HWSW Informatikai Kerekasztal: Sony Ericsson K750 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sony Ericsson K750 II.

#41 Felhasználó inaktív   biriBUM 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 07. 05:11

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. febr. 3., szombat - 23:57

1.vedd ki a simet
2.vedd ki a memóriakártyát
3.rakd vissza az akksit
4.kapcsold ki a telefont
5.nyomd le a "c" gombot és tartsd lenyomva amíg nem írja ki a seus, hogy elengedheted
6.csatlakoztasd az adatkábelhez a telefont
a 7. lépés a gomb elenedése lesz és innentől már egyértelmű, ha minden okés akkor a csatlakoztatás után egy szempillantás alatt kapcsol
ha nem akarja a gép felismerni a telefont, akkor szedd le az se honlapjáról a legfrissebb usb adatkábel drivert

Köszi a hozzászólást, ezt tettem, de semmi nem történt :mad: Amúgy maga  sync soft működik. :banghead:

Szerkesztette: biriBUM 2007. 02. 07. 05:12 -kor

Az akarok lenni, aki akkor voltam, amikor az akartam lenni, ami most vagyok.

#42 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 07. 06:52

Idézet: biriBUM - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 5:11

Köszi a hozzászólást, ezt tettem, de semmi nem történt :mad: Amúgy maga  sync soft működik. :banghead:

neked melyik soft van?
ha r1ca021 akkor ne aggódj, az egy db ami frissebb nála nem megy a telódra ha függő de ez nem is baj mert az új nem tartalmaz pl megabasst és sok előny nem fakad belőle...legalábbis pappferen ezt mondták nekem :D
ha kijön vmi fontos hasznos frissítés, akkor ne aggódj rá fog menni
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#43 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 11:35

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 6:52

neked melyik soft van?
ha r1ca021 akkor ne aggódj, az egy db ami frissebb nála nem megy a telódra ha függő de ez nem is baj mert az új nem tartalmaz pl megabasst és sok előny nem fakad belőle...legalábbis pappferen ezt mondták nekem :D
ha kijön vmi fontos hasznos frissítés, akkor ne aggódj rá fog menni

Egyik állítás sem állja meg a helyét  :Đ

Nekem is függő telefonom van, és simán updatelt R1D-re is. Valamint Megabass is van továbbra is  :D

#44 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 11:39

Idézet: Ladis - Dátum: 2007. jan. 30., kedd - 18:49

Van hozzá megoldás! Van egy konvertáló progi. nem jut eszembe a neve, mert csak olvastam róla. Nekem nem Vodkás a telóm, ezért nem kellett. Keress rá! Pappferen olvashatsz róla.

A program neve DRM Packager

http://developer.sonyericsson.com/site/glo...misc/p_misc.jsp

#45 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 08. 12:03

Idézet: Kory - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 11:35

Egyik állítás sem állja meg a helyét  :Đ

Nekem is függő telefonom van, és simán updatelt R1D-re is. Valamint Megabass is van továbbra is  :D

van, de nem működik és a hangerő is halkabb/rosszabb minőségű lett mp3 hallgatásakor :)
a függő-független dolgot tényleg nem támasztom akkor alá, mert azt 1 ember említette, ellenben a megabassos-hangminőségromlásos dolgot szinte mindenki mondja aki frissített :( így valahogy örülök, hogy a seus nem engedte nekem :)
Gigabyte GA-P35-DS3, Core2Quad Q9550 + CM TX2, 2*1gb Adata 800+, 2*1gb Supertalent, MSI GeForce GTX460 Cyclone OC 1GB, SB Audigy, Chieftec CFT-550, Pioneer DVR-216D, Samsung SH-D163B, Samsung 320gb, Dell U2311H

#46 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 09:51

üdv,

friss tulaj vagyok (vasárnapi vétel, MM 45K, 2év gari, szoft: R1CA021)
Én BT-n keresztül a MyPhoneExplorer progival állítgattam a telefonom.
És észre vettem, h egy elég kacifántos könyvtárrendszer van a mem. kártyán (van rajta pl. memorystick.txt a gyökérben).
Lenne pár kérdésem a mem.kártyáról:
- törölhetem teljesen?
- érdemes könyvtárakat használni rajta?
- kezeli a telo a könyvtárakat?

K700-ról váltottam erre, hogyan lehet beállítani, h a fotókat milyen névvel mentse el? (k700-on volt ilyen lehetőség)

előre is köszi a válaszokat
gene

ui.: én innen szoktam témákat, háttereket leszedni. Regisztrálni kell a letöltéshez, de megéri...

Szerkesztette: gene 2007. 02. 12. 09:53 -kor

PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#47 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 18:22

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. febr. 8., csütörtök - 12:03

van, de nem működik és a hangerő is halkabb/rosszabb minőségű lett mp3 hallgatásakor :)
a függő-független dolgot tényleg nem támasztom akkor alá, mert azt 1 ember említette, ellenben a megabassos-hangminőségromlásos dolgot szinte mindenki mondja aki frissített :( így valahogy örülök, hogy a seus nem engedte nekem :)

Hm.. ez érdekes, én nem vettem észre semmilyen hangminőség problémát és a megabass-dolgot se R1D-vel ("első" gen. hardverű telefonom van).

