HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 106
  • 107
  • 108
  • 109
  • 110
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2141 Felhasználó inaktív   Warton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 23. 20:23

Idézet

A korábbi hírekkel ellentétben nem 12, hanem 9 embert állítottak elő és ötöt őrizetbe is vettek a szombat délutáni DVSC-Nyíregyháza NB1-es labdarúgó mérkőzés után - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.
Két embert garázdaság, hármat pedig rendzavarás miatt tartanak bent a rendőrök.
A szurkolók a stadionban verekedtek össze. A rendőröket a belső biztonsági őrök hívták, amikor úgy látták, hogy nem tudják megfékezni a verekedőket. Többen a rendőröket is megdobálták. A verekedésben hatan sérültek, mindannyian könnyebben.
Az egymást gyűlölő két szurkolótábor egyébként Gyurcsány Ferenc többszöri szidalmazása mellett is hallatott magáról, a vendégek a kerítést akarták lebontani, a hazaiak a saját szektorukat gyújtották fel.
Hivatalos személy elleni erőszak miatt egy debreceni szurkolót jelentettek fel a nyomozó ügyészségen, mert - mint arról beszámoltunk - sörösüveggel megdobott egy lovasrendőrt.
A DVSC honlapja szerint egyébként a rendőri intézkedések némelyike indokolatlannak volt mondható. Képíró János biztonsági igazgató arról tájékoztatta a honlapot, hogy három lovasrendőr indokolatlanul a debreceni konvoj közé száguldott, majd ütlegelni kezdték drukkereket, akikre még könnygázt is fújtak. Képíró János kiemelte: a szurkolók erre semmilyen okot nem adtak.

:omg:  Amúgy 1:1 lett a végeredmény, de ez elhanyagolható tény. :D

#2142 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 20:31

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 17:39

Olaj, ha van pár perced, leírhatnád, milyennek láttad a Juvét. Lesz ebből BL helyezés, szép játék, vagy tavasszal még a bennmaradáshoz is le kell cserélni a fél keretet? :D

Ha valakinek nincs eurosport2, és nézné a MU-Chelsea-t: mms://streamwebtown.com/test2

Van. :)
Bár nem tudom mennyire leszek objektív, ugyanis a meccsnézésem eléggé laza hangulatban telt egy Roma szurkoló barátomnál... :)
Én úgy láttam, a mai X nem a csapatjátékunknak volt köszönhető, hanem pár ember megvillanásának, ill. küzdeniakarásának.Játékban a Roma előttünk jár, ez nem vitás.
Hátul Buffonnal kezdeném.
Hihetetlen miket védett.Tudom, hogy elcsépelt, de szeintem továbbra is ő a No.1 kapus most europában és így talán a világon is.
A védelem sajnos katasztrófa...
Tudom, elég nehéz egy Cannavaro, Thuram, Zambrotta hármast kiverni a fejemből, de ide még igazolni kell és nem egy embert.
Grygera-n még látszik a meccshiány, J. Andrade szerintem nem való a Serie A-ba, Criscito fiatal és erősödnie kell.Egyedül talán Chiellini volt valamennyire kellemes meglepi, tőle kevesebb jó megoldásra ill. határozottságra számítottam.De hozta magát, kemény volt és a széleken is volt pár jó megoldása.
Viszont a másik gond, hogy az egyéni hibákon felül, csapatrészként is sok volt a hiba, elég sokszor játszották rosszul a lestaktikát, rosszul helyezkedtek, stb...

Középen már nem volt ekkora gond, elég sokat mozogtak a srácok, főleg Nocerino és Del Piero volt sokat játékban.
Nocerino elég jól bírta az iramot, gyors is volt, csak ugye azok a beadások nem hasonlíthatók Mauro-éhoz.Nem is vártam mondjuk.
Zanetti nem szinezte, futott, letámadott, szerintem nem volt rossz.
Nedved.
Bár az első félidőben zajlottak az események, Nedved szinte egyiknél sem volt aktív résztvevő.Néha azon kaptam magam, hogy támadásnál a középvonal környékén ténfereg.Hiányoztak a megindulások szélről be középre, a föld-föld rakátékák és a megalkuvás nélküli robotolás(Lippi:Pavel még álmában is fut...)
Aztán a II. félidőben szerintem kapcsolhatott, mert rögtön volt egy jó összjáték a Roma tizanhatosánál, amiből szépen kihozott egy tizenegyest.És ezek után is aktív(abb) maradt.Ettől függetlenül eléggé kérdőjeles a teljesítménye.
Del Piero sokszor mutatta magát, voltak jó észrevételei, de valami hihetetlen körülményes.Annyi felesleges kivárás, dekázás, 2 csel után még egy harmadik is...szval nem lesz így jó.
Szedd össze magad!
A csatársor viszont korrekt volt.
Ugye, mint mondtam folyamatos játékunk az nincs, ennek hiányában elég sok felíveléssel próbálkoztunk.Na most Iaquinta szinte mindig megtalálható volt.Nagyon jól fedezi a bogyót, rettentő jó fizikuma van és az utolsó pillanatig hajt!Pozitív meglepetés a srác!
Trez meg hozta a szokásost.Kapu előtt egy gyilkos.Ott van-ott érkezik, ahol kell! 4 meccs, 5 gól! :)

