Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 17:39
Olaj, ha van pár perced, leírhatnád, milyennek láttad a Juvét. Lesz ebből BL helyezés, szép játék, vagy tavasszal még a bennmaradáshoz is le kell cserélni a fél keretet?
Ha valakinek nincs eurosport2, és nézné a MU-Chelsea-t: mms://streamwebtown.com/test2
Van.

Bár nem tudom mennyire leszek objektív, ugyanis a meccsnézésem eléggé laza hangulatban telt egy Roma szurkoló barátomnál...

Én úgy láttam, a mai X nem a csapatjátékunknak volt köszönhető, hanem pár ember megvillanásának, ill. küzdeniakarásának.Játékban a Roma előttünk jár, ez nem vitás.
Hátul Buffonnal kezdeném.
Hihetetlen miket védett.Tudom, hogy elcsépelt, de szeintem továbbra is ő a No.1 kapus most europában és így talán a világon is.
A védelem sajnos katasztrófa...
Tudom, elég nehéz egy Cannavaro, Thuram, Zambrotta hármast kiverni a fejemből, de ide még igazolni kell és nem egy embert.
Grygera-n még látszik a meccshiány, J. Andrade szerintem nem való a Serie A-ba, Criscito fiatal és erősödnie kell.Egyedül talán Chiellini volt valamennyire kellemes meglepi, tőle kevesebb jó megoldásra ill. határozottságra számítottam.De hozta magát, kemény volt és a széleken is volt pár jó megoldása.
Viszont a másik gond, hogy az egyéni hibákon felül, csapatrészként is sok volt a hiba, elég sokszor játszották rosszul a lestaktikát, rosszul helyezkedtek, stb...
Középen már nem volt ekkora gond, elég sokat mozogtak a srácok, főleg Nocerino és Del Piero volt sokat játékban.
Nocerino elég jól bírta az iramot, gyors is volt, csak ugye azok a beadások nem hasonlíthatók Mauro-éhoz.Nem is vártam mondjuk.
Zanetti nem szinezte, futott, letámadott, szerintem nem volt rossz.
Nedved.
Bár az első félidőben zajlottak az események, Nedved szinte egyiknél sem volt aktív résztvevő.Néha azon kaptam magam, hogy támadásnál a középvonal környékén ténfereg.Hiányoztak a megindulások szélről be középre, a föld-föld rakátékák és a megalkuvás nélküli robotolás(Lippi:Pavel még álmában is fut...)
Aztán a II. félidőben szerintem kapcsolhatott, mert rögtön volt egy jó összjáték a Roma tizanhatosánál, amiből szépen kihozott egy tizenegyest.És ezek után is aktív(abb) maradt.Ettől függetlenül eléggé kérdőjeles a teljesítménye.
Del Piero sokszor mutatta magát, voltak jó észrevételei, de valami hihetetlen körülményes.Annyi felesleges kivárás, dekázás, 2 csel után még egy harmadik is...szval nem lesz így jó.
Szedd össze magad!
A csatársor viszont korrekt volt.
Ugye, mint mondtam folyamatos játékunk az nincs, ennek hiányában elég sok felíveléssel próbálkoztunk.Na most Iaquinta szinte mindig megtalálható volt.Nagyon jól fedezi a bogyót, rettentő jó fizikuma van és az utolsó pillanatig hajt!Pozitív meglepetés a srác!
Trez meg hozta a szokásost.Kapu előtt egy gyilkos.Ott van-ott érkezik, ahol kell! 4 meccs, 5 gól!
Szval van meló még bőven a csapattal és ugye a sérülések sem nekünk kedveznek.De pl. Nocerino ill. a negyed órára berakott Palladino is simán berobbanhat ebbe a csapatba és a Serie a idei felfedezettei közé.Látok bennük fantáziát és bízok abban is, hogy Ranieri is kitalál még valamit.A védelmet viszont meg kell erősíteni, kötelezően.
Most úgy a 4-5. hely környékére saccolom a srácokat.
Genova-ban háborús állapotok uralkodnak!
Gazzetta.it