#48 Felhasználó inaktív   Kory 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 18:23

Idézet: gene - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 9:51

És észre vettem, h egy elég kacifántos könyvtárrendszer van a mem. kártyán (van rajta pl. memorystick.txt a gyökérben).
Lenne pár kérdésem a mem.kártyáról:
- törölhetem teljesen?
- érdemes könyvtárakat használni rajta?
- kezeli a telo a könyvtárakat?

K700-ról váltottam erre, hogyan lehet beállítani, h a fotókat milyen névvel mentse el? (k700-on volt ilyen lehetőség)

előre is köszi a válaszokat
gene

ui.: én innen szoktam témákat, háttereket leszedni. Regisztrálni kell a letöltéshez, de megéri...

Hi!

A memóriakártya fájlrendszer-szintű teljes törlését nem ajánlom, viszont a telefonnal leformázhatod. Az enyémen nincs semmilyen .txt.

Könyvtárakat természetesen kezel a telefon. Azt hogy "érdemes-e", azt te döntsd el :)

A fotók neve DSC-vel kezdődik, szerintem nem lehet állítani, ez miért baj? Áthozod és csoportosan arra nevezed amire akarod.

Szerkesztette: Kory 2007. 02. 12. 18:24 -kor

#49 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 22:56

Idézet: Kory - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 18:22

Hm.. ez érdekes, én nem vettem észre semmilyen hangminőség problémát és a megabass-dolgot se R1D-vel ("első" gen. hardverű telefonom van).

jahátakkor azlehet :)

amúgy nekem a megabass az r1c firmmel olyan furán hangzik, mintha ingadozna a hangerő minimálisan...fura nem kontaktos semmi az tuti, valszeg a fülemnek kéne szoknia vagy a gyári füles adja vissza rosszul :)

#50 Felhasználó inaktív   gene 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:13

Idézet: Kory - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 19:23

Hi!

A memóriakártya fájlrendszer-szintű teljes törlését nem ajánlom, viszont a telefonnal leformázhatod. Az enyémen nincs semmilyen .txt.

Könyvtárakat természetesen kezel a telefon. Azt hogy "érdemes-e", azt te döntsd el :)

A fotók neve DSC-vel kezdődik, szerintem nem lehet állítani, ez miért baj? Áthozod és csoportosan arra nevezed amire akarod.

köszi a válaszokat.

A mem. formázást megtaláltam, tehát azt már nem kérdezem meg :)
A tesomnak SE W810i-je van. HA belép a fájl kezelőbe akkor (jobbra/balra lépve) választhat, h milyen szűrésben legyenek a mappák: Minden fájl látszódjon / csak a telefon memóriájában lévők / csak a külső mem.-en lévők
- van ilyen, ebben a telefonban? (mert én még nem találtam meg)
- Card reader-en kívül, hogyan tudhatom meg, h milyen fájlok vannak a mem. kártyán, anélkül, h minden könyvtárba bemennék és megnézzem, h telefon vagy mem.kártya ikon van-e mellette.

thx
gene
PSN ID: geneMTS

A férfiak és a fiúk között nincs más különbség, csak a játékok ára. // A munka nem f@sz, állhat napokig.[/center]

#51 Felhasználó inaktív   kroni1 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 08:11

Idézet: gene - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 12:13

köszi a válaszokat.

A mem. formázást megtaláltam, tehát azt már nem kérdezem meg :)
A tesomnak SE W810i-je van. HA belép a fájl kezelőbe akkor (jobbra/balra lépve) választhat, h milyen szűrésben legyenek a mappák: Minden fájl látszódjon / csak a telefon memóriájában lévők / csak a külső mem.-en lévők
- van ilyen, ebben a telefonban? (mert én még nem találtam meg)
- Card reader-en kívül, hogyan tudhatom meg, h milyen fájlok vannak a mem. kártyán, anélkül, h minden könyvtárba bemennék és megnézzem, h telefon vagy mem.kártya ikon van-e mellette.

thx
gene

Asszem ezen nincs ilyen :(
A számítógép sakkban levert, de boxban én voltam az erősebb..

#52 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 15. 17:55

Sziasztok!

Elerkezett az ido, lecserelem a kicsiket. A kiszemlet utod az m600i. Nincs benne kamera, de legjobban a zseblampa fog hianyozni :) No mindegy, remelem hogy nem banom meg. A lenyeg, amiert irtam: eladnam a k750i -met.

