltűnik.

Nagyon érdekes és elgondolkodtató film, ajánlom mindenkinek! :)
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#447 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:41

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:28

Szerintem nem sokan. :)

Én néha felteszem magamnak a nagy kérdést: miért is élek/van-e értelme élnem?

De ezt most nem olyan értelemben gondolom, hogy pl nincs senkim, akit életem értelmének mondhatnék. :) Úgy hiszem, még nem tettem semmi olyat, amiért mondhatnám: Igen, ezért vagyok.  :smoker:
A következő 10 éves tervben ennek megvalósítása is szerepel. Utána remélem pedig jönnek a gyerekek.  :cool: 
Bár, ahogy állnak a dolgok, jobb ha a csütörtöki közgáz vizsgámra készülök.  :Đ
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#448 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:43

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:38

Ajánlom Neked a Tiltott találmányok c. dok filmet. Hasonló okfejtésekkel, igaz nem ebben a témaban.
A filmben az olyan találmányokról van szó, amit nem fogad el a Találmányi Iroda, mert azok megszegik azokat a törvényeket, mint az energiamegmaradás törvénye, stb. Szól az olyan feltaláló emberekről, akik kitaláltak egy olyan eszközt, ahol a kijövő energia 10x akkora, mint a bevitt és rejtélyes körülmények között a publikálás után fél évvel nyomtalanul eltűnik.

Nagyon érdekes és elgondolkodtató film, ajánlom mindenkinek! :)

A könyvet olvastam. ;) :D

#449 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:47

A Tv2-n a nemtudommilyen műsorban amikor a többletkiadásokról volt szó, milyen szám ment? Már sokszor hallottam, csak nem tudom címét. Mindig a filmek végén erre a zenére mennek bele a napba, meg a vége felíratba. :think:  :omg: Leszűkült a kör egymilliárdra. :Đ Na de hátha tudja valaki.

#450 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:48

Ndrew, Mike, látom már kellőképp féltek tőlem, nagyon helyes :]
Egoka, a tojás volt előbb valóban, hozd szépen az indexed, beírok egy pirospontot :D

Előbb csöng a kaputelefon, felveszem, aszongya a csóka a túlvégen, pizzát hozott. Mondom kinek?  :think: Mongya a nevem. Hát mondom, nem rendeltem ugyan, de azért köszi, úgyis éhes vagyok :hungry: De ugye nem kell kifizetnem? :Đ (Na jó, nem ezt mondtam, hanem hogy csöngessen be a szomszédokhoz, mert én tuti nem rendeltem :smoker: Pedig milyen jó lett volna, ha a szomszéd megrendeli, kifizeti, én meg megeszem :D)
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#451 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:49

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:35

Én eljutottam... és rájöttem... többet nem mondok. PONT.

Pü? :D

#452 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:50

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:49

Ne köpköggyé má, fúúúúj :D
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#453 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:48

Nem félelem, kihívás :D
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#454 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:49

Elfogyott...

#455 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:51

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:47

A Tv2-n a nemtudommilyen műsorban amikor a többletkiadásokról volt szó, milyen szám ment? Már sokszor hallottam, csak nem tudom címét. Mindig a filmek végén erre a zenére mennek bele a napba, meg a vége felíratba. :think:  :omg: Leszűkült a kör egymilliárdra. :Đ Na de hátha tudja valaki.

Ha műsör nevét megmondanád, neten lehet vissza tudjuk nézni és kiokoskodni. :think:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#456 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 20:48

Egoka, a tojás volt előbb valóban, hozd szépen az indexed, beírok egy pirospontot :D

Előbb csöng a kaputelefon, felveszem, aszongya a csóka a túlvégen, pizzát hozott. Mondom kinek?  :think: Mongya a nevem. Hát mondom, nem rendeltem ugyan, de azért köszi, úgyis éhes vagyok :hungry: De ugye nem kell kifizetnem? :Đ (Na jó, nem ezt mondtam, hanem hogy csöngessen be a szomszédokhoz, mert én tuti nem rendeltem :smoker: Pedig milyen jó lett volna, ha a szomszéd megrendeli, kifizeti, én meg megeszem :D)

Köszi OnLány prof. :D

#457 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:50

Nem félelem, kihívás :D

Kihívás? Most mondanám, hogy gyere ki a hóra, de nincs hó, szal most az eccer még megúszod :D

#458 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:52

Na, átjelentkeztem a másik vizsgára. így kicsit később fogok végezni, de talán biztosabb a dolog. :)

#459 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:53

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:52

Na, átjelentkeztem a másik vizsgára. így kicsit később fogok végezni, de talán biztosabb a dolog. :)

Én mindegy mit hova tologatok, nálunk semmi sem biztos, csak az adó meg a halál :rolleyes:

#460 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 02. 19:55

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 2., kedd - 19:51

Kihívás? Most mondanám, hogy gyere ki a hóra, de nincs hó, szal most az eccer még megúszod :D

Majd január végén, ha végeztél a vizsgáiddal. Addig gyúrok. De most mennem kell, randim van.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.