Szval van meló még bőven a csapattal és ugye a sérülések sem nekünk kedveznek.De pl. Nocerino ill. a negyed órára berakott Palladino is simán berobbanhat ebbe a csapatba és a Serie a idei felfedezettei közé.Látok bennük fantáziát és bízok abban is, hogy Ranieri is kitalál még valamit.A védelmet viszont meg kell erősíteni, kötelezően.
Most úgy a 4-5. hely környékére saccolom a srácokat. :)

Genova-ban háborús állapotok uralkodnak!
Gazzetta.it

#2143 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 22:58

:respect: Köszi a véleményedet! Röviden csak annyit, hogy bár a mai meccset nem láttam, de nekem Del Piero és Nedved hatalmas csalódás eddig, Iaquintától semmit nem vártam, mégis jó, és az újak közül Almiron, Tiago, Andrade kidobott pénznek tűnik, Grygera sem mutat sokat. Almirontól az előszezon alapján sokkal többet vártam.

Az esti meccs meg... Az sem volt több annál, mint ami az utcán ment. Az ilyen 90 percek éltetik Piftuka hitét abban, hogy egy kalap szar az olasz foci. Szégyen volt a genovai derbi, undorító rugdosódás, 90 perc hentelés, trágya teljesítmény, zéró futball. Ilyen rossz meccset még nem láttam, csak itthon és az angol ligakupában. Tudom, hogy régen volt már városi derbi, és tudom, mennyire utálja egymást a két csapat szurkolótábora, de ez nem lehet mentség. Szerencse, hogy a torinói derbik jók szoktak lenni, és a rómaiak, milánóiak is inkább a focira szoktak koncentrálni, úgyhogy idén már legfeljebb egy ilyen meccs lesz: a visszavágó. Alig várom.

#2144 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 10:44

http://index.hu/spor...i/ftc500nap092/

A cím is elkeserítő.

#2145 Felhasználó inaktív   biglaci 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 11:57

Magyar labdarúgás:

Kaposvári Rákóczi - MTK 0:3
A Kaposvár játszott, az MTK meg rúgta a gólokat. A focit gólra játszák...
A bíró, meg mintha testvére lett volna a török-magyart vezető skótnak. Az eredmény rettenetesen eltúlzott. A bíró két 11-est nem adott meg, sőt az egyik meg nem adott utáni fordulásból az MTKnak fújt be olyat, amit még az MTK sem látott annak...

#2146 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 14:43

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 23:58

:respect: Köszi a véleményedet! Röviden csak annyit, hogy bár a mai meccset nem láttam, de nekem Del Piero és Nedved hatalmas csalódás eddig...

Nagyon egyszerű válasznak tűnik, de öregednek.
Alex az udinei térdszalag-szakadása után már sosem lett az igazi.Jó persze, utána is voltak olyan hetek/hónapok, amikor zsinórban jól játszott/gólokat lőtt, de szerintem azokban az időkben is inkább a vele született játékintelligenciája/rugótechnikája tette naggyá, mint a gyorsasága.Gondolom te is láttad a különböző torrent oldalakról elérhető Alex első 200. gólja nevezetű összeállítást, nézz rá az első 30-ra mondjuk és az utolsó 30-ra.
Nekem az elejéről az van meg(persze akkor még klasszikus csatárt játszott), hogy érkezik-lő, vagy megkapja/csinál valami pofásat és lő.
Aztán persze az edzők is észrevették, hogy döcögős a sebesség.Visszább rendelték és mivel még mindig zseniálisan látott a pályán ez egy darabig működött is.Manapság viszont már jól láthatóan lassul és ezek a különböző drogokon nevelt huszonévesek már megeszik.
Kérdem én, idén eddig miben tűnt ki?
Nem szeretem Tottit(enyhe kifejezés :) ), ő sem fut sokat, de amikor megkapja, szinte tuti, hogy történik valami.

Pavel egy gladiátor.Ehez szoktam hozzá.Ehez képest most hogy játszik?

