HWSW Informatikai Kerekasztal: LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék. Értékeld a témát: -----

#2421 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 28. 10:53

Idézet: Windy07 - Dátum: 2007. okt. 26., péntek - 20:45

Mondjuk 60 percet emberhátrányban játszottak a görögök...

Tény. Egyébként 77 percet, de a lényegen mindez nem változtat. Támadásban jeleskedik a csapat, de a védekezésben bőven van mit javítani még.
"If i could fly, like the king of the sky..."

"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."

#2422 Felhasználó inaktív   petyus_ 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 13:55

Napoli-Juve 3-1

Juve szurkoló vagyok, de esküszöm nem bánnám ezt a vereséget, sőt örülnék a Napoli sikerének, ha nem két ilyen 11-es dönti el a meccset. Nem tudom ki látta, de nevetséges volt. A másodikat, amikor Zalayeta átugrott Buffon fölött még elhiszem h ő 11esnek látta, de az első nevetséges volt, a védő tisztán a labdát rúgta el. Ha jó számolok (javítsatok ki ha tévedek) ez 9 meccsen a 4-ik büntető a Juve ellen, ami sztem azért sok

#2423 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 14:44

Idézet: petyus_ - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 14:55

Napoli-Juve 3-1

Juve szurkoló vagyok, de esküszöm nem bánnám ezt a vereséget, sőt örülnék a Napoli sikerének, ha nem két ilyen 11-es dönti el a meccset. Nem tudom ki látta, de nevetséges volt. A másodikat, amikor Zalayeta átugrott Buffon fölött még elhiszem h ő 11esnek látta, de az első nevetséges volt, a védő tisztán a labdát rúgta el. Ha jó számolok (javítsatok ki ha tévedek) ez 9 meccsen a 4-ik büntető a Juve ellen, ami sztem azért sok

Nem láttam az esetet de nem kell belőle nagz ügyet csinálni. Persze mint Juve szurkolónak, neked biztosan xar érzés de hát ez benne van a pakliban. Nekem meg mint Milan drukkernek az esik rosszul, hogy minden meccsen szinte elvesznek egy gólt a csapattól....
Sajna így megy ez de hát nagyokosok szerint ettől "is" szép ez a sport.
Mitagadás én jobban örülnék ha a bírói tévedések nem játszanának főszerepeket....
Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2424 Felhasználó inaktív   Csiresz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:41

Idézet: petyus_ - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 13:55

Napoli-Juve 3-1

Mind a kettő nevetséges volt, Zacsi nyomott egy tigrisbukfencet Buffon fölött, hozzá se ért senki. Talán Legro ért hozzá, de szerintem a kézfogás meccs előtt durvább volt ennél az esetnél.
Ez van, sajna le kell nyelni ezeket, amíg nem lesz videóbíró.

Szerkesztette: Csiresz 2007. 10. 28. 16:42 -kor

"Nem az tesz naggyá, ha sosem buksz el, hanem az, ha a bukás után képes vagy talpra állni..." - Vince Lombardi

#2425 Felhasználó inaktív   Schwarzmueller 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 16:44

most nezem a Milan-Roma meccset.. csak 10perce nezem, de tobbet szerepelt a biro, mint a foci.  :omg:  megitelt egy 11est, ami sztem nem is volt 11es, de sikeresen kihagyta a nagyarcu romai.  :Đ 
Régebben csak úgy futottak utánam a nők, de ma már nem lopok retikült.....

#2426 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 17:02

Ismét kikapott a milan.. Úgylátom megint csak a BLt fogják megnyerni :D

#2427 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 28. 17:49

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 17:44

most nezem a Milan-Roma meccset.. csak 10perce nezem, de tobbet szerepelt a biro, mint a foci.  :omg:  megitelt egy 11est, ami sztem nem is volt 11es, de sikeresen kihagyta a nagyarcu romai.  :Đ 

Két méterre kinyúlott De Rossi pólója, annyira húzta vissza Ambrosini. A 11-es teljesen jogos volt, de tény, hogy a bíró utána többet szerepelt, mint kellett volna.

