HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVII. Új év, új OFFtopik :) Értékeld a témát: -----

#61 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:07

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:01

:think:

Idézet: Omega - Dátum: az előbb

Mit tudnál tenni, ha január közepén bejelentenék, hogy a fizetésből levonandó adóelőleg jövő hónaptól a 4x-ese?

Semmit nem tudnék tenni egyelőre, csak elvágyodni kenguru földre pl. :Đ

(Gyengébbek kedvéért :Đ )

#62 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:40

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:06

Nem mondom, hogy könnyű az életem, panaszkodni nem akarok. Nekem egyedül a boldogságom hiányzik és annak semmi köze a politikához.

Szintén zenész. :kézfogós smiley: Nekem is jöhetne már valami jó.  :)  :up:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#63 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:47

Idézet: banditos - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:40

Na igen.
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#64 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:49

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:07

Semmit nem tudnék tenni egyelőre, csak elvágyodni kenguru földre pl. :Đ

(Gyengébbek kedvéért :Đ )

Jaaaa, értem! :D

#65 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:50

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:49

Jaaaa, értem! :D

Te is odavágyódsz, ugye? :D
Gigabyte GA-MA790X-UD3P - AMD PhenomII X4 955BE - 4x2 GB Kingmax DDR2 1066 MHz - WD 1 TB + 2x500 GB@RAID0 - Optiarc AD-7203S - GigaByte Radeon HD4650OC - Fujitsu LS 3230T - Chieftec Dragon - Chieftec 550W PSU - Microsoft Wireless Desktop 3000 - Logitech QuickCam E3500 || Dell M5010 - Microsoft Arc Mouse

#66 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:52

Idézet: banditos - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:40

Fősulin tanulhatsz, ez nem elég jó? :) Persze csak ércelődős kérdés volt, de hidd el, én is sírhatnék eleget meg más is. Attól függ, merre tekint az ember, csak ugye hajlamosabbak vagyunk felfele törekedni, és mindig van feljebb. :rolleyes:
De az is lehet, hogy komolyabb problémá(i)d van(nak), ami(ke)t nem ismerek, így nem is volt jó a válaszom, csakúgy, mint ahogy _Mike_-t sem ismerem igazán, elpottyantott dolgokból kinek áll össze a kép, ugye.

#67 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:53

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:50

Te is odavágyódsz, ugye? :D

Igen, (gondolom) ezért is írta Ndrew. :)

#68 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:56

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:53

Igen, (gondolom) ezért is írta Ndrew. :)

Ez akkor volt téma itt a fórumon, amikor én akartam menni Angliába... Haver most diplomával szalagmunkásként dolgozik... Hát nem tudom... De még így is jobban megéri, azt mondja. Egy másik ismerősnek meg most emeltek évi 4000 fonttal fizetést. Pedig csak egy egyszerű adminisztrátorként dolgozik.

#69 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 15:58

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:52

Fősulin tanulhatsz, ez nem elég jó? :) Persze csak ércelődős kérdés volt, de hidd el, én is sírhatnék eleget meg más is. Attól függ, merre tekint az ember, csak ugye hajlamosabbak vagyunk felfele törekedni, és mindig van feljebb. :rolleyes:
De az is lehet, hogy komolyabb problémá(i)d van(nak), ami(ke)t nem ismerek, így nem is volt jó a válaszom, csakúgy, mint ahogy _Mike_-t sem ismerem igazán, elpottyantott dolgokból kinek áll össze a kép, ugye.

Lehetne mesélni, de inkább nem. Attól hogy panaszkodok nem lesz jobb. :D

Meg tényleg nézőpont kérdése is ez az egész dolog. Mindenkinek más a preferenciarendszere. Neked fontos valami, nekem az nem, ami nekem fontos, az neked nem...

#70 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:10

:up:  ;)

#71 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:25

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 15:52

Deeee, hálát is adok az égnek, hogy felvettek. (Igaz, pótfelvételi volt...egy ponttal maradtam le a kívánt helyről). Amíg ott vagyok, ki is akarom hozni a maximumot belőle. :) Ahhoz, hogy egyáltalán ne sírhassak, elég sok kellene :D
Viszont ha lenne egy normális párkapcsolatom, sokkal optimistábban szemlélném a világot. Persze, történtek jó dolgok is 2006-ban, de ezek közül csak háromnak sikerült igazán nagyon örülnöm.

Leginkább így jellemezhetném az évem (politikamentesen): Elkúrtuk! Nem kicsit, nagyon.  :omg:  :)

Jövőre belehúzunk. :smoker: :up:

#72 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:31

Idézet: banditos - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:25

...Viszont ha lenne egy normális párkapcsolatom, sokkal optimistábban szemlélném a világot. ...

Én most ezt a részét hanyagolom. ;)

Amúgy hajrá mindannyiotoknak! :taps:

#73 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:37

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:31

Én most ezt a részét hanyagolom. ;)

Amúgy hajrá mindannyiotoknak! :taps:

:)

Jah, msn-n egy fél órája egy csaj mondta: de élvezem nagyon h velem mindig ilyen kimért vagy és óvatosan baszogatós.

Szerkesztette: banditos 2006. 12. 30. 16:40 -kor

#74 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:40

Jó volt a film! :smoker:
Meg jáccotam kicsit COD2-t  mert van egy szerverünk!
neve:Kanizsai Cod banda,elég találó :D
512/96os net háátt nem a legjobb hozzá,néha azt veszem észre hogy a falat lövöm :omg:
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#75 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:44

Idézet: banditos - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:37

:) ...

Amúgy számomra/számunkra a 2007 a túlélés vagy elbukás éve lesz. Több eshetőség közül szándékom a középső, azaz nem elbukni azt amink van, állagot megóvni és egy pöttyet nyitni a bővülés irányába. Ha az egészségem is úgy akarja, akkor a 2007-es év az anyagiakról fog szólni, nagyon észnél kell lenni. Ha a jövő évet a tervnek megfelelően sikerül majd zárni, akkor örülni fogok. :)

#76 Felhasználó inaktív   _Mike_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 16:51

Idézet: banditos - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:25

Viszont ha lenne egy normális párkapcsolatom, sokkal optimistábban szemlélném a világot. Persze, történtek jó dolgok is 2006-ban, de ezek közül csak háromnak sikerült igazán nagyon örülnöm.

Ezzel én is így vagyok. Nagyon sokat jelent, hogy mennyire tudsz optimista lenni. Ha van valaki, akinek elmondhatod a bajaid és vice-versa, valamint tudod, hogy van egy társad.

Az én idei évem kb. úgy nézett ki, hogy rengeteget dolgoztam, aminek egy részét nem fizették ki :reklamacio:. Behajthatatlan... Mindegy. Aztán ősszel elindult a lavina. Tudtam, hogy ez lesz, nem várt meglepetésszerűen, ezért is tehettem meg, hogy mivel szarban volt a cég, ahol dolgoztam, így megtehettem, hogy egy ismerőssel kimenjek Angliába és Bécsbe. Aztán megismertem egy lányt, akiben megtaláltam midnent, amire szükségem van. Nem szeretnék tobbet hozzáfűzni, jelenleg épp lógok a levegőben... De amikor vele vagyok, akkor mosolygok, hülye vagyok (jó értelemben), ha meg nem... kínszenvedés... Kb. ennyi jó történt.

#77 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 17:14

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:51

Aztán megismertem egy lányt, akiben megtaláltam midnent, amire szükségem van. Nem szeretnék tobbet hozzáfűzni, jelenleg épp lógok a levegőben... De amikor vele vagyok, akkor mosolygok, hülye vagyok (jó értelemben), ha meg nem... kínszenvedés... Kb. ennyi jó történt.