Idézet

Az esti meccs meg... Az sem volt több annál, mint ami az utcán ment. Az ilyen 90 percek éltetik Piftuka hitét abban, hogy egy kalap szar az olasz foci. Szégyen volt a genovai derbi, undorító rugdosódás, 90 perc hentelés, trágya teljesítmény, zéró futball. Ilyen rossz meccset még nem láttam, csak itthon és az angol ligakupában. Tudom, hogy régen volt már városi derbi, és tudom, mennyire utálja egymást a két csapat szurkolótábora, de ez nem lehet mentség. Szerencse, hogy a torinói derbik jók szoktak lenni, és a rómaiak, milánóiak is inkább a focira szoktak koncentrálni, úgyhogy idén már legfeljebb egy ilyen meccs lesz: a visszavágó. Alig várom.

Én csak részeket láttam belőle, valóban ocsmány dolgok történtek.
Nem tudom mi lesz vasárnap(20.15 Sport1), de ott nyerni kell! :cool2:
Remélem nem ilyednek meg a fiatalok!

#2147 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 16:54

Idézet: olaj - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 15:43

Nagyon egyszerű válasznak tűnik, de öregednek.

Tény... De azok után bevallom, váratlanul ért, hogy a másodosztályban tényleg ők (meg Gigi) cipelték a hátukon a csapatot. Trez picsogott, Camo sértődött és sérült, a fiatalok közül egyedül Palladino élt némileg az esélyekkel, szóval okkal várhattam, hogy ilyen előzményekkel idén is Pavel és Sándor lesznek a húzóemberek. Még az előszezonban sem volt velük baj. Ennyire húzós a Serie A tempója, ez van.

Egyébként alakul az újabb calciopoli: a Milan és az Inter pénzügyi mérlegét is komolyan vizsgálják, ügyészségi vádemelések születtek az ügyekben, mai hírek szerint szélsőséges esetben ez az Inter bajnoki címébe is kerülhet. (De röhögnék. :])

---

http://www.nemzetisp...php?cikk=154761 - he?  :confused:

Szerkesztette: Satriani 2007. 09. 24. 17:04 -kor

#2148 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 17:21

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 17:54

Ez sztem kacsa.. Legalabbis nagyon remelem, hogy ilyen kezdeti sikerek utan uj szovetsegi kapitanyt keresnenek Varhidi helyett..  :think: 

Sztem ongyilkos huzas lenne Kisteleki reszerol. Na meg lenne szep kis parasztlazadas is.  :cool:
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2149 Felhasználó inaktív   bálesz 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 17:32

Ez hülyeség szerintem is. Miért épp egy viszonylag névtelen edzőt keresnénk meg? Mert ahogy olvastam az eddigi edzői pályáját, nem hiszem, hogy ő lenne az elsődleges célpont. Ráadásul jelen pillanatban szerintem Magyarországon nincs kapitánykérdés. Ez akkora kacsa, hogy akinek van NS-e, az süsse meg, rántsa ki, mindegy, de finom lesz... :Đ
"Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó..."
"Ez egy álomszép vasúti hid, ami biztosan ott lesz"
"Szabadságot Svájcnak!!!"
Konfig

#2150 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 22:52

Azt nem értem, miért hoznak le ilyet. Vagy ha lehozzák, miért ebben a tenyérbemászó stílusban.

Na jó, értem: azért, mert szennylap.

----

Nézzétek meg Di Natale góljait, elképesztő a gyerek: http://youtube.com/watch?v=q6i6zeGJ5ek Ugye ő "rúgta" a válogatottunknak azt a pocsék kis gólocskát, ő verte meg a Juvét (meg a kapufa és a spori, de ez a jegyzőkönyvekben nem szerepel), hihetetlen formában van.

#2151 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 06:18

Andrade térde eltört, ez általában bő fél éves rehabilitációt jelent. A Juve amúgy is foghíjas védelmének nagyon hiányzott már egy hasonló esemény. Most az a helyzet, hogy vagy vár a csapat a téli átigazolási szezon elejéig, és akkor igazol valakit (ami mindenképp meg fog történni), vagy keres szabadügynököket, akiknek nincs csapatuk, és velük számol januárig. Utóbbi okból felmerült Negro, Iuliano és Di Biagio neve is. Borzalom, hogy ilyen tényleg kivénhedt futballistákra szorul a klub.

Fabregas: http://www.goal.com/...tenutoid=424036 Máshol már olvastam ezt egy-két napja, de nem tudtam hová tenni. Azt mondja, Henry miatt volt egy görcs a csapatban, és a francia távozása végeredményben jót tett nekik. Érdekes álláspont, de jobban belegondolva, érthető.

Lehet, hogy a Barcának is ez kéne. Ott néha Ronaldinho a fék, és az ügynöke (aki civilben a testvére) már összeesküvést vizionál védence ellen.

