Poker Online
Elküldve: 2007. 04. 26. 16:40
Nekem utalták, azóta már megötszöröztem, pedig napi keveset játszom és kis tétekkel...
Valamit elszúrhattál a regisztrációnál, nem szokták visszafogni azt az ötvenest...
Valamit elszúrhattál a regisztrációnál, nem szokták visszafogni azt az ötvenest...
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig
Konfig
Elküldve: 2007. 04. 26. 18:28
Nekem nem utalták. Nem vagyok benne biztos, hogy a reg.-t szúrtam el, talán inkább már lejárt az a promoció.
Tudod, pontosan mikor regisztráltál?
Szerkesztette: mikike 2007. 04. 26. 18:31 -kor
A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth
Elküldve: 2007. 04. 26. 18:30
Idézet: Advocat - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 22:52
Tudtok olyan online pokert ahol magad is tudsz inditani egy "asztalt" (persze csak play money-val)? Nem nekem kell, az egyik haveromnak, ugyanis a haverjaival akarjak nyomni csak ugy funban, es azt szeretnek ha nem lepne be mindenki csak ugy. (szerintem love nelkul nincs sok ertelme...)????
Én ezt:
http://oktogonpoker.hu/
Úgy tudom, itt csak játékpénzben lehet.
Meg talán a jojatek.hu is nyitható saját asztal, de azt nálam nem is ment.
Elküldve: 2007. 04. 26. 18:45
Idézet: mikike - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 19:28
Nekem nem utalták. Nem vagyok benne biztos, hogy a reg.-t szúrtam el, talán inkább már lejárt az a promoció.
Ha jól tudom, még mindig él ez az 50 dolcsis akció, csak a plusz 100dolcsis szűnt meg április közepén. Egyébként valamikor februárban regisztráltam.
Konfig
Konfig
Elküldve: 2007. 04. 26. 19:04
Én később, valamikor most, áprilisban. Szerintem nekem ezért nem is jött. Meg még 2 haveromnak. 1-nek, aki előttem regelt még jött pénz. Talán kifogyott az eklézsia.
Elküldve: 2007. 04. 26. 23:16
Idézet: mikike - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 20:04
Én később, valamikor most, áprilisban. Szerintem nekem ezért nem is jött. Meg még 2 haveromnak. 1-nek, aki előttem regelt még jött pénz. Talán kifogyott az eklézsia.
Nem, megnéztem: még mindig él az 50 dolcsis dolog, szóval valamit Te ronthattál el...
Konfig
Konfig
Elküldve: 2007. 04. 27. 07:46
Hol nézted meg?
Mert akkor megpróbálok újra regisztrálni.
Elküldve: 2007. 04. 27. 09:39
Idézet: mikike - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 8:46
Hol nézted meg?
Pokerstrategy. Ha kell, küldök meghívót.
Konfig
Konfig
Elküldve: 2007. 04. 27. 10:55
baj nem lehet belőle
miki_ngkukacfreemailponthu
Elküldve: 2007. 04. 27. 11:09
Idézet: mikike - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 11:55
baj nem lehet belőle
Csak este tudok, mert melóhelyen le van tiltva a PS
Konfig
Konfig
Elküldve: 2007. 04. 29. 20:49
Beregeltem partypokerre egy usernéven, azonban a játékban megjelenő nevemet nem éppen úgy sikerült megadni, ahogy szerettem volna. :Đ Lehet ezen módosítani valahol?
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2007. 04. 29. 23:00
Lehet! Bejelentkezel partypokerre(a programmal amit letöltöttél), a bal fölső sarokban: My account. Klikk rá, behozza a böngészőt(partyaccount oldallal), ott kiválasztod: Your Profile, bejön a köv oldal, ahol a screen name-t akarod valtoztatni
ASUS M4A88TD-V EVO\USB3, Amd Phenom II X955, Kingston 2G DDR3 1333MHz, Gigabyte GTX 460 768Mb, Corsair PSU 450W, 500Gb+1Tb HDD, Samsung DVD, Audigy 2
Elküldve: 2007. 04. 29. 23:38
Idézet: -=Kumite=- - Dátum: 2007. ápr. 30., hétfő - 0:00
Lehet! Bejelentkezel partypokerre(a programmal amit letöltöttél), a bal fölső sarokban: My account. Klikk rá, behozza a böngészőt(partyaccount oldallal), ott kiválasztod: Your Profile, bejön a köv oldal, ahol a screen name-t akarod valtoztatni 
Köszönöm.
