HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750 II.

#141 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 13. 08:01

Idézet: A.J. Crowley - Dátum: 2007. jún. 12., kedd - 14:40

Nekem is így működik. Akkor megegyezhetünk, hogy ez nem bug, hanem feature.

Köszi :up: (mondjuk ettől még lehet egy globális bug :D) - mondjuk pl. mi az értelme, egy energiatakarékos fényképezési mód?

Szerkesztette: Kory 2007. 06. 13. 08:02 -kor

#142 Felhasználó inaktív   A.J. Crowley 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 13. 09:09

Idézet: Kory - Dátum: 2007. jún. 13., szerda - 8:01

Köszi :up: (mondjuk ettől még lehet egy globális bug :D) - mondjuk pl. mi az értelme, egy energiatakarékos fényképezési mód?

Sötétben ne égesse ki a szemed. Nappal tök értelmetlenül világít, úgyis látod.
Nem tudom. :) De jópofa.
"Within me the beast starts to ROAR." - Sabaton

#143 Felhasználó inaktív   Rekuci 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 19. 07:44

Sziasztok!

Kis segítséget szeretnék kapni egy válasz formájában a kérdésemre....
Mostanság álltam át SEk700i-ről SEk750i-re, (minden szép és minden jó, de nekem akkoris a k700i jobban teccett).
Olyan gondom van, hogy aluszékony ember lévén, ébresztőt használok, szundikával egyetemben. Tegnap csinálta először a telefon, hogy elkezdett ébreszteni(6:15-kor), majd rányomtam a joystick-kal, erre lekapcsolt az ébresztő, hát mondom jó, akkor újraállítottam az ébresztést 1 perccel későbbre. Csörgött is, ahogy kellett, de másodjára már figyeltem és a Szundika gombot nyomtam meg... nah eltelt a 9 perc, jött volna a második ébresztés, erre rányomtam megint a joystickkal (asszem, mert mondjuk nem emléxem félálomban+sötétben volt) de a lényeg, hogy: A telefon kijelzője elsötétült, a billentyűzet kivilágosodott és ennyi :confused: ....kikapcsoltam visszakapcsoltam és működött :) .
Ez még akkor jó is lett volna ha ma nem csinálja meg ugyanezt. Ja a bill.zár automatikus rajta. És további érdekesség, fateromnak is van egy k750ese, pár hónappal idősebb az enyémnél, és az eddig nem csinálta. Vagy legalábbis ha csinálta is akkor nem tudok róla....
Kérdésem: akkor ez most hogy is van? :think:

#144 Felhasználó inaktív   Pityuu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 19. 08:34

Sziasztok!

Most akarok egy ilyen telót venni!
Csak nem tudom hogy melyik a max. Memory Stick Duo Pro kártya amivel még jól megy!
Mert hallottam azt is hogy 1 GB meg azt is hogy 2 GB valaki helyre tenné az ügyet?
Előre is köszi!

Pityu

#145 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 19. 11:44

Sziasztok!

Van egy 2 éves K750i-m, amivel több problémám is van, viszont mivel még mindig nem találok szimpatikusabb telefont nála, most a felújíttatásán gondolkodom. A következő gondok vannak vele:

- Joystick (nem meglepő ;))
- Az alsó csati kontakthibás, ez mind töltésnél mind zenehallgatásnál kijön
- A készülékház kissé viseltes, ezt nem tudom mennyibe lenne cserélni

Szerintetek érdemes javíttatással próbálkozni egyáltalán? Ha igen, vajon hol, és kb. mennyibe jönne ki a végén? Lipy? :)

#146 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 06. 19. 18:06

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. jún. 9., szombat - 18:15

Most ilyenem van!

Kép

Szerintem jól néz ki! :Đ

Ilyet hol lehet szerezni, s mennyiért? ;)

#147 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 19:48

Idézet: Csybe - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 12:44

Sziasztok!

Van egy 2 éves K750i-m, amivel több problémám is van, viszont mivel még mindig nem találok szimpatikusabb telefont nála, most a felújíttatásán gondolkodom. A következő gondok vannak vele:

- Joystick (nem meglepő ;))
- Az alsó csati kontakthibás, ez mind töltésnél mind zenehallgatásnál kijön
- A készülékház kissé viseltes, ezt nem tudom mennyibe lenne cserélni

Szerintetek érdemes javíttatással próbálkozni egyáltalán? Ha igen, vajon hol, és kb. mennyibe jönne ki a végén? Lipy? :)

A joy cserét kb 3500-5000ft között csinálják.
Sajnos sok a hamis előlap ami nagyon jó minőség.
A speedshopba lehet venni mindent
Joy-t az Oktogononj a Burger king oldalában (jobb) lévő üzletben csináltatnám.
egyben az előlapot is cserélni kellene.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

#148 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 21:32

Sziasztok!

Rég jártam itt, lassan közeledik az 1 éves szülinapjához a K750i-m, és a következőket csinálja mostanában:

- Néha nem akar fényképezni, vagyis miután a gomb félig-nyomásrára élesre áll (hang + zöldre vált a célkereszt), teljes lenyomásra visszaugrik induló állapotra.
Néha egy napig folyamatosan ezt csinálkja, utána 2 hétig megint semmi gond....
Ez software bug, vagy esetleg a gomb rendetlenkedhet?

- Bluetooth kihangosító kb. minden 10-ik alkalommal nem kapcsolódik. (nem hiszem, hogy jel erősség gond, mert ha igen, akkor a kocsitól 3-4m-re is még él). Illetve most már fele-fele esetben nem mute-olja a rádiót.
Ez teló gond lehet, vagy a kihangosítóé, vagy mindkettőé?

- Egy viszonylag új épületben, ahol rendszeresen tartózkodom, és még gyakorlatilag száradnak a falak, több helyen egyáltalán nincs térerő (egy helységben pl foltokban van). Más telefonokkal, (ugyanaz a szolgáltató) pl 6230, meg egy legalsó kategóriás Siemens nincs ilyen gond, leugrik ugyan 2-3 egységre, de még simán lehet velük telefonálni. Ez K750i gond, vagy csak az enyémnek a gondja?

Gari érvényes a telóra, de úgy tűnik, ezen hibák egyikét sem tudom produkálni, ha elmegyek a szervízbe, ezért kérdezem, hogy érdemes-e? :)

Firmware R1CA021 T-mobil-os.

#149 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 19. 22:20

Idézet: -MM- - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 22:32

fele-fele esetben nem mute-olja a rádiót.

ez mindenképpen kihangosító (esetleg rádió-, esetleg csatlakozás-) gond, a telefon erről semmiképp nem tehet

#150 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 20. 11:10

Idézet: Lipy - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 20:48

Köszi. Közben az alsó csati kontakthibája fülpiszkáló+alkohol párosításával megoldódott  :smoker:

3500-5000Ft + anyag? Tehát a Speedshop-ban vegyem meg a Joy-t és az előlapot, és az Oktogonon megcsinálják? Kb. mennyi idő alatt készül el, meg lehet esetleg várni? A Joy a cseréje után újabb ~1 évig jól fog működni, tehát megéri egyáltalán cseréltetni?

Köszi a válaszokat :) :)

#151 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 07:27

Idézet: Lipy - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 20:48

Burger King mellett jobb oldalról (esetleg cég nevét nem tudod, mert így hirtelen az Oktogon szervíz jut eszembe, de az picivel arrébb van) a szervíz mennyi idő alatt cseréli ki a joy-t? Gondolom nem kell nekem joy-t venni, azt ott is adnak. Ebben az esetben is max 5000Ft? Szombaton vajon nyitva vannak?