#2152 Felhasználó inaktív   olaj 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 25. 06:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 23:52

Nézzétek meg Di Natale góljait, elképesztő a gyerek

Az első is szép, hihetetlen nehéz így merúgni.A második meg...

#2153 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 25. 09:19

Idézet: biglaci - Dátum: 2007. szept. 24., hétfő - 12:57

Magyar labdarúgás:

Kaposvári Rákóczi - MTK 0:3
A Kaposvár játszott, az MTK meg rúgta a gólokat. A focit gólra játszák...
A bíró, meg mintha testvére lett volna a török-magyart vezető skótnak.[..]

Hát bizony, a bíró is a játék része, minden gyarlóságával egyetemben.

A VIDI pedig kapott egy négyest Győrben, de az nem a bírói segédletnek volt köszönhető!  :omg:
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2154 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 25. 09:43

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. szept. 23., vasárnap - 23:58

Az esti meccs meg... Az sem volt több annál, mint ami az utcán ment. Az ilyen 90 percek éltetik Piftuka hitét abban, hogy egy kalap szar az olasz foci.

:p

Idézet

Szégyen volt a genovai derbi, undorító rugdosódás, 90 perc hentelés, trágya teljesítmény, zéró futball. Ilyen rossz meccset még nem láttam, csak itthon és az angol ligakupában.

:p 2.0 

Nagyon elfogult vagy az olasz focival kapcsolatban, Satch.  :) Pedig ott sem minden fenékig tejfel. Én láttam már - sajnos - több rossz meccset is náluk.

(Egyébként az olasz focit nagyon szeretem, mert a spanyol foci után/mellett a legszebb játékot mutatja. De ezt már sokszor leírtam neked.
Amit nem szeretek az az olasz "féreg módjára" pályán viselkedés, aminek semmi köze nincsen a focihoz, maximum annyi, hogy a hozzám hasonló jó érzésű, futballszerető ember kedvét veszi el adott meccstől.)

Az angol bajnokság meccsei pedig hiányoznak. Még mindig bosszant, hogy a Sport1-2 kiengedte a közvetítések jogait a kezéből.  :(

(Jó, a Chelsea, MU és Arsenal TV valamelyest kárpótolja az embert, de hát az mégsem a teljes bajnokság.)

Szerkesztette: Piftuka 2007. 09. 25. 09:43 -kor

"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2155 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 27. 16:36

Visszaterve a kapitanyi kerdesre:

Idézet

- Mikor kereste meg a Magyar Labdarúgó Szövetség? - kérdeztük Lennartsont, akit norvégiai évei során kétszer is az év menedzserének választottak.
- Még a magyar-olasz találkozó előtt kaptam egy hívást az önök szövetségétől, amelyben röviden vázolták a magyar futball helyzetét. Azt kérdezték, hogy érdekelne-e a magyar szövetségi kapitányi poszt. Azt is részletezték, hogy a csapatnak már semmi esélye nincsen arra, hogy kijusson a jövő évi foci-Eb-re, az új célkitűzés tehát velem a világbajnoki részvétel kivívása lenne.

interju

Elegge erdekes gondolkodasmodra vall, hogy egy elo szerzodes ellenere napirenden volt a kapitanykerdes..  :think:

#2156 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 10:29

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. szept. 27., csütörtök - 17:36

Elegge erdekes gondolkodasmodra vall, hogy egy elo szerzodes ellenere napirenden volt a kapitanykerdes..  :think:

Ez számomra nem meglepő!

Amúgy, én nem mozdítanám el VP-t, bár nem tartozom a rajongói közé. De talán most CSAPAT lesz végre a válogatott.
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

#2157 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 12:14

srácok, ha valakinek kedve szottyanna kiugran jövő kedden Bukarestbe ( bécsből fapadossal sima ügy pl), az szóljon ugyanis van 3 eladó jegyem a jövő keddi Steua Bucuresti - Arsenal meccsre... nem tudunk elmenni végül  :(
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#2158 Felhasználó inaktív   Rocketjump 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 15:50

...

Szerkesztette: Rocketjump 2007. 09. 28. 15:51 -kor

#2159 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 28. 17:53

Idézet: GNR - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 11:29

Ez számomra nem meglepő!

Amúgy, én nem mozdítanám el VP-t, bár nem tartozom a rajongói közé. De talán most CSAPAT lesz végre a válogatott.

Igazabol a bizalom teljes hianyan lepodtem meg - de csak egy pillanatra.

#2160 Felhasználó inaktív   GNR 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 29. 20:26

Idézet

Portsmouth-Reading 7-4

:eek:  :eek:  :eek:
"and in this corner weighing in at 850 pounds, GUNS N' ROSES"

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +