No hát akkor!
A csoport: elég egyértelmű szerintem a helyzet. Liverpool, Porto továbblépésre számítok, az angolok nagyon megerősödtek a nyáron, a portugálok stabil csapat. A Marseille borzasztóan ingadozó teljesítményt nyújt, ha kifognak egy jó szériát, megcsíphetik a 2. helyet, de erre minimális esélyt látok. Tavasszal UEFA!
B csoport: itt sem számítok meglepetésre, a német csapatok (a bőrnacisokat leszámítva) nem tudnak eredményt felmutatni a nemzetközi porondon. Chelsea, Valencia továbbjutás, UEFA kupára jók lesznek a Gelsenkircheniek.
C csoport: na ez már elgondolkodtató... Ha a Real hozza tavalyi formáját, izgi lesz a csoport. Ha magukhoz térnek, ők az egyik továbbjutók, de a másik... A Lazio játéka engem nem győzött meg, a németekről korábban írtam, úgyhogy... Talán még a görögök is odaérhetnek a végére. Itt 1 forintot nem tennék fel!
D csoport: SZVSZ a Milan az egyik továbblépő. Itt meglepetést szimatolok, a másik a Celtic lesz. De az UEFA helyet nem tudom megtippelni. Nem szabad az ukránokat leírni!!!!!
E csoport: egyértelmű: Barcelona, Lyon; UEFA: Rangers
F csoport: ez sem tűnik brutál csoportnak, MU, Roma továbbjutást várok, no meg elégtételt a farkasoktól!
G csoport: pff... PSV, Inter simán továbblép, UEFA-ra viszont nagy csetepaté lesz. Fingom sincs!
H csoport: Én megelőlegezem a Sevillának a részvételt a csoportban, és rögtön a továbbjutást is! Mellettük még az ágyúsok lépnek vsz tovább, csehek go to UEFA CUP.
szerk.: csak a továbblépőkre tippeltem, a csoportban a végső sorrend szabadon választott
Szerkesztette: GNR 2007. 08. 30. 19:51 -kor