#152 Felhasználó inaktív   Csybe 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 15:11

Idézet: Csybe - Dátum: 2007. jún. 20., szerda - 12:10

Köszi. Közben az alsó csati kontakthibája fülpiszkáló+alkohol párosításával megoldódott  :smoker:

3500-5000Ft + anyag? Tehát a Speedshop-ban vegyem meg a Joy-t és az előlapot, és az Oktogonon megcsinálják? Kb. mennyi idő alatt készül el, meg lehet esetleg várni? A Joy a cseréje után újabb ~1 évig jól fog működni, tehát megéri egyáltalán cseréltetni?

Köszi a válaszokat :) :)

:up:

#153 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 19:35

Idézet: Csybe - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 17:06

Ilyet hol lehet szerezni, s mennyiért? ;)

nehéz volt! Komplett házat rendeltem, meg egy sráctól w800i középrészt. Sajnos narancs gombokat nem kapsz, így nehéz összeszedni. Egyébként speedshopban, illetve pappferon bármi beszerezhető. Ami gond, hogy speedshopos előlapot gyárinak írják, de után gyártott. 1 hónap alatt kopik a a hátlapon a kamerafedél, illetve az utángyártott joy is...most keresek hozzá, gyárit, de lehet, hogy csak w800-é lesz. Billentyűzetet sehol sem találtam gyárit. Mindenhol csak utángyártottat adnak. SE-nél lehet rendelni, de qrva drága. Nem biztos, hogy megéri átalakítani. Nekem volt most egy ilyen lehetőségem, de senkinek nem tanácsolom, csak ha van simán kidobandó 15 ezer forintja, mert annyi körül végezte a teljes tatarozás... és így sem igazi. Mert jól néz ki, de azért a billentyűk nem olyanok, mint új korában, illetve a joy sem. Ha full újra alakítod, akkor akár újat is vehetsz a költségekből. Jó poén így sárgán, de mégsem olyan, mint az új.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#154 Felhasználó inaktív   Ladis 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 21. 19:37

Idézet: -MM- - Dátum: 2007. jún. 19., kedd - 20:32

Sziasztok!

Rég jártam itt, lassan közeledik az 1 éves szülinapjához a K750i-m, és a következőket csinálja mostanában:

- Néha nem akar fényképezni, vagyis miután a gomb félig-nyomásrára élesre áll (hang + zöldre vált a célkereszt), teljes lenyomásra visszaugrik induló állapotra.
Néha egy napig folyamatosan ezt csinálkja, utána 2 hétig megint semmi gond....
Ez software bug, vagy esetleg a gomb rendetlenkedhet?

- Bluetooth kihangosító kb. minden 10-ik alkalommal nem kapcsolódik. (nem hiszem, hogy jel erősség gond, mert ha igen, akkor a kocsitól 3-4m-re is még él). Illetve most már fele-fele esetben nem mute-olja a rádiót.

- Egy viszonylag új épületben, ahol rendszeresen tartózkodom, és még gyakorlatilag száradnak a falak, több helyen egyáltalán nincs térerő (egy helységben pl foltokban van). Más telefonokkal, (ugyanaz a szolgáltató) pl 6230, meg egy legalsó kategóriás Siemens nincs ilyen gond, leugrik ugyan 2-3 egységre, de még simán lehet velük telefonálni. Ez K750i gond, vagy csak az enyémnek a gondja?

Gari érvényes a telóra, de úgy tűnik, ezen hibák egyikét sem tudom produkálni, ha elmegyek a szervízbe, ezért kérdezem, hogy érdemes-e? :)

Firmware R1CA021 T-mobil-os.

a gombodnak csak oxidációs problémái vannak. Vagy cseréled a billentyű panelt, vagy elviseled. Kontaktsprayel vigyázz, mert kinyírhatod vele a teljes billt. Nekem már majdnem sikerült.
2 ember nem tudja tolerálni a másikkal szemben az ellenérzéseit. Az egyiket taplónak hívják, a másikat orvosi esetnek. Választhatsz melyik a jobb!

