LABDARÚGÁS, avagy a viszonyok itthon és külföldön Klubok, pályák, emberek, játék.
Elküldve: 2007. 01. 24. 15:23
Elküldve: 2007. 01. 24. 15:34
Idézet: Gallows-bird - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 15:23
...az angolok meg üzletnek?
Szerintem nem véletlen, hogy 12-14 éves spanyol, angol, olasz srácokat esetenként csak ügynökökön keresztül lehet leigazolni. Ez része a profi szemléletnek, nincs ezzel semmi baj, amíg a pályára lerakott teljesítmény megfelel az edző elvárásainak.
Elküldve: 2007. 01. 24. 15:43
Az angolok meg minek?
Elküldve: 2007. 01. 24. 17:42
----------------
Ez pedig szintén ciki:
Idézet
Forrás: www.nemzetisport.hu
Mennyire nevetséges, hogy valaki a gólja ünneplésénél töri el a lába ujját.
Persie kiesése pedig elég nagy érvágás lehet az Arsenal számára.
"A magad tetteiért akkor is te vagy a felelős, ha más a hibás."
Elküldve: 2007. 01. 24. 17:48
Idézet: Schwarzmueller - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 15:43
Szerintem Gallowsbird arra gondolt, hogy a tipikus magyar ififocista azért akar "főállású" labdarúgó lenni, mert azzal jól lehet keresni.
Nyomokban sem lehet megtalálni azt a szemléletet, hogy azért játszanak, mert szeretik, nem vágynak másra, s a világ legszerencsésebb emberének tudhatják magukat, mert a mindennél jobban kedvelt hobbijukért még pénzt is kapnak.
Ezért aztán a hozzáállás olyan amilyen, az edzést szükséges rossznak tekintik, s labdával is csak akkor találkoznak, amikor nagyon muszáj. Meg is látszik ám a produkciójukon.
Igazi nagy játékos csak abból lesz, akinek minden gondolata a foci körül forog, mást sem csinál, csak naphosszat gyakorol, szinte a labdával alszik, s befutott, jól fizetett játékosként sem derrogál neki a kötelező edzés után a gyakorlópályán maradni, s órákon át gyakorolni egy-egy figurát, passzt, vagy éppen kapuralövést.
Elküldve: 2007. 01. 24. 20:41
Idézet: Piftuka - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 16:42
Talán ha Henry összekapja magát, akkor könnyen átvészeli az Arsenal.
Viszont milyen lábujjtörés lehet az ami miatt hat hetet kell kihagyni??
Elküldve: 2007. 01. 24. 20:46
Idézet: Capri - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:41
Csak már kapná össze magát, mert bár megint ő mentette meg a meccset, végig nagyon gyengén játszott! (S ez meg is látszott a csapaton.)
Idézet
Bármilyen törésnek kell 6 hét, hogy tökéletesen gyógyuljon. A kérdés inkább az, hogyan tudott így megsérülni egy gólöröm miatt? Mert kivételesen ebben a gólörömben semmi kirívót nem láttam. Talán akkor esett rá a lábujjára, amikor a levegőbe szökkenése után talajt fogott.
(Itt jegyzem meg, hogy a modern kor focijában eléggé eldurvult a gólöröm. Sokszor már nem tudják, mit találjanak ki, s erősen túlzásba viszik. A gólörömök zöme teljesen felesleges majomkodás.)
Elküldve: 2007. 01. 24. 21:06
Ezt érdemes elolvasni. : http://www.footballt...irek.my?cid=355
Az idézett oldalon egyébként még sok érdekes cikk van.
Nincs ez elb*szva, csak másra lesz majd jó..
Elküldve: 2007. 01. 24. 21:45
Amig nincs van Persie, ő lesz Henry ékpárja szvsz.
Gilberto Silva eltiltása a középpályáról nagyobb érvágás, utóbbi időben a hátán vitte a csapatot, élete formájában van...
Szerkesztette: MarKinG 2007. 01. 24. 21:45 -kor
Elküldve: 2007. 01. 25. 09:51
Idézet: MarKinG - Dátum: 2007. jan. 24., szerda - 20:45
Amig nincs van Persie, ő lesz Henry ékpárja szvsz.
Gilberto Silva eltiltása a középpályáról nagyobb érvágás, utóbbi időben a hátán vitte a csapatot, élete formájában van...
Igen, Adebayor is jó gyerek, sőt túl jó. Tavaly ősszel nem is szerettem a 89.percben amikor az Ágyusok az Old Traffordon jártak
Elküldve: 2007. 01. 25. 10:26
mikor tegnap a meccs eleje fele néztem az eredményt, aggódtam mert 2:0-ra vezetett a spurs, Baptista öngóljával együtt...erre nem lő 2 gólt utána?! előző meccsen ligakupában 4et lött
durva ez a srác, nem olyan kis madárka mint Reyes hanem kemény legény
GallowsBird : hát igen, fel is ugrottam örömömben mikor megszerezte azt a gólt.... Togo-t vitte a hátán a vb selejtezők során... a vb-t edző nélkül meg hagyjuk...
Szerkesztette: MarKinG 2007. 01. 25. 10:28 -kor
Elküldve: 2007. 01. 25. 21:13
Idézet: NB1.hu
A tulajdonos a szakemberek, az új játékosok, sőt, az új sportruházat-szállító cég, a Hummel esetében is megemlítette korábbi bajnoki címeiket (a nyolcvanas években éppen a Honvéd nyert három aranyat a dán mezben). Nem csoda, hiszen idén az 5-8. hely valamelyike, jövőre már a nemzetközi kupaszereplés a Kispest célja, utána pedig a bajnoki elsőség.
Nagyon örülök, hogy a Honvédhoz szegődtem. A körülmények profik, a törökországi edzőtáborban a csapatnak is össze kell állnia. Bízom benne, hogy a kispesti lesz a második bajnokcsapat, amelyben játszom fogalmazott például a Debrecennel kétszeres első Sandro Tomic kapus.
Egyelőre kényelmes helyzetben vagyunk, hiszen az új felállás már kész, az eredményeket azonban még csak remélhetjük, hiszen azokat a tavasszal kell elérniük az uraknak mondta többek között Hemingway. Ha konkrét helyezésről nem is beszélek, a vesszőparipámat megemlítem: szeretném, ha hagyományt teremtenénk Magyarországon azzal, hogy kilencven percig futnak a játékosaink. Százmilliókat költöttünk a Bozsik-stadion felújítására, amit idővel szeretnénk megtölteni. A szurkolókat remek, látványos támadójátékkal, kiváló körülményekkel és jó hangulattal várjuk. Én személy szerint minél több gyereket és nőt szeretnék látni az új családi szektorokban. Persze, én főként nőt
Egy biztos: új szelek fújnak Kispesten, hiszen a vezetőedző úgy fogalmazott: idehaza ritkaság, de a munkájuknak minden feltétele adott.
Jó érzés Kispesten labdarúgónak lenni mondta a Honvédban korábban már megfordult Szabó Tibor. A körülmények adottak, úgy szakmai, mint anyagi vagy technikai téren. Nekünk, játékosoknak nincs más dolgunk, mint felnőni ehhez.
Mese habbal, vagy mégsem.. :confused:
Elküldve: 2007. 01. 25. 22:19
Elküldve: 2007. 01. 26. 13:43
Hajrá!
Elküldve: 2007. 01. 26. 13:50
Idézet: Capri - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 22:19
Minél több pénzt tol a csapatba, annál inkább fogyatkozik a türelme.
Elküldve: 2007. 01. 26. 19:56
Idézet: Capri - Dátum: 2007. jan. 25., csütörtök - 11:24
asszem vmi x millió euró társaságában érkezett cserébe Reyes-ért a Realtól, és nem csak szezon végéig
Elküldve: 2007. 01. 26. 21:39
Csak 12 hónapra jött, de ha jól tudom akkor közös "megelégadettség" esetén marad az ágyúsoknál. (Tehát gondolom valamilyen fixált áron megkapja wenger mester)
Elküldve: 2007. 01. 26. 21:47
Elküldve: 2007. 01. 27. 12:12

Súgó
A téma zárva.