Amikor pl. a 88. percben lefújta Seedorf szabálytalanságát, kiszúrt a római csapattal, mert Vucinic éppen lefordult a védőjéről, s egyedül vezethette volna rá a kapusra a labdát.

#2428 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 18:04

Sajnos nem igazán megy a játék a Milan-nak! A mérkőzés képe alapján (főleg ha még a hazai pályát is beleszámítom) teljesen megérdemelten kaptunk ki. Egyszerűen elől teljesen tanácstalanok vagyunk, sokszor  még 1-1 paszt erőltetünk és mintha lassítanánk középpályán is a játékot. Sajna ha Pirlo, Ambrsini, Gattuso ilyen formában játszik akkor ez van.
Nem mellékesen ha azt nézem, hogy 0-1 nél egy Favallit, Sergino-t kell behozni akkor az minősíti ugye a padunkat is. Persze biztos vagyok benne, hogy amint Fenomeno harcképes lesz akkor az egyenesen aránylani fog azzal, hogy nyíl egyenesen megindulunk felfelé a tabellán...

szerk:
11-es jogos volt, bár először én sem láttam a mezt nyúlni de az ismétlés igazolta.
Inkáb az bosszantott amikor Kaká -t a 16-os előtt fölvágták és semmit nem fújt!

Szerkesztette: Error.Fsi 2007. 10. 28. 18:05 -kor

Abit AN52V - AMD X2 4600+ - Galaxy 8800GT - Samsung 2333SW - Ati TV Wonder - CSX 2GB 800MHz DDR2 Driver&Software

#2429 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 18:05

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 18:49

Két méterre kinyúlott De Rossi pólója, annyira húzta vissza Ambrosini. A 11-es teljesen jogos volt...

Borzasztó gyenge napja volt a bírónak. Nem védeni akarom a Milant, tudod, hogy mennyire a szívem csücske a kedves milánói csapat, de az a 11-es... Na, olyanból minden szögletnél van 8 hasonló eset. De Rossi egyébként is már akkor vágta magát hanyatt, amikor Ambrosini régen elengedte a mezét. Én adtam volna a rómainak egy sárgát műesésért - ha viszont akkor esett volna el, amíg a mezét húzzák, egy szavam nem lett volna a büntető ellen.

A Milan meg ma Kakával is egy szürke középcsapat volt: Pirlo árnyéka önmagának, Seedorf - egy-egy jól eltalált lövést leszámítva - idén még nem mutatott semmit, Gilardino nulla, a védelem öreg, és a jó öreg Ancelottiról is világos, hogy a krízishelyzeteket gyengén kezeli. Ma milyeneket cserélt...? Pl. hátrányban, hazai pályán Favallira és Serginhóra mi szükség volt, miközben a lefújásig a padon ült Inzaghi? :D

----

Nézem ezt a Pool - Arsenal meccset (sopcast, 887), és nem értem, ez a Liverpool hogy tudott csak egy pontot szerezni a 3 BL-meccsén.

Már értem, épp most hagyták kiugrani Fabregast.

Szerkesztette: Satriani 2007. 10. 28. 18:43 -kor

#2430 Felhasználó inaktív   nord^ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 22:22

Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 17:44

de sikeresen kihagyta a nagyarcu romai.  :Đ 

Idézet

Milan - Roma 0:1

:rolleyes:  :D

#2431 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 28. 22:54

Úgy néz ki, a Sevilla nem szakadt túlzottan össze Juande Ramos távozása után, éppen 3:0-ra vezetnek a Valencia ellen.

#2432 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 28. 23:57

pool - arsenal 1:1

#2433 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 13:35

Idézet: diegho - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 0:57

pool - arsenal 1:1

Tököl - FTC  0:4  :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#2434 Guest_diegho_*

• Csoport: Vendég

Elküldve: 2007. 10. 29. 14:57

Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 13:35

Tököl - FTC  0:4  :Đ

:lol:

azért ezt a 2 meccset egy oldalon említeni... :D

#2435 Felhasználó inaktív   Piftuka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 10. 29. 15:18

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 28., vasárnap - 19:05

Borzasztó gyenge napja volt a bírónak. Nem védeni akarom a Milant, tudod, hogy mennyire a szívem csücske a kedves milánói csapat, de az a 11-es... [..] ha viszont akkor esett volna el, amíg a mezét húzzák, egy szavam nem lett volna a büntető ellen.

Nekem így sincs. :) Pedig tudod, hogy a VB óta mennyire áll közel hozzám De Rossi. De az vitán felül 11-es volt.

Idézet

A Milan meg ma Kakával is egy szürke középcsapat volt: Pirlo árnyéka önmagának, Seedorf - egy-egy jól eltalált lövést leszámítva - idén még nem mutatott semmit, Gilardino nulla, a védelem öreg, és a jó öreg Ancelottiról is világos, hogy a krízishelyzeteket gyengén kezeli. Ma milyeneket cserélt...? Pl. hátrányban, hazai pályán Favallira és Serginhóra mi szükség volt, miközben a lefújásig a padon ült Inzaghi? :D

Hmmm.... hellyel-közzel egyetértek. Azért Pirlo mutatott jópár mérnöki átadást a meccsen, bár azon kívül tényleg nem sokat csinált.

Seedorf játékával mi bajod? Nagyon hasznos tagja a csapatnak, s nem csak a lövései miatt.

Gilardino még valóban nincsen csúcsformában, de azért látszik sok megmozdulásán, hogy akár a "seggével" is képes gólt szerezni.

Az tény, hogy a támadójáték meg sem közelítette az ukránok ellen mutatott szintet.

Ancelotti cseréivel kapcsolatban írtakkal is egyetértek. S írtál egy nagyon fontos dolgot: "a védelem öreg".

S nem csak a védelem! Én komolyan kiváncsi vagyok arra, hogy az "öregek" visszavonulásával, s azután, hogy Kaká leszerződött valami burzsuly divatcsapathoz, amelyik tízszer ennyit fizet neki...

Mi lesz a Milan-nal???

Nagyon érdekel az ide író Milan drukkerek véleménye a témában.

----

Idézet

Nézem ezt a Pool - Arsenal meccset (sopcast, 887), és nem értem, ez a Liverpool hogy tudott csak egy pontot szerezni a 3 BL-meccsén.

Erre utaltam, amikor azt írtam, hogy furcsa a dolog, mert a bajnokságban jól szerepelnek, s jól is játszanak.

#2436 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 16:32

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 16:18

S nem csak a védelem! Én komolyan kiváncsi vagyok arra, hogy az "öregek" visszavonulásával, s azután, hogy Kaká leszerződött valami burzsuly divatcsapathoz, amelyik tízszer ennyit fizet neki...

Mi lesz a Milan-nal???

Nagyon érdekel az ide író Milan drukkerek véleménye a témában.

Több fórumot is olvastam mostanában, hogy elég gyengén szerepel a csapat. És ott jó pár "okosság" napvilágot lát, de azért akadnak teljesen jó meglátások is(persze ez saját mércével mérve), mint például az, hogy nem lehet egy csapat örökké a legjobb, és azért lássuk be 4-5 évre visszamenőleg nézve a teljesítményét a csapatnak nem nagyon lehetett többet kívánni. Persze nyílván bajnoki címeket lehetett volna még begyujteni, de azért egy nagyon erős olasz bajnokságról beszélünk ahol, vannak olyan csapatok mint Róma, Juve, Inter, stb. Szóval én azt gondolom nyilván valóan a csapat csak lefelé indulhatott a lejtőn mert ugye fentebb nem nagyon lehetett. De azt meg remélem, hogy nem lesz hosszú ez rohanás lefelé, sőt én azt mondom a jelenlegi csapat egy Ronaldoval kiegészülve ismét mindere képes lesz. Abban is biztos vagyok, hogy Ronaldinho itt fog kikötni a Milan ban(ha másnem 30+ évesen  :D ).
A csapatban több az "öreg" játékos valóban de 1-2-3 év alatt ezt is meg fogja oldani a vezetőség minden bizonnyal, hiszen miért ne tennék?
Szóval összegezve én nem tartok semmitől a csapattal kapcsolatban, rengeteg kiváló játékos alkotja a Milant így nincs mitől tartani.

#2437 Felhasználó inaktív   Satriani 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 16:50

Idézet: Error.Fsi - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 16:32

Szóval összegezve én nem tartok semmitől a csapattal kapcsolatban, rengeteg kiváló játékos alkotja a Milant így nincs mitől tartani.

Szerintem sincs ott semmi gond, vezeti a csapat a Keleti-csoportot:

Kép

Komolyra fordítva, egy Milántól szégyen, hogy kilenc kör után tíz ponttal a tizenharmadik. Ez komoly krízis, nem pedig egy rossz meccs. Nem mondom, hogy el kéne gondolkodni Ancelotti menesztésén, én most inkább a keretben látom a hibát. Ilyen Ambrosinikkel nem lehet tartósan jól szerepelni, a kapusposzt szörnyű, a védelem lassú és öreg, és az épkézláb focistáknak (Seedorf, Pirlo) sincs helyettesük. Ronaldótól várni a megváltást kissé eltúlzott optimizmusra vall. Pato viszont veszett jó lesz, más kérdés, hogy ettől még a védelem és a középpálya nem jön helyre.

#2438 Felhasználó inaktív   Error.Fsi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 16:57

Idézet: Satriani - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 17:50

Ronaldótól várni a megváltást kissé eltúlzott optimizmusra vall.

Hidd el nem csak azért mondom mert Ő egyszemélyben a megváltó. Amikor Ő pályára fog lépni azt gondolom ismét a két csatáros játék lesz előtérben megtámogatva Kaká-val. És ha Roni pályán van Gilanák sokkal több hely lesz ebben is biztos vagyok, akár mennyire nem megy neki most nem egy botfa lábú játékos ő sem, hogy sokan leírják.

#2439 Felhasználó inaktív   Capri 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 17:39

Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 14:18

Erre utaltam, amikor azt írtam, hogy furcsa a dolog, mert a bajnokságban jól szerepelnek, s jól is játszanak.

Szerintem meg nem játszottak jól! A csatársor ebben a formában sz@r. Kuyt szélsőként még veszélytelenebb volt, crouch "5 perc" szereplés után megint eltűnt... Ráadásul most Riise sem jött fel a támadásokkal...
A végére pedig már a védelem/középpálya is elfáradt, és az Arsenal kidolgozott 1-2 nagyobb helyzetet az egyik pedig be is lőtte.

#2440 Felhasználó inaktív   Windy07 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 18:13

A Milannak szvsz nagyon jót fog tenni ha visszatér Ronaldo, és majd januártól játszhat Pato is. Ők lendületet hozhatnak a támadójátékba, nem fog talán minden Kakán múlni. Kakának amúgy felesleges helyettest keresni, egyenértékűt úgysem találnak, ha meg igen, kispadra kicsit luxus lenne szerződtetni.
A védekezés jelenleg katasztrófális, és nem (csak) azért mert "öreg" a védelem. Nem tudom mi van velük, ennél sokkal, de sokkal jobbat is tudnak.
Mindenesetre a közeljövőben, kell 2 fiatalabb védő, meg egy középpályás talán, de egyelőre szerintem semmi több. Nagyon rosszul kezdte a Milan a bajnokságot, de az a 10 ill. 7 pont hátrány, még nem behozhatatlan ennyi idő alatt.

Más:
"Balesetet szenvedett egy Bécs felé tartó magyar turistabusz hétfő hajnalban az A2-es autópályán Ausztriában, Stájerországban, jelentette az MTI. A buszon 42-en utaztak, három ember - két nő és egy férfi - életét vesztette, három további utas súlyosan, 19 pedig könnyen megsérült."
A hétvégi Milan - Roma meccsről tartottak hazafelé...

:(  Nyugodjanak békében!
There were 3 peanuts walking down the street. One was assaulted.......... peanut

Téma megosztása:

• (123 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 120
  • 121
  • 122
  • 123
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó