Idézet: qnadam - Dátum: 2007. jan. 10., szerda - 19:19
ha ez canonközpontú, akkor ez a veszély nem fenyeget közvetlenül
(azt meg most is tudom, hogy occsó obijaim vannak

)
én azt tűztem ki magamnak, hogy a következő obim valami jól használható és jó minőségű nem
L legyen. mint például az EF 28mm f1.8 USM alap obinak (dobtam az EF 35mm f2-t egyenlőre), aztán lehetne egy EF 50mm f1.8 Mk I is később. valamint vágyom valami makróra, ami egy 100mm makró lenne. ezen kívül kellene majd idővel egy igazán jó rektilineáris nagylátó. itt sajnos úgy tűnik, hogy tanácstalan vagyok, mert a Canon változat (EF 14mm f2.

irreálisan drága és annyira nem is nagy durranás. szóval egyenlőre jó lesz a meglévő Zenitar nagylátónak.
de kacérkodom a gondolattal, hogy én is mennék egy ilyenre, mert nagyon szívesen fényképeznék profi obikkal. legalább egyszer ki kell próbálni. azt nem hiszem, hogy utána minden pénzemet arra költeném, mert Wizard csoda 1-es vázát kipróbálva sem éreztem leküzdhetetlen vágyat a vásárlásra. el kell fogadni, hogy az egy professzionális szerszám, én pedig amatőr vagyok, ezért nem is az én világom. persze hatalmas élmény kézbe fogni és ismerkedni egy ilyen monolittal.
szerintem az a jó, ha inkább több majdnem profi obim van, mint kevés profi. ráadásul egyre inkább érdekelnek a fixek és a lábzoom. de ez már

kezd lenni...
üdv!
szerk.: ezt mindig beszívom. állandóan

lesz a .8-ból, amikor ki akarom írni a fényerőt. az f2.8-at zárójelben. így (f2.

...
Szerkesztette: donphobos 2007. 01. 10. 19:41 -kor
.
.
.