Drukkolok. Ha kell, imádkozom is. :) :up:

Én 2007-re kis önállósodást tervezek. De ez sem lesz egyszerű.  :cool:  :smoker:

#78 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 17:34

Idézet: Ndrew - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 13:34

Azt nem akarom töltögetni, elég a többit. :Đ
Tényleg, mikor lsz már Prison Break? :think:

Nem tudom, még nem néztem meg.  :smoker:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#79 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 17:36

Idézet: _Mike_ - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 16:51

Ezzel én is így vagyok. Nagyon sokat jelent, hogy mennyire tudsz optimista lenni. Ha van valaki, akinek elmondhatod a bajaid és vice-versa, valamint tudod, hogy van egy társad.

Az én idei évem kb. úgy nézett ki, hogy rengeteget dolgoztam, aminek egy részét nem fizették ki :reklamacio:. Behajthatatlan... Mindegy. Aztán ősszel elindult a lavina. Tudtam, hogy ez lesz, nem várt meglepetésszerűen, ezért is tehettem meg, hogy mivel szarban volt a cég, ahol dolgoztam, így megtehettem, hogy egy ismerőssel kimenjek Angliába és Bécsbe. Aztán megismertem egy lányt, akiben megtaláltam midnent, amire szükségem van. Nem szeretnék tobbet hozzáfűzni, jelenleg épp lógok a levegőben... De amikor vele vagyok, akkor mosolygok, hülye vagyok (jó értelemben), ha meg nem... kínszenvedés... Kb. ennyi jó történt.

(Amúgy pedig, marhára kisugárzik egy emberből -akár íráson át is-, hogy mennyire optimista.)
Ha van 'nőd', akkor tapad a többi, mert érzik a kisugárzást. Ha nincs, akkor nehezebb, az idő múlásával egyre jobban. Olyan ez, mint egy leállított kocsit eladni, ugye.
Ha nincs bajod, optimista vagy, akkor csupa jó dolog ér, de ha picit elkenődsz és ettől tartósabban, akkor sorra húz le minden és mindenki.
Én erre jöttem rá az elmúlt két évben. És arra, hogy nem feltétlenül ott kell kemény(k)edni, ahol azelőtt gondoltam, hanem máshol. És hogy -amint feljebb írtam,- észnél kell lenni.
Sok az irigy ember, nagy a taposó, viszont sok a lehetőség. A pénz, a siker, a szerelem, a boldogság ott hever az utcán, csak tudni kell észrevenni. A rosszat meg taszítani, optimista hozzáállással. Ha lehet. Tudom, ez sok esetben nagyon nehéz vagy kivitelezhetetlen. De mindig van út, a rögös a bekötő, nem szabad visszafordulni mert akkor elfogy. ;) Előre! :cool:

Szerkesztette: Omega 2006. 12. 30. 17:37 -kor

#80 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2006. 12. 30. 17:51

Idézet: Omega - Dátum: 2006. dec. 30., szombat - 17:36

(Amúgy pedig, marhára kisugárzik egy emberből -akár íráson át is-, hogy mennyire optimista.)
Ha van 'nőd', akkor tapad a többi, mert érzik a kisugárzást. Ha nincs, akkor nehezebb, az idő múlásával egyre jobban. Olyan ez, mint egy leállított kocsit eladni, ugye.
Ha nincs bajod, optimista vagy, akkor csupa jó dolog ér, de ha picit elkenődsz és ettől tartósabban, akkor sorra húz le minden és mindenki.
Én erre jöttem rá az elmúlt két évben. És arra, hogy nem feltétlenül ott kell kemény(k)edni, ahol azelőtt gondoltam, hanem máshol. És hogy -amint feljebb írtam,- észnél kell lenni.
Sok az irigy ember, nagy a taposó, viszont sok a lehetőség. A pénz, a siker, a szerelem, a boldogság ott hever az utcán, csak tudni kell észrevenni. A rosszat meg taszítani, optimista hozzáállással. Ha lehet. Tudom, ez sok esetben nagyon nehéz vagy kivitelezhetetlen. De mindig van út, a rögös a bekötő, nem szabad visszafordulni mert akkor elfogy. ;) Előre! :cool:

:eek:  :respect:  :up:

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.