Idézet
We are sorry to inform you that you can change your Screen Name only when you create a real money account.
:Đ Na mindegy.
[Asus P5KC] [Intel Core 2 Quad Q6600 @ 3000Mhz / 333FSB] [2 x 2048MB Kingmax DDR3 @ 1333Mhz] [Gigabyte HD7850 OC 1024MB GDDR5 @ 900/4800Mhz] [Samsung SyncMaster T220] [Kingston SSDNow V+100 96GB + Seagate Barracuda 7200.12 2000GB] [FSP Raider 550W]
Elküldve: 2007. 05. 07. 12:12
www.pokeryu.com és www.giftforplay.com ezeket is nézzétek meg, ha már lehet linkeket írogatni. A pokeryu*n a no depo szekció alatt meg a speciális akció menüben találhattok ingyen játékra lehetőségeket.
Elküldve: 2007. 05. 30. 08:31
Idézet: mikike - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 17:12
Nekem nem küldték az ígért 50 dollárt...
Bocs csak most neztem ide vissza.
Igen a get 50 freet leszedték hozzászólásom után kb 2 napra rá. Ez olyan akció lehetett aki kapja marja de szokott ilyen lenni elég sokszor. Illetve ugy mondom régebben is volt ilyen. Viszont kiszedni nem tudtad hiába nyertél vele akár 1000 dollárt mert ahoz hogy kiszedd be kellet ,hogy rakjál is legalább 50 et asszem.
No és persze rendelkezned kellet egy bankártyával is amivel lehet neten fizetni no ez persze alap az online fizetős játékná.
Mindenesetre elég sokan regeltek ilyen accot és elég sok volt a looser játékos is szvsz jól meg lehetett "gazdagodni" rajtuk
Sok sikert.
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2007. 05. 30. 08:45

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Szerkesztette: Leslysw 2007. 05. 30. 08:47 -kor
"Inkább Hős egy pillanatig, mint rabszolga egy életen át"
Elküldve: 2007. 06. 01. 11:12
Idézet: Advocat - Dátum: 2007. jan. 11., csütörtök - 9:06
100-szor is a Betfredet ajanlom, de ha te csak telepitgetni meg unistallalnai akarsz akkor ne olvasd el a hozzaszolasokat...
Itt is kell telepíteni nem? :confused: (vagy a mondatban az uninstallon volt a hangsúly?
Esetleg meg lehet ezt úszni valahogy?
Csatolt képek:
Szerkesztette: chris77 2007. 06. 01. 11:14 -kor
Elküldve: 2011. 01. 11. 11:59
50$+100$ kezdőpénz teljesen ingyen
Szeretnél pókerezni, de nem szeretnél saját pénzt
kockáztatni?
Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.
Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt.(partypoker,pokerstars, fulltiltpoker,titan poker stb..) Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.
NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!
KATT IDE!!! REGISZTRACIO ITT: Ingyen Póker Pénz
kockáztatni?
Egyre több lehetőség terjed a neten, hogy ingyen póker pénzhez jussunk és ezzel kezdjük el felépíteni a póker tőkénket.
Pokerstrategy,ahol 150$ kezdőpénzt kapsz teljesen ingyen, ehhez nem kell mást tenni, csak beregisztrálsz erről a linkről és kitöltöd a megfelelő adatokat, megoldasz egy egyszerű kvízt, beregisztrálsz egy terembe az oldalon szereplők közül és már meg is kapod a pénzt.(partypoker,pokerstars, fulltiltpoker,titan poker stb..) Ez az oldal teljesen magyar nyelvű, így könnyen tudnak azok is regisztrálni, akik nem beszélnek angolul.
NEM KELL BEFIZETNI. NINCSENEK TRÜKKÖK. Tényleg ennyi az egész! Termeszetesen ha nyersz a penzt kiveheted paypal, moneybookers, hitel-creditkartya, CSEKK,banki atutalas stb segitsegevel!!!FIGYELEM UGYELJ AZ ADTAID HELYESSEGERE A REGISZTRACIOKOR !!!
Elküldve: 2011. 01. 11. 14:31
Idézet: santos100 - Dátum: 2011. 01. 11. 10:59
50$+100$ kezdőpénz teljesen ingyen
kockáztatni?
kockáztatni?
és az alap 150-et nem lehet kivenni?

Súgó
A téma zárva.