Idézet: tutis - Dátum: 2007. jan. 20., szombat - 13:06
1. a 165W-ot stabilan, folyamatosan bírja. Mérni nem fogom, mert az Asus neve és a gyártó (Delta, illetve Acbel) neve elég garancia erre, tapasztalatból, mérések alapján. A Codegen, Comador meg nem.
Minden táp úgy van kialakítva, hogy ezeket a csúcsokat bekapcsoláskor lenyelje, ki tudja szolgálni. A védelem tartós üzemben pedig 110-160% között-körül lép be. A kisebb csúcsok lekezelése pedig szintén a táp pufferkondenzátorainak feladata. Az, hogy specifikusan eltérhet ettől a táp, vagy a terhelési viszonyok miatt lép be a védelem, már megint újabb téma, de ebben az ominózus esetben ezt nem tudjuk. Szerinted görcsösen a táp volt kevés, szerintem nem biztos, mert a hiba jellege inkább alaplap felőli gondot sejtet, de nem kizárható a táp sem, mivel az is ki lett cserélve.
2. A probléma már meg lett oldva. Az okoskodásunk pusztán a Te hibás állításaidat próbálja helyretenni, de nem hagyod, gondolom, összeesküvés okán ellenkezünk veled.
3. Ismét jó példa két dzsunka gyártó termékét szembe állítani egy neves, megbízható belsőt használó, neves cég termékével és tapasztalatként hangoztatni.
4. Mint mondtam, már megoldotta. Az meg, hogy téged nem érdekel nálad hozzáértőbbek véleménye, szerintem nem a mi hibánk. Közben te magad ajánlsz egy olyan témát, melyet jó lenne neked is olvasgatni. Az aláírásomban van egy link, ajánlom figyelmedbe.
4. (

) Senki sem fikázott téged segítő szándékodért. Csak állításod valóságtartalmáért.
5.
Részemről lezárva, a személyes vonulatokat (mindentudó, nagyokos, stb..) légyszíves tedd félre, nem kötekedni vagyunk itt, hanem segíteni. Neked is, akinek van néhány téveszméje mondjuk a tápegységekkel kapcsolatosan.