Mindigis nagyon vigyaztam a telefonokra, igy kifogastalan allapotban van, egyedul a kamera gombja oxidalodott kicsit, de ugye ezt a tipushibat ismerjuk, nomeg fillerekert ki lehet cserelni akinek nem tetszik.
A keszulek pannonfuggo, minden papirja, doboza, reszegysege megvan hibatlan allapotban.
Amit adok hozza: 3.5" -os jack atalakito, + egy teljesen uj, sosem hasznalt eredeti SE tok (nem a bor, hanem a szurke textil anyagu), ezt 4eFt -ert vettem regebben az MM -ben, de 0 percet hasznaltam.
Es van egy utangyartott toltom is, ezt is megkapja a szerencses.

Van meg hozza egy BONTATLAN 2gb -s sony ms duom + konverter, ami a Ramirisbol szarmazik, tehat nem ebayes vacak hamisitvany. Ez kulon is elado. Ja, es olyan firmware van rajta aminel nemithato a kamera, tehat NEM pruntyog fenykepezeskor :)

A telefonert es a fenti cuccokert 32eFt koruli osszeget gondoltam, a 2gb -s kartyaert pedig 12 -t (mult heten vettem a Ramiban brutto 15.800Ft -ert).

Erdeklodni itt: 20-999-2085

Ja, es m600i csere erdekel, termeszetesen ertekegyeztetessel :)

#53 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 18:05

ezt ne ide, hanem a bolhapiacra

#54 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 18:32

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 17:05

ezt ne ide, hanem a bolhapiacra

Sorry, nem nagyon hasznalom a forumot, csak a k750i topic miatt nezek be neha, kezenfekvonek tunt hogy bedobom ide. Remelem azert ontopic annyira hogy nem zavar senkit.

#55 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 15. 19:02

Idézet: Lasrach - Dátum: 2007. febr. 15., csütörtök - 18:32

Sorry, nem nagyon hasznalom a forumot, csak a k750i topic miatt nezek be neha, kezenfekvonek tunt hogy bedobom ide. Remelem azert ontopic annyira hogy nem zavar senkit.

zavarni senkit, viszont mivel oda való valószínűleg aki keres az ott is fogja keresni ;)

Szerkesztette: FragMaster 2007. 02. 15. 19:04 -kor

#56 Felhasználó inaktív   JJ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 17:03

Sziasztok!
Valaki upgradelte már a szoftját w800-ra? Megéri? Eléggé összevissza véleményeket olvastam róla, gondoltam hátha akinek tényleg van és nem csak látott olyat aki hallott róla, az meg tudja mondani a frankót.
Azóta vagyok ilyen szerény, mióta tökéletes lettem! PDA, Navigáció, GPS: http://www.pdacafe.hu , 24 óra szórakozás:
http://www.bulimania.hu

#57 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 16. 21:13

Sziasztok!

Na, megint OFF -olni keszulok, de vegiggondoltam, es valahogy akkoris jobban illik ez ide mint a bolhapiacra :) Elore is elnezest, de szerintem barmelyik k750i tulajnak erdekes lehet amit irni akarok, es nem biztos hogy direktben keresnek ilyesmit.

Szoval, eladtam a kicsiket, siratom meg minden, de azert tetszik az uj is (m600i), egy korszak lezartul :D

Maradt par cucc:

- Eredeti SE tok, sosem hasznalt, de ki van bontva. A tipusat meg mindig nemtudom, es lusta vagyok megnezni, a lenyeg hogy nem a bor, hanem a szurke textil, ovre csatolhato, illetve van hozza karpant is. MM -es ara 4eFt volt, 2 -ert viheti akinek kell.

- Eredeti Sony MS DUO PRO 2Gb, nem gagyi, nem ebayes, a Ramiris -ben vasaroltam ket hete 15.800 burttoert, es ki sincs bontva. 10 -ert a tied.

- 1db DavinciTeam Log Account, tevedesbol vettem, nem hasznaltam el, 10 EUR az ara, 2eFt -ert odaadom. Tudsz vele unlockolni, w800i sw -t ratolteni a k750i -re, stb stb..., www.davinciteam.com.

13. kerben vagyok hetkozben munkaidoben, ha valamelyik cucc erdekel kuldj PU -t es megbeszeljuk.

Bocs az OFF -ert megegyszer, de ezzel az egesszel semmire nem mennek a bolhapiacon, egy k750i tulaj meg lehet hogy orul valamelyik ajanlatnak.

Udv,

--
Lasrach

#58 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 09:09

:omg:  :D
nahamárakkor egy képet tudnál fölrakni a tokról? :)

#59 Felhasználó inaktív   Lasrach 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 17. 16:08

Idézet: FragMaster - Dátum: 2007. febr. 17., szombat - 8:09

:omg:  :D
nahamárakkor egy képet tudnál fölrakni a tokról? :)

Na, SE IAC-25 a tipusa.

http://www.sancta-do.../GSM/IAC-25.jpg

http://www.twoman.cn...ch/IAC-25-2.jpg

A doboza mar nincs meg, viszont soha nem hasznaltam.

#60 Felhasználó inaktív   FragMaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 18. 15:29

hmm...túl böszmének tűnik ahoz hogy a zsebemben tudjam hordani a telóval

Téma megosztása:

• (12 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.