Új erőmű! AMD Phenom II X4 940 BE @3600 MHz, Asus M4A79 Deluxe, 2x2Giga OCZ Reaper DDR2-1150, Gigabyte 9800GT OC-512H (133 MHz Pciexpress).

#155 Felhasználó inaktív   -MM- 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 22. 19:40

Köszi a segítséget, azt hiszem akkor elviszem majd a szervízbe a billentyű gond miatt.

#156 Felhasználó inaktív   Shyciii 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 26. 08:38

Ezért félek mindig Sony terméket venni, ha lehet kerülöm:

http://homar.blog.hu...5422#more105422

Mondjuk mobilban nem tudtam megállni, de egyenlőre nem bántam meg. Bár már nekem is kellene egy joystick-csere.

#157 Felhasználó inaktív   FireShadow 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 01. 18:03

üdv

nem tudja valaki hogy hangszoron történö zene lejátszáskor milyen tartományú hangokat bír kiadni magából?
csakmert vannak ilyen mp3ok hogy 15, 19, 20 akármennyi khz-en egy sípoló hang és ezeket fel lehet használni kóbor kutya távol tartására, a 20 felettiek elvileg ultrahangok és ember nem hallja de a kutya igen.. a 15öt lehet hallani és iszonyat idegesitö képzelem milyen lehet pl a 23, a kutyáknak

az a probléma, hogy nem tudom hogy ki adja-e magából a hangot, mivel én nem hallom, és random kutyákon meg már csak nem kezdekel kisérletezni vele
It's a state of bliss, you think you're dreaming.. It's the happiness inside that you're feeling..
Nézd meg Flash munkáim és a rajzaim!

#158 Felhasználó inaktív   Degeczi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 01. 18:34

Idézet: FireShadow - Dátum: 2007. júl. 1., vasárnap - 19:03

csakmert vannak ilyen mp3ok hogy 15, 19, 20 akármennyi khz-en egy sípoló hang és ezeket fel lehet használni kóbor kutya távol tartására

vagy épp vonzására  :D
nem vicc: léteznek ultrahangos kutyasípok, pont azért, h ember ne hallja meg az így kiadott parancsokat

egyébként az ontopik készülék felejtős erre, gyenge a magasátvitele: a saját D750-en nagyon gyengén hallani az elterjedt (nemtom milyen frekvenciájú) magas hangon sípoló csengőhangot, míg a kollégám újabb, széthajtós Ericsonán sokkal jobban

#159 Felhasználó inaktív   Manta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 04. 09:39

Végre tudtam venni dominósan 25-ért egy K750i-t, viszont a szolgáltató menüje frusztrál. Nincs rá mód hogy garanciavesztés nélkül lecseréljem? Tehát nem lehet gond esetén visszatölteni a t-mobilos szoftvert?
Abit KR7A-RAID; Athlon XP 1700+; 512 MB Samsung DDR; Globalwin TAK68; Sapphire Radeon 8500 LE 64 MB TV-Out + Matrox Millennium II 4MB; 2 db Philips 107S; SB Live 5.1; Seagate Barracuda IV 80 GB + 2 db 40 GB IBM (RAID 1); LG 16x/10x/40x CD-RW; Creative 16x/48x DVD; Canopus EZDV; Acorp torony - Chieftec 340W; A4 Tech Optikai; Samsung bill.; Windows XP Prof. Hun.

#160 Felhasználó inaktív   Lipy 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 06. 07:07

Idézet: Manta - Dátum: 2007. júl. 4., szerda - 10:39

Végre tudtam venni dominósan 25-ért egy K750i-t, viszont a szolgáltató menüje frusztrál. Nincs rá mód hogy garanciavesztés nélkül lecseréljem? Tehát nem lehet gond esetén visszatölteni a t-mobilos szoftvert?

Elvieg nincs.
Gyakorlatilag van.
Ahhol megcsinálják neked a szoft frissítést ott van t-mobilos soft is.
Akárki is lopta el a hitelkártyámat, kevesebbet költ, mint a